View tracker
View tracker

Godmorgon mina vänner, det var ett tag sedan nu som jag skrev.
Själv mår jag bra, hur mår mina läsare?
Har jättemycket med läxor i skolan som jag försöker bli klar med innan jul.
Det är rätt stressigt nu på året, och det antar jag att flera kan intyga om.

Idag ska jag inte göra något speciellt, ska vara i skolan till 15 cirka, då sista lektionen slutar.
Sedan blir det hemgång och lägga sig i sängen och fortsätta att plugga.

Likes

Comments

View tracker

Dagen har varit underbar, haft sjukt kul med klasskompisarna som vanligt, klassen som jag går i är väldigt omtänksam och bryr sig om allt och alla. Iallafall de jag håller mig mest till. Fattar inte att det finns så otroligt många goa personer. Det är så sjukt betydelse fullt!!
Idag bestämde vi oss för att åka till Matverkstan och käka tacobuffé, riktigt gott ärligt talat!

Hoppas ni får en underbar helg, själv är jag just nu påväg till min underbara morfar och mormor, och blir där till Söndag morgon då vi åker hem till oss.
Och imorgon blir det hundmässan med klassen i Älvsjö. Så jag ska försöka ta lite bilder medan jag går runt och gör uppgiften som vi skulle få.

Likes

Comments

Något jag har tänkt på det senaste dygnet efter jag fick beskedet, är att hur fan ska jag klara mig utan honom? Hur ska jag överleva att inte få höra hans skall, alla stunder när han vill leka och tuggar på min sko och på min filt? Han är en av de underbaraste hundarna jag mött, jag känner verkligen hur bra vi connectade efter bara dessa få månaderna. Jag minns hur lycklig jag var den 27 augusti 2016, när jag hade åkt enda ner till Hässleholm med min underbara mamma och pappa, för att hämta honom.
Jag minns vilka drömmar jag hade med honom, som jag fortfarande skulle vilja uppleva, men nu är det försent. Nu finns det bara ett sätt, och det är att fortsätta drömma om det underbara, tack för jag fick vara din matte för några månader, det har gjort mig så mycket starkare inombords.
Egentligen förstår jag inte hur någon kan betyda så här mycket för mig, så som denna vovven gjort, och kommer fortsätta göra, tills jag tar mitt sista andetag.
Tack för att du har varit min Ticco, och nu hoppas jag att du får det bäst bland de andra i himlen.


Likes

Comments

Har försökt att blogga rätt så länge nu men har inte riktigt kommit på vad jag ska skriva om, och det suger kan jag lova. Men men, what to do? Tänkte försöka vara mer aktiv dagligen igen, men det är svårt med allt plugg osv. Men äsch snart blir det la lättare, håller på med ett stort projekt i skolan just nu, som handlar om regnskogen. Kan säga att det är ett rätt så stort arbete, och uppgiften ska in på Torsdag, känner verkligen hur lyckat detta känns, när man knappt har börjat.

Godmorgon på er, och hoppas ni får en underbar dag i snön, själv blev jag bara ledsen att se snön falla igår, men har märkt hur många av Sveriges befolkning som är helt inlove i Sveriges kalla tider.

Likes

Comments

Med hjälp av random.org har jag nu fått fram 2 vinnare för föregående vecka.
De två vinnande är nummer 24 och 6, bland kommentarerna på förra veckan.

De två vinnarnas bloggar:

nouw.com/beccalundin
&
nouw.com/wilmawestdahl

Grattis till er tjejer, ni driver superfina bloggar av det jag kunnat se, men riktigt fina bilder.
Ni båda verkar ha ett stort intresse för hästar, och det är riktigt kul!

För att delta:
Följ mig på Nouw och kommentera i kommentarfältet att du är med!

Likes

Comments

Helgen har varit helt underbar, åkte till mormor och morfar direkt efter skolan på fredags förmiddagen då jag hade open end, och fick sluta när jag och min grupp inom ett gruppprojekt blev klara.
Hamnade i Huddinge omkring 1 har jag för mig, och några timmar efter kom kusinerna.
Vi bakade pepparkakor och klädde granen, riktigt mysigt faktiskt.

Dagen idag var också riktigt mysig, vi åkte och såg Jonathan lira innebandy och efter det åkte morfar, jag och mormor till Olery`s och käka. Jag åt Hot Nd Smokey revbenspjäll, som vanligt. Hur gott som helst!??

Imorgon bär det tidigt av till kattmässan i Sollentuna med klassen. Diggar inte katter så jättemycket, men det ska nog bli bra I guess.

Likes

Comments

Jag säger bara usch till Coffe House by George som ligger i Uppsala nära centralen.
Det ser jättegott ut, men smakade inte alls bra. Feta osten var torr även gurkan. Dessutom så var Rhode Island såsen mindre god, då den smakade vatten.
Säger bara ett stort riktigt nej till det stället på ett tag, jag smakade lite av kycklingen men den var också one kind of vidrig, man tappar liksom aptiten för maten.
Lämnade kvar typ hela tallriken då det verkligen inte var gott, men jag å Victoria gick till donken för att köpa Nuggets, så vi skulle hålla oss mätta en liten stund iaf.
Det var tur att vi har lätt tillgång till den matkedjan iallafall.

Godnatt på er!

Likes

Comments