Första gången du testar ny maträtt, det är alltid sannolikt.

Allting smakar det gott eller äckligt.

Första gången du hör termen halloween gratis godis, din hjärna kan inte ta emot information.

För jag gratis godis av människor wow. Gå inte där du blir dödad, våldtagen, kidnappad, nej jag bryr mig inte, jag måste få godis.

Första gången du börjar högstadiet, vilka härliga tider, vad är det jag säger.

Du känner att du har ett stort behov av att se snygg ut, vara populär och snygg blir din nya religion.

När du blir avundsjuk på någon istället för att få ihjäl de planer du hämnd. DU slår de och sedan ber om ursäkt.

Eller gör du som 90% av jordens befolkning, använda sarkasm.

Det är mer smartare att använda sarkasm än att slå någon, du blir inte arresterad.

Första gången du gillar en idol, du skapar ett farligt beroende.

Du blir galen men sen slocknar passionen. Vad såg jag i honom jag måste vara färgblind.

När man är ung är man naiv och ytlig när man blir äldre lär man sig uppskatta andra människor, man kollar mer på insidan än utsidan. En person med vackert ansikte fångar ögonen men en person med vacker själ fångar hjärtat.

Det finns saker i livet man inte kan se med sina ögon som man kan känna i sitt hjärta.

DU möter sorg, sjukdomar, döden, mobbning, förlust, misslyckande men alla de här saker gör dig starkare.

Saker som vi människor inte kan kontrollera är sorg, döden, sjukdom och åldrande.

Vissa människor hävdar att mobbning måste ta slut, en del forskare säger att även om mobbning är tufft finns det positiva effekter i det. De syftar att när man blir mobbad lär man sig stå upp för sig själv.

Du blir arg på personerna som underskattade dig och vill vissa de att du kan.

Innan guld blir guld går den igenom en lång tugg process.

Du ska aldrig ge upp eller förlora tron på mänskligheten på grund av elaka människor.

Det var en tid i mitt liv där jag förlorade tron på mänskligheten och var pessimistisk, det kännes som jag var död på insidan. Jag träffade på trevliga människor som återskapade min tro på mänskligheten.

Igår förlorade jag min katt den blev påkörde av en bil, hen som körde på min bil lämnade inte telefonnummer eller namn så att han skulle slippa betala skadestånd, det var hemskt eftersom jag älskade min katt vi hade en djup relation.

Men inget stannar för evigt allt har sin börja och slut. Det är vara något man måste acceptera.

​Något man kan använda sig av för at underlätta sin vardag är humör. 

Humör är den bästa medicinen mot sorg eller svåra tider, det ger kraft till en person att kämpa mer.

Men utan glädje skulle sorg inte existera.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

1. Virtuella relationer.Relationer och som innehåller våra vänskapsband blir mer och mer virtuella. Du har dina gamla vänner med vem du chattar med oändligt, hålla dem publiceras, pinga dem, tagga dem, peta dem, skicka dem spel inbjudningar och vad man inte ska hålla kontakten. På samma sätt när du gör nya vänner, har du alltid detta "gap" av kommunikation som du föredrar att gå den "webben" eller "telefon" sätt. Ibland kommunicerar nästan kanske inte faktiskt arbetar för en naiv och ny vänskap som kräver en hel del personlig interaktion. Så en anledning till varför vänskap är böjlig är på grund av det alltför stora virtuell kommunikation mellan dem.

Kommunicera mer, men personligen. Naturligtvis kan du inte kan besöka din gamla vänner och om igen, men se till att du video kallar dem ofta i stället för chatt eller SMS. För de vänner som är runt, försök att verkligen lära känna dem i de två-tre första möten. Om du inte slog bort det, kan du alltid backa.

2. Ingen tid att investera i relationer.

Time is money or in fact even more precious than money nowadays. People hardly find time for social interactions as They are caught up by work pressure, marital problems, health concerns, and a lethargic lifestyle Involving TV and social media craze. After all this, if They find sometime left, They like idling away or sleeping rather than hanging out with friends.

Solutions? Nothing. Relax and chill but Whenever you do squeeze in sometime, make time for your hobbies or simply enjoy moments of silence. Your solitude May prove to be your best friend at times.

