Har inte skrivit på ett bra tag då jag haft mycket och göra samt många tankar som snurrar runt. Lördagen den 25 mars så var vi i Kristanstad och såg Johan Glans. Det var en skrattfest kan jag lova, jag skrattade så många gånger så jag grät. En varm rekommendation att gå och se, för träningsvärk fick man med. Samtidigt som det var väldigt roligt, så var jag väldigt nojig. Det var första gången jag lämnade lilleman så länge. Han märkte inte ens att vi hade varit borta, för när vi kom till hans farmor så hade han haft det mysigt och roligt. Tror det mest var jag som hade separationsångest, för han hade varit glad hela tiden. Det ät nog på tiden att jag börjar vara ifrån honom, för tiden går så fort och snart ska han börja på dagis. Att börja få in rutiner nu är inte det lättaste, men vi försöker. Han är sån mysare, så välling ska han inte ha för då klöks han. Jag ammar honom på "heltid", så något annat är blä.
Nu ligger han och sover, så nu ska jag ha lite egentid och mysa framför tvn.

Love & light

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Idag är jag helt slut, eller jag har varit det hela veckan. Det känns som om man inte har energi alls i kroppen, den enda jag har går till att underhålla lilleman. Skönt att det är fredag imorgon så kan man slappna av lite. Nu när lilleman sover så ska jag sätta igång en serie och bara kolla tills ögonen går i kors. Har ni tips på serier som är bra så kommentera.
Godnatt på er stjärnor.

Love & light

Likes

Comments

Gårdagen började kanon, gick upp och såg blommor och paket på bordet. Efter det så skulle jag egentligen fått frukost på sängen, men det ville jag inte för jag är inte så glad för frukost. När vi hade vaknat till och fixat allt här hemma så körde vi till Volvo. Då vi snackat om en ny bil länge, så trodde jag vi bara skulle titta för jag har inte kunnat bestämma mig. Vi står där en stund och sedan säger min sambo, "vi köper den idag så kan du räkna den som en present". Där sitter vi och sedan skriver han kontraktet på bilen och säger att nu har vi en ny bil. Vi måste dock vänta 2 veckor för att hämta ut den, men det gör ingenting. När vi var klara på Volvo så körde vi upp till min mamma, där jag skulle börja laga mat. Då vi hade bjudit min svärmor med familj samt mina kusiner, så får vi tyvärr inte plats i vår lilla lägenhet.
Jag märkte direkt att detta inte gick hem hos alla, utan det kändes som att vi trängde oss på. Väldigt konstigt med tanke på att min mamma erbjöd sig att ha det där hemma. Dagen enligt mig blev inte bättre, men jag försökte hålla god min hela tiden utan att säga något. Jag lagade maten så den bara var till att värma när gästerna skulle komma, men klumpen växte. Jag menar en sådan känsla jag hade och ett sådant bemötande jag fick, det ska ingen behöva få när man är "hemma". Då min sambo märker detta redan från början, så säger han åt mig att skita i det och tänka på det jag fått idag istället. Tiden går och gästerna kommer, efter en stund så sätter vi oss ner för att äta och nästan alla berömmer min mat. När vi ätit upp så säger min svärmor att jag måste öppna paketen jag fick av dem. Paketen jag fick av dem va den stora Gynning skärbrädan och ett presentkort, kanon saker! Tiden går och jag vrider mig fortfarande av känslan samt att jag väntar på ett grattis. Efterrätten tas fram och vi äter oreo cheesecake med nougatsås, den var himmelskt god. Jag sitter och tänker på att jag vill bara hem, men ville inte göra sambon eller resten besvikna för de ville bada. Efter de badat så börjar vi att packa ihopa oss för hemfärd, men jag skulle bara köra gästerna hem först. När det då blir dags för oss att köra och säga hejdå, så kommer väldigt många onödiga kommentarer( som har kommit hela kvällen egentligen). Jag tror att de sista gjorde mig ledsen. Det var som att min dag inte spelade någon roll, det var skit samma. Att vi trängde oss på kunde man höra mellan raderna. När vi då körde hem i bilen så höll jag gråten inne, för jag ville inte gråta. Sambon säger då att jag ska skita i det, men att det var onödiga kommentarer. Jag vet liksom inte hur jag ska känna eller säga nu, att inte kunna känna sig välkommen "hemma". Annars brukar vi vara där väldigt ofta på helger och ha väldigt trevligt, så vad som hänt vet jag inte.. Mina aningar har jag absolut, men sen att den andra säger typ att "jaja bry dig inte". Att försvara denna människa när hon vet att jag blev ledsen, känna den känslan att jag betyder mindre. Att det alltid är mitt fel oavsett, men jag kan inte göra något åt det. Jag hoppas bara att hon läser detta och förstår lite hur jag känner och mår, hoppas att hon kanske förstår att jag håller mycket inne när det kommer till den punkten. Tyvärr så har alla mina 23 födelsedagar slutat i gråt, oftast samma orsak. Jag får fundera på att ändra det jag gör på min dag så jag slipper det helt enkelt.
Utöver det så var min dag kanon!

