Header

När jag körde till jobbet idag så föll blicken på mig själv i backspegeln. Ett rödsprängt öga kikade tillbaka på mig. Man får väl se det positivt - den röda nyansen får verkligen det gröna i mina ögon att komma fram. 😂

Sova kan man göra när man är död säger dom. Jag håller delvis med. Men det är svårt att leva när ögonen svider, benen värker och man håller på att somna sittandes. Jag har nog varit lika trött där nån gång när Sam var riktigt liten. Jag kom ihåg att jag bara satt och grina av trötthet. Men det hjälpte inte att gråta då och det kommer inte hjälpa att göra det nu heller. Det finns absolut ingen som kommer att hjälpa mig för det eller avlasta. Den läxan har jag fått lära mig.

Jag förstår verkligen att barn som växer upp hos obrydda föräldrar blir känslokalla och empatilösa. Jag känner det själv måste jag säga. Varför i hela friden ska man bry sig om folk som inte bryr sig tillbaka?

Nåväl - tröttheten. Jag är då imponerad av mig själv som faktiskt orkar upp på morgnarna ens. Det är bara synd att det är jobbet som fullständigt får all min energi som finns istället för min son.

Jag känner att jag blir jävligt lättretlig och extremt intolerant mot allt och alla också.

Inte är det konstigt egentligen. Jag jobbar helt plötsligt heltid, jag pendlar, jag har ett jobb med mycket ansvar och mycket att göra, jag har en 3-åring full av energi och jag har aldrig sovit såhär lite i hela mitt liv.

Halleluja att jag ens står på benen..

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Nu kan du äntligen beställa hem Dark Tranquilitys öl på ett systembolag nära dig. Jag önskar jag kunde säga att jag beställt en laddning men tråkiga jag ogillar ju öl. Jag har försökt men det funkar inte. Det påminner mig enbart om gammal fylla när man var ung och får mig att må illa. Till mitt försvar så gillar jag väl egentligen inte vin heller. Så jag är nog ingen drickare överhuvudtaget. Sprit och Sprite däremot, det är grejer... 😂😂

Likes

Comments

Om ni kikar till vänster så ser ni en topplista över dom mest lästa inläggen i min blogg. Kikade lite på dom och fattade liksom ingenting. 😂 En bild när jag hade 39 graders feber, nåt random quote som nån säkert tar åt sig av, en bild på mig i blött hår helt osminkad. Nej vet ni vad så tråkiga inlägg ni läser! 😂

Den här bloggen blir nog inte så mycket roligare än den är nu. Vill ni veta mer om mitt vardagsliv så får ni följa mig på Snapchat. Och ja, jag vet, tyckte också att det lät utlöjligt men det är faktiskt en väldigt bra app. Speciellt om man vill visa upp sitt liv samt kan man ju välja vilka bilder man kan skicka till olika människor av intresse.

Adda mig där! 😘

Edit; Fiejomm heter jag tydligen

Likes

Comments

Det är ju svårt att låta bli att älska Finland. 💙 Det finns tydligen ett heavy metal band där för små barn, Heavysaurios, som är mäkta populärt. Ska definitivt testa med Sam och se om det är något han kanske gillar.

Likes

Comments

Tack Max som var absolut först ut med att skapa ett vegetariskt mål till barnen så min son även han kunde få en Maxbox med leksaker utan att tvingas äta likdelar fullpumpade med antibiotika och dylikt!

Nästa steg - Vegetariska Nuggets som barnmål, tack!

Likes

Comments

Ta mig tusan att man måste lära att sminka sig och bli mer tjejig. Man hade alltså kunnat se ut sådär 👆🏻 om man orkade dra på sig lite smink. Snapchat såklart. 😂 Men jag ska försöka bli mer seriös än min 5 minuters dagliga sminkning. Lovar! ✊🏻

Likes

Comments