3. Människor ändras

Behovet av att göra karriär, makar, eller utbildning utanför ditt hem kan ibland försvaga eller till och med utrota dina långa vänskap. Efter en dust för att försöka få nya vänner under ganska lång tid, kan jag nu lugnt säga "I livet vi aldrig förlora vänner ... Vi växer upp, vi rör oss, vi ändrar". Efter att ha studerat under några år utanför mitt hemland, när jag återvände tillbaka, möttes jag med ingen Välkommen besök, inga samtal och ingen e-post. Jag var förkrossad. Det visade sig att många av mina skolkamrater också hade flyttat och resten var upptagna med sina nyfunna vänner. De hade gjort vänner egna och så gjorde jag (åtminstone jag trodde så).

Inte mycket kan göras i situationer som dessa, andra än att låta det gå. Det blir svårt att fortsätta och få nya vänner som barndomen vänskap är definitivt den mest speciella, men även de inte kommer att vara helt densamma. Detta är en anledning till att vi inte gör nya vänner. Vi väntar på de senaste vänskap som ska tändas på nytt och de inte. Leta efter nya vänner där du nu är.


4. Kompatibilitetsproblem.

På något sätt med den ökande intellectualism inom ungdoms- och snabba ökningen av allmänna välbefinnande, människor håller sig på hög överensstämmelse med andra människor. Så när sammanblandningen händer, du ofta inte ser öga mot öga med en ny (eller gammal) vän på vissa frågor. Så nya vänskapsband blir smutsiga på grund av ego och kompatibilitetsproblem och gamla vänskapsband på grund av föränderliga tider och statusfrågor. En inte så gammal vän till mig kom precis tillbaka från sin affärsresa utomlands efter vistas borta för liksom ett par år. Hur hon klädde upp, pratade och reagerat på situationer var helt mycket förhöjd. Under de närmaste dagarna, började hon finna sig mer och mer övergivna av sina vänner här som de kände kvävas i hennes sällskap. Det visade sig att hon faktiskt gör människor mår sämre om sig själva.

Jag skulle vilja säga kompatibilitet behöver utvecklas. På samma sätt bestämma hur du känner i era respektive vänskap. Om du argumenterar på några världsliga angelägenheter säger politik, sport eller kultur som är bra, men om det är en ideologi eller tankeprocess konflikt, då skulle jag oroa.

5. Relationsproblem frågor.

Jag pratade med en klasskamrat till mig som var kraftigt besväras av motvilja mot sin flickvän mot sin bästa vän-rumskamrat. Slutligen en dag blev så dåligt och hon kräver honom att ändra sitt rum eftersom hon inte kunde stå åsynen av hans vän. Min stackars vän hade att ge efter för sin flickans önskemål. Han är inte att tala rätta med sin vän och berättar hur olycklig han är att förlora en sådan solid kille ofta. Ibland när par träffas, kan fruarna komma överens men män inte. Och vi vet alla vad som händer efter det.

Det är svårt att säga vad man ska göra i ett dödläge situationer som dessa, men valet är mycket subjektiv och vad personen tycker är rätt för dem i det ögonblicket. Men jag känner den person som verkligen älskar dig kommer aldrig att berätta för dig att välja bland dina vänner.

6. Prioriteringar förändras.

Vänner. Men du har en pojkvän eller flickvän eller familj att vända sig till, så varför behöver vänner? Tråkigt men sant. När du blir vuxen är det naturligt för dig att ge betydelse för andra viktiga personer i ditt liv. Uppenbarligen din tid blir delas mellan dina vänner och andra relationer. Du börjar sakta minskar i att skaffa nya vänner och gamla för att börja glida isär.

Knepig här. Men varför inte prova att dela tiden mellan vänner och kärlek intresse eller familj? Eller ännu bättre, försöka ha gemensamma vänner eller införa din partner till din vän. Du kan hålla både din relation samt dina vänner intakt.

tidigare vänskap.

När jag försöker ge mig ut och söka nya vänner, blir jag alltid påmind om mitt förflutna. De gånger när jag hade försökt att våga, söka och träffade nya människor.

jag har insett att inget stannar för alltid.

God skapade så många människor eftersom vi skulle alltid hitta någon att prata eller snacka med.

Samhället har gjort vänskap ytligt och drivit människor att bli mer och mer introverta.

Vi bryr oss mycket vad den personen har att erbjuda oss.

Livet är vacker samtidigt är det smärtsamt.

Man ska aldrig ge upp, om man har många känslor inom sig, kan man skriva allt i en blogg eller skriva allt i en lapp sedan bränna den.

