Vincent önskade drakens lekland idag, mycket lekland denna helgen men det är så roligt för de små. Barnen har busat i många timmar och det märks nu när kvällen kommer. Båda två är helt slut. Nu har de tagit ett kvällsbad tillsammans och snart är det dags för sängen för två små trötta gossar.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag har vi varit på marknad i Höganäs. Vi hittade många fina fynd, bl.a. en lyftkran till V till ett bra pris och matchande kläder till pojkarna. Vincent ville såklart åka karuseller så vi besökte även tivolit. Min modiga kille vågade minsann åka de största karusellerna tillsammans med mamma. Walter sov så skönt i vagnen och trots att det var extremt mycket folk så gick det hur bra som helst att ha Vincent gående bredvid utan att han sprang iväg. Nu är det dags för lördagsmys med gottepåsen vi köpte på Leos lekland igår.

Likes

Comments

Jag och barnen är hos mormor och morfar ett par dagar. Idag har vi testat nya Leos lekland för första gången. Vilken succé! Båda barnen var så taggade och vi lekte där i flera timmar. Superfint och det absolut bästa och fräschaste leklandet vi varit på. Men ett STORT minus till servicen. Mat som uteblev, långa väntetider trots att det knappt var något folk så det var katastrof. Vi fick gå fram flera gånger och fråga efter maten och det stod flera stycken i personalen och gjorde absolut ingenting. Men för övrigt var det verkligen super där. Rekommenderas starkt!

Likes

Comments

Idag lämnade jag en gråtande Vincent på förskolan. Ibland är det lite gråt men det brukar gå över fort. När jag hämtade i eftermiddags berättade personalen att de tänkt ringa mig tidigare då han varit ledsen i 45 min på morgonen. Jag försökte prata med honom under dagen om varför han varit ledsen och då har han inte riktigt svarat, bara lite kort att "jag saknade dig mamma". Vid läggningen ikväll sa han helt plötsligt "Mamma, jag VILL vara ledsen på dagis. För när jag saknar dig då är jag ju ledsen. Och mamma, man FÅR faktiskt vara ledsen ibland". Alltså denna lilla kille. Jag fick bita mig i läppen för att inte själv börja tjuta av hans fina kloka tankar. Lilla liv vad du är klok. Mammas allt. Vi kom överens om att skulle han var lika ledsen imorgon så kunde han säga till en fröken att ringa till mig. Ibland hjälper det att bara få prata lite. Så han ville isåfall ringa till mig. Eller Spider-Man.

Likes

Comments

Jag och mina små har spenderat hela dagen hos Åsa och Eric. Vi hamnade på EKO där jag hittade finaste snögubbedräkten till Vincent. När barnen stod vid ljusen på julavdelningen kom kristianstadbladet fram och intervjuade. De fotade barnen så nu i veckan kommer antagligen reportaget med Vincent i tidningen. Ska bli kul att visa honom det. Vi köpte hem massor med olika sorters godis och gjorde ett eget "Yogiboost" hemma. Barnen fick glass och välja topping själva, succé! Nu är vi hemma igen, jag och barnen. De har just somnat för natten och jag ska sätta mig en stund framför tvn innan det är dags för mig att sova.

Likes

Comments

Jag och mina små fixade till stora pumpan idag. Allt är Vincents verk, all målning från pumpans mustasch till det lilla monstret på sidan. Jag har bara skurit och han har skapat. Min duktiga Vincent. Kan inte nog säga hur tacksam jag är över mina två små. Ni gör mig glad och stark.

Likes

Comments

Barnen och jag har spenderat många fina timmar hos bästa Åsa, Eric, Theo och Ebba idag. Vi blev bjudna på pannkakslunch och barnen har lekt så bra med varandra hela tiden. Även pyssellådan åkte fram och de satt en bra stund och skapade. Så roligt att bara studera barnen när kreativiteten är på topp. Tack för idag bästa ni.

Likes

Comments

På öppna förskolan idag fick barnen måla egna grytlappar. Passar ju perfekt till Vincents leksakskök så han intog pysselhörnan. Lek tillsammans med lillebror blev det också. Vincent är så snäll mot sin lillebror, hämtar saker till honom, leker med honom och ser till att han har det bra. Världens bästa. Ikväll ska jag ut och äta med mina kollegor. Ska bli så skönt att komma ut lite, gå på restaurang och ta ett glas vin. Trevlig fredag!

Likes

Comments

Ikväll har vi haft finaste Erik och Emilia över på middag. Vincent är ju tokkär i Emilia, hon har fått agera lekledare hela kvällen. Tack för ikväll bästa ni.

Likes

Comments

Höstvädret håller i sig så när vi hämtat Vincent från förskolan tappade vi upp ett varmt bad och hoppade i alla tre. Pojkarna älskar att bada, jag också för den delen, det är så mysigt när det är kallt, regnigt och blåsigt ute. Vi var i en bra stund tills vi alla fick russinfingrar. Nu ska jag iväg och träna. Ha en fin kväll.

Likes

Comments