Blev hemma idag kom verkligen inte upp, la mig tidigt också. Aja ska inte göra så mycket idag, funderar på att göra en sak fast vågar inte haha..

Var i stan igår med skolan var as segt men fick sluta tidigt så det var skönt! Åkte hem till Mike och var där ett tag sen hem. Tog en pw på kvällen sen också.

Likes

Comments

Har inget intressant att skriva idag skriver imorgon istället.

Likes

Comments

Fick matkoma och somnade.. Hoppas jag kan somna snart iallafall ska upp tidigt för vi ska till stadshuset och bli guidade där, har varit där typ 5 gånger innan men man ska inte klaga!

Gjorde nyss mackor och te och hoppades på en nya matkoma men nä.. Kanske skriver ett till inlägg om jag inte lyckas somna annars hörs vi imorgon, godnatt!

Likes

Comments

Hade glömt bort hur gott det var med chips...

Likes

Comments

Hej! Glömde helt bort att blogga är iallafall hemma nu har ju bara en lektion på måndagar, hur skönt som helst!

Ska bara ligga och lata mig sen en pw på kvällen. Vi hörs senare!

Likes

Comments

Godmorgon! Var en helt ok kväll igår. Mötte Maddis på tåget så åkte vi till daam och förade lite var trevligt där. Sen drog vi till Vickan vart as seg och tråkig när jag kom dit.. Vickan har blivit as tråkig, seg musik osv. Men var ändå ganska roligt. Var ganska många man kände där:) tog sällskap med Sigge hem båda höll på att kissa på sig hela vägen haha.. Var hemma runt 3 tiden.

Likes

Comments

Blir utgång ikväll med Maddis och Dimitri! Riktigt taggad faktist, ska hoppa in i duschen snart och sen börja fixa mig lite smått. Vi ska först på drinkbjudning sen Vickan och Laroy som det ser ut nu. 

 

 


Likes

Comments