Det finns gott om fiskar i havet-

Om du känner folk sviker varje gång, kanske du måste överväga och tänka på dina handlingar. OPRAH WINFREY citerar: "Om vänner svika dig om och om igen, det är till stor del av ditt eget fel. När någon har visat en tendens att vara självcentrerade du måste erkänna detta och ta hand om dig själv. Folk kommer inte att förändras helt enkelt, eftersom du vill att de ska. "

9. Att sätta oss in i definierade konsoler.

Göra nya vänner blir till synes svårt som människor med liknande smak och preferenser träffas och resten får trängas undan. Jag kände mig förvånansvärt reserverad initialt bor i Europa, som är en expat. Det finns grupper för matlagning, mödrar, kitty parter, och jag passade inte i någon av dem. Även om det i vissa platser som jag fann gemensamma intressen, det gjorde jag inte träffa likasinnade. Jag kände på sin plats med grupper av mödrar och barn, personer som delar samma modersmål, eller folk som pratar om matlagning recept alla time.It är som att sätta en extra ansträngning för att gå och binda dig med grupperna.

Citerar - JD Salinger, Räddaren i nöden, "jag alltid säger" Glad to've träffat dig "till någon jag inte alls glad att jag träffade. Om du vill överleva, måste du säga det där, though. "Naturligtvis kommer vi alltid behöver människor, men om du känner att du är med människor bara för heck det, som inte låter bra alls.

10. Den falska, den förra, och den berömda.

Jag behöver inte en vän som förändras när jag förändras och som nickar när jag nickar. En av anledningarna till att vi inte hamnar i att göra massor av nya vänner är det slutna nätet som folk väver runt dem och stanna kvar. När vi växer upp, tenderar vi att få mer sluten och hålla hopkrupen inom oss själva. När vi var i college, hade vi ett enkelt sätt att se på saker och betedde sig på samma sätt. När vi växer upp, börjar vi känna sig mer hotad av den hårda konkurrensen runt omkring oss, vare sig det gäller arbete, relationer, eller pengar. Vi på något sätt inte gillar att umgås med människor mer populära än oss, kända eller likaså.

Jag skulle vilja säga få utmanas och umgås med alla konstiga personligheter av människor och iaktta dem. Ja, kanske du inte vill göra något med den falska och de formella dem men de hjälper dig att skilja mellan fel och rätta. De ger mig en tankeställare och hamna några konstiga tecken i mina artiklar!

11. Brist på initiativ.

I början av varje nyfunna vänskap, det måste finnas någon som tar initiativet, bryter isen, och erbjuder sig att träffas. Det är helt okej. Men det finns vissa människor som inte gör något och alltid väntar på att ledas. Även om vissa människor inte kan låta bli att vara alltför entusiastisk, ibland kan det få dig ingen där eller ens stöta bort folk.

Jag skulle vilja säga ge människor deras utrymme och kontrollera om de är genuint intresserade av dig eller är det för den skull händelsen, mat, dryck, ensamhet, eller för några riktiga företag.


12. själviskhet kvoten.

​Det använder folk sak. När jag började umgås med nya människor efter att jag började arbeta, dynamiken i vänskap omkring mig tog en snabb träff. Vänner som jag kände från yesteryear och nya började ge mig alltför stor vikt på grund av arten av det jobb jag hade. Inledningsvis kändes det bra att erkännas, men då oro växte. Folk började känna mig inte för vad jag var, men för vem jag var. Så småningom, när vi växer upp, inser vi att människor gör vänner, eftersom de "behöver" dem, inte för att de älskar dem. Mödrar till barn kan faktiskt inte vara goda vänner, men de umgås tillsammans på grund av sina barn.

Folk skulle alltid vara självisk men kanske inte alla. Men ja det skulle ha varit tider som du skulle ha varit självisk ett omedvetet. Tyvärr världen har programmerats på det sättet, så försök att göra så mycket som möjligt för de människor som betyder något för dig och de nödställda. För övrigt, och du vet vad du ska göra.

"Jag tror att om jag har lärt mig något om vänskap, är det att hänga i, hålla kontakten, kämpa för dem, och låt dem kämpa för dig. Gå inte bort, inte bli distraherad, var inte alltför upptagen eller trött, och inte ta dem för givna. Vänner är en del av det kitt som håller liv och tro tillsammans. Kraftfulla saker. "- Jon Katz. Det finns vissa människor i livet som gör dig att skratta lite starkare, le lite ljusare, och bara leva lite bättre.

Din karriär och liv kommer att förändras till det bättre när du lär dig att omge dig med positiva människor och hålla de negativa bort. Naturligtvis möte och behåller alla nya människor du gillar kommer alltid att vara en utmaning nu, men då säger jag hålla en till de få innan de flyger iväg. Så vem vet, kanske den nya vän som du bara sprang i partiet i går, kan visa sig vara din bästa vän en dag ?.

