Header

Nästa helg är det dags. Eller dags och dags. Jag lär ju givetvis missa det. I helgen har jag barnvakt pga flytten så oddsen att jag får det nästa helg är väl i princip obefintlig.

Såna här ggr saknar jag verkligen att inte känna någon som tycker om samma musik som mig. Isf hade jag kunnat följa med dom och lämnat Sam hos sin pappa.

Men vad är väl en bal på slottet...

Man får väl åka ner i sommar och se dom på hemmaarenan Gbg om inte annat. Jag har galet med föräldrardagar att ta ut så oavsett hur världen ser ut i övrigt så kommer jag iaf att vara ledig många veckor i sommar.

Likes

Comments

Det här måste ju vara en modern myt, sk Urban legend! Det kan väl inte stämma - eller? 😂😂

Låter då hejdlöst kul! Tänk er scenariot att ni är ute och plockar bär i skogen och ut ur buskarna brakar en svartklädd, långhårig, kanske tom sminkad metalmusiker. Man skulle ju dö av förvåning! 😂😉

Likes

Comments

Med nya uppdateringen som kom idag så kom det även ca 50 nya Pokémon man kan samla. Trist på det sättet att man nu är ännu längre bort från att få alla, men givetvis så är det roligare och lite lättare att hitta nya! Jag har redan samlat på mig några stycken!

Likes

Comments

Trots att livet ordnat upp sig rätt bra för mig den sista tiden så är det något som inte blivit ett dugg bättre - min sociala fobi.

Egentligen har jag väl alltid haft den. Men sedan 2013 så eskalerade den enormt fram till dagen idag. Vad det beror på är givetvis hur människor har behandlat mig. Och att jag blev behandlad så illa då (må ni alla brinna i helvetet, jag vet att vissa av er läser detta) och sedan blev totalt isolerad när jag gick på mamma-ledighet förvärrade det enormt.

Idag var det ett exempel på en sån dag när det märktes enormt mycket. Vi skulle ha halva dagen brandutbildningen på jobbet. Redan från början försökte jag slippa följa och istället stanna med mina älskade fakturor. Tyvärr så gick inte det så jag försökte istället intala mig själv att visst, nog kommer detta att gå bra!

Och ja, det gick väl "bra". Man har ju alltid mobilen man kan fly in i på rasterna men när det väl kom till kritan, när vi skulle få släcka en brinnande gubbe och spruta med brandsläckaren så kunde jag inte förmå mig till att göra det, trots att det såg jättekul ut. Jag pallar helt enkelt inte med att ett 20-tal främlingar ska stå och stirra på mig. Jag får ren panik. Och detta mina vänner är social fobi i sin renaste form.

Jag försökte trösta mig med att min svåger är ju brandman så jag kanske kan be han tutta eld på något nån gång och få testa spruta med en brandsläckare iaf. 😂

Men för att vara helt seriös så är det såklart otroligt jobbigt. Visst går det säkert att jobba bort på något sätt, men jag har ingen aning om hur eller när jag ska ha tid att jobba på det.

1177 vårdguiden beskriver mina känslor på pricken.

Likes

Comments

Sånt vi svenskar inte alls uppskattar eller tycker är coolt anser resten av världen vara totalt mindblowing. Som Sabatons texter.

Jag gillar Sabaton. Jag gillar svenska texter om Sverige och fosterlandet. Så länge det såklart inte sjungs av nazister eller innehåller nazistpropaganda!

Sabaton var vi och såg för några år sedan när det var någon slags vinterfestival på Nolia i Piteå. Dessutom hann vi nog med dom när dom var förband åt Iron Maiden också. Dom är riktigt bra live och låter lika bra som på skivorna.

Den 1 April så spelar dom här i Luleå och visst, om någon gav mig en biljett och sa att nu far vi, nog skulle jag fara! Men att betala 500 kronor för att se dom en tredje gång, njaa. Det är inget jag känner mig sugen på! Har ni aldrig sett dom däremot så tycker jag ni ska boka. Det är helt klart värt det!

Likes

Comments

Jag satt och kollade min gamla blogg och blev lite nostalgisk. Jag skrev både om mitt privatliv, roliga saker samt såklart rock/metal. Grejen är väl att jag hade lite mer än 5 ggr(!) så många unika besökare varje dag som denna blogg har och jag undrar verkligen vad som drog så mycket då, jämfört med nu? 🤔

Det kanske helt enkelt var JAG som drog mer då än nu. Jag hade ett jobb med rätt många arbetskamrater i omlopp. Dessutom så syntes jag ju minst sagt mer med tanke på att jag satt i en kassa varenda dag och betjänade gud vet hur många kunder varje dag.

Då umgicks jag ju fortfarande med mina arbetskamrater också och for ut och festade runt iaf några ggr per år. Nu är jag aldrig ut eller dricker. (Helt ofrivilligt bör tilläggas)

Numera är jag väl vad jag alltid egentligen varit - väldigt osynlig. Jag undrar hur många människor som liksom jag, sitter hemma ensamma med sina barn, med samma intressen och samma musiksmak som mig? Osynliga liksom jag.

Jag funderar på om jag ska börja dela bloggen på fb som dom flesta andra gör för att få mer besökare. Men samtidigt är ju bloggen mitt skötebarn och verkligen det innersta väsen av mig när jag skriver så mycket om mina tankar och känslor. Det kanske man ändå inte vill dela med vem som helst. Om dom sen är så engagerade att dom snokar reda på den själva så kan man väl säga att dom förtjänar att läsa.

Den är ju verkligen inte svår att hitta egentligen. Den ligger ju under min info på fb.

Nä mer besökare var det, hur hittar man sånt? 🤔

Likes

Comments