Hej alla och god morgon från Stockholm!

Idag ska vi gå på Vasa museet och det ska bli väldigt spännande! Sedan står det shopping på listan. Måste tipsa om Olery's vi åt där igår och förra gången vi här i Stockholm åt vi där också. Men när vi var har förra gången så var vi i "Mall of Skandinevia" och där hade dom buffé också,det hade dom inte på Globen där vi var igår! Ni hittar Olery's HÄR.

Det var tyvärr allt för detta inlägget!


Puss Diddi

Likes

Comments

Hej alla!

Pust,nu har vi varit första dagen i Stockholm och ja är så slut det är hela familjen. Nu ligger vi och myser i sängarna. Mamma och jag delar rum och pappa och Hampus delar rum. Ifall jag slappnar av nu så kommer jag somna.

Tyvärr var det allt för detta inlägg! God natt💤

Puss Diddi

Likes

Comments

Hej alla och god morgon!

Ja god morgon från bilen på väg till Stockholm. Och jag är så taggad på dessa 3 dagarna i Stockholm. Idag ska min storasyster Josefine,jag och Hampus till Tekniska museet. Men det är inte därför jag är så taggad utan bra att få träffa Josefine är ett kapitel för sig!

En sak mer med Stockholm som jag älskar är att åka tunnelbana. Och jag har taggat upp med programmet Tunnelbanan. Men jag älskar att åka Tunnelbana,liksom allt är bra. Ååå i love it!

Det var tyvärr allt för detta inlägg!

Puss Diddi

Likes

Comments

Hej alla!

Nu så ska jag visa er vad jag ska ha med mig till Stockholm. Så här är det!

 • 4 par ull strumpor.
 • Två BH:ar
 • 3 trosor
 • Odd molly topp (rosa)
 • Blåa jeans
 • Svarta jeans
 • Vit T-shirt
 • Vit/svart kofta
 • Svarta linne
 • Nattlinne
 • Smink (foundation,roge,concealer,ögonskugga,mascara, och läppbalsam)
 • Parfym
 • Tandborste+tandkräm
 • Ansiktsvatten
 • Fuktkräm
 • Sminkbortagning
 • Kamera
 • Laddare (kamera,mobil och iPad)
 • Hörlurar

Ifall ja har glömt något så kommer jag säkert på det!

Det var allt för detta inlägg!

Puss Diddi

Likes

Comments

Hej alla och go'kväll!

Nu så tänkte jag att ni som har klickat in här kom hit för två andledningar 1. Nu vill läsa min blogg och kom hit utan andledning. 2. Ni är ledsna eller bara allmänt nere. Oavsett vad ni kom hitta för så är ni välkomna till min blogg! Men nu så ska jag visa er 5 tips som ni garanterat kommer bli glada för!

 1. Titta på något som har med nostalgi att göra. Typ gamla barnprogram och sådant!
 2. Ät vaniljglass,sätt på en bra serie och sätt dig i soffan och mys. Skriv något ledsamt på Instagram och gnäll lite. Jag lovar det hjälper.
 3. Sov. Lägg dig skönt under en varm filt och sov. Du kan ju vara trött det kan vara det som gör att du är nere.
 4. Titta på Felicia Bergström och bli smittad av hennes skratt,det smittar verkligen av sig!
 5. Drick Coca-Cola,Redbull eller typ Celsius. Det är dårligt att göra men man blir lite gladare och piggare.

Det var tyvärr allt för detta inlägg!

Puss Diddi

Likes

Comments

Hej alla!

Entligen är det fredag och imorgon är det Sportlov. Så taggad på att åka till Stockholm. Har inte fått några mail men snälla gör det!! Läs förra inlägget!

Det var allt för detta inlägg!

Puss Diddi

Likes

Comments

Min vardag

Hej alla!

Sista inlägget för idag blir tyvärr kort men det blir i alla fall ett inlägg!

Så jag var ett "problem" eller ja problem jag berövar er hjälp. Jag ska till Stockholm i 3 dagar och jag vet inte vad jag ska ha med mig för kläder. Och jag frågar här istället för mamma för att ni är ju lite mer på min nivå så att säga. Så vad hade ni haft med er. Vi ska gå på museum poch shoppa typ. Vad ska jag ha med mig för outfits. Snälla skicka ett meddelande till mig eller skriv en kommentar. Kort inlägg men snälla hjälp mig!

Det var allt för detta inlägg! God natt😴

Puss Diddi

Likes

Comments

Hej alla!

Nu så är jag hemma hos Nila. Här hittar ni hennes blogg NilaCorre. I alla fall så slutade vi 20 min tidigare idag för att vi lästa in två raster. Jaja nu så har vi nyss druckit en smmotie men Nila hade råkat hälla ner lite för mycket grädde,så det blev ingen nyttig smootie. Nu ska vi väll typ bara chilla. Men just det,iag hade ju jag so-prov och det gick bra.

Det var allt för detta inlägg!

Puss Diddi

Likes

Comments

Min vardag

God morgon alla!

Blir ett kort inlägg nu med hinner inte skriva så mycket. Idag är det torsdag och det är entligen snart helg och efter helgen och efter helgen är det sportlov och på sportlovet ska jag till Stockholm. Så taggad verkligen. Men idag är det inte sportlov utan det är torsdag och idag har jag So-prov. Önska mig lycka till❤.

Och det var allt för detta inlägg!

Likes

Comments

Hej alla!

Ska snart sova men vill säga detta nu!

Okej mina motton i lovet är att klara veckorna för klarar man veckorna så har man sedan klarat en månad och sedan ett år bara sådär! Så på onsdags månar så tänker jag alltid "ååå så långt kvar till helgen" och på onsdags kvällarna så tänker jag "ååå imorgon måste jag klara skoldagen och det kommer jag för att dagen efter så är det fredag och sedan helg!

I fall ni brydde er så kan ni trycka på tummen upp så blir jag super glad👍🏻. Skriv i kommentarerna vad ni tycktes om veckans dagar.

Det var allt för detta inlägg! God natt❤

Puss Diddi

Likes

Comments