Header

Man vet ju om att barnen är hemma när disken fylls på och behövs fixas CIRKA tre-fyra gånger per dag. Kanske 5. Sen är det saker precis överallt. Man kan få en leksak slängd i huvudet men kanske bara ett barn som attackerar och hoppar på en om man har tur. Jag har nog upplevt det båda idag.

Min pappa sa en gång till mig att - städa efter barnen på dagen är som att skotta snö medan det snöar. Ja, alltså han har ju en poäng.. Men det kan ju faktiskt underlätta lite. Eller vad tror ni? Jag hade dock kunnat tänka mig att ge en peng till någon som tycker att disk och städning är roligare, typ min mamma. Hon är bra på det iallafall. Sorry mamma men det är sant! Blir så rent när du är i farten.

Nu har Liam hunnit sova i 3 timmar och jag har kunnat andas lite extra. Julia med. Sen får jag inte glömma katterna också men det blir så tomt.. Jag tycker det är sjukt jobbigt när barnen ligger och sover eller t.om inte är här för då har jag ingen koll på vad som händer. Men jag vänjer mig nog.

Förresten, barnen har hittat en ny favorit lekplats och den tyckte även jag var bättre och mer roliga saker. Även nära dit vi förmodligen kommer flytta! Kan inte bli bättre!

Nu ska jag kolla lite på datorn så får ni ha en fin kväll! :*

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hur ser era morgnar ut? Mina innebär - mys, bråk och städ. Samma varje morgon så det har nästan blivit som en liten rutin.

Idag ska vi först få hjälp av vår fastighetsskötare som skall hjälpa oss med altan dörren då den är låst och barnen har "tappat bort" den. Hmm. Efter det ska vi bort och kolla på lägenheten för barnen har inte fått se den så det ska bli spännande!

Mina håriga barn får ju vara med på bild också. Dessa djur, haha.

Likes

Comments

Godmorgon på er!

Idag var det dags att gå upp vid 6 tiden med Liam. Jag vet inte varför han får för sig att gå upp så tidigt? Oavsett tid han lägger sig så slår det aldrig fel att det alltid är innan 7!

Men hur som. Det har hänt mycket och jag kan för första gången berätta att jag älskar mitt liv, jag är så nöjd med hur mitt liv ser ut och vart det håller på att leda!

• Medicinerna har gjort mig stabil och efter att jag fick dessa i apodoser så har jag missat en enda påse .
• Jag är ensamstående med barnen och jag älskar det .
• Mina skulder har börjat lösa sig med hjälp av min familj och lite funderingar .
• Jag har varit iväg och kikat på en större lägenhet och även skrivit på ett direktbyte som hyresbolaget kallar det då vi byter med varandra .

Jag är dock inte redo att starta med något jobb eller anstränga mig för mycket. Ångesten sitter fortfarande kvar i bröstet men inte alls lika ofta eller länge som innan så det är skönt då jag inte använder mig alls av något ångestdämpande. Jag hade dock velat ha det ibland. Well!

Nu är klockan halv 9 och Julia gick precis upp så hon ska få i sig lite frukost, sedan blir det små städ som alla andra dagar och efter 14 skall även barnen få se lägenheten. Julia är så glad att hon äntligen ska få sitt eget rum!

Ha en super fin dag så får vi se hur ofta jag orkar uppdatera. =)

Likes

Comments

Hade egentligen bokat upp mig på ett gruppass med mamma och syster men var inte på det humöret att ställa mig bland människor och ta slut på kroppen mer än nödvändigt så jag beslutade mig för att ta den längre promenaden som jag och min syster provade senast och jäklar va nice!

Stannade inte en enda gång (vilket jag trodde att jag skulle göra med tanke på konditionen och benet) och jag sprang även, utmanade mig själv där lite. Många kanske tycker att det var en kort sträcka men för mig är det bra gjort! Ger en liten eloge till mig själv, hehe. Denna sträcka gör jag definitivt om, utan problem! På torsdag får jag hem kidsen så får hinna med det imorgon isåfall, skall på möte innan barnen hämtas på torsdag också. Har ni hunnit träna någonting?

Har inte hunnit in i duschen ännu så det får bli nu, haha!

Likes

Comments

Helgen startade ju på bästa sätt - barnen kom hem! Lördagen blev ännu bättre, sol och Pride. Julia och Liam hade ju så roligt, även jag och syster/moster. Underbar stämning och underbara människor. Vi gick paraden med en vagn som bara ville svänga in och fälla folket vid sidan om men det gick ju. Liam somnade en stund och Julia fick ta kort vid en brandbil och polisbil. Hon fick även prata med en polis, det tyckte hon om! På eftermiddagen så åkte vi hemåt och var klara med Pride för detta år, nästa år blir det igen! #pride2017


Jag mår så himla mycket bättre. Helt sjukt! Detta tålamod jag har nu gällande många saker känner jag inte igen hos mig själv. Denna glädje jag har nu känner jag inte heller igen, det var längesen. Dessa framtidsplaner jag har nu kommer jag se till att få, kommer inte ge upp igen. Kärleken - den får vänta. Mina barn ska få all min tid, all min uppmärksamhet och all min kärlek!

