Hem ljuva hem, Kärlek, Vejny

Hej!
Vilken härlig dag vi haft hittills. Vaknade runt 9. Fixade kaffe och tog en morgoncigg.
Gick en promenad och träffade M på vägen. Vi fick en present de köpt till oss i Polen. Färsköl, skall bli spännande att testa! ☺
Åkte buss, ca 200 m (vem orkar gå när man är på promenad liksom 😉) till Mari å Henke.  Drack kaffe och snackade lite skit.
Jag tränar Vejny på att kunna vara lös mer än i bara skogen så hn var lös på deras tomt. Gick super! Tiiills...Han fick valprus och stack ut...På vägen...När det kom en lastbil.
Det viktigaste i en sådan situation är att inte börja skrika argt på honom samt GÅ. Inte springa mot honom då vi leker så (jagar varandra), han tror då att det är lugnt och att vi bara busar vilket kan bli än mer farlig situation. Jag skrek istället "hej då" vilket fick honom att vända på tassen och komma som ett skott mot mig. Är sååå tacksam att han kan det kommandot. Han välbehållen, jag livrädd men lugn. Sen skötte han sig lika bra igen. Det är sådant som kan hända,  vi är ån då under träning och hade han kunnat allt sådant från början hade jag inte tyckt att han var lika duktig eftersom jag inte skulle se något framsteg, eller hur?!

Jag, Mari och Vejny traskade hem till farmor och satt där en stund. När klockan blev halv två var det dags att hämta T och L på dagis/skola och då passade jag på att ensamträna Vejny lite här hemma.
Jag köpte 5 stora ben till honom (han äälskar dem, har börjat gömma dem för senare tillfälle) och nu sitter vi här hemma i holken och dricker kaffe igen.
Så nöjd med dagen, trots en rymning. ☺

FFia Torstensson 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Photoshoot

Hej!
I lördags hade jag dessa små charmtroll framför kameran. Så roligt vi hade. Först var de inte sådär jätteförtjusta över att vara modeller men redan efter första bilden kom de med sina egna idéer och tankar och ja, resultaten ser ni här ovan.  Så duktiga så jag blev nästan lite tårögd! 😍👌

FFia Torstensson 

Likes

Comments

Kärlek, Vejny

Har ni sett så fint!
Första gången jag tog på honom det råkade jag ha det lite för långt fram, det ser ni kanske på bilderna. Testade en gång till för att visa en vän och då lade jag det lite längre bak och då satt det perfekt! Älskar att det är lite tjockare material, inte så sladdrig med andra ord. Ett stort plus är de långa och breda kardborrebanden som går runt hela magen så han har lite att växa i. Jag tog både bild och tryck, hans namn. Detta finns att köpa för endast 210 kr  (både tryxk och bild) hos MM tryck & reklam, kolla på Facebook.  Jag är supernöjd!

FFia Torstensson 

Likes

Comments

Hem ljuva hem

God eftermiddag!
Idag tog jag och Vejny oss en ordentlig sovmorgon!
Under 3 dygn har jag sovit ca 9 timmar totalt och haft fullt upp om dagarna. Min kropp behövde sova, med andra ord.
Som ni ser på den fina bilden här ovan har hemmet få vänta på sin tur medan husfrun har haft annat för sig. jag sitter ju med i styrelsen på folkets park och där har vi förberett för julmarknaden som var i lördags. Det blev nästan en succé! 😃

Så, igår tog jag tag i hemmet. Eller ja, började med disken. Idag skall jag tvätta och vika tvätt samt plocka undan, sopa och torka golven. Tänkte börja när jag hinkat i mig kaffet...😉
Vad hittar ni på idag?

FFia Torstensson 

Likes

Comments

Hej!
Jag vet, jag vet. Extremt kass uppdatering här den senaste tiden (typ halvåret???) men vet ni. Jag har inte haft något direkt att blogga om och jag tänker att det då inte är så roligt för er att läsa. Om inte jag är motiverad och taggad, varför skulle ni bli det av att läsa då?
Hur kul är det för er att läsa om hur mycket jag ätit en viss dag eller att jag städat och räfsat löv, liksom. För det är typ det jag gjort. Ja, nu kan vi ju lägga till julpyntning också (dock har det suttit uppe i en månad men i alla fall).

Så, mitt liv är ganska likt vad det var sist jag uppdaterade er. Jag gör samma sak om dagarna, jag tänker lika mycket och hjärnan går som vanligt på högvarv. Det enda som skiljer sig är att mina ångestattacker kommer närmare varandra och oftare men det skall jag ta upp med terapeuten nästa gång jag pratar med henne.

Vejmy har växt och blivit typ dubbelt så stor sedan förra gången jag skrev om honom. Igår fyllde han 7 månader (var tar tiden vägen??) Han har kommit in i någon sorts trots så han varken ser eller hör sin mamma och pappa. Igår rymde han över "stora vägen" men som tur och väl var kom det inget fordon. Det är mardrömmen! :(
Han börjar bli en stor kille och vi har funderat på om vi ska börja ställa ut honom, det är så många som frågat oss om just det och varför inte...Tycker han att det är kul så why not!
Han har också lärt sig några fler trix, bla "nicka" (typ, vill du ha godis? Älskar du mamma?) och piruett. Så söt! <3

Mina planer för den närmsta tiden är att bli klar med julklapparna, har ungefär hälften kvar. Äääälskar julen, ju! Allt pynt, godis, musiken, samhörigheten och gemenskapen. <3 Vad tycker du är bäst med julen?

Jag har också planer på att färga håret mörkbrunt då jag är ganska trött på att vara blondin. varit det i snart 3 år ju. Eller 2? Jaja. Tänkte ha en röd klänning på jul så vill matcha och det är ju så fint med brunt och rött! :)

Just i skrivande stund äter jag en macka, tittar på den fantastiska serien "Vår tid är nu", rensar i min mejlkorg samt skickar bilder till en kund jag fotade i förra veckan. Fullt ös, as usual med andra ord.

Vi får se om jag uppdaterar er imorgon, vill som sagt inte skriva när jag egentligen inte har något att skriva om...Tills vi hörs nästa gång - ha det bäst!

FFia Torstensson 

Likes

Comments