Köpte hem ett nytt spel idag på playstation store, som hette Rocket League, hört att det ska va skitkul så när det har laddat upp klart så ska jag spela och göra en recensions video på det. Just nu har jag och K spelat en match på fifa och spelat in så ska sitta och redigera den nu och kanske kommer den upp redan ikväll eller imorgon. Beror på hur lång tid allting tar. Bara att ladda upp den andra videon till youtube tog flera timmar och den var bara 13 minuter lång så får som sagt se om den hinner komma upp idag eller imorgon.

Ska bli grymt att prova detta och ska försöka få upp en vdeo om detta spelet i veckan som kommer, kanske kan bjuda in en polare som kan joina i vloggen.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Som sagt ha överseende med att det är allra första för mig, lite osäker och kass ljudkvalite men man är ju tvungen att prova.

Likes

Comments

Då har jag hittat tillbaka hit igen då, får se om tiden å orken för att blogga finns denna gången, har kört igång en spelkanal på youtube så la upp första idag. Kommer recensera och spela ps4 spel där, idag var som sagt min första så alla som ser den får ha lite överseende med kassa kvaliten på ljudet och allt annat. Ska försöka lägga upp den i nästa inlägg, men först tänkte jag visa mina nya grymma fotbollsdojjor.

Trist nog blev bilden urkass på datorn men metallicblåa och nikemärket i silver.

Likes

Comments

Igår va första fotbollsmatchen efter 1 månads uppehåll, slutade 4-4, ganska bra jobbat ändå då vi inte hade några avbytare, så jag spelade hela matchen, gött trött efteråt. Måste börja komma igång å träna mer å hårdare så man kommer ikapp igen.


Bilderna är tagna och redigerade av:  Cessies

Likes

Comments

Bästa youtuber: L22

Bästa Artisten/grupp: Coldplay

Bästa låt: Hymn for the weekend

Favorit mat: Pizza med strips på

Bästa fotbollslaget: Arsenal och Barcelona

Grymmaste fotbollsspelaren: Zlatan

Bästa filmen: Get Hard va helt okej

Bästa serien: The flash

Favoritfärg: Blå

Bästa ämnet i skolan: Idrott

Sämsta ämnet i skolan: Matte

Drömresmål: Madrid och se på fotboll


Likes

Comments