Hade en grym dag hos mormor och morfar igår, var varmt och otroligt mysigt.
Vi firade mormor som blir 65? på tisdag, förlåt om jag har fel.

Idag ska jag ev. ut och hitta på något, eftersom det är runt 28-29 grader här!
Jag tänkte försöka skriva något längre inlägg ikväll, kram!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Har haft en otroligt bra dag idag, med en fin vän och brodern och hans flickvän.
Jag mötte upp Kricke och Natta i Gullmarsplan och vi tog oss sedan över till Djurgården, parkerade bilen vid Skansens parkeringar och gick sedan och letade efter ett ställe där vi kunde käka lite middag. Det blev på Sjöcaféet precis vid bron nerför gatan vid Gröna Lund, om man kan förklara det så.
Jag och Natta delade på en Vesuvio och Kricke åt en hamburgare med pommes, jag skojar inte när jag säger att det var den godaste pizzan jag någonsin ätit, ni får tro vad ni vill. Men just sayin, it worth that money,
Efter vi hade käkat klart så gick vi till Grönan, tror klockan var runt 19,20 när vi var där igen, och vi fick en sådan tur. Att det inte var någon kö kvar, snacka om lyx!!
Otroligt skönt! Mötte upp Luis ungefär 20,20 eller något liknande, och sedan blev det jakt på att finna Kricke och Natta igen, det var väl det svåraste idag om man säger så, haha.
Men nu är jag hemma, så härligt säger jag bara. Tror jag kommer somna relativt tidigt dessutom, jobbet kallar imorgon. Är skönt dock att jag går in och jobbar halvdag och jobbar på eftermiddagen så jag får sova ut lite grann.

Måste bara säga att konserten var otroligt bra, och att det var så sjukt värt det.

Kramar på er, så hörs vi.


Likes

Comments

God eftermiddag mina fina läsare! Har ni haft en bra dag i denna halv varma temperatur?
Själv har jag haft det bra tills.. hände? , bara längtat hem till sängen sen jag gick upp imorse.
Just nu sitter jag på bussen hem ifrån skolan, dagen idag bestod av att tillbringa och ha lektion på Herpers Choice, som ligger en bit utanför Uppsala,.
Vi hade en föreläsare om föreläste om näringslära, och hur man beräknar det. Otroligt intressant och lärorikt tycker jag!
Det är verkligen något som är bra att kunna i framtiden, och även nu när man ska beräkna hur stor mängd foder ett visst djur behöver.
Vi gick även igenom och studerade vad som fanns i fodersäckar till olika sällskapsdjur, som tex. marsvin, kanin, burfåglar osv. Det var väldigt många påsar med foder som verkligen inte är bra för våra sällskapsdjur men som ändå går att köpa på tex. zoohandels hyllor.

Slutet på dagen var inte lika intressant dock missade precis bussen hem från Uppsala. med några minuter så fick sitta i över en timme och vänta på nästa buss, men hm den kom ju aldrig? Eller jo 40 minuter senare, kul visst? ;)
Hoppas ni får ett bättre slut på dagen än mig!
Kram


Bjuder på denna bild som jag tog idag ifrån Herpers Choice

Likes

Comments

  • 47 readers

Likes

Comments

Hej mina kära vänner!
Är allt som det ska med er? Har veckan varit okej, eller för mycket att göra?

Dagen idag har varit bättre än bäst, startade denna ljuvliga och varma fredag med sovmorgon till runt 6:45, när jag i vanliga fall brukar gå upp 5:30. Så det var otroligt skönt att få "sova ut" lite iallafall.
Tog även en pendel så att jag var i skolan lite tidigare, runt 9.40 då jag började 10:10, och jag kände att det kunde vara skönt att vara i tid och hinna träna lite inför engelska talet, men det gick ju ändå som det gick...
Men men vad ska man göra? Engelska är något som jag försökte satsa på men det muntliga drar ner mina betyg som inåt ;).

Efter jag hade hållit mitt sisådär tal ( som jag fick godkänt på iallafall), så gjorde jag nationella i matematiken, det gick hyfsat, bättre än jag och Jenny trodde. Fick alla E poäng och 2 C så jag är väl nöjd. Trodde inte jag skulle kunna nå C iallafall, men så det är något jag är glad för iaf.

Under eftermiddagen hjälpte jag mormor och morfar att tvätta av en vägg och måla om den. Tycker det blev relativt fint ärligt talat. Mormor hade även kameran framme som vanligt, så fick lite bilder på arbetet som är lite roligt att uppdatera med, så det inte blir det vanliga (selfies) bilderna som vanligt, haha.

Hoppas ni får en dunder helg, så hörs vi!

Likes

Comments

Likes

Comments

Du hade dock gärna fått börja bättre, utan krångel i SL-traffiken.
Dock är det inte ens ovanligt att det är fel med det hela tiden längre, man har blivit så van med allt krångel hit och dit.
Idag var det förseningar, växelfel i Stockholms Södra, som gjorde att bara Märsta tågen gick, då bara ett står funkade att åka på.
Det gjorde så att jag fick stå ca en timme och sedan åka runt lite här och där för att kunna åka till andra platser för att kunna hoppa på pendeltåget till Uppsala.

Och när jag väl sitter på Uppsala pendeln, så sätter det sig en äldre kvinna bredvid mig, och typ tappade vatten i mitt knä?
Asså jesus, vad blöt jag blev. Kändes så dumt också för det såg verkligen ut som jag hade kissat på mig eller liknande.
Och det hände typ 20 minuter ifrån Uppsala, så det torkade ju inte heller..

Hoppas ni får en bättre start på fredagen än mig!

Likes

Comments

Godmorgon finaste ni, har ni sovit gott?
Själv har väl sömnen inte varit den bästa inatt, men det jämnar ut sig med tiden.

Just nu sitter jag på bussen på väg till skolan, jag har idrotten inställd för Petter, idrottsläraren är borta.
Det resulterar att jag bara har mentorstid klockan 9, och matematik efter, och slutar vid 11:30. Det enda negativa är väl att vi har matteprov på mattelektionen idag, men tror att det ska gå helt okej iallafall.

Därefter blir det lunch, och funderar på att stanna lite i skolan och plugga lite innan jag åker hem till mormor och morfar. Men det får vi se, om jag har lust till. Men det vore bra om jag satte mig i skolan några timmar.
Tycker även att jag har ändrat mig lite om skolan, för nu sitter jag hellre och försöker få hum om allting än att lägga allt åt sidan som jag har gjort tidigare år

Btw har bara älskat denna vecka, den startade med halvdag i måndags, för vi hade nationella fram till lunch. Igår hade jag en uppgift på valfri säng, och ni som känner mig lär veta vart jag spenderade den dagen, i sängen med datorn. ;)

Kram!
Hoppas alla får en bra dag!

Likes

Comments

Hej mina finare läsare!
Hur är det med er, det är ett tag sedan jag uppdaterade nu.
Själv är det superbra, mycket i skolan just nu med alla prov och inlämningar. Men det går bra!

Det känns så jobbigt, jag vill blogga och uppdatera för jag tycker att det är kul, men man sätter annat före.
Har någon tips på hur jag skulle kunna göra för att få motivationen till att blogga?

Har tagit några fina bilder som jag skulle vilja förmedla med er!
Kramar


Likes

Comments