Photoshoot

I söndags hade jag en studiofotografering och det var inte vilken som helst, utan en nyföddfotografering.
Med sina 13 dagar är lilla N min yngsta modell hittills.
Så liten, så mycket kvar att se.
Hennes små, små fötter som sparkades i luften med små, spretande tår...Så sött!
Här nedan följer några bilder jag blev extra nöjd med. :)Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Photoshoot

I lördags fick jag äran att föreviga Emma och Daniels underbara bröllop i Döderhults kyrka.
Kärleken mellan de två var så stark, stämningen gick att ta på!
Daniel hade inte sett Emma innan så när hon skred uppför altargången var det första gången han såg henne.

Vädret var slående bra, så varmt men med svalkande brisar.

Middagen hölls på en närliggande herrgård och det var även där vi tog bröllopsbilderna med såväl hela följet som endast brudparet. Håller ni inte om om att det var underbara?!

Daniel var såå nervös innan han fick se sin brud, vilket är helt förståeligt!
Såhär vacker var Emma när hon skred uppför altargången.

Min obligatoriska brudgummebild!

Det blir inte alltid som man tänkt sig, lille I ville vara med mamma och pappa vilket han såklart fick. Han är så charmig den lille! <3

Likes

Comments

Photoshoot

I fredags åkte jag in till Kalmar och min vän Camilla, vars son tog studenten.
Vädret var inte alls på vår sida då det störtregnade under hela fotoraferingen så både student och fotograf var dyngsura men det gick ändå! Det kallar jag en riktig utmaning.
Då studenten inte ville att några bilder där man såg att det var han skulle finnas på internet, frågade jag om en bild där han är suddig men förgrunden är i fokus skulle vara okej att posta. Det var det, så här nedan ser ni den.
Trots regn och blåst, kyla och dyngsura kläder, blev bilderna så fina. <3

Likes

Comments

Kärlek, Photoshoot

I slutet på förra veckan åkte jag med Sofie och Albin och deras lille ulltuss Ozzie till Hornsö.
Hornsö är ett litet gemytligt samhälle strax utanför Blomstermåla. Det finns en liten badstrand med brygga och flytbrygga, otroligt vacker natur och alltid varmt i vattnet. För er som inte varit där, ÅK DIT! Finast är det på kvällarna när solen är på väg att gå ned, då när det är lite varmare ljus.

Vi gjorde en parfotografering och såklart var Ozzie med på några av bilderna. Här nedan följer några smakrpov.
Trots att jag höll på att bli uppäten av såväl mygg som knott (knotten var värst) blev både jag och paret mycket nöjda över bilderna. Svårt att inte bli det, när modellerna är så fina och fotogeniska! <3

Likes

Comments

Hem ljuva hem, Kärlek

Så var årets första dopp avklarat. Det var inte alls kallt, snarare tvärtom. Riktigt skönt!
Dickens tyckte också det var roligt och blev så exalterad att han bara simmade och simmade. Jag hade honom i koppel så han inte skulle simma ifrån oss, vilket nog var tur då han inte slutade simma och blev så trött att han tillslut satte sig på mig, när jag satt på botten. Stackaren.  😢 Nåväl, nu är vi snart torra, Dickens fick en godis och vi andra en öl. Skön sommarkväll! ❤

Likes

Comments

Hem ljuva hem, Kärlek

Hej!
Igårkväll fick vi besök av två vänner som varit på Öland på lite minisemester. De stannade till hos oss på vägen hem till Örebro. Dessvärre hade jag inte hunnit baka något så jag köpte lite fikabröd och kakor. Det var gott men det slår inte hembakat!

Vi fikade, pratade och sedan gick vi på kvällspromenaden med Dickens, så de fix se lite av Byhole också.  ☺
Så mysigt! ❤

Likes

Comments

Kärlek

Tja!
Idag kidnappade vi Tindra och drog till nabben där det var medeltidsdag. Man fick prova på olika aktiviteter, skjuta pilbåge, jonglera med olika saker, dragkamp etc.
Tindra och jag målade en sköld och sedan smakade vi på en soppa (ej från medeltiden 😉) som de förmodligen åt under denna era.  Vi fastnade i bocken och körde dragkamp. Daniel hittade ett svärd och en yxa, dock köpte vi dem inte men fina var de!
Vi gjorde egna bröd och well, de var ganska goda faktiskt.
Solen värmde gott och har jag inte blivit solbränd idag lär jag aldrig bli det. 😂
Toppendag!  ❤

Likes

Comments

Kärlek

Tja!
Gick upp vid 06:45 ca, gav Dickens frukost och tog själv lite kaffe. Vi gick en snabbis runda så han fick lätta på trycket sedan kom Daniel och hämtade oss. Vi åkte mot Öland och Kajsas skolavslutning. Vi missade lite i början men hann se när hon sjöng solo,  så fint! 😍

Efter kyrkan var det dags för fika som hennes klass stod för i år. Rulltårta och kaffe/saft. Mums!  Därefter bjöd jag Daniel, Kajsa och Dickens (klart han också ska få) på hamburgare i Rällapaviljongen.  Sååå gott, rekommenderas verkligen. Trevlig personal och mysigt inrett, för er som inte vet är det ett sk 50talshak, inrett som på 50 talet. Härligt! De har också en outlet och loppis i anslutning till haket så fyndade en rakhyvel (ny ofc 😅) till Daniel och en kniv att skära tårta med samt ett större fat att ha tårta på.
Vi lämnade Kajsa och åkte mot hästarna.  Fodrade, fyllde påsar, fixade vatten, mat/vatten/gräs till smådjur.  ☺

Nu sitter jag i bilen, snart framme i ett regnigt Kalmar och studentfotografering. Nedan följer lite bilen från paviljongen och fikat. ☺

Likes

Comments

Godmorgon!
Nu är vi vakna, mätta, rastade och redo att åka till Öland och vara med min syster när hon slutar skolan. SOMMARLOV! ❤
Dickens är såklart finklädd med grön rosett! 
Nu väntar vi på Daniel som sovit borta då han är hästvakt, ville inte bo där med Dickens då det blir så mycket resa för honom. Så, snart drar vi! ❤

  • 62 readers

Likes

Comments

Kärlek

Hej!
Sitter just i skrivande stund i bilen med Dickens.  Nu är det inte så varmt som det var tidigare idag, dock jobbade jag då men fytusan så varmt och kvalmigt det var!

Idag har Dickens fått simma lite i ån, det var skönt sa han! ❤ Vi är påväg att hämta husvagnen men stannade till hos en väns pappa för att hämta någon grej till vanen, hoppas på att den kommer igång till midsommar! Vad hittar ni på då? Har ni några traditioner eller tar ni bara dagen som den kommer?
Vi åker till Eriksöre som vanligt, nästan den bästa traddisen på heeeela året ju!

Likes

Comments