Blev inget samtal igår men däremot idag...så som visa sig vara det sista med denna underbara tjej. Camilla som skulle tillbaks och plugga...kommer sakna henne väldigt mycket!

Nu ska vi se hur det kommer gå med mina antidepressiva. Har fått tillägg med en tablett voxra och så får vi se om de behövs mer ev. trappa upp och kanske ta bort velafacin krångligt förklarat men vi får hur som helst känna efter vad som känns bra för mig.

för övrigt blir det inga permissioner denna helg utan är här på avdelningen av säkerhetsskäl. Men börjat sakna mina vänner...jaja time Will tell..

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Natten till fredag med andra ord 00.15 har jag varit här i tre veckor om jag får stanna. vågar inte hoppas...Får se de har rond nu. Min rumskamrat aaa sover men det kan hon behöva hon har haft det jobbigt. Känner ett läskigt lugn och är säker på att det inte är ett bra tecken.

återkommer....

Likes

Comments

Gnuggar sömnen ur ögonen trots att jag redan  varit vaken drygt en timme. Gick just tillbaka till rummet och sängen och tror jag ska försöka sova lite till. Frukosten börjar serveras 8.00 och är till och med 10.00 . kommer antagligen bli uppslukad ur sängen om iaf en timme. Har en orolig känsla i magen att detta kommer bli en tuff dag. Ska nog ha läkarsamtal och uppföljning av permissionen och förhoppningsvis hittat någon lösning på min ev. medicin ändring. Alltid lika orolig när jag ska ha samtal. urs bara känslan gör mig lite otrygg makten sitter hos dem....

Likes

Comments

jahaja då är jag tillbaka i min säng på psyket efter att ha haft min första permis.

Jag var på boendet snackade lite skit med Annika och beklagade oss över hela situationen.....två suicidalförsök på två veckor. Och en annan stackare som hamnat i mörkret av själv skador. Så som också skall förmedlas gjort suicidalförsök på äboendet någon månad tidigare.

satte oss hur som helst i pysselrummet och prata. och chefen ville också vara med...why not?så det småpratades samtidigt som jag jag var med så var jag inte med. Först var det bara Jag och Annika sedan kom Johanna och Anna alla mysiga tjejor. kärlek för det i alla fall! och att jag gått ner i vikt men det känns inte fortfarande vidrig....blev dock mycket prat och funderingar om detta...

innan tjejorna var samlade kände jag att  jag
Har tur som fått ny medicinering men fick endå en obehaglig känsla för allt som händer med tjejerna. Runt 15.00 fick jag skjuts tillbaka av chefen som ville presentera sig. I bilen fick jag lugnt och stillsamt berätta vad som hände hur hamnade jag här.(han har precis kommit tillbaka efter semestern...) vill skada mig verkligen men avvaktar lite...skitkropp jag hatar dig och snart är det middag = frukt antagligen. Nu ska jag vila.

Hur ska jag utvärdera permission....?
ångest laddad/jobbig ville skada mig hemma men lät bli och planerat att göra det senare vill inte påverka tjejerna. Det var inte bara svart lite grått med mysiga kramar och så vidare..trevligt mottagande.

Likes

Comments

Jag lever .....FORTFARANDE!

har behövt skriva av mig så mycket men pga en enda ytte pytte liten skitsak som kallas "RUBRIK" inte kunnat publiceras, så typiskt och så korkat men detta gjorde att jag trodde att dommänen inte längre fungerade, men nu slog det ju då mig vad som var fel....så här kommer väl lite skit.

Jag har nu varit här på LPT två veckor. mycket har hänt. Min medicin justering har gjort mig lite väl groggy ibland men jag känner att det ändå hjälper. Då talar vi alltså om lugnande. Nu skulle de även på min begäran kolla upp vad jag haft för antideprissiva och eventuellt ändra där, troligtvis inte men vi får se. Jag har tappat räkningen på hur många som kommit till avdelningen och hur många som försvunnit. Men ändå så märks det att det rullar in nytt folk gärna några fler på en och samma dag. Något annat jag tappat räkningen på är hur många gånger jag lyckats skada mig själv.

Idag fick jag en chock då jag för några dagar sedan fick reda på det eller jag frågade om man fick veta om LPTN borttagen och sjuksköterskan i fråga sa "självklart du är den första att få veta!" pustade ut och tänkte inte så mycket mer på det, trots att tänker för mycket. Idag får jag beskes om att den tagits bort i onsdags och VAD FAN!

Har nu panik hur framtiden på avdelningen kommer för mig. De säger att de inte bara kommer slänga ut mig i första hand att det behöver jag inte oroa mig för fuckingbullshit!! ​så fort det behövs rum för nya patienter då jävlar blir man utskriven, samtidigt som när jag hörde om LPTN så var det första jag sa att då skriver jag ut mig. Sedan vart jag såt tom och irriterad och slutade i självskada. Så har det väl sett ut nu får vi se om jag överlever...maybe .

Likes

Comments

jaha...mitt huvud är tomt men ändå så fullt.