Love & light

Likes

Comments

Här är en bild på mig när jag var som störst när jag var gravid. Enligt många så var jag väldigt liten, men man känner sig så stor. Denna bilden är tagen 6 dagar innan min prins kom, så jag tog bilden dagen innan BF. Man kunde inte se att jag var gravid förens jag va i nästan månad 7, men då gick det lite snabbare. Jag var ganska liten fram till 3 veckor innan han skulle komma. Då växte jag väldigt fort och min hud hängde inte med, tro mig jag provade ALLT. Jag började när jag fick reda på att jag var gravid med dessa huskurer, smörja in magen med olja varje dag samt dricka mycket vatten. Detta funkade inte alls, utan fick veta sen att mycket har med generna att göra. Imed jag växte så fort på slutet så fick jag bristningar på magen, som jag hatade! Jag mådde väldigt dåligt när jag såg dessa och mådde sämre för var dag när de blev större. Jag sökte på allt jag kunde för att få bort dessa, men det var något som skulle vara kvar. Jag har mått väldigt dåligt över detta och haft ångest, men jag måste gå djupare. Tänk alla de kvinnor som hade gjort allt för dessa märkena, de som inte kan få barn. Det är trots allt livets största gåva, som tyvärr inte alla får uppleva. När jag tänker i dessa banor, så är det ur löjligt hur jag tänker och mår dåligt. Jag har fått den största gåvan livet kan ge, när där finns andra som skulle göra allt för såna märken. Så jag skriver inte bara detta för min egen skull, utan till er som läser detta som har samma tankar.
Va stolta, fast det kanske tar emot eller är väldigt svårt. Ni är mammor, något som är den bästa känslan och den största gåvan. Må inte dåligt över era gravidbristningar, det finns värre saker.
Be proud! Be a proud mother!

Love & light

Likes

Comments

Ja vad ska jag säga. Jag har inte orkat, velat eller vetat vad jag skulle lägga ut eller skriva. Jag menar har jag inget att skriva så vet jag inte vad jag ska lägga ut. Idag hämtade jag ut ett paket där jag ska ha ett hemma projekt, där jag ska göra om min byrå och köksbord. Igår så lagade jag kyckling röd curry med ris, det är bara sååååååå gott. Det är väldigt enkelt att göra också, vill ni ha recept skicka på min mail. 😜
Nu blir det mys framför tvn så ska jag komma igång nu igen med den här bloggen, men det är inte lätt när man har en liten. Den lilla prinsen har en tand som tryckt ut, så han har ont. Då man har en liten gnällig och mammig prins så har man inte så mycket tid. Det ska bli ändring på det, jag ska göra mitt bästa.

Love & light

Likes

Comments

Tänkte jag skulle starta ett nytt projekt här hemma, det är att jag ska få malmbyrån att kännas lyxigare. Att den ska bli som ny, men ändå inte. Jag kom över detta på en sida där de gör om möbler, så tänkte jag skulle prova. Jag har beställt tillbehören, så nu väntar jag bara på att det ska komma. Vem vet, det kanske inte blir bra men det skadar inte att pröva.
Annars så har dagen varit ganska lugn, gick på stan för att fixa lite ärenden samt fika med en tjejkompis. Det var en väldigt god fika där jag tryckte i mig en stor räkmacka samt en bit brownie. MUMS.
Lilleman fick även ett par nya skor, för han växer så det knakar så de jag hade hemma passar inte längre.
Nu blir det mys framför tvn tills vi ska sova.

Love & light

Likes

Comments

Precis så känns det nu när man är sjuk. Vi har en sjukstuga här hemma, så vi ligger nedbäddade, febriga och förkylda. Det är därför jag inte skrev något igår eller idag, men tänkte att jag ändå fick lägga in något idag. När man är så förkyld, när näsan bara rinner och man är helt tom. Man har verkligen ingen energi kvar i kroppen när man är sjuk, så vi bara myser. Nu ska jag inte skriva mer för orkar inte tänka på något.

