Header


Känns som jag väntat en evighet på att få körkortet. Nu när det är cirkus ett och ett halvt år kvar, känns det nästan nära. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Otroligt sjuk. Orkar knappt rulla ur sängen. Har hög feber och allmän förkylning. Min dag kommer i stora drag att gå ut på att ligga i min säng, se disneyfilmer, och tycka synd om mig själv``

Likes

Comments

Ny kategori. Före jag dör.

De här her jag velat göra sedan jag var riktigt liten. Värkar som en av världens mysigaste grejer! Havet är för fantastiskt och oftast på ställen som "ställer ut" havsdjur, brukar man hitta alla möjliga coola varelser.

Likes

Comments

Denhär kategorin kommer det nog att komma upp något nytt på varje deg :) Ser det som någonting positivt i alla fall!


Likes

Comments

De e vitt nu. Över allt. Som om de inte räckte är det kalt. Är inte så bomb laddad inför vintern. Snön har jag inget vidare emot, de e kylan som är mindre trevlig.

Denna vinter dag klarade jag den teoretiska delen av aseptiken! Tentade om hygien passet... och klarade det denhär gången! Känns otroligt bra! 

Likes

Comments

Egentligen inte mycket. Tittar andra avenyn, läser på prov, bloggar och planerar min framtid. Finns så mycket jag vill göra! Jag vill åka på konsär. Något favoritband spelar förhoppningsvis i närheten snart. Jag funderar på riktlinje inom vårdyrket och om jag ska byta linje. Största delen av mitt liv just nu går ut på att fundera och undra över hur min framtid kommer se ut, och hur jag vill den ska se ut!

Likes

Comments

Aseptikprovet klart! Jipikajej. Men ingen vila här, imorgon är det tent igen. Saknar ork och motivation att förbereda mig. Mitt intresse inom våden ligger för akutvård så inte så konstigt at jag har mindre motivation för de andra grenarna vi måste lära oss om. Fått hem lite mera prylar idag, som jag tyvärr inte haft tid att fota. Lite julklappar till mamma, samt en ny töjning till mig själv.

Har fått förslag om att jag ska ha önskerubriker. Så bara att lämna en komentar så kan jag skriva som önskerubrik! :)


Likes

Comments

Fick hem dehär två produkterna idag. En stycken TIGi bed head dumb blonde shampoo och en färgbomb Nutri Color Creme 200.

Likes

Comments