Likes

Comments

1. Räkna ut vem du är utan dem.

OK, så att personen du trodde skulle vara där för resten av ditt liv plötsligt, ja - inte. Vad gör du nu? Svaret kan tyckas självklart, men det är tyvärr inte alltid fallet.

Vid slutet av dagen, du är en individ, och det är upp till dig att skapa ett liv värt att leva.

Räkna ut dina prioriteringar, få en ny hobby - göra något som lär dig hur man ska vara OK utan honom eller henne.


2. Skilj mellan vad du vill göra och vad du kände sig förpliktigad att göra.

I varje typ av förhållande, oavsett om det är en intim ett eller en av ren vänskap, kommer det alltid att finnas kompromisser göras.

Den bästa delen av en vän uppbrott är blotta faktum att du inte måste fortsätta att göra sh * t du aldrig ville göra i första hand.


3. Inse att det inte är ett personligt angrepp; de är bara förlorat.

I livet, är resan målet, och ibland, när det gäller gamla vänner, resan är bara inte på väg mot samma mål längre. Gör inte misstaget att tro att du gjorde något fel.

Snarare försöka förverkliga dessa människor bara inte få sina liv tillsammans.

De behöver tid borta från dig, deras ständiga källa till stöd, för att räkna ut hur du navigerar livet på egen hand.

4. Sluta hjälpa människor när det skada dig.

Det är verkligen olyckligt när man försöker upprätthålla en vänskap resulterar i fullständig och fullkomlig psykiskt lidande.

Det är verkligen en brytpunkt där du bara måste släppa taget för din egen mentala förstånd.

Eller lyssna på sången let it go.

Some people are just asshole, nothing change them.

Du är underbar, känsliga människor har ett stort hjärta.

Du skadar bara dig själv, du lever bara en gång. Respektera sig själv.

Låt inte de där kräken köra över dig.

5. Upprätta att din tidslinje inte är densamma som deras.

Vissa människor växer inte i samma takt, och det är väl bra.

Vad är det OK är när du håller dig tillbaka på grund av andra människors oförmåga att gå framåt.

6. Inse att döma andra är ett slöseri med tid.

Ja, din vän var när din säker, din själsfrände och den person som du trodde att du aldrig skulle leva utan, men gissa vad? Du lever utan den personen och på egen hand.

Om en person inte kan hålla upp sin slutet av partnerskapet, det är hans eller hennes förlust, inte din.

Ja, det ska vara smärtsamt att inse denna person du en gång kände är långt ifrån hur han eller hon brukade vara, men att hålla fast vid en tom vänskap kommer att orsaka en hel del mer smärta i det långa loppet.

7. Acceptera att vissa människor var tänkt att vara i ditt liv för ett ögonblick, inte en livstid.

Längden på en vänskap ogiltigförklarar inte de upplevelser du har delat och de saker du övervann tillsammans.

Inte alla vänskaps är livslångt trots hur mycket vi önskar att de var.

8. Inte spendera all din energi på att försöka göra saker och ting fungerar när de gör uppenbarligen inte.

Livet är f * cking svårt. Det finns ingen väg runt detta uttalande, så när det är något uppenbart att göra ditt liv svårare, är det dags att göra en förändring.

Naturligtvis är det lättare sagt än gjort, men när du har gjort det, kommer du att fråga dig själv varför du inte har gjort det förr.

9. Lär dig när människor är falska så att du kan lära dig att vara mer verklig.

Det finns inget som en giftig vänskap att lära dig den rätta vägen att bära och förhålla dig. Du lär dig att sluta lösa för medelmåttighet och börja kräva realness. Tyvärr är realness ganska svårt att få tag på.

10. Bekräfta att det är bättre att ha en riktig vän än 100 falska sådana.

När man blir äldre i livet, inser du hur viktigt det är att hålla din cirkel liten. Mängden vänner du har är inte alls lika viktigt som kvaliteten på vän.

11. förstå att de lärdomar dessa människor lär är mer värdefulla än de är.

Människor kommer in i ditt liv att lära dig lektioner, och ibland, dessa lärdomar tar lite längre tid att lära sig än andra.

Trots vad många tror, kan du inte mäta en vänskap med den tid du har känt varandra.

12. förstår att de inte kan vara vem de brukade vara, men inte du heller.

