Framtiden kom jävligt snabbt! ✨
Bra jobb, lön som kommer in och livet är faktiskt jävligt härligt när man väl tänker efter, inte för att jag tänker så mycket på det hela men innan 2017 är slut så ska jag ha uppfyllt, att bli bäst och störst av alla!

Fick jobb inom försäljning så säljer larm genom att knacka dörr så motionen har ju ökat drastiskt 😂
Lite svåra livsförändringar, för om man haft sovmorgon sedan februari så är det ingen vane grej att gå mellan 3-9 km varje dag 🙄

Men när jag väl bestämt mig för något så ska det bli så också!
Jag ska då fan klara av detta och fuck er som inte trott på mig! 🖕🏻

Jag tror på mig själv och det är de viktigaste!

Med dessa ord sagda, så kan jag bara säga att min livssituation har förändrats drastiskt.
Framtiden är här! 🙌🏻


Love Sweetheart 💕

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

~Tänk om allt var bra igen~

Livet är inte alltid så lätt, alla gör vi misstag någon gång men när ska människor sluta döma allt man tidigare gjort?

Lägg dina kort rätt innan du förlorar ditt spel.
Vänner kommer och gå och ibland står man där själv kvar.

Jag tittar upp mot himlen, jag skriker, jag vill bara bort!
Vad ska man behöva göra för att folk ska vakna upp och förstå att man behöver sina äkta vänner!

Varför försvinner ni när man behöver er?!
Vart tar ni vägen för att undvika mig?!
Varför flyr ni?!
Gör jag något fel så säg det!

Saker blir inte alltid som man vill,
och ibland förväntar man sig för mycket,
Men det är livet antar jag.

Likes

Comments

MÅSTE FÅ SKRIVA EXAKT HUR DET ÄR!
(Ni behöver inte oroa er men jag håller på att fixa till detta!)
Ångest, depression och många tankar.... 🔥

Huvudet går i 120 varv och man inser sakta men säkert vilka som verkligen är äkta och vilka som lämnar en när man behöver dom som mest.

Jag är inte mindre värd bara för jag är arbetslös och fattig!

Folk verka inte förstå hur jag egentligen lever dagligen med en diagnos, jag aldrig riktigt förstått mig på och att vara arbetslös och gå varje dag utan att kunna hitta på saker som att dra på semester, hitta på roliga saker med vänner eller kunna handla vad man vill.
Ni tar föregivet att jag ska bara dra med er ut och festa och ha kul, MEN JAG KAN INTE!

"Gud vad du är tråkig"!
"varför sover du alltid"!
"Du måste hitta på något"!
"Gör någonting med ditt liv"!
"Du måste äta för att må bra"!

MEN nej jag kan verkligen inte, för jag får inte den hjälp jag behöver!

Ja, jag är JÄVLIGT tråkig, jag sover mestadels bort mitt liv, jag vill inte göra någonting då jag inte har någon ork kvar till att leva, jag försöker söka jobb och kämpa mig upp VARJE JÄVLA DAG och JA, jag försöker äta men kan inte!

Jag vet att jag kan vända mig till mina vänner men i mitt huvud så skriker dom små rösterna till mig "NEJ, du ska inte stå i vägen då alla har annat för sig" och vända sig till någon professionell kostar en massa jag inte ha råd till.

Ni som känner mig och läser detta kommer direkt tänka att "Gud vad hon är lat som inte orka" eller bara "nu får hon ta tag i sitt liv".....

Men jag tror inte någon utav er som "känner" mig, känner till mitt "riktiga jag".... Ni har nog inte insett hur dåligt jag egentligen mår!
Min utsida lever medans min insida är totalt rutten och full av dåliga saker/ tankar jag behöver hjälp att fixa till.

Jag är i vanliga fall väldigt glad, social och älskar att umgås med mina vänner men den senaste tiden så har allt kommit ikapp mig!
Jag har inte hunnit själv inse hur jag egentligen blivit som person, men det skrämmer livet ur mig när jag väl tänker på hur jag verkligen är som person just nu i denna stund!

