Header

Måste bara tipsa om min gamla arbetsplats Willys Storheden som nu har startat upp att man kan handla på nätet och få det hemkört alternativt hämta det färdigpackat i butik! Gud så jäkla smidigt! 👌🏻

Herregud vad det hänt grejer där sen jag slutade för 3 år sen. (Gick på fp och sen sa jag upp mig 2015.) Förutom näthandel finns det tydligen självscanning där nu och dessutom ett brett sortiment av vegetarisk mat. När jag jobbade där fick jag hela tiden fara och handla på någon annan butik för det vegetariska utbudet var så dåligt! Härligt att det blivit så himla mycket bättre, det är nästan så man ångrar att man sa upp sig! 😉

Jag ska definitivt prova att handla på nätet. Det kommer att bli perfekt eftersom jag själv pendlar och sambon jobbar till 21.15 på kvällarna så är det helt klart svårt att hinna med att handla under vardagarna och under helgerna vill man ju helst göra nåt annat.

Jag kommer inte ihåg sist jag var på Willys och handla överhuvudtaget. Sist på Storheden måste ju ha varit 2014 i slutet där eller 2015. Sist jag var på Willys i stan var nog oktober/november förra året. Helt galet. Det har blivit många Coop vändor och kvantum istället bara för att det är nära! 😬

Nåväl, nu ska jag börja stödja Willys igen i varje fall! Jag hade ju gärna tagit hemkörning men tyvärr var det riktigt dyrt! 150 kronor totalt kostade det att få sina matvaror hemkörda. Hämtar man själv däremot så får man bara betala 50 kronor mer. (Om jag förstått det rätt)

Undrar dock hur det blir med blöjkuponger osv som finns i bladet? 🤔 Detta måste kollas upp!

Men så smidig att bara fara dit, hämta varorna och åka hem igen! Man kanske tom hinner det efter jobbet! Om inte annat hinns det ju på helgerna och man har hur mycket tid som helst att vara med sin son och göra roliga saker istället! Perfekt! 👌🏻

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Jag är en svår människa. Tydligen tycker människor det, så det måste vara sant. Jag släpper inte så många inpå livet. Och människorna jag faktiskt tycker om, genuint, dom kan man räkna på en hand.

Jag vet att jag absolut inte har något skäl att vara ledsen. Men hur jag än försöker så kan jag inte låta bli. Det är inte min rätt att vara ledsen. Den rätten tillhör helt andra människor och givetvis ligger mitt hjärta hos dom och även min sorg.

Livet ändrar sig. Människor ändrar sig. Känslor ändrar sig. Livet är för kort för att vara olycklig.

Likes

Comments

Det kan mycket väl vara så att Legion är den bästa serie jag någonsin sett. Utan tvekan. Iofs så brukar det ju alltid vara så med serier i början, men denna känns unik i sitt slag. Den har likheter med Twin Peaks som också är en av de bästa serier som någonsin funnits. Med likheter menar jag att den är lite annorlunda, mörk, skum och tvistig.

För att dra handling så är ju serien baserad på Marvel Comics tidning om David Haller/Legion. Handlingen är nära sammanbunden med X-men serien och handlar om mutanter. Det är bara det att den är mycket bättre än X-men.

💀💀💀💀💀
5 av 5 i betyg!


Likes

Comments

Leker med Snapchat som vanligt! 😉 Såg inte helt dumt ut med en nosring faktiskt! Förut var det bara coola veganbrudar som hade det men nu går var och varannan med en näsring! Jag har ju iofs två hål (förutom dom man andas med 😂) i näsan sen tidigare som har växt igen. Plus det i läppen. Jag tänker att jag ska ta nya hål men det blir då aldrig av. Det enda som inte vuxit igen är det i tungan. Det kanske är lika bra med tanke på att vissa tror att man är oseriös om man är piercad.

Och på tal om seriös så blir det seriöst jobbsnack imorgon. Mitt avtal med Poolia går ut i maj men eftersom arbetsplatsen där jag jobbar gärna vill veta hur det blir i sommar (och jag med) så ska vi redan imorgon diskutera framtiden. Jag är ju lovad ett lönesamtal så det ser jag fram emot. (Eller fasar) Önska mig lycka till!

Likes

Comments

Ibland poppar det upp några privata inlägg som sedan försvinner. Det är så svårt att inte skriva om son vardag när man alltid har gjort det. Ja hur länge har jag bloggat egentligen? 10 år? Min blogg har ju ofta blivit min ventil för att jag inte ska bli spritt språngande galen. Därför är det svårt att inte skriva om sitt liv när man alltid har gjort det. Jag funderade på att skriva en till blogg, ja jag började tom, men fakta är att jag har knappt tid med en blogg, än mindre två.

Och försöka kombinera två bloggar av två helt olika världar kan bli svårt. Jag vet inte alls hur jag ska göra. Framtiden får utvisa..

Likes

Comments

Snapchat må belysa det lite extra men det är precis så jag känner mig. Helt jäkla död.

Likes

Comments

Ikväll är det House of Metal i Umeå. Jag skulle ljuga om jag påstod att jag inte var bitter för att jag inte är där, för det är jag. Bitter alltså.

Får väl försöka trösta mig med att jag ändå inte skulle ha kunnat fara med tanke på att jag (återigen) ligger med feber och är förkyld.

Som jag tidigare skrev så ska dom spela både i Stockholm och i Göteborg. I Stockholm skulle dom dock spela typ en onsdag eller något sånt så ska man fara och se dom så är det Gbg som gäller där dom spelar en lördag. Dock lär det väl vara så galet mycket folk när dom spelar på hemmaplan så man lär väl inte se ett piss och bli ihjälklämd typ.

Nej usch. Känner att jag är bitter som fan så det är lika bra jag slutar skriva. Ha så roligt ni som är i Umeå. Själv ska jag sitta och kolla instagram och drömma mig bort.

Likes

Comments

Lite uppdatering pga flytt. Installerad i 155:an nu. Så ont i kroppen efter att ha packat, packat upp, och burit i tre dagar nu. Blåmärken hela bena också och på foten. Upp om mindre än 6 timmar dock. Blir ingen vila för mig.

Sålt minst 40 par skor, rensat ut hur mycket tallrikar, skålar osv som helst. En kartong med böcker och en sopsäck med textil. Ändå har jag lika mycket kvar. Saker är verkligen överskattade. Vad spelar det för roll i det stora hela? Man vinner absolut ingenting genom att ha mest saker innan man dör. Vad saker som förut var viktigt har blivit oviktigt.

Likes

Comments

Nästa helg är det dags. Eller dags och dags. Jag lär ju givetvis missa det. I helgen har jag barnvakt pga flytten så oddsen att jag får det nästa helg är väl i princip obefintlig.

Såna här ggr saknar jag verkligen att inte känna någon som tycker om samma musik som mig. Isf hade jag kunnat följa med dom och lämnat Sam hos sin pappa.

Men vad är väl en bal på slottet...

Man får väl åka ner i sommar och se dom på hemmaarenan Gbg om inte annat. Jag har galet med föräldrardagar att ta ut så oavsett hur världen ser ut i övrigt så kommer jag iaf att vara ledig många veckor i sommar.

Likes

Comments