Många tankar snurrar och jag försöker somna, men hur jag än vill så slår inte drömmarna till. Jag drar mig för jul och för en massa ståhej. Jag vill bara gömma mig och strunta i allt. Jag är rädd för att göra andra besvikna, att inte kunna åstadkomma att ge vad alla önskar sig.

Varför är det så.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag förstår att fotografiet är av någon som passerat för längesedan utan att jag egentligen märkte att hon gick. Hon ler och hon verkar vara fylld av hopp. Det känns så avlägset. Jag förstår nu vad jag saknar. Jag saknar framtidshopp.

Min mål för framtiden är inte många utan endast ett fåtal.

Kontroll är mitt nyckelord.

Att åter ge mig kontrollen över mitt eget liv och inte låta någon annan styra.

Jag blir ledsen av att se fotografiet på kvinnan jag än gång var. Att jag gjorde henne så illa och lät henne ge upp sitt jag för att passa någon annan.

Vissa dagar är jobbigare än andra och det är dessa slitsamma dagar som jag kommer att stappla fram. Men kanske blir de färre och återigen kan jag  känna glädje och någon form av framtidshopp.

Likes

Comments

Ibland orkar jag bara inte mer. Vad jag än säger så är det fel, det suckas och stönas om vartannat. Sakta men säkert förvandlades jag till någon annan genom att du sa att jag inte dög som jag var. Jag gav upp mig själv och min tro på mig själv. Jag vet att det enda som jag kan göra är att ta mig ur, stärka min självkänsla och tro på mig själv. Men hur ska jag kunna det när självkänslan är på botten.

Igår gjorde jag något som jag inte borde men som för stunden kändes bra, jag åt allt det där ag inte borde. Jag straffade mitt värdelösa jag genom att bokstavligen trycka i mig en halv kartong Aladdin.

Idag ska jag försöka att inte ge mig själv ångest för det valet jag gjorde igår utan istället försöka tänka att det var ett snedsteg låt det inte bli fler. Jag brukar annars fortsätta straffa mig genom att fortsätta dagen efter men idag ska jag ge mig själv en gåvan att bryta mönstret. För att jag är värd så mycket mer än det här.

Likes

Comments

Träningspass brukar ge mersmak och så även idag. Jag tycker att det är så mycket lättare att kontrollera vad jag äter när jag tränar. Det är som om jag psykiskt ställer in mig på att äta bättre.

Idag blev det ett pass på gymmet och jag tränade armar och mage. Suttit en stund och tittat på träningskläder och nu kallar sängen. Det är så viktigt att sova bra för att kroppen ska mår bra.

Likes

Comments

Din kropp är en reflektion av ditt sätt att leva, ditt sätt att äta och röra på dig och hur du mår. Sover du dåligt så syns det. Du blir trött, du ser trött ut, du tappar ork, din kropp får inte den återhämtning den behöver, du kanske ser grå och nere ut i ansiktet. Ja allt reflekteras. ​Det är inte jag som har skrivit detta utan det är kaatti som har gjort det. Men det stämmer så bra på vad jag tror på och upplever med mig själv, min vikt och mitt mående. Jag ser verkligen minst 5 år äldre ut emellan åt.

Jag sover dåligt, äter dåligt och tränar dåligt. Det märks och det syns. Det känns också ska ni tro, mitt dåliga mående blir säkert 100 gånger värre.

Vaknade ännu en dag med sprängande huvudvärk.

Likes

Comments

Att leva med en känsla av att vara instängd i en annans kropp är förknippat med ångest. Större ångest är det när du sviker dig själv ideligen.

Jag kan vakna på morgonen och känna att detta är en bra dag. Något händer under dagen och allt bara faller som ett korthus. Helt plötsligt står jag där och trycker i mig en massa skit.

Känslan av att ändå vara så himla äckligt ful och vedervärdig så att ingen vill ens ta i mig med tång. Jo, då man behöver inte vara 20 år för att må dåligt över sin kropp, sin själ och hela sitt jag.

Det värsta är när du går förbi en spegel och ser din egen bild av vad som egentligen är du. Gammal, fet och helt utanför systemet.Mitt BMI är idag 28,9 och jag behöver gå ner 10 kilo för att nå en normalvikt. Går jag upp lite till så ligger jag på kraftigt överviktig.

Jag behöver dra ner på mitt kaloriintag och öka min rörlighet. Att där ligger ett gymkort i min väska gör liksom ingen nytta.

Likes

Comments

Jag ser en reflektion en bild av någon som utger sig att vara jag. Den jag var försvann, löstes upp sakta och säkert. Det som finns kvar är suddiga förnimmelser av vad som en gång var min själ.

Med dessa ord hälsar jag er välkomna till något som ska bli en resa till något bättre. Här vill jag kunna ventilera och få ut det som sitter fastnaglat. Detta är ett steg, fler kommer att ske många fler.

Likes

Comments