Hey! Mit første indlæg!?!?! Fedt! Nå, men som sagt er mit navn Fie Mønster Jantzen, og jeg er 14 år gammel. Jeg er en pige der elsker sport og at være aktiv. Jeg er et kæmpe familiemenneske, og jeg bruger meget tid sammen med min familie. Jeg kan også rigtig godt lide at bruge tid med mine venner, og så elsker jeg SPORT! Jeg elsker slik og chips, og så elsker jeg virkelig også grøntsager, især gulerødder og peberfrugt.

Jeg går til Atletik to gange om ugen, og går til kor én gang om ugen. Jeg elsker virkelig at synge, og jeg elsker at udvikle og eksperimentere med min stemme . Atletik er ret nyt for mig. Jeg har det meste af mit liv gået til gymnastik, og jeg elsker stadig at springe, men til sidst var der ikke nogle hold for mig som jeg følte passede, og jeg prøvede derfor et år med svømning. Det var ikke hårdt nok for mig, og mine trænere underviste os ikke rigtigt, så nu måtte det være Atletikkens tur. Jeg er virkelig glad for den beslutning, og jeg glæder mig til virkelig at komme rigtigt igang! Kor fylder virkelig meget i mit liv, og jeg nyder at synge, og bare kunne få alle de følelser ud, man nu måtte sidde inde med. 

Jeg kommer til at blogge om alt mellem himmel og jord. Min blog kommer rigtig meget til at handle om sport, (Dans, Gymnastik og Atletik og Kor selvfølgelig!) men også bare hvad der falder mig ind i løbet af dagen. Det kan være en god hyggelig shoppe dag med en veninde, eller en dag fyldt med træning og glæde. Jeg håber i vil følge med, og så ses vi snart igen.

Xoxo Fie! <3 <3 <3

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments