Header


Det finns nog inget band jag älskar så mycket och har lyssnat på så mycket som Dark Tranquility. Jag lyssnar igenom skivorna varje dag i bilen till och från jobbet och jag blir aldrig less. Jag blir så arg på mig själv att jag inte for och såg dom i Umeå. Nästa spelning i Sverige kommer jag fara. Oavsett var den är.


For Broken Words


[Music: Jivarp / Brändström]

[Whispering:]
No truth, no lie
No truth, no lie
No truth, no lie

It twists and turns
Into something that is not to be
What truth is left
Was abandoned as the lines flew by

Our words are broken
Commit to sacrifice
Betrayal of the code
Thrust into nothingness
No truth, no lie

Our words are broken

Our subconscious bias
Confirmed what we already believe
There is no message
There is no value
We give shelter to our false ideas

Commit to sacrifice
Betrayal of the code
Thrust into nothingness

Tear our thoughts into splinters
Stab the sense
That's forced to remember
Our words get thrown
Out of focus
As we test our will
Dissolve to nothing

Break all bounds of unfair holding
Track this line to journey's end
We're breaking
We're breaking down

Our words are broken
Commit to sacrifice
Betrayal of the code
Thrust into nothingness
No truth, no lie

...our sacrifice
...betray the code
...into nothingness


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Någon mer än jag som satt bänkad framför Kalla Fakta ikväll? Det handlade om korruptionen inom SD. Om pengaförsingring samt hur kvinnor blev sexuellt trakasserade inom partiet. Tar man upp något eller berättar sanningen så blir man tydligen smutskastad och utfryst. Ja det går så långt att dom kommer hem till ens hus och spraymålar okvädesord och gör inbrott och trashar ens hem.

Är någon förvånad? Jag är det då inte! 😂

Dom enda som är förvånade är vita kränkta män med låg inkomst. Eller nej, det stämmer ju inte heller. Dom förnekar allt och påstår att det aldrig inträffat. Ni vet som nazisterna gör med förintelsen.. ni förstår likheten va?

Nej för min del är det inte förvånande. Jag har övergett min älskade Vänster något år och röstat på FI och miljöpartiet men nästa år så blir det Vänstern igen - all the way!

Alltså jag fattar ju inte heller hur man ens kan få för sig att rösta på SD. Deras partiledare Jimmy Åkesson har ju minst sagt suspekta pupiller. Vad han egentligen går på är ju den stora frågan. Hur ska man kunna ha förtroende för en sådan? Och korkad är han också. Och obehaglig. *hurvas* Usch och fy för SD.

Likes

Comments

Jag gillar att sitta och titta på Lyxfällan. Jag vet inte varför jag inte blir less när det oftast är samma sak om och om igen.

Dock var det något som förvånade mig i dagens avsnitt. Där säger dom alltså att ett barn ska kosta 3300 kronor per år enligt Konsumentverket. Say What?! Vad var det för önsketänkande? Kläderna jag köpte nu och förra månaden till min son kostade mer än det! (Jacka, vinterskor, byxor och tröjor från H&M) Och det är alltså bara kläder!

Jag var tvungen googla och hittade en helt annat tabell från Konsumentverket:


En tusenlapp i månaden känns ju också som det var i underkant men betydligt mer vettigt än 3300 kronor i månaden! Med andra ord; ta vad dom säger i lyxfällan med en nypa salt!

Likes

Comments

Och inte vilken gitarr som helst utan Scott Ians gitarr, grundaren av trashmetalbandet Anthrax! Gå in på fb, gilla Sweden Rock Magazine, svara på en löjligt lätt fråga och gitarren kan bli din!

Eller min. Förhoppningsvis! ✊🏻😂

Likes

Comments


Igår såg jag äntligen filmen Annabelle 2. För er som inte sett den så är det en variant på onda dockan. Filmen var helt okej och väldigt läskig på sina ställen. Men såklart så förstördes den av dataanimationen. Hjärnan blir helt enkelt inte rädd när man ser att det inte är på riktigt, lika lite som den blir rädd om man ser något tecknat.

Trots det ger jag den 4 av 5 i betyg. Den var väldigt välgjord och storyn var bra!

💀💀💀💀

Likes

Comments

Någon som vill bjuda mig på bio i helgen? Jag är fattig som en kyrkråtta och räknar dagarna till lön och vi har som vanligt ingen barnvakt. Men denna film - den måste man ju se!

Men det blir väl att vänta ett år typ tills den kommer ut på film. 😒 Jag hoppas den är lika läskig som trailern verkar lova. Tror dock inget kan slå orginalet!

Likes

Comments

Jag skulle ju absolut inte rekommendera något som är olagligt... 😏 MEN nu finns den nya Pirates filmen äntligen uppe på nätet! Jag har velat se den sen den gick på bio när jag såklart inte kunde fara!

Kanske inte riktigt lika bra som dom andra. Det måste nog bli sista filmen det här tänker jag. Men klart bra och klart sevärd! Johnny Depp måste vara den bästa skådisen som existerar.

Nu är det godnatt här alldeles för sent! Blir en tung dag imorgon! Godnatt!

Likes

Comments