Header

Allmänt

Hej! Jag är i Skåne och har vart är i några dagar nu, därav uppdateringen. Imorgon åker jag med Matilda och hennes familj till Tyskland, kuul!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Allmänt

​Dessa kaktusar står i vardagsrummet som prydnad. Jag tycker kaktusar är skitsnyggt, själv har jag två i mitt rum men den ena har typ ruttnat(för att jag har övervattnet den). 

Likes

Comments

Mat , Allmänt

​Jag har precis ätit ananas och melon, har även kollat på det nya avsnittet utav pll. Nu ska jag gå ut och leta pokémons och sedan börja skriva packlista. Ikväll ska jag träna också. Ha en fin onsdag!

Likes

Comments

Mat

​Värmde på lite tacofärs och skar upp sallad, enkelt men väldigt gott. Detta blev då dagens lunch!

Likes

Comments

Allmänt

​För 1,5 år sedan hade jag brunt hår, jag tyckte om det men ville ändå få blont hår igen... När jag kollar tillbaks på bilder tycker jag att det ser ok ut men absolut ingen höjdare, kommer ha blont hår ett bra tag till!

Likes

Comments

Outfits

Såhär såg jag ut igår när jag bjöd över kompisar på tacos. Tröja:supergammal  Shorts:Gina  Skor:Johnny bulls.

Jag har precis ätit frukost och ska ut och leta efter pokémons hehe, har ni testat spelet?

Likes

Comments

Mat

Godmorgon! Idag så gjorde jag en smoothie bowl till frukost. Den innehöll blåbär, banan, vinbär och vattenmelon. Jag toppade den med krossade linfrön, mättande och nyttigt!

Likes

Comments

Mat

​Idag så lagade jag en kycklingsallad, gott och enkelt! Salladen innehåller sallad, gurka, tomat och vattenmelon. Jag satt och åt den samtidigt som jag kollade PH Norge. Äter ni sallad med både gaffel och kniv? Jag äter bara med gaffel haha.

Likes

Comments

Skönhet

​Denna hårkolja köpte jag häromdagen på lyko. Hittills har den vart bra och den får bort mitt friss. Denna hårolja är till för torrt och frissigt hår, den kostade 179:- och finns som sagt hos lyko!

Likes

Comments

Tips

JAG ÄLSKAR DEN

Likes

Comments