Header

70 längder simning ✔️
Mitt helt sabbade knä efter styrketräningen känns ingenting! Halleluja!

Och ett trevligt mail i inkorgen! 😏

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Nio månader senare så är jag äntligen klar med mitt första, och enda, PS4 spel. Det tog typ en timme innan jag var klar så det känns en aning värdelöst att man inte gjorde klart det direkt.

Nåväl, ett riktigt bra spel! Dock kan man väl tycka att svårighetsgraden kändes lite väl svårt ibland, men valet fanns ju också att stoppa på den lättaste nivån. Men hur roligt hade det varit? 😬

Det kommer nog inte bli några mer spel detta år iaf. Det finns varken tid eller pengar till sånt. Jag skulle ju, till skillnad från vissa andra, aldrig sitta och spela medan min son var vaken. Snacka om att man har riktigt dåliga prioriteringar när man sysslar med sånt! 😡

PM:a om ni vill köpa det! Är ingen idé att ha kvar när man väl varvat det!Likes

Comments

Ibland är allt bara totalt nattsvart. När man har barn får man dock anpassa sitt mående efter dom så från klockan 19.00 är det fritt fram att gråta om man vill det. Fram till dess är det bara att dra på smilbanden oavsett.

Det är ingen idé att ens försöka förklara varför det är nattsvart här eftersom jag har så pass många som läser som jag överhuvudtaget inte vill ha läsande. Och absolut inte berätta något privat för överhuvudtaget.

Jag önskar bara att jag var någon helt annan, som bodde någon helt annanstans och hade ett helt annat liv. Hur är det möjligt att längta bort från sig själv så fruktansvärt mycket?

Likes

Comments

Som för så många andra så började min beundran av Thåström med allas våran låt "800 grader" med Ebba Grön. Det är nog väldigt få som inte hört denna låt.

Ebba Grön var alltså Thåströms först riktiga band som blev känt som bildades redan 1977. Ett punkband influerat av proggen.

Jag själv hade turen att se han på PDOL 2012. Då spelade han både låtar från Ebba Grön och hans nästföljande band Imperiet. Och givetvis från hans skiva "Thåström - Det är ni som är dom konstiga, det är jag som är normal" från 1999 som jag fullständigt älskar. Det var totalt magiskt.

Jag slutade nog lyssna på Thåström någon gång i början av 20-års åldern. Så jag har inte hört något av hans nya skivor överhuvudtaget. Så givetvis är det ett risktagande att fara och se han nu när han spelar i Luleå när risken att jag inte känner igen hälften av hans låtar. Det blir jag och gamlingarna som sitter och hoppas på att han ska spela dom gamla låtarna. 😂

Ska fundera hur jag ska göra. Det är ju inte som att det går att fara och se något på Lulekalaset eller PDOL ändå när det ändå bara är skit där i sommar..

Suveränt när du kommer,
suveränt när du går.
Suveränt när du säger:
"suveränt".
Å så tomt.

Suveränt skinn mot mitt,
suveränt kön i ditt.
Suveränt och sakralt,
och totalt suveränt.

Det är precis som det borde vart,
varenda jävla natt.
Det är precis som det borde vart,
det är precis, precis så som jesus måste haft.

Suveränt när du kommer,
suveränt när du går.
Suveränt när du säger:
"suveränt".
Å så lugnt.

Suverän sprit till frukost,
suverän sprit till lunch.
Suveränt snack om igår
Ingenting som jag minns.

Det är precis som det borde vart,
precis varenda natt.
Det är precis som det borde vart,
det är precis, precis som jesus måste haft.

Suveränt när du kommer,
suveränt när du går.
Suveränt när du säger:
"suveränt".
Å så tomt.

Suveränt om du glömmer,
suveränt om du minns.
Suveränt när du säger,
att ditt kön, det är mitt.

Det är precis som det borde vart,
precis varenda natt.


Älskar älskar denna! 👆🏻💚

Likes

Comments

Tänkte jag skulle skriva ett inlägg om detta om att vara fet. Ja, jag vet inte vad man ska kalla det för att vara PK. Fetma, övervikt eller för högt BMI. I slutändan så handlar det om detsamma.

Jag satt och grubblade och insåg att jag varit fet nu i ca 12 år. Lite drygt. Och lite fetare och lite mindre fet. Det läskiga med mig är egentligen är att fortfarande, efter all denna tid, inte ser mig som fet. Jag köper kläder och blir förvånad när jag inte kan ha dom. När jag ser mig själv i spegeln får jag en smärre chock för jag tror jämnt att någon annan ska stå där än jag och mitt fläsk.

Ops. Nu var jag återigen inte pk. 😩 Det är jobbigt att vara fet. Man blir dömd av smala människor som tror man sitter och trycker i sig hur mycket som helst eller att man har ett kakpaket man sitter och småäter ur. Man blir dömd av andra tjocka kvinnor pga att man inte är "stolt över sin kropp" och bejakar sin fethet som en del av sig själv. Man blir dömd av det manliga könet för att man inte ser ut som fotomodellerna på löpsedlarna. Man blir helt enkelt dömd av alla. Den hårdaste domaren av dom alla är ändå en själv. Iaf i mitt fall.

Jag har alltid haft problem med mat. Problem att äta. Jag har aldrig någonsin varit den som småätit eller käkat mackor på kvällarna osv. Antingen har jag inte ätit alls, eller så har jag ätit alldeles för mycket. Jag har aldrig någonsin klarat av att äta fem mål på en dag. Oftast har det varit två. Jag kan seriöst gå dagar i princip utan att äta. Det är betydligt lättare än att äta och äta rätt!