Om det inte var klart där - veckan började ju hur bra som helst! Lucifer, min bortsprungna håriga son/bästa vän kom hem igen. Vet inte vad som har hänt honom men jag misstänker att han suttit fast i skogen då halsbandet var borta och han hade lite små sår - från pinnar/grenar, såg det ut som. Becca kom hit och hjälpte mig att duscha av honom så lite av hans smuts och minnen från skogen fick sköljas ner, tänk om det var så lätt att bli av med lite minnen, haha! *nu mår han jättebra och är nöjd med tillvaron, även snäppet mysigare än innan*.

Sedan har barnen varit så snälla att de hjälpt mig att få in lite saker i förrådet. Hade glömt av att förrådet låg vid porten innan min.. så här har jag stått med min garderob full med saker som jag inte behövt ha inomhus. Vi har även sorterat och haft oss men det känns skönt, en sak till ur huvudet.

Hoppas ni haft en jätte fin helg och start på veckan!

Likes

Comments

Hej på er!

Gick upp tidigt idag för att ha tagit sömnmediciner igår kväll och somnat sent. Hmm.. kanske blev så för att jag och Liam gick upp såpass tidigt? Eller den jobbiga katten som ska skrika - bokstavligen SKRIKA för att han vill ut igen?

Hursomhelst. Här sitter jag på neurologmottagningen och får vänta, som varje gång. Men det är skönt å veta att en gång varje månad sitta här och få droppet och slippa mina skov! Är så trött på varje problem som uppstår så jag tar detta dropp med glädje och lycka att denna sjukdom går framåt i både utveckling som medicinering! När jag blir äldre kanske det finns botemedel t.om? Man kan ju hoppas iallafall. Hoppas ni får en super bra dag!

Likes

Comments

Man brukar iof säga att "efter-regn-kommer-solsken" men jag skiter i det, haha. Vi har haft en hur fin helg som helst med stark sol och varma grader. Plus att jag vet att just regn betyder lycka, det har jag märkt av. Dessutom regnade det på båda mina förlossningar.. ;-)

Vad tror ni? Jag kan tycka att regn är välbehövt ibland när det har varit så varmt men nu är det ju kvavt.. svettigt kvavt så jag hoppas åska och blixt kommer som det står på appen! Jag får krama om Liam eftersom det inte finns någon annan här. Är man själv på nätterna så tycker jag dock inte om det lika mycket, hehe.

30 min skillnad..

Likes

Comments

Hello!

Vad gör ni? Själv ligger jag och kollar på två serier, byter till ena serien när avsnittet på andra serien är klar och håller på så, haha. Tappar ju bort mig. Bipolär huvud..

Hursom, Liam somnade emot mig, så jäkla gosigt.. Men.. han har snarkat en stund. Inte speciellt tyst heller, my god. Stackars hans framtida partner hahaha! Men jag är iallafall glad att han är här hos mig och sover ännu en natt med mig. Troligtvis ska båda sova här hos mig imorgon, får se. Neurolog och vårdcentral på måndag. Fan..

Likes

Comments

Jag kommer slåss för mina barn, tills den dagen jag dör. Det är mina dyrbara diamanter som har fått mig att komma dit där jag är idag, att orka fortsätta kämpa. Hur sjukt är inte det egentligen? Att två andra liv kan få en annans liv att fortsätta är helt klart kärleken! Känslorna mellan oss 3 är oslagbar!

Jag har gått igenom så jävla mycket skit på så kort men det har fan varit värt det. Man har sett vilka som är ens sanna vänner, vilka som står vid ens sida och hur mycket de runt om en ställer upp. Jag har blivit chockad till alltihop. Min familj, jag älskar dom. Mina f.d svärföräldrar, jag älskar dom. Resten, dra åt ... Vänner, vad är det? Mina två bästavänner försvann när jag mådde som sämst men idag är jag glad över det för då slipper jag ha fel människor runtom mig!

Hursomhelst. Det var längesen jag hade Liam, iallafall bara honom för han tar en hel del energi men med hjälp av familjerna runtom, läkare, rätt medicinering och allt annat så handskas jag med svårigheter mycket mycket enklare och det känns så skönt. Så många gånger jag har fått höra av Liam att han älskar mig och vill bo med mig.. Det knäcker mig men samtidigt stärker mig. Jag tänker som jag skrev, slåss tills jag har barnen halvtid för detta funkar inte mer. Så fort de växer och utvecklas vill jag vara en del av igen. Tänker inte missa detta. ALDRIG! Vill vissa föräldrar missa ens barns uppväxt och allt vad det innebär frivilligt bara för denne är lat och whatever, varsågod, men det är inte jag. Jag har åtminstone kämpat och kommer aldrig sluta med det!

Ha nu en fortsatt trevlig dag och skriv gärna någon fin kommentar här eller på fejjan så kan jag fortsätta med min underbara dag.. ;-)

Likes

Comments

Haha, godmorgon. Jag och Liam har hunnit gosa i sängen innan vi gick upp, eller ja, han fick välling nu på morgonen när han ville ha det. Vi har även hunnit med frukost och en morgon dusch för min del. Han duschade igår kväll för han var sjukt svettig så ikväll lär han få duscha igen för det ska bli skit varmt idag med ju.. Jaja! Vad gör det? ;-)

Skulle ta några selfies och vad gör han? Petar i näsan, haha. Men några andra söta fick jag ju! Gullunge!

Likes

Comments