Hey Læsere!

Det er længe siden jeg har skrevet et indlæg på bloggen, men det kan vi snakke om en anden gang...'

I dette indlæg kunne jeg rigtig godt tænke mig at skrive lidt om min tur til Paris i Sommerferien 2017. Det var en konfirmationsgave fra min farmor og farfar, og så var det også min første rejse nogensinde. Det var en oplevelse eg aldrig vil glemme, og jeg vil gerne vise jer lidt billeder osv. derfra.

Vi tog afsted i den sidste ende af sommerferien, og vi skulle op kl. 03:00 om natten... Men! Det var det hele værd. Vi skulle flyve, og det var som sagt min første flyvetur, så jeg var selvfølgelig ret nervøs. Men det hele gik fint, og jeg kan rigtig godt lide at flyve. Vi var dernede i 5 dage, og det var helt vildt at være dernede, i kærlighedens by.

Min farmor og farfar har været i Paris millioner af gange, så de ved ALT om Paris, så de var selvfølgelig de bedste til at vise den smukkeste by. Jeg kan ike beskrive hvor glad jeg er for den her gave, så nu kan i se nogle billeder fra rejsen... <3 <3 <3

Billeder siger mere end ord, så jeg tror jeg slutter indlægget for denne gang. Jeg er sikker på at jeg kommer til at lave flere forskellige indlæg omkring min rejse til Paris, men for denne gang, kan i nyde billederne, som jeg selv har taget<3

XOXO Fie! <3 <3 <3

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Hey læsere!

Det her indlæg bliver måske spændende for nogen, og knap så spændende for andre. Det kommer nemlig til at handle om DANS! (Det skal lige siges at jeg ikke går til dans, men dans fylder en del i min hverdag, men det kommer vi til ;) )

Som sagt i mit første indlæg, så er jeg en pige med VIRKELIG meget energi! Jeg elsker og bevæge mig, og elsker at bruge min energi, især når den er helt i top. Jeg går til sport 2 gange om ugen. Jeg går til Atletik Mandag og Onsdag, og så går jeg til kor om Torsdagen, og så cykler jeg hver eneste dag. Jeg elsker virkelig at cykle, og cykler derfor nærmest til alt jeg skal til. Men med alle de ting jeg går til, + Lektier + Venner + Familie, så bliver det altså bare alt for meget for mig, også at skulle gå til dans. Men jeg gad VIRKELIG godt gå til dans, men så ville jeg ingen fritid have, og det ville blive for meget inde i mit hoved.

Så derfor, danser jeg da bare i min fritid DERHJEMME! Jeg tager tit træningstøj på, og danser på livet løs oppe på mit værelse, eller hvis det ikke forstyrrer nogen, nede i stuen. Det er en fantastisk følelse, og jeg elsker det.

Det jeg virkelig godt kan lide ved at danse er, at man bare kan udtrykke lige det man vil. Man kan udtrykke ALT gennem dans. Det giver mig en ro i min krop, og det få mine tanker til at flyve et sted hen, så jeg kan få ro fra tankerne for en stund.

Jeg kan lide mange forskellige stilarter dans. Hip Hop, Moderne, Ballet osv. Men jeg elsker især Moderne, Ballet og Contemporay. Jeg elsker det yndefulde, og jeg elsker at være smidig og have flotte dragter på.

Samtidig elsker jeg Gymnastisk, og har gået til det nærmest hele mit liv. Men til sidst, ca. der hvor jeg skulle i syvende klasse, blev det rigtig tyndt med Gymnastik hold for mig, og jeg valgte derfor og prøve noget andet, men det kan jeg fortælle om i et andet indlæg.

Men kort sagt ELSKER jeg dans, og jeg vil gerne prøve at lave andre indlæg omkring dansen, og evt. billeder af mig der danser. Men for nu, vil jeg sige tak for at i læste med, og så håber jeg på at se jer igen i et fremtidigt indlæg. ;)

Og så kan i da lige nyde nogen gode danse billeder, som er så flotte og skønne, og som gør mig glad, når jeg kigger på dem<3

XOXO Fie! <3


Likes

Comments

Hey! Mit første indlæg!?!?! Fedt! Nå, men som sagt er mit navn Fie Mønster Jantzen, og jeg er 14 år gammel. Jeg er en pige der elsker sport og at være aktiv. Jeg er et kæmpe familiemenneske, og jeg bruger meget tid sammen med min familie. Jeg kan også rigtig godt lide at bruge tid med mine venner, og så elsker jeg SPORT! Jeg elsker slik og chips, og så elsker jeg virkelig også grøntsager, især gulerødder og peberfrugt.

Jeg går til Atletik to gange om ugen, og går til kor én gang om ugen. Jeg elsker virkelig at synge, og jeg elsker at udvikle og eksperimentere med min stemme . Atletik er ret nyt for mig. Jeg har det meste af mit liv gået til gymnastik, og jeg elsker stadig at springe, men til sidst var der ikke nogle hold for mig som jeg følte passede, og jeg prøvede derfor et år med svømning. Det var ikke hårdt nok for mig, og mine trænere underviste os ikke rigtigt, så nu måtte det være Atletikkens tur. Jeg er virkelig glad for den beslutning, og jeg glæder mig til virkelig at komme rigtigt igang! Kor fylder virkelig meget i mit liv, og jeg nyder at synge, og bare kunne få alle de følelser ud, man nu måtte sidde inde med. 

Jeg kommer til at blogge om alt mellem himmel og jord. Min blog kommer rigtig meget til at handle om sport, (Dans, Gymnastik og Atletik og Kor selvfølgelig!) men også bare hvad der falder mig ind i løbet af dagen. Det kan være en god hyggelig shoppe dag med en veninde, eller en dag fyldt med træning og glæde. Jeg håber i vil følge med, og så ses vi snart igen.

Xoxo Fie! <3 <3 <3

Likes

Comments