Det händer mycket nu hinner knappt med i svängarna...

var på 28års fest i lördags hos linnea. Trodde inte jag skulle ta mig dit då vädret var sämsta tänkbara och jag hade trevligt sällskap här i väsby, men jag kom i väg. innan jag åkte hjälpte Anna mig att fixa håret (se bilder nedan) och så lite smink som jag och Ullis slet för att hitta bland mitt bråte i källaren...iaf Ullis och när hon gav upp lyfte jag på några få grejer och där låg det, såklart!

var nervös men möttes av välbekanta ansikten (linneas familj) och öppna armar och långa goa kramar!(som jag senare fick veta stannat till kvällen endast för de ville träffa mig, hur gulligt???!) När de senare åkt hem startades sällskaps spel och dricka. Jag hade en ganska jämn och härlig fylla fram till tidigt på morgonen då vi fortfarande festade. Linnea utmanade  ödet och sa att hon aldrig blir full så jag söp stackarn under bordet. En sak jag också fick lära mig är att ta ingen medicin när du  dricker....linnea däckade på soffan och jag försökte göra detsamma men jag hade världens obehagligaste hjärtklappning trodde seriöst att jag skulle dö..men några
timmar senare på morgonen så somnade jag helt slut. Vart en otroligt mysig kväll med mycket skratt och goda miner. Två nätter senare orkade jag ta mig hem med taxi för jag kände att jag inte pallade med ångesten att åka kommunalt.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

ja jag vet jag har inte bloggat på en evighet men nu kommer förklaringen...

det har så pass mycket på så pass kort tid att jag inte hunnit med att stanna upp och Tänka eller ännu mindre skriva..först som ni vet var jag inlagd på psyket i två månader. inte bara för mitt mående utan för att jag plötsligt stod bostadslös. Hur gick det till undrar ni säkert...vet ni det gör jag med. Inge klarspråk eller förklaringar bara bullshit! bröt ihop på mötet om detta jag stod i en knipa jag aldrig trott skulle hända mig, bostadslös!

psykiatrin var då guldsjälar och lät mig vara kvar på psyk en längre tid. Efter detta möten  med guldsjälar från psykiatrin och kommunen fick jag nu ett boende i Upplands-Väsby. Innan jag flyttade in var jag bara på studiebesök bara en dag efter mötet. Hinner inte mer än innan för dörren innan jag får en smärre chock som om jag vunnit en miljon tappade jag hakan där satt ju min Ullisgullis. lyckan och chocken som infann sig går inte att förklara bättre än en vinst på lotto.(lite tjatig...men vad fan!)

dagen efter flyttade jag direkt från sjukhuset till Upplands-Väsby. Ett boende med bara killar asnice...NO drama! börjar smått landa efter något läkarsamtal och flytt av saker från tidigare boende så bor jag nu här, rummet är under konstruktion!

Likes

Comments

I fredags hade jag timperm och den underbara äran att träffa min underbara Brunnberg över en fika. Gud så trevligt! Frappe blev det såklart...frappegänget...eller kanske frappetjejerna? hur som helst vi uppdaterade som vanligt varandra på livet och hade bara sådär riktigt....Höstmys måste nästan säga men bara nästan. Mysigt hade vi i vilket fall som alltid. Det var skönt att prata av sig med någon som verkligen bryr sig. Blev visst lite shopping också....hehe fan klarade i alla fall en fri månad när jag tänker efter! Dags att säga hejdå jag som älskar kramar och det är inget det är gott om varken på psyket eller hemma...psyket kanske man kan förstå...kanske fast ibland gör en kram mer än tusen ord. Blev en lång kram.


På lördagen kom morbror och hämtade mig för då var det dags för nattperm ute på landet med kräftskiva och grillat....fast det blev aldrig något grillar men istället god sill och potatis. Och på kvällen vart det surplande av kräftor och tända ljus lite räkor och västerbottenspaj. Mysigt mormor och gammelmoster Maj var också med. Jag satt vid bordet med en pläd över axlarna och huvvan på . Såg ut som en nunna, vi hade väldigt trevligt vi med. Borsett från att mormor blev ledsen på grund av att morbror skällde på henne titt som tätt. Idag vart det förvirring fram och tillbaka till sköndal där jag skulle hämta ett par byxor och så glömde jag istället mobilen så jag skämdes hur förvirrad jag är men morbror är så snäll så nu är man tillbaka på avdelningen.

Likes

Comments

Jag är inte säker på vart jag ska sluta eller börja. Kanske det som kallas för skrivkramp...?

I alla fall minns inte ens exakt vad jag skrev sist eller när jag skrev sist. Det har hänt en del i alla fall. Jag är kvar på psyket har tagit två nattpermissioner. Både på boendet och en natt hos mormor.Mormor och jag åt gott pratade och hade det helt okej fast jag blir så trött och min snälla morbror körde mig till avdelningen vid 15-16.

Det var konstigt att vara på på boendet även om vi hade en väldigt trevlig lördagskväll med "mamma mia" filmen lite snacks och sedan satt vi i timmar och retades med Anna som skulle sova, det var riktigt kul vi satte massa läskiga tankar i hennes huvud stackaren! Men vi hade i alla fall kul. Sedan på söndagen kändes stämningen väldigt deppig och inget blev som planerat. Vi skulle till tatueringsmässan men kändes som tjejerna inte ville det plötsligt utan kändes lite som jag blev tagen på sängen eller hur jag ska förklara. De hade gått via Anna kändes det som men men åkte senare tillbaka till avdelningen igen och hade rå ångest!


