Header
View tracker

Första gången man sitter och käkar hotellfrukost själv. Inte det ultimata minst sagt. Men jag lyckades iaf trycka i mig ett gäng finska pannkakor. 😬 Jag har även varit vaken sen 3.27. Dvs sovit ungefär 3 timmar och vaknat åtskilliga ggr. Någon gång måste ju kroppen säga ifrån på denna brist på sömn tycker jag. 😴💤😴

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Dagens citat som jag dom senaste åren har lärt mig att leva efter.

Likes

Comments

View tracker

Mina "smart-brillor". Nej skämt åsido. Man behöver inte såna när man är smart på riktigt. 😇

Nåväl. Jag har iaf skaffat två nya glasögon så jag totalt har tre par. Dessa är både lättast och skönast att ha på sig när man ska sitta framför datorn eller bläddra i papper!

Likes

Comments

Idag har jag passat på att se klart filmen Snowden. En film om visselblåsare Edward Snowden som 2013 släppte informationen om NSAs topphemliga program som övervakade flera biljoner människor genom mobiler, datorer osv.

Jag brukar i regel vara uppdaterad om såna här saker när jag tycker det är otroligt viktigt och intressant. Men 2013 var helt klart ett år som fokus för min del lades på helt andra saker så hela denna historia hade jag faktiskt missat.

Man vet ju att USA gör många olagliga saker men att grenarna gick ut så mycket så dom satt och massövervakade gemene man eftersom dom på något sätt i tre led bort kunde ha något samröre med en misstänkt terrorist, det är minst sagt läskigt.

Edward Snowden befinner sig just nu i Ryssland. Det enda land i världen han fått asyl i. Den nya presidenten i USA har dock lovat att ta "krafttag" mot Snowden när han befäster sitt ämbete. Jag hoppas verkligen att han är för rädd för Putin för att göra det.

Efter incidenten med dom läckta dokumenten om massövervakning så ville givetvis EU att USA skulle ställas till svars för detta. Men Sverige var ett av två länder som vägrade vara med på detta och pga det så fick USA gå fria.

Det har även kommit fram att Sverige var ett av dom länder som var i maskopi med NSA och alltså visste om deras program.

Sverige - fyfan vad man skäms över att vara svensk. Lilla rädda landet lagom som varken vågar säga bu eller bä och bugar sig för USA som allsmäktig härskare.

Edward Snowden låter sig dock inte tystas utan man hittar han bland annat på Twitter numera. Dagens nyheter gjorde även en lång intervju med han som ni hittar HÄR! 

Ovanstående är ett citat från DN:s intervju. Något som är oerhört sant! 9 av 10 stycken som dör i drone-attacker är inte det riktiga målet. Tänk er själva; vad skulle ni göra om era nära och kära dog framför era ögon? Skulle ni böja er för USA eller skulle ert hat växa och ni skulle göra allt för att förinta landet som tagit allt från er? Jag vet då vad jag skulle gjort...

Likes

Comments