I fredags var jag ute för första gången på en vecka, yäy. Skulle rymma men icke...haha fjant! Dock var det liksom inte ut att andas frisk luft för det var äckligt kvavt ute, men ut kom jag..Träffade även en kvinnlig underläkare på fredagen för jag önskade nozinan och så frågade hon massa frågor om måendet och sådär såklart. Hur som helst har jag nu fått medicinen insatt tre ggr om dagen 50mg. Lite i dimman kanske men måste ändå erkänna att det är rätt skönt och jag är glad att jag fick igenom det. För övrigt var det bland det gulligaste läkare jag mött! Kändes bra!

Hadeigår besök av en stödperson från patientnämnden igår hon var mycket trevlig. Berättade hur jag mådde och sådär och hon lyssnade noggrant och kom med lite frågor. That's it...vet fortfarande knappt vad eller varför man har en kontaktperson och vad denna skall göra. Trodde hon skulle till att häva mitt LPT men det handlade ju inte alls om det, utan det verkar mer som någon att kunna prata med utifrån...tror jag?

Likes

Comments

godmorgon eller något...
vaknade med blod på bröstet (sov utan tröja för att det var varmt) och av en otroligt naturlig men onaturligt dröm. med tanke på filmen jag såg i går som handlade om ätstörningar, flippad dröm i alla fall. Ett av mina sår har gått upp(bortsett från det jag själv skrapade sönder igår kväll..) där av blodet...

Tog med mina gosisar som vanligt och upptäckte precis att nalle är dränkt i blod. Lustigt nog har det hamnat på hans ena arm så det ser ut som han har själskadat...komiskt! Nu är jag uppe tidigt och dricker kaffe medan personalen fixar och trixar. Måste försöka rädda Nalle från blodet får be någon hjälpa mig handtvätta...

Likes

Comments

det var det där med att skriva av sig...
sådant kaos i mig att jag inte vet vart jag ska ta vägen. får som panik och ritchar upp sår pga ja vette fan men paniken kommer bara och då är gjort gjort. Dagens ord är ordet INNAN ...jag ska säga till innan paniken kommer men min hjärna har inte riktigt kopplat det på si sådär minst 10 år...nu går hissen ingenstans och verkligen inte upp.

detta är min nyaste godbit som heter Pierre Sälle tack för att han fick komma just till mig!

Likes

Comments

Läkaren har varit ledig så jag har bara träffat jourläkare hittills...idag alltså. Redan i lördags sattes LPT på mig och det är fortfarande kvar...bra eller dåligt vet jag inte.( Kanske det bästa när jag tänker till....med tanke på att jag inte vill leva längre. Patetiskt det låter när jag skriver det men ni skulle bara veta hur det känns i knopp och kropp. Jag kan inte leva ett liv som jag inte har kontrollen att förändra, motivationen eller kanske tom. viljan. Gjorde ett misslyckat försök att kväva mig själv idag sedan tryckte jag på larmknappen och bröt ut i tårar medans jag återigen kände att det enda som kan rädda mig nu är döden.)

Idag fick jag i alla fall träffa avdelningsläkaren satt återigen med gosisarna upptryckt i ett hårt grepp mot halsen. Han började med att säga att han tyckte jag såg ut som en kändis och sedan att jag var en sådan mysig och gullig tjej att det gick inte att ta miste på. Sedan sa jag återigen att jag vill inte vara här....och allt vad jag mumlade med gosisarna nästan i munnen. Skön snubbe han ville liksom inte direkt prata om hur det var med mig(klart han ville men...) han frågade oväsentliga frågor som vad jag gillade för musik och så vände han på sin dator och öppnade upp youtube och så fick jag skriv in en låt blev bara sådär av en slump Avril Lavignes "girlfriend". Sedan kom vi i alla fall fram till att jag skulle ha fortsatt tillsyn men nu "bara" två ggr/timme och Lptn är som sagt kvar, tror dock jag ska träffa läkaren igen i morgon...why? ingen aning. kanske undrar om jag över natten tagit beslut om att jag vill leva...keep on dreaming. På kvällarna ligger jag och tänker och får panik att ännu en dag skall komma med samma jävla ångest och samma jävla dödslängtan, längtan den där jävla längtan...efter något bättre!

Likes

Comments

Jag vet ingenting det är något jag hatar med psyk Eller HVB att jag tror alltid att alla tror jag är bra mår bättre och så släpper de taget...skitjobbigt! Och gå omkring och oroa sig hela tiden eller gå och gå ligga och tänka på det nästan värre...! Pratat med mina anhöriga hipp som happ idag och kanske kommer vissa av dem med glada hejarrop och försöker men hur säger man till dem att man inte vill/orkar kämpa mer att man bara vill dö? Och så skrattar man på avdelningen inne på rummet med en skötare som lite klyschigt säger att jag tror inte du vill dö jag tror bara det finns något i ditt liv som du behöver/vill förändra typish. Och han är härlig och får mig att skratta lite men sedan då? Han sa typ också för att ha dödslängtan verkar du rätt glad ...hjälp!

Likes

Comments