View tracker
View tracker

Åh vad skönt med fredag!! Dagen har varit en riktig pain-in-the-ass. Först en jobbig idrottslektion, sedan tre lektioner bestående av prov/diagnoser. När den sista lektionen äntigen var slut så gick jag hem till pappa en stund. Någon timme senare ringde mamma och väckte mig från min tupplur och sa att hon stod utanför så hängde med hem till bonneland igen. Just nu har jag precis slagit mig ner i soffan efter en mumsig middag. Egentligen hade jag planerat att vara med några vänner ikväll, men känner mig rätt seg och trött så jag tror det blir en lugn fredag hemma med familjen istället.
Hörs senare no


Likes

Comments

View tracker

To me you will always come first brothersno (Ni missar inget i mitt liv, inget händer)


Likes

Comments

Hola, que tal?
Dagen kunde inte bli sämre ärligt talat. För det första hade jag en ful dag idag, ni vet när det inte spelar någon roll vad man gör för man är ändå ful. Jag HATAR sådana dagar, hela jag känner mig deppigare då haha. Med huvudvärk drog jag mig till skolan och första lektionen var teknik. Där fick jag reda på att vi ska ha nationella i kemi, f y f a n. Det var verkligen det enda NO-ämnet jag inte ville ha då jag har jättesvårt för det. Vi fick pröva att göra ett gammalt nationellt i kemi och jag klarade EN fråga. Hur fan ska detta gå? (Hej F). Efter tekniken orkade mitt huvud inte mer så jag sjukanmälde mig och gick hem. Mamma hämtade mig och sen dess har jag mest sovit, pluggat och ätit. För tillfället känner jag mig lite bättre, och hoppas jag kan gå till skolan imorgon. 
Nu ska jag gå ner och sjunga & spela lite piano, ha det bra! ❤Likes

Comments

Som ni kanske märkt så är jag väldigt intresserad av filmer, och fick ett tips om en film vid namn "The Impossible", har ni sett den? Den handlar iaf om en familj som åker iväg till Thailand på semester och drabbas av en tsunami. Filmen är verklighetsbaserad och jag lovar er, att ingen kan titta på filmen utan att släppa en enda tår. TITTA

Likes

Comments

Och nu var veckan slut... Och känner mig faktiskt rätt taggad inför nästa vecka. Rätt lugn skolvecka, träffa nya underbara kompisar, fått ihop ett superb träningsschema, födelsedagskalas och Boda borg. Kan inte bli bättre och mer fullspäckat!!

Har precis kommit till mamma och sitter nu framför TV:n och strax ska mamma måla dit lite olika krumelurer på min kropp, till vad säger jag inte wink Förövrigt är jag superduperglad att det har kommit snö igen. Har verkligen vart sugen på att åka slalom detta året och äntligen kan det bli av. Dock så HATAR jag när det väl snöar, vill ha snön på marken, inte virvlande i luften då den bara är kall, och förstör. 
Ska också strax gå och sova då jag förvånandsvärt vart skittrött på morgonen.
Ha en god kväll, natti no


Förlåt för lojj-bilder, men har inga andra för tillfället :s

 

Likes

Comments

Läs, och fundera sedan på hur vidrig vår verklighet är? fyfan, blir så jävla ledsen när jag ser sånt här. När fan ska det ta slut lixom? Hur länge ska vi låta kvinnor bli våldtagna, trakasserade, psykade innan vi sätter stopp för det? Hur många liv ska vi låta gå till spillo innan vi gör något åt saken? Tänk de tjejer som överlever en våldtäkt, tänk deras liv efteråt. Jag själv hade nog hellre velat bli mördad efter våldtäkten än att leva mig igenom livet efteråt, för hur tror ni tjejerna någonsin ska våga gå ut utanför dörren om ni låtit våldtäktsmannen gå lös, hur ni bara anklagade en själv för det som hände? Jag säger bara fan för er. Fan för er som inte hjälper alla dessa tjejer som går/gått igenom dessa vidriga händelser. Tänk själva om det vart era döttrar det hänt, nej då hade det inte varit samma sak eller? Då hade ni inte anklagat tjejerna för att ha utsatt sig själva för det? Ni sparkar på de som reda ligger ner. 


 

Likes

Comments

Känner bara att det är så jävla meningslöst att ens skriva ett inlägg idag, men jag hatar själv när andra inte uppdaterar sina bloggar så kör en uppdatering.
Idag har jag sovit, sovit och sovit. Det var på ett ungefär min dag haha. För några timmar sen tog jag tag i mitt liv och gick till sporthallen för att titta innebandymatch, och sedan har jag varit med Linnea. Vi har i princip bara väntat på att Eddie ska låta oss komma hem till honom, får se om han någonsin kan masa sig hem. 
Imorgon består dagen av lite mer innebandy, gym och rita. Godnatt no


Likes

Comments