Uppdatering på nuläget då...

Jag känner mig allt som oftast äckligt fet och bara vill lägga mig ner och dö. Men såhär är det jag har självskadat så mycket sedan jag kom att jag nu blir utskriven om jag skadar mig här på avdelningen eller utanför. Om inte så blir jag utskriven direkt! Mer då..vi håller på med medicin lite hit och dit det är väl meningen att jag ska byta antidepressiva och ta bort all stesolid så jag har något jag kan ta vid behov om jag har extra mycket ångest det har blivit en liten tvist det blir det jag hade vid behov förut har jag nu som stående och det jag haft som stående kommer bli vid behov. Imorgon ska jag ta timkperm för att träffa Brunnberg och mysfika snacka skit det vanliga men ändå det bästa! och på lördag blir det nattperm på landet. kräftskiva.

Fortsättning följer.......

Likes

Comments

Vet inte vart jag har mig själv längre...
eller ja jag ligger på psyket som kanske säger sig självt att något är fel.

igår vart en tuff kväll plus att jag är helt jävla fantastiskt....not!
skulle åka med morbror och mormor för att hämta lite kläder från boendet. visade sig att båda tjejerna var hemma så stannade en timme för att umgås med dem. Fick höra att chefen har fått för sig att sära på oss tre när eller hur vet jag inte... för att vi triggar igång varandra och dessutom har han sagt att om han vetat att vi tre hade sådana självskade problem skulle han aldrig tagit emot oss.

Likes

Comments

lite skrivkramp....eller det är väldigt mycket som pågår.

Work in progress så att säga. Vet inte om den lilla dosen ny medicin jag fått fungerar eller om man måste höja den...o0m illamående och huvudvärk är biverkningar eller ´bara en tillfällighet.Jag har ingen aning om hur länge jag kommer bli kvar här. I början med LPT var okej eller hur jag ska förklara.....låter bara dumt. Nu på HSL så ensamt och otryggt på något vis. Kanske att morbror och mormor förbi så vi kan åka och hämta kläder på boendet....som jag saknade väldigt mycket igår även om det är illa, allt en enda röra. Och jag känner mig helt handlingsförlamad, Önskar någon ville komma och krama på mig ge mig närhet och kärlek, jag går i tusen bitar. Känner mig som en börda som ett stort misslyckande. vad ska jag göra?

Likes

Comments

Blev inget samtal igår men däremot idag...så som visa sig vara det sista med denna underbara tjej. Camilla som skulle tillbaks och plugga...kommer sakna henne väldigt mycket!

Nu ska vi se hur det kommer gå med mina antidepressiva. Har fått tillägg med en tablett voxra och så får vi se om de behövs mer ev. trappa upp och kanske ta bort velafacin krångligt förklarat men vi får hur som helst känna efter vad som känns bra för mig.

för övrigt blir det inga permissioner denna helg utan är här på avdelningen av säkerhetsskäl. Men börjat sakna mina vänner...jaja time Will tell..

Likes

Comments

Natten till fredag med andra ord 00.15 har jag varit här i tre veckor om jag får stanna. vågar inte hoppas...Får se de har rond nu. Min rumskamrat aaa sover men det kan hon behöva hon har haft det jobbigt. Känner ett läskigt lugn och är säker på att det inte är ett bra tecken.

återkommer....

Likes

Comments

Gnuggar sömnen ur ögonen trots att jag redan  varit vaken drygt en timme. Gick just tillbaka till rummet och sängen och tror jag ska försöka sova lite till. Frukosten börjar serveras 8.00 och är till och med 10.00 . kommer antagligen bli uppslukad ur sängen om iaf en timme. Har en orolig känsla i magen att detta kommer bli en tuff dag. Ska nog ha läkarsamtal och uppföljning av permissionen och förhoppningsvis hittat någon lösning på min ev. medicin ändring. Alltid lika orolig när jag ska ha samtal. urs bara känslan gör mig lite otrygg makten sitter hos dem....

Likes

Comments

jahaja då är jag tillbaka i min säng på psyket efter att ha haft min första permis.

Jag var på boendet snackade lite skit med Annika och beklagade oss över hela situationen.....två suicidalförsök på två veckor. Och en annan stackare som hamnat i mörkret av själv skador. Så som också skall förmedlas gjort suicidalförsök på äboendet någon månad tidigare.

satte oss hur som helst i pysselrummet och prata. och chefen ville också vara med...why not?så det småpratades samtidigt som jag jag var med så var jag inte med. Först var det bara Jag och Annika sedan kom Johanna och Anna alla mysiga tjejor. kärlek för det i alla fall! och att jag gått ner i vikt men det känns inte fortfarande vidrig....blev dock mycket prat och funderingar om detta...

innan tjejorna var samlade kände jag att  jag
Har tur som fått ny medicinering men fick endå en obehaglig känsla för allt som händer med tjejerna. Runt 15.00 fick jag skjuts tillbaka av chefen som ville presentera sig. I bilen fick jag lugnt och stillsamt berätta vad som hände hur hamnade jag här.(han har precis kommit tillbaka efter semestern...) vill