Love & light

Likes

Comments

Det är svårt att bara tänka på, det gör ont, jag vill inte. Att ha en sådan känsla om något eller någon händelse har nog mer eller mindre alla. En händelse som förändrar en, att man blir en annan person. Inombords går du i bitar, men på utsidan måste man hålla ihop. När andra frågar hur det är? Ja men självklart säger jag att det är okej eller bra, för jag orkar inga frågor eller att förklara mig. Att behöva stoppa undan någonting så långt ner som det bara går, för man orkar inte tänka på det. En händelse som man inte tror är sann, att det har aldrig hänt. Ja, detta är bara en bråkdel.
Jag kommer ihåg det som igår...
Jag pratade med henne på telefonen på torsdagen, där hon frågade mig om jag kunde komma på måndagen och hjälpa henne med hennes dator. Ja det var självklart att jag skulle komma och hjälpa henne, så samtalet var som ett vanligt samtal. Vi sa puss och kram, hon hälsade att jag skulle ha så roligt för jag skulle iväg på en weekend. På fredagen åkte jag och hade en kanon helg, men när jag kom hem på söndagen så kom bomben. Jag parkerade min bil och tog in min packning, då säger mamma att jag skulle sätta mig i soffan för hon skulle berätta en sak. Min mage började vända och vrida sig och jag kände att något var fel, att något hade hänt. Jag satte mig ner i soffan med klumpen i magen för att höra vad mamma skulle säga.
Hon släppt bomben, en av mina bästa vänner, min styvfarmor har gått bort. Hon jag pratade med i telefon på torsdagen, jag skulle till henne imorgon. Att hon hade somnat in på fredagen, dagen efter vi pratat i telefon. Detta var INTE sant, jag var i total chock. Visste inte vad jag skulle göra eller säga, kunde inte ens gråta. När jag gick upp till mitt rum kände jag hur jag började att skaka, hela jag blev varm och paniken började komma ifatt. Stod på mitt rum och kollade i spegeln, detta händer inte går runt hela tiden i tankarna. Jag visste inte vem jag skulle prata med eller gråta ut hos, den jag alltid ringde eller åkte till när det var något fanns inte längre. Gick ner till bilen för jag ville bara köra iväg, jag ville bara skrika men fick inte ut något. Sakta men säkert kommer verkligheten ikapp när jag kör, så jag kör ut till ett ställe där jag sitter i bilen och bara väntar på paniken. Jag bara sitter i bilen och skriker, gråten kommer jag får knappt luft. Har aldrig gråtit så i hela mitt liv, att skaka, skrika, gråta så man inte känner omvärlden. Ringer en kompis för att berätta för jag vill prata med någon, träffar henne en stund men kan fortfarande inte förstå det. Känslan är som att hon är på semester och kommer tillbaka. Än idag så pratar jag inte om det, för jag vill fortfarande inte tro på det. Att känna att man aldrig kommer att vara hel igen, att en stor bit av en fattas. Den känslan kommer alltid att finnas och tomrummet kommer aldrig fyllas. Denna smärta och sorg när någon så nära en går bort går inte att beskriva, en smärta man inte ska behöva känna. Jag skulle kunna skriva om detta i all evighet, men det är inget jag pratar om.
Du kommer alltid ha en stor plats i mitt hjärta och jag tänker på dig varje dag.

Love & light

Likes

Comments

Sköna lördag, du behövs men snart är det ny vecka. Veckorna går så himla fort så man hinner knappt med. Lillen växer så det knakar och man börjar känna ångesten att man ska börja jobba. Nej men man har gått hemma nu länge, så tanken på att börja jobba känns konstig. Att nu bara sitta i soffan med syster och trycka i sig godis känns kanon. 😜
Vi har en mello kväll, så vi ser Melodifestivalen men gör ändå en massa annat. Jag tror att mello inte är så intressant, det är inte så jätte bra. Där är några få bidrag som är bra under hela tävlingen, men det är inte många. Ikväll blir det inget mer speciellt jag lägger ut, men imorgon ska jag skriva om en händelse som förändrade mitt liv. Gå in imorgon kväll och läs!

Love & light

Likes

Comments

En helt lugn fredag blir det denna helgen, som också är väldigt skönt. Annars brukar man alltid vara uppbokad, men denna fredag ska vi bara vara hemma och mysa alla 3 i soffan.
Just nu så har jag idé torka, så jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Jag kan skriva tack till er som läser, för jag har kommit upp i över 1000 läsare på en vecka. Vem som än läser, om det är för ni snokar, är nyfikna eller bara tycker det jag skriver är intressant att läsa. Så TACK. Att få så många läsare på kort tid var inget jag hade i min tanke, för jag ville bara ha någonting där jag kan skriva vad jag vill, när jag vill. Folk väljer också om de vill läsa det eller inte, så om ni då inte tycker om det så läs inte. Jag har kommit in i det nu att jag skiter fullständigt i vad folk tycker om mig, snackar ni skit om mig så är det trevligt att ni spenderar er tid på mig. Jag är mig själv och står för vad jag tycker och är det inget ni tycker om, så behöver ni inte det för det skiter jag i. Annars har jag alltid haft det i mitt bakhuvud att jag måste veta vad folk tycker, att en tanke hela tiden trycker att någon inte tycker om en. Nu har jag slutat bry mig för det finns ingen anledning till varför jag ska behaga andra människor. Jag måste börja tänka på mig själv, så det börjar nu.

Love & light

Likes

Comments