Vid slutet av dagen, är den person som du brukade vara inte en återspegling av vem du är idag. Du kanske tror att din vän har helt förändrat, men samtidigt, så har du, och det är inte alltid en dålig sak.

Likes

Comments

1. Du älskar att dela nyheter med dina vänner så fort du hör det😓2. Du kan göra konversation med nästan vem som helst

3. Du har alltid en åsikt om allt

4. Din telefonräkning är alltid hög

5. Eftersom du pratar så mycket, brukar du ge bort för mycket information

6. Du är känd för att vara blabbermouth bland dina vänner / familj

7. I skolan, dina lärare var trötta på det du pratar för mycket i klassen

8. Du kan lätt bli klar med minst 5 svar på varje fråga i en intervju

9. Alla saker som är nödvändiga är din grej

10. äta tar dig längre än andra

11. Du hamnar ofta förstöra tv-program och filmer för människor på grund av din talar

12. Men du är det kitt som håller din grupp tillsammans

13. Du är anledningen till dina vänner vet allt om din andra grupp av vänner

14. Det finns ingen tyst och tråkig stund när du är runt

15. Och en dag kommer du att kunna sätta din talang till bästa möjliga användning

Likes

Comments

Fria andar har en otrolig törst efter kunskap. Vi arbetar ständigt försöker göra känsla av världen där vi bor.

En dag, kan vi öva buddhismen och nästa dag kan vi vara intresserade av astrologi.

Vi tar i all religion och andlighet, och vi bygger dessa föreställningar till en enda ideologi som passar in i våra liv.

Vi söker alltid sätt att utöka våra sinnen, gör oss bättre människor och bli ett med världen.

En frigjorda kvinnan kommer aldrig skyr en annan person för att tänka annorlunda, och hon avskyr diskriminering och hat. Hon försöker alltid kärlekens väg och acceptans.

En frigjorda kvinnan inte behöver någon att uppfylla hennes. Istället, när hon är klar, kommer hon söka upp någon som är stark nog att hålla upp med henne. Vi ser våra vänner som våra jämlikar och våra partners.

Fria andar behöver passion, förståelse och tålamod från våra älskare. Eftersom våra hjärnor går på en miljon miles per minut, vi bara bjuda in dem som kan berika oss.

Vi i sin tur, kommer också att göra allt som står i vår makt för att älska och berika våra partners.

Vi tycker att det är svårt att fokusera eftersom våra huvuden är alltid i molnen. Det är lätt för oss att zon ut och fastna i våra hjärnor.

Vi är människor som ständigt öva att vara i ögonblicket, eftersom vi kämpar med det mest.

Våra vänner snap fingrar framför våra ansikten när vi glida iväg mitt i en mening. Människor ofta säger att de inte "får" oss.

Vårt sätt att tänka är inte en rak linje, utan snarare en slingrande labyrint som vi försöker att navigera.

Men vi saknar inte självkännedom. Tvärtom, vi är oftast alltför upptagen med att vara självmedvetna av våra hjärnor, kropp, känslor och åtgärder för att koncentrera sig på vårt närområde.

Ibland den verkliga världen är alldeles för hårda för fri sprit. Vi får höra att vi är över-emotionell.

Vi absorberar andras smärta, glädje, ångest, förnöjsamhet, rädsla och mod. Vår empati ger oss anledning att gå igenom mäktiga toppar och dalar.

Vi är de första människorna våra vänner gå till när det blir tufft.

Vi är så i kontakt med våra känslor som vi misslyckas aldrig att känna empati med andra. Det är inte i vår natur att vara fördömande, så vi är lätt att prata med.

När vi upplever anfall av sorg, vi nå ut till andra stöd. Bara helt enkelt vara runt en annan glad person kan lätta vårt humör på grund av hur känslig vi ska andras känslor.

Vi hålla sig borta från dem som suger energi ur oss, eller ännu värre, projekt deras negativitet och ångest på oss.

Fria själar är den typ av människor som vill uppleva allt minst en gång. Vi samlar erfarenheter som hedersmedaljer. När man står inför möjligheten att spendera våra pengar på ett par nya skor eller en semester, kommer vi alltid välja erfarenheten.

Vi är kvinnorna som du hittar dans på festivaler utan skjortor, hoppa från klipporna i klarblått vatten, avsluta ditt jobb att resa världen eller bara spela skolka för dagen bara för att tillbringa mer tid i solen.

Vår största skatt är livet självt.

​En fri själ hittar skönhet i fulaste situationer. Hon kan se genom regnmoln till regnbågen innan någon annan i hennes liv.

