Da jeg begyndte at skrive det her indlæg, var jeg på vej hjem fra Aarhus, efter at have tilbragt weekenden med nogen af mine tætteste venner fra min efterskole. Det var så hyggeligt at se en masse af dem igen, og jeg nyder altid at være i Aarhus.

Sidste år tog jeg det valg at starte på Ranum Efterskole College, som nok viste sig at være en af de bedste beslutninger i mit liv. Jeg var ekstremt nervøs i tiden op til, og anede ikke rigtigt hvad jeg skulle forvente. Eftersom jeg jo kommer fra København og efterskolen ligger i Nordjylland, var jeg også lidt skeptisk over distancen i starten. Men så snart jeg startede, vænnede jeg mig meget hurtigt til det, og det føltes virkelig som at leve i sin egen lille fantastiske bubble. Man levede praktisk talt med sine bedste venner omkring sig, og der var hele tiden noget at lave. Jeg tænkte selvfølgelig over hvordan det ville være når det hele var slut, men det var meget svært at forestille sig helt præcist hvor meget man ville savne følelsen af at gå på efterskole.

Efter jeg kom hjem, blev alting så seriøst. Jeg skulle starte på Gymnasium, og det hele var en meget stor forandring. Samtidigt skulle jeg ind i min gamle hverdagsrytme, og vænne mig til at være hjemme hos min forældre igen.

Noget af hårdeste ved det hele er at det ikke altid er lige nemt at besøge mine efterskolevenner, da de er spredt udover hele Danmark. Det er meget tidskrævende, og det giver derfor bedst mening at sætte en hel weekend, eller mere tid af til at besøge dem. Transport er nok en af de store faktorer, der bidrager til besværligheden ved at skulle besøge folk der bor i den anden ende af Danmark. For det første er det ikke ligefrem billigt, og oveni tager det også relativt lang tid. Jeg tror dog det største problem for mig er min tidsfornemmelse. Jeg vil så mange ting hele tiden, og er opsat på at kunne nå det hele. I stedet ender det med at hobe sig op, og tilsidst glemmer jeg helt hvad mit udgangspunkt egentligt var.

Det jeg egentlig gerne vil ud med med det her indlæg, er at i skal værdsætte og nyde jeres venskaber. Det kan sagtens være et fantastisk venskab, selvom man ikke ser hinanden en gang hver anden uge, det vigtigste er bare at man er tilstede når man så endelig ses, og selvfølgelig at huske på alle de minder man har, og får sammen i fremtiden.

Knus Fie


Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Music

Musik er seriøst den skønneste opfindelse nogensinde. Det giver en helt unik stemning, og der findes stort set musik til alle lejligheder.

Så derfor har jeg lige fundet et par sange frem, jeg lytter meget til for tiden, eller som jeg har opdaget for nyligt.


Håber i vil give dem et lyt og forsæt god søndag-aften!!

Knus Fie  • Posted i: Music

Likes

Comments