Min största last är socker. Fika/godis istället för mat. Utemat för att det är så lätt så slipper man själv laga och diska. Och givetvis äter jag mest när jag mår dåligt. Tröstäter helt enkelt. För att få upp endorfinerna.

Jag är inte lycklig som tjock. Jag mår dåligt över mig själv på alla sätt och vis när jag tittar mig i spegeln. Jag orkar inget. Jag får ont i ryggen. Allt är jobbigt. Jag vill inte träffa folk, jag vill inte gå till lekparken med min son. Ja helt ärligt känns livet helt svart när jag tänker på det.

Vissa tjocka människor säger att dom trivs så, att dom vill vara tjocka. Jag kan absolut inte tro på dom. Varför skulle man vilja vara överviktiga? Varför skulle man vilja tycka allt är jobbigt? Att allt blir tyngre? Att man lättare får sjukdomar? Vem vill det? Inte jag iaf. Sen finns det ju såklart den där debatten om skönhet. Oavsett hur man ser det så tycker jag inte fetma är attraktivt. Inte på kvinnor och inte på män. Jag själv skulle aldrig klara av att vara med en överviktig kille på ett romantiskt sätt. Det är inte attraktivt. Överhuvudtaget.

Jag har gett fetman 12 år av mitt liv. Jag tänker inte leva såhär längre. Hela mitt liv är begränsat pga min vikt. Jag är asocial, jag orkar inte leka med min son, jag kan inte åka rutschkanor för min röv är för bred, jag är för tung för att hoppa studsmattor, jag vill inte fara på badhuset som jag egentligen älskar... ska jag fortsätta? Hela mitt liv är begränsat och ha varit det hur länge som helst nu.

Jag ger det ett sista försök. Ett helhjärtat försök att gå ner. Sen kommer jag fixa detta kirurgiskt. Livet är alltför kort för detta. Jag missar hela min sons uppväxt och har ett extremt begränsat liv. Vad är det för vits att leva om man ändå är död? Betyder det att jag måste "fuska" och dessutom betala för det - so be it!

Livet är till för att levas och jag har varit död i 12 år redan. Inte en dag längre! 😠

Värt att notera i "överviktsdebatten." 👆🏻

Likes

Comments

Imorgon är det officiellt första dagens min semester och jag har kollat runt lite på vad man ska göra men motivationen är i princip obefintlig. Jag är så otroligt TRÖTT! Det är väl en blandad trötthet mellan fysisk trötthet samt psykisk trötthet. Människor alltså... suck.

Jag skulle behöva ta in på hotell och sova en vecka helt själv känner jag. Men så funkar inte verkligheten med barn och djur och ett snurrande ekorrhjul som kallas livet.

Thåström spelar för övrigt i Luleå i höst. Det kanske vore värt att fara och se han. Något säger mig att det inte lär vara så många mer konserter med han kommande år. Han var magisk på PDOL..

Likes

Comments

Nu idag gick jag på semester! Har varit en galen vecka när jag klivit upp ca 4.45 för att fara tidigare på jobbet för att hinna med allt så ingenting ska vara ogjort till den nya vikarien. Jag har ju inte kunnat göra speciellt mycket under dagarna annars när jag har haft upplärning med henne så jag har åkt in tidigare för att svara på mail, internfakturor, habbar etc.

Det är ju inte lite rutiner och system som ska läras ut! Jag har insett att jag gör nog otroligt mycket. 😬Men trots att det ibland varit så stressigt så jag haft magont så fullkomligt älskar jag själva jobbet. Ni vet känslan när man känner att man passar för något och det passar en själv? Inte? Så känner jag iaf. Såklart finns det alltid vissa moln på himlen men sånt är ju livet!

När jag säger att jag jobbar som ekonomisekreterare och sitter på leverantörsreskontra så är det många som frågar vad jag gör, så tänkte dra det snabbt. Jag gör; utbetalningar av leverantörsfakturor, utanordningar, e-fakturor, ankomstregistrering, scanning, internfakturor och sen har jag även hjälpt till med autogiro och diverse debiteringar. Det gör jag och det är otroligt roligt. Jag skulle inte vilja byta och sitta på andra sidan, dvs kundreskontra. Jag blir så himla glad också när folk säger att man gör ett bra jobb också. Man blir sådär lite stolt. 😉

Inga sommarplaner än.. vi får väl se vad vi hittar på! Jag kommer ju gå på fp också så det blir ju inte fett ställt direkt.

Som sagt - är ni intresserade av mitt liv i allmänhet så följ mig på Snapchat! Denna blogg lär inte bli mycket intressantare än det här!

Likes

Comments

Jag har i flera år sagt att jag ska till Sweden Rock men aldrig hittills tagit mig dit. Nästa år ska jag dit. Punkt.

Just nu visar SVT en av tre delar av Sweden Rock festivalen. Det är ju helt otroligt när man ser på det. Man förstår som inte vilken stor grej förrän man ser det sådär.

Tänk bara - att vara någonstans där alla gillar ungefär samma musik som en själv! Och inte kollar snett på en för att man springer runt med en bandtröja.. (vilket jag alltid gör på fritiden)

Likes

Comments

Älskar älskar Dark Tranquility! 🖤


I know you're out there searching tonight
I'm right here
Another day and I cannot see through your eyes,
I'm right here


Likes

Comments