Vi bär smink, färga håret och göra eller inte raka armhålorna eftersom vi vill. Vår skönhet finns inom, och det strålar ut från våra mycket kärnor i världen omkring oss.

Vi låter inte traditionella idéer om skönhet definierar oss. I själva verket ofta går vi mot det allmänna, social acceptans av skönhet för att bevisa en poäng.

Free-klämmiga kvinnor älskar sin egen kropp, men låt inte det fysiska styra oss.

När världen talar om för oss att skämmas över våra kroppar, vänder vi oss till våra andliga själva och påminna oss om att våra själar speglar våra kärn varelser.

Att vara en fri ande är inte alltid lätt. Vi kanske inte alltid förstås och vi kanske inte alltid godtas.

Vi är kvinnor som inte försöker vara något. Vi är helt enkelt.

Likes

Comments

Här är några bilder från min photoshop konstverk, jag älskar photoshop.

Jag gick i en photoshop kurs detta året det var kul jag lärde mig massa grejor som jag inte kunde innan.


Likes

Comments

Svenskar har i alla tider sökt sig ut i världen, ofta så långt bort som till USA och Australien. på senare tid är det främst välutbildade som lätt kunnat få arbete i de länder de valt att emigrera till.

En del har också arbetat några år i Saudarabien, singapore, kina och i Eu-länder som storbritannien, tyskland och frankrike.

Vissa har stannat i sina nya länder för gott, andra har efter ett antal år valt att återvända till kära Sverige.

Många har också gift sig med människor från andra länder och valt att bosätta sig där.

På samma sätt har människor av andra nationaliteter sökt sig till andra länder för att studera, för att arbeta eller familjeskäl. 

Många har också lämnat sina hemländer för att söka skydd(asyl) i säkrare länder från svåra förhållanden, krig och förföljelse. 

En del av dem återvänder till sina ursprungsländer när situationen i dessa länder blivit bättre. 

Bland dagens utvandrare från Sverige finns en hel del idrottsmän, forskare samt personer som gift sig med en utlänning och valt att flytta till sin makes hemland.

Forskningen kring människans ursprung är huvudsakligen överens om att människan härstammar från Afrika. 

För mellan 100 000 och 200 000 år sedan etablerades den människosort som vi tillhörde homo sapiens. Under årtudensen växte sig människan allt starkare och sprid sig utanför Afrika. 

Vissa forskare tror att vi drabbas av cancer på grund av brist av D-vitamin, vi kropp är skapad för att röra sig i dagsljuset. 

För 40 000 år sedan kom de första homo sapiens till Europa. 

För 14 000 år sedan, när inlandsisen drog sig tillbaka, började människor förflytta sig norrut till det som nu är sverige. 

Migration till Sverige har alltid förekommit. Under några perioder i historien har migrationen varit särskilt betydelsefull för utvecklingen av Sverige. 

Runt 1000 år var sigtuna en internationellt känd stad dit människor reste från andra länder för att skapa handel. 

När sigtuna växte och utvecklades började man efterfråga kunskap som inte fanns utbredd i Sverige. Hantverkare, köpmän och specialister från andra delar av europa tog med sig kunskap och erfarenheter från sina hemländer. 

Många av dem kom att stanna kvar i Sverige. 


Likes

Comments

​Vem skapade isis?

Du behöver veta sanningen.

Namnet isis är känt i hela världen. 

De är en brutal grupp kända för att vara brutala, döda människor och skapa rädsla och förstörelse. 

They are the face of the new war on terror.

Enligt försvarsministern leoni penatta, kommer det här kriget att vara i ett årtionde. 

Så tillbaka till frågan, vem är isis?

För att första var isis kommer ifrån du behöver förstå två story lines. 

Det första: När USA kom till usa, förstördes landet samt regeringen, och mest viktigtaste lämnade USA ett maktvakuum. 

Det här är typ av fakta som median inte gillar att diskutera. 

Den andra förklaringen: ISIS började som en liten fundamentalist grupp i irak. 

2006 hade dem inga pengar, inga vapen. 

Det var inte förran 2009 som ISIS, fokuserade på inbördeskriget i Syrien. 

Fria syriska armen och Al qaida var emot Al bashar al sad. 

Även om presdient obama försökte vara försiktig och fredlig, hade han inte chansen att påverka mycket. 

Det är svårt att bestämma om nästan hela kongressen är republikaner. 

John mccain tyckte att det var en orättvist kamp och man borde stoppa rebellerna i tid innan kriget blir större.