Jag har alltid varit sådan som vill hjälpa andra med deras problem, framför mina egna problem och mig själv, men nu är det STOPP med det för nu är min tid inne då jag ska vara lite "egotrippad och bara tänka på mig själv"....

Att prata om mina tankar och problem kommer tyvärr inte hjälpa mig långt här i livet men att övervinna mina "röster" i mitt huvud ska jag fixa på egen hand!

Tillexempel!!!
Att gråta utan anledning har blivit som en vanlig vardag för mig!
Att sitta och tänka på hur det egentligen skulle varit utan mig i världen är en vanlig tanke!
Att sitta och tänka på hur man ta livet av sig snabbast är helt normala tankar för mig!
Att sitta och bara glo är helt normalt för mig!
Att bara sova bort hela dagen är som en normal start på dagen för mig! 

Så att vara ensam är inget jag vill, därför jag alltid har någon nära mig så mina tankar kan släppa lite OCH att jag inte gör någonting dumt mot mig själv!

Ja jag är rutten på insidan just nu men hoppas allt kör igång så snabbt som det kan, så jag kan bli mitt gamla vanliga jag igen!
Det finns så mycket mera jag vill skriva men kan verkligen inte med ord beskriva hur rutten min insida blivit!

Love sweetheart 💕

Likes

Comments

Måste få vädra mina problem/dilemma just nu med er.

Ända sedan jag blev singel (över 1 månad sedan tillbaka) så har jag varit med om det vidrigaste i hela mitt liv.
Nämligen FUCKBOYS!

Visst har man mött på dom innan (så som mitt ex som jag tidigare berättat om) men denna gången så är det inte jag som blivit utsatt för det vidrigaste utan personerna som är tillsammans med dom!

Varför vara tillsammans med en tjej som du valt att dela ditt liv med för att sedan vara en fuckboy och spela spelet med en annan samtidigt?

Denna logik går inte ihopa någonstans!

Jag har bestämt mig för att nästa kille som ragga på mig som har flickvän kommer jag bara strunta i, för den senaste tiden då någon fuckboy raggat på mig och jag har varit snäll och sagt exakt vad som hänt till flickvännen, så har dom tagit ut sin ilska på mig och fortsatt att vara tillsammans med svinet själv!

Dags att vakna upp nu tjejer innan det är för sent!
Mindre fuckboys till oss tjejer!

Jag säger nu inte att "alla" killar är såhär sviniga som fuckboys är men vi måste försöka vinna någon gång för att bli av med dom!

Det är inte rätt att vi tjejer ska behöva lägga våran tid, energi och kraft på att finna "den rätte" om nu ändå killen bara vill spela ett spel!

-Nej fuckboys klarar man sig utan!-

Kan inte beskriva med ord hur arg jag är för att veta exakt vad dessa tjejer går igenom när deras kille gör såhär mot dom, när jag var med om detta själv så höll precis alla käften till mig då ALLA visste om att han var tillsammans med mig men det var ingen som vågade säga ifrån eller ha mod nog att skriva till mig angående hans beteende och detta gör mig så förbannad, men det värsta är nog att dessa tjejer han raggade på köpte hans "bullshit" och träffade svinet i frågan, när han var tillsammans med mig!

Blir så arg att vi tjejer inte håller ihopa mera och lyssnar på girlcoden om att det inte är OKEJ att ta någons ex oavsett vad eller pojkvän medans man är tillsammans med snubben.

Håll ihopa tjejer så vinner vi över fuckboysen tillsammans!

~Love Sweetheart 💕

Likes

Comments

#uppdatering
Gått ifrån bloggandet ett tag nu, men nu är jag nästan återställd efter allt som hänt sen sist.

Snart gått en månad sedan allt eskalerade i mitt liv TOTALT men nu kan jag prata om det med ett leende på läpparna på utsidan fast insidan skriker fortfarande efter någon sorts av bekräftelse.

