Igår fyllde min lillkusin 1o år, det firades med middag ute i Sorunda, fikamys med tårta som mamma hade bakat, och en massa paketöppning. Sötnosen blev jätteglad som vanligt, då är det alltid lite extra kul. Efter det blev det snabbt in i duschen och sedan direkt i sängen, tror jag somnade på under 5 minuter, och ni alla lär ju veta hur skönt det är!!

Idag blev det Sushi till lunch, woops inte alls andra gången denna veckan. ;)
Men det är ju såååå gott, det är helt sinnes, Men tyvärr blir man ju inte så mätt, men det är något man får leva med när man kör på fin mat!
För tillfället sitter jag i skolan och har mentorstid, vi ser klart en film vid namn "Pojkarna" som vi använder oss av i ett annat ämne. Lite segt att jag redan sätt den, så vet hur hela filmen är.

Vi hörs vid senare tillfälle, kram!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag blev det Sushi till lunch, hur gott låter inte det? Ungefär så gott som det är, det var verkligen hur gott som helst.
Lunchrasten blev dock rätt stressig då jag och min kompis tänkte äta på ett nytt ställe som heter Majs café, men dem hade inte riktigt öppnat när vi kom dit, så det blev raskt iväg till Sushi stället och beställa mat, sedan skynda till Svenssons krogar huvudkontor för att försöka få tag på en annan skjorta till min kompis. Därefter blev det tillbaka till Sushi hämta maten, och sedan gå till Stora torget och sedan in på Elgiganten och köpa hörlurar och en sladd till mobilen, då det behövs starkt.
Sedan blev det en snabblunch i skolans lokaler och sedan in på lektion 10 minuter senare.
Så det blev ju relativt stressig lunchrast, men vi hann allt så det blev prima!

Likes

Comments

I samarbete med Smaskmask så lottar jag ut 2 ansiktsmasker till 3 av mina läsare.
Tyvärr får jag inte med dem nya bilderna och bilder på mig och mamma när vi provade varsin mask, då det är lite problem med att få över bilderna. Men jag känner att jag inte heller kan vänta längre även om jag tycker att det skulle vara lite roligare. Därav använder jag mig av en bild jag tog när jag vann ansiktsmasker.

Vi tyckte att det var lite kladdigt men ändå suveräna masker för våra ansikten. Jag provade en mask för en känslig hy "cell sheet mask" ( den på bilden under), och mamma provade " Real solution (total care) collagen"

För att vara med i tävlingen följ dessa steg:

Följ mig på Nouw,
Gilla Smaskmask på Facebook
Och tagga 3 personer som du tycker ska delta i våran tävling.

Tävlingen avslutas om en vecka.

Kram

Jag kommer självklart försöka få bilderna till inlägget, då det är rätt så mycket roligare med bilder som skulle ha varit.

Likes

Comments

Hej fina ni, är allt bra med er? Själv är det bra, är bara väldigt trött för tillfället, men what to do? Finns inte mycket och göra tyvärr.. Mer än att sova, men det har man tyvärr inte riktigt tid med att göra, även om man vill det nästan alla timmar som man är vaken på.
Blir troligtvis att träffa kompisar ikväll också, så kommer inte kunna sova förrän inatt, men det ska nog gå bra!

Har ni några planer för helgen? Det har jag, bland annat att fira mamma imorgon då hon fyllde 45 år i Onsdags, och på söndag blir det av till jobbet, så känner att helgen är rätt fullspäckad.

Kram

Likes

Comments

  • 147 Readers

Likes

Comments

Likes

Comments

Äntligen säger jag bara, nu ligger jag i min säng och håller på att somna tragiskt nog, men hur skönt är inte det?
Var ledig idag, så passade på att jobba några timmar, efter att jag och Catrin sa hej då till varandra, efter att hon hängde med hem igår.
Så det blev väl jobb strax innan 12 till strax över 18 på ett ungefär, så det kändes lite nyttigt. Samtidigt som jag kan göra läxan som vi hade fått idag, då vi inte var helt lediga. Men jag han som tur var.

Hörrni, i helgen kommer det en tävling, så håll gärna utkik!
Kram

Likes

Comments

Godmorgon fina ni, allt bra med er? Själv är det faktiskt rätt bra, för att vara skola och att jag är tröttast i världen speciellt på morgonen. Så är det faktiskt ovanligt bra!
Är rätt otagg på första svenska lektionen för denna termin, men det ska nog gå bra. Ska försöka satsa på svenskan så jag relativt bra betyg detta år också.
Jag har ju tyvärr ingen matte och engelska nu, så nu borde jag klara det tycker jag.

Morgonkramis <333

Likes

Comments