Efter en vecka efter den syriska generalen bad om internationell hjälp,

USA, Saudarabia, Qatar, Turkiet, Israel gav pengar, tränning, utbildning samt vapen till det så kallade fria syriska armen. 

De trodde att fria syriska armen skulle beskämpa isis och kriget skulle ta slut. 

Men det blev inte som de hade planerat, vapen kom i fel händer. 

Isis växta snabbt pågrund av amerikansk utrustningen, utrustning som vår regering lämnade i Irak. 

Istället för att förstöra de, bestämde sig Amerikanska regeringen att lämna. 

ISIS postade bilder på de själva. 

Hur kunde amerikanska regeringen missa det?

Hur kunde sådant pågå utan att usa visste om det? 

Man kan undra hur mycket USA spenderar på underrättjänstens budgeten.

Amerikanska regeringen losades att de inte visste om ISIS. 

ISIS blev den nya paris hilton i världen, ISIS blev en stjärna över en natt, ISIS blev one night hit.  En taylor swift song som du inte kan glömma. 

ISIS är den terroristgruppen i världen som tjänar 2 miljoner kr om dagen. 

De säljer olja tll Turkiet,  Men varför spränger de olje fälten? 

Varför sänder USA 5 miljon dollar till fria syriska arme, som ska beskämpa ISIS. 

Varför skickar vi farliga vapen, som vi vet kommer hamna i fel hand. 

ISIS är inte skapad av USA, som median kommer berätta för dig. 

De är produkten av direkt action. 

Först skapa ett maktvakuum i Irak. 

Sedan beväpna våldsamma fundamentalister. 

USA är ett offer i sin egna vansinniga politik. 

USA är ganska bra på att förstöra samhällen.

Är det sant! DU bestämmer. 

USA regering beväpnade USA Bin ladin mujahedeen i Afghanistan och skapade al qaida.

USA regering gav sadaam husieen kemiska vapen för att kriga mot iran, sedan stöttade bort honom 2003. 

USA regering trännar rebeller i Syrien, som blev idag ISIS.

Om vi inte gör något kommer kriget att förtsätta. 

Det är dags för USA regering att sluta stötta fundamentalist grupper runt om i världen. 

Folk i syria och Irak dörr varje dag. Livet för de har varit en plåga. 

Tänka att man skulle leva i ett otryggt land, där man måste hålla handen för hjärtat för att gå till skolan, man är jätte rädd för att bli dödad. 

Jag hoppas att vi kommer leva i fred, det finns verkligen underbara människor i världen. 

Även om det finns de som gillar att förstöra, tror jag på att människor är moraliska djup inne. 

Eftersom männskligheten är större än poltik. Likes

Comments

​Man kan inte vaccinera ett samhället, eller en uppväxande generation mot raistiska föreställningar bara genom att se till yttre beteenden i samtiden. För att kunna handla i vardagen behöver man ibland gräva på djupet. 

Annars blir insatserna till försvar för det öppna, toleranta och demokratiska samhället lika ytliga som förståelsen av problemet. På mångkulturellt centrum blev vi i slutet av 1980-talet allt oftare ombedda att föreslå åtgärder för att göra något åt situationen, det vill säga att hjälpa exempelvis skolor i deras attitydpåverkande arbete kring rasism och främlingsfientlighet. 

Efter andra världskriget hade opinionen i segrarmakterna funnit att den poltiska rasismen representerade den på jorden förkroppsligade ondskan. Till innehållet var de rasistiska idéerna vetenskapligt ohållbara, kvasibiologiska eller mystiska. 

Ändå hade de tidigare inte bara florerat inom vetenskapen, utan även tillämpats av politiska rörelser och regimer, vilket lett till diskriminering och ohyggliga folkmord. 

Eftersom den förföljelse som legitimerades av dessa rasideologier i första hand tänktes utövad av poltiska partier och statliga myndigheter, blev vakthållningen mot rasism en uppgift för den demokratiska staten FN.

I tyskland tvångstaliserades judar, romer för att de inte skulle föda barn som skulle bli nästa generation. 

människan är en intelligent varelse men under jordens historia har människor krigat. 

Människor behöver hjälpa varandra även om vi ser olika ut på utseedan är vi likadana på insidan vi består alla av muskler ett hjärta och en hjärna. 

Med tiden lär vi oss att acceptera varandra jag ser glaset fullt i framtiden. 