Allt var underbart den 12 februari, träffade "världens underbaraste" kille, trodde jag....
Allt var frid och fröjd tills jag blev utslängd klockan 04.30 på morgonen då han kastade ut mig och vips så var jag hemlös, jag hade 30 minuter på mig att ta mina saker för att lämna honom ifred.
Ska berätta så ni hänger med på allting.

Den första veckan var allt frid och fröjd men sen efter det så eskalerade det. Inte känt mig vacker eller något på nästan 3 månader, oavsett hur mycket jag än sminkade mig så räckte det inte för att täcka över mina feta kinder och hur mycket kläder jag än tog på mig så räckte det inte till för att täcka min stora mage (hans ord, inte mina)

Det hemskaste är väl att jag får sådana flachbackers då och då och det är riktigt hemskt.
Minns den gången då han brottade ner mig i soffan och höll fast mina armar och sa jävla horunge du ska lyssna på mig för jag är din boss och om du inte lyssna på mig så vet du vart dörren är.
Jag trodde seriöst jag skulle dö när han nästan tog stryp grepp på mig där i soffan och skrek på mig och oavsett hur mycket jag än grät så sa han bara håll käften.

Den gången en kille hade raggat på mig så blev han så arg för att denna killen satt och skrev att jag var sexig och snygg och bara för det så skulle han köpa en heltäckande svart dräkt till mig för att täcka allt på mig förutom mina ögon.
(Jag har absolut inget emot olika religoner eller kulturer men som kristen så har vi alla en fri vilja och klä oss hur vi vill förutom i kyrkan, för där finns det vissa saker man inte få ha på sig. Han ville med andra ord att jag skulle byta religion och klä mig i en svart heltäckande dräkt där jag täckte ALLT på min kropp förutom ögonen)

Och med andra ord så var jag tillsammans med en kille som var manipulativ och betedde sig som ett svin mot mig samtidigt som han "älskade" mig över allt annat. Ena stunden var vi världens lyckligaste par och andra sekunden så skrek vi på varandra för att JAG ville att han skulle umgås med mig eller bara hjälpa till där hemma och städa.
Men oavsett vad så blev det ALDRIG bättre trots att han LOVADE att bättra sig.

Trodde ALDRIG att den dagen skulle komma då jag stod där med mitt pick och pack mitt ute på gatan och grät efter hjälp.

Som tur väl var så räddade en kompis mig som körde mitt i natten för att inte låta mig frysa till döds för min kärra pojkvän inte brydde sig ett skit och bara kastade ut mig.

Att få höra dessa ord varannan dag till varje minut sårar mer än fysiska slag.
• Bullfitta, Dum i huvudet, Idiot, Slyna, Hora, horunge, Rövmög, Äckliga ludder, Möggfia, Tjock, Bitch, Utvecklingsstörd, Hitler, Stalin, Kukfia, Fia med knuff, Fia med kuk•

Trodde aldrig i min vildaste fantasi att en människa som "älskar" en över allt annat skulle ha mage och göra såhär mot en annan människa men hade så jävla mycket fel så ingenting stämde...

Finns så mycket mer att skriva om just dessa korta månader men allt orkar jag inte ta upp, sorry!

Har lärt mig iallafall att jag var tillsammans med världens värsta svin och det kommer ta några år för mig innan jag läkt inombords helt igen, men jag har bara mig själv att skylla för att jag stannade kvar trots alla varningar jag fick och alla signaler han sände ut till mig.
Är så jävla ledsen på mig själv att jag stannade kvar nästan 3 månader av ren psykisk misshandel men ändå glad att allt är över nu och att jag fått mer kunskap om hur det kan bli i livet ibland.

Det jag ville säga med detta var att nästa gång innan ni gör något förhastat så lär känna kille innan ni rusar in i något för det kan bli såhär om man har riktigt otur men jag hoppas inte i min vildaste fantasi att någon annan heller åker ut för detta någonsin i sitt liv.

