Hej alla!

Sorry för dårlig uppdatering,men jag har varit på scouterna. Och Omg vad kul jag hade.

Det är några i min klass som går och det är Viktor,Elijah,Nila,Pontus,Martin,Tim och jag. Och jag var bara där på test idag men jag ska verkligen börja. P.S imorgo är vi med i "Vi i femman" och det ska bli spännande. Ja det var typ det jag hann med idag. Hoppas ni gillade inlägget.

God Natt och Puss Diddi

Likes

Comments

God morgon alla!

Förlåt. Nej jag åkrar inte lova att det ska bli ändring. För det blir typ aldrig det ändå. Men jag ska änså säga sorry och så har vi det uträtt!

Sköt! Så idag är det Onsdag,det betyder engelska läxa. Jippi! Men det betyder också att Jesper kommer😍. Och det är ju bra så ja!! Sedan så ska jag med en kompis på scout. Det är Nila Corre. Hinner inte skriva så mer.

Puss Diddi

Likes

Comments

Hej alla! Nu blir detta det sista ni hör från mig denna veckan! Och det jag ville få ut av bilden är att jag ska visa er vilken stil jag har i mitt rum. Jag har ju inte shabby chic längre,utan lite mer mysig eller lantlig. Ja ni ser ju på bilderna! Hoppas ni gillade dom! Och god natt!

Puss Diddi

Likes

Comments

Hej alla!

Omg har ni sett någon snyggare? Tror fan inte det. Har är typ med i någon serie som jag tror heter Skam. Han heter i alla fall Thomas Hayes. Jag fattar inte hur snygg någon kan vara! Jag dör😮😱😍. Det bliv ett kort inlägg idag men Jaja. Föressten så kommer Jesper idag😱😍. Så det ska bli mys.

Puss Diddi

Likes

Comments

Hej och god morgon alla!

Nu ska jag berätta för er varför jag inte har bloggat på länge! Det finns 2 andledningar.

1. Wi-FI har varit dårligt. Men nu är det fixat. På iPhonen så har jag 4G så det gick bra.

2. Jag har blivit beroende av stickning! Det är så roligt. Jag ör typ en ung tant👩🏼👵🏼.

Puss Diddi

Likes

Comments

Hej alla!

Alltså är ledsen för att jag inte har uppdaterat 3 gånger idag men,nej jag har ingen förklaring☹️. Jag är verkligen ledsen. Jaja nu ska jag uppdatera erblitevi mitt liv!

Först och främs så var Karina berqvist hos oss för vi ska vara med i "Vi i femman". Och jag skrev lite kort om det för cirka en månad sedan. Och ja på torsdag 19/1 så är vi med i vår första radio sändning. Jag kommer inte tävla med det är en tjej från klassen som heter Wilma och en kille som heter Rasmus. Jaja det var det med "Vi i femman".

Sedan så hade vi oförberett matteprov i onsdags. Och jag fick 36 av 41. Så jag är nöjd.

Sedan så ikväll gjorde jag en smoothie till mig och min lille bror,och det blev önnu godare än i måndags.

Kommer inte skriva mer idag så jag sänge god natt nu också!

Puss Diddi

Likes

Comments

Hej alla!

Sorry jag är verkligen ledsen att jag inte har bloggat något idag. Men jag har redigerat på en video och så var Jesper här. Har har blivit stor och tung. Men imorgon är jag har igen kl 06.30. För imorgon ska jag göra en ut av mina punkter på mål 2017!! Jag ska gå på puls. För er som inte har lästa de ilnågget så är det typ en frivillig idrott på morgonen som börjar kl 07.40. Om ni frågar mig så tycker jag att det är skit tidigt. Men som jag skrev igår så ska jag visa er 4 tips på hur man kan somna lättare.

  • Använd inte iPad/iPhone/Dator innan duska sova. För mig räcker det med 30 min,men du kanske behöver 1 timme utan iPad/iPhone/dator.
  • Läs en bok innan du ska sova.
  • Lägg dig inte för tidigt. Många säger att man inte ska lägga sig för sent och skälla klar ska men inre det. Men ifall du bruckar lägga dig vid 21.30 behöver dig inte lägga dig kl .20.30.
  • Sist ha inte en klocka nära dig. Ifall du ser att klockan tickar så blir du stressad.
Puss Diddi

Likes

Comments

God natt alla!

P.S imorgon kommmer några tips på hur du kan somna hoppas ni hade en bra dag i skolan idag! Jag hade en bra dag. Hej då!

Ses imorgon😘

Puss Diddi

Likes

Comments

Min vardag, Tips

Hej alla!

Nu så har jag ätit och varit med Nila. Nila driver bloggen Nila Corre. Följ henne!😘. Jaja men nu ska ni få värdens bästa tips! Varm choklad! Det är den bästa drycken på vintern. Speciellt gott med marshmallow. Det kommer bli bättre inlägg imorgon! Men idag var jag som sagt med Nila och sedan vloggar jag idag så det blev helt änkelt inte så mycket tid för bloggen. Men det blir ett inlägg till idag😘.

Puss Diddi

Likes

Comments

God morgon alla!

Nu har jag precis vaknat. Och det är ännu en dag i skolan. Dagen börjar med SO kl 08.10. Sedan en 10 min rast och sen NO vid kl 10.00. Sen svenska vid 11.10 sen har vi lunch. Och sist har vi halv klass matte eng. Sedan slutar vi.

Puss Diddi

Likes

Comments