Likes

Comments

Män är hycklande. De föredrar kvinnor att ha några sexuella partners, medan de fortsätter att sova omkring sig. Typiskt. Detta är inte rättvist, men livet är inte rättvist. 😥

Verkligheten är kvinnor kommer alltid att bedömas hårdare. 😠 😭

Två vanliga ord som tjejer och kvinnor blir kallade hora/fitta. 😠😡👿

Klär sig en tjej utmanande för hon mäns blickar på sig.

Samhället lär tjejer att klä sig konservativt för att räknas som respekterad och klär hon sig utmanande då är hon hora. 😣

Samhället lät inte män att sluta våldta och respektera kvinnor. 😄

Många män kommer säga, men hallå hon kallar sig själv bitch, hon klär sig utmanande, hon pratar vulgärt vad ska vi annars kalla henne? 🐒🐵

Vi har tex kvinnliga kändisar som använder sig av sex appeal, Hollywood med sitt hypersexuallit som det sprider.

FiFty shades of grey en sexist film. 🙏

Det finns tjejer som gillar att vara en sex symbol och tjejer som hatar att ses som en sex objekt, hatar män som inte kan se skillnaden. Alla tjejer är inte hjärndöda bimbos sorry. hehe.

Vi kvinnor måste tänka på oss själva första, hur vi kan utveckla oss själva, något vi kan erbjuda samhället. 😓

👊”Det är dags att kvinnorollerna förändras”👊

Sexismen inom politiken är ett huvud­tema i den nya säsongen av ”House of cards”. Skådespelerskan och regissören Robin Wright ser gärna att succéserien hjälper till att bana väg för USA:s första kvinnliga president.

Sexismen inom politiken är ett huvud­tema i den nya säsongen av ”House of cards”. Skådespelerskan och regissören Robin Wright ser gärna att succéserien hjälper till att bana väg för USA:s första kvinnliga president.

Robin Wright spelar kvinnan som USA:s president ”älskar mer än hajar älskar blod”. I nya säsongen av Netflix-serien ”House of cards” har den kyliga och stoiska välgörenhetsbossen Claire Underwood fått flytta in i Vita huset. Bakom sin perfekta fasad som USA:s första dam är hon djupt frustrerad över att ha fastnat i en klassisk kvinnofälla: ”Jag är nästan 50 år gammal. Jag har suttit i passagerarsätet i decennier”, förklarar hon för sin maktlystne make, Frank Underwood (spelad av Kevin Spacey) och kräver den prestigefyllda posten som USA:s FN-ambassadör. Väl där blir hon förminskad av manliga kolleger och hemma i Vita huset blir hon sextrakasserad av Rysslands arroganta president Petrov (Lars Mikkelsen) på statsbesök.

Eller i en annan film som jag såg för några år sedan med den kända franska skådespelare Vincent Cassel, TRACE, hette filmen. Handlade om en hypnoserska som skulle anävnda sig av hypnos för att hjälpa ett gäng hitta en tavla.

Hon klädde sig konservativt, ingen femma fatale, för att de skulle ta henne seriöst.

Det är lite orättvist, kan man tycka, män kan klä sig hur de vill utan bli dömda. kännes som kvinnor blir mer dömda än män.

💪Real men respect women and don't think of them as whores. 💪

🐺Strong and smart women that what we need 🐺

Fuck disney med sina kvinnliga rollfiguer, om prinsen inte hade räddat prinsessorna hade skulle hända, disney skapade svaga kvinnliga figurer som ger en fel förebild för kvinnor. 😠

Kvinnor som ser på detta för en fel uppfattning, och tror det enda sättet för de att få manlig uppmärksamhet är att vara snygga försvarslös en sexsymbol. BLÄ MÅR ILLA 💩

Jag älskar MULAN och FORST de kvinnliga karaktärer är starka survivors smart kvinnor, självständiga och är oberoende av män. Önskade disney kunde göra mer sådana karaktärer.🌻

 VI berättar för våra döttrar att de är så söta, vi berättar inte för de hur duktiga, karismatiska de är, tjejer för det i huvudet att det är viktigt att de ser bra ut. 😘

I själva verket är intelligens och hjärna viktigare än utseende. 🍜

Kom i håg det är lätt att vara snygg, finns plastik operationer, smink allt möjligt nu för tiden men det är svårt att ha bra personlighet. 🐙

Ett typiskt exempel vad det moderna samhället mattar oss med, ser du snygg ut mår du bra, 🎾

att må bra inombords är viktig med, vi för sällan veta att man måste jobba på sin personlighet. 

Kanske så är det en resa man måste utföra själv. 👯😖🙌

Likes

Comments