Va rädda om varandra och ger mer kärlek till varandra än hat! 💕

Love Sweetheartfia 💕

Likes

Comments

Inte skrivit på ett tag nu men orken för att skriva har försvunnit lite 🙄
Men ska försöka få ihopa ett blogg inlägg till er alla som följer mig ändå.
Min blogg brukar handlar om allt som händer i min vardag och vanliga problem man kan ha, men detta inlägg få bli något helt nytt så får jag se vad jag ska fortsätta med i framtiden.
Får uppdatera er först om att min vecka har varit lite upp och ner med glädje och tårar, men allt fixar sig till slut som jag brukar ha som inställning.

Tänka positivt och aldrig ge upp är mitt mål här i livet!
Fundera på att starta eget men vet inte vilken riktning ännu jag ska gå, men ska komma på vad och hur jag ska gå tillväga för att fortsätta med detta så hoppas jag att man kan tjäna in lite pengar genom att hjälpa folk eller bara göra någonting med sitt liv.
Att vara arbetslös är bland det tuffaste som finns i denna värld och det är nu jag måste satsa på någonting innan jag blir fast i denna punk för alltid.

Över månen ser man ljuset 🌓

Love Sweetheart 💕

Likes

Comments

Behöver nu just din hjälp.
Fick ett jobberbjudande som går ut på att inom 5 dagar så ska jag fokusera på just en av många produkter som vi själva rekommendera och jag har fokuserat på den fantastiska tandkrämen som får dina tänder vitare.
Inga konstigheter mer än att jag hjälper personer med missfärgade tänder.
Jag har gått genom mitt liv med fula tänder men sen jag fick höra om detta så trodde jag inte det var möjligt men jag har vågat le mer än vanligt.
Jag vågade fast jag är folkskygg.
Vågade jag så vågar du också.
Nya möjligheter för att förändra någons liv, förändra sitt egna och hjälpa människor i behov.
Att få ha denna möjlighet kommer göra så att jag satsa allt till 110%.
Lägga all sin energi, kraft och all tid man har för att kunna uppnå att bli den bästa och kunna bli den största.
Denna möjlighet kommer jag ta i akt för att förändra mitt liv här och NU!
Jag kommer även bevisa för alla där ute att jag kan!
Även jag kan bli den bästa och största utan några små steg för att trampa fel.
Jag kommer även bevisa för alla er som inte trott på mig att jag faktiskt kan.
Genom alla dessa år som gått så har jag verkligen inte trott att jag kan för jag har varit värdelös och satt alla andra framför mina egna behov, men nu kommer allt detta förändras.
MEN jag behöver även eran hjälp för att kunna uppnå dessa krav på mig själv.
Om du någonsin känt som jag har, så vet du exakt vad jag pratar om och exakt hur det känns när verkligen ingen tro på dig.
För att jag ska kunna bli den bästa och den största inom detta så behöver jag hjälp ifrån er alla.
Tänker inte tvinga någon till något men om du är intresserad så pm:a mig via Facebook på denna länk:
https://www.facebook.com/sofie.hakansson.334
Där kan jag berättar mera om vad detta innebär och hur just jag kan hjälpa dig och ditt leende.
Är du rädd för att le eller för att någon ska bedöma dig tack vare ditt leende?
Jag har den bästa lösningen på det hela.

Love Sweetheart

Likes

Comments

Detta är jag!
Detta är jag med midjebyxor upp till Navlen för att dölja mitt största fel!
Deal With IT!okej!
Jag har varit tyst alderles för länge nu!
Jävligt trött på detta nu!
Detta är jag och min kropp!
Folk säger att det är absolut inget fel med mig eller min kropp men jag litar bara på mig själv och mitt inre jag.
Ända sen jag var liten har jag hört "fan vad tjock du är", "kolla hennes mage" och massa negativa saker men nu är dagen kommen då jag tänker står på mig själv och våga visa mig och min kropp.
Denna kropp vill jag inte ha, jag bad aldrig om att få denna kropp, jag bad aldrig om att bli som jag är och jag bad definitivt inte om att bli född men nu finns jag och jag är här NU!
Jag är här för att stanna och kämpa emot mina syndrom.
Jag skriver inte detta för uppmärksamhet eller något sådant, jag skriver detta för jag ska bevisa för er "haters" att jag våga nu visa vem jag är och vara stolt över den jag är jämfört med innan när ni tryckte ner mig varje jävla dag under 7 års tid!
Jag stannar kvar trots era hat och era påhopp och vet ni varför?
För jag är fucking stark och jag stannar kvar!
Säg vad ni vill men denna gång är jag starkare än någonsin!
Jag tänker ALDRIG låta någon trycka ner mig igen, jag tänker aldrig lyssna när någon säga åt mig att banta och jag tänker definitivt inte ta åt mig när någon säger att jag inte är värd någonting!

