Idag vaknade jag någorlunda utvilad vid 8:30 och då fixade jag mig, åt frukost osv. innan jag tog bussen till skolan vid 9:10. I skolan höll jag en redovisning tillsammans med två andra om fornsvenska så det var ju ett lagom kul ämne. Det kändes bra i vilket fall, men efter det åkte jag och fixade sallad till lunch sen åkte jag hem på håltimman som varade 10:15-14:50. Sedan var det dags för matte och det gick väldigt bra, Sofie och jag gjorde två lektioners jobb så nu är vi plötsligt i fas igen!

Ikväll har jag hittills ätit pannkakor till middag och fikat med ma cousine. Sedan har jag mest slappat i soffan men även planerat in lite kul till i början av nästa vecka. Resten av kvällen nu ska jag mest ta det lugnt innan jag kollar på "ex on the beach" vid 22 innan jag ska sova, för börjar jobba vid 11 imon!

Puss

Ni får en oldie på mig, Reva och Sofie för har ej fotat speciellt mycket idag...

Likes

Comments

Åka ner, lyfta in, åka upp, packa ur, åka ner, lyfta in, åka upp, packa ur osv.

Så har mina två senaste dagar sett ut men nu börjar huset bli klart och det är bara små detaljer kvar. Vi har dock flyttat in och bor numera här men det saknas en del småsaker än som vi åker och fixar i omgångar, därför får ni bara se en sneakpeak på det än så länge!

Puss

Likes

Comments

Igår hade jag fullt upp där av den dåliga bloggningen! Dagen bestod i vilket fall av att jag vaknade vid ca 9 men jag lämnade sängen först vid 11 för lunch innan jag tog bussen vid 12 till min mormor för en sista dag med kusinen. Sedan var jag där mellan 12-17 innan det var dags att säga hejdå, dock så kommer de troligen ner till 19 Juni då det vankas dop för Juni. Så denna gången var det betydligt lättare att säga hejdå än i vanliga fall!

Efter det åkte vi iallafall hem och fixade lite inför flytten till huset som börjar idag. Så när vi gjort det åkte vi till Eksjö för lite handbolls tittade på lillasyrran och en till från laget jag tränar som var med och spelade med 99/00 tjejerna. Dock så slutade det med förlust 23-28 men bättre resultat än väntat iallafall!

Idag vaknade jag vid 9 och jag ringde min gamla handledare så bestämde vi lite om mitt jobb samt hur de hade det, har inte varit där sen operationen nämligen. Sen kort därefter åkte jag till sjukgymnasten och nu är jag på väg hem igen för ännu mer fixande till flytten!

Puss

Bild på mina sjukgymnastövningar.

Likes

Comments

Idag skulle jag egentligen gymmat var planen men när jag letade efter mitt kort imorse hittade jag ej det så måste nog beställa ett nytt tyvärr. Dock så ledde det till att jag fick njuta ännu mer av lite bebis mys vilket jag et tackar nej till! Nu ska vi till min mormor igen och njuta av en sista dag med mys och promenader med mina släktingar från norr!

Puss

Likes

Comments

Jag vaknade vid ca 9 av att katten (som jag inte sett på 10 veckor!!!) kom och väckte mig med en liten puff i ansiktet, då han ansåg att det var dags att jag ägnade lite tid åt honom. Sedan gick jag ner och käkade frulle samt hade lite bebismys med lilla J! Dock så kräktes hon ned sin bädd och sig själv vilket resulterade i att jag fick byta hennes kläder och min mosters man fick tvätta av bädden...

Vi har sedan spenderat dagen hos min mormor och morfar 11-16 ungefär. Då käkade vi pannkakor, var ute i solen, spelade kort och hade det allmänt mys!

Nu har vi precis ätit pizza och resten av kvällen kommer bestå av sällskapsspel samt mys. Bloggar mer imon!

Puss

Likes

Comments

Denna helgen har jag mestadels umgåtts med mina kusiner och kusinbarn men jag har även hunnit med två påskmiddagar. Igår hade vi den traditionella vanliga påskmiddagen men då blev det så mycket mat över så vi tänkte att vi kör på en middag idag med så allt går åt!

Därför har jag idag spenderat min tid hos min mormor och morfar & det det ska jag fortsätta med ikväll. Tanken är att vi ska spela kort och mysa hela kvällen så det lär bli så om vi inte däckar innan dess! 😂

Puss

Likes

Comments

Är såååå sugen på att göra en mörk variant av trenden med grått hår, tycker det är så snyggt men samtidigt är jag sjukt osäker på om det passar mig eller ej. Därför tänkte jag dra på en konsultation hos Lyko när jag känner mig lite piggare! Vad tycker ni? Är trenden med grått hår snygg?

Puss

Likes

Comments