Jag älskar mitt liv NU och i framtiden!
Jag har fått världens bästa stöd i mitt liv nu och jag tänker låta dom få stanna kvar!
Ta åt er ni som hatat mig och ni som älskar mig behöver inte lyssna på denna text.

Love sweetheart 💕

Likes

Comments

Bottnen är nådd.
Att veta att allting ska blir bra med ett jobb, det var min inriktning här i livet just nu, men vad händer när allting faller sönder?

Jag fick fast anställning, men det enda som behövs just nu är ett slags mirakel så man kan bo själv och någon underbar människa kan hjälpa en med hyran första månaden sen står jag på egna ben igen.

Det tar emot så himla mycket att skriva detta, men det är rent ut och sagt för jävligt att inse nu, att dom man älskar mest här i världen inte finns vid ens sida och hjälper en, utan bara trycker ner en.
Folk som man älskar mest bara vill att man ska börja på ruta 1 igen.

Vet inte riktigt hur detta ska gå men just nu har jag gett upp allt och så får det vara just nu.
Man inser inte vad man har förens det är försent och jag missade min chans totalt!


Love Fiasweetheart 💕


  • 57 Readers

Likes

Comments

Hej, har dock inte skrivit på ett bra tag nu men tagit en så kallad "paus" i min lilla vardag.
Men är tillbaka nu med nya krafter som aldrig förr och nya intressanta vardags problem 🤗
Hoppas ni uppskattar att jag fortfarande lever kvar för min blogg? 🤔

Fast detta kommer inte bara handla om min lilla "tråkiga" vardag, detta är skönhet som man bara MÅSTE överleva!
För utan dessa små saker så lever man inte så länge till.
Borsta tänderna varje dag!
Tvätta ansiktet varje dag!
Klä på dig varje dag!
Sminka dig för att dölja dina små "skönhets fel" varje dag!
Drick te/kaffe/Cola eller bara något annat gott som gör dig glad, varje dag, för utan detta så blir man bara sur och arg på världen!

Har fått tillbaka nya krafter nu och tänk mycket på sista tiden på dessa små saker som man bara MÅSTE leva med även om man vill eller inte!

Just det här med att BORSTA TÄNDERNA....
Vad är egentligen poängen med att ha en pinne i munnen med en borste ute på kanten?
(Mer än att lukta gott och känna sig fräsch).....
Om du är singel som jag är (iallafall vad ni vet om) ;)
Så förstår jag inte varför inte bara skippa det kapitlet varje dag?

Tvätta ansiktet?????
VAD HÅLLER VI TJEJER PÅ MED?
Utsätta våra ansikten för komplicerade behandlingar och besvär för att se snygga ut, för vem undrar jag egentligen? (Mer än oss själva).....

Sminka sig för att dölja sina "skönhets fel".....
Vem ska vi egentligen imponera på för att dölja våran inre skönhet som syns på utsidan...

Varför inte bara spara pengarna,tiden och energin på att sluta borsta tänderna, sluta tvätta ansiktet och sluta sminka oss varje dag.
Börja använda mun skölj till tänderna, ta en handduk över huvudet eller bara en påse och sov resten utav tiden du är hemma?
Sluta vara så petiga med era ansikten och var neutrala!
Du föddes ju faktiskt utan smink och alla dessa små "skönhets fel".....

Tänk på detta innan du lägger tusen år på att fixa dina "fel", alla är vi fina på våra sätt och viss och alla är perfekta precis som dom är.

Love Sweetheartfia 💕

  • 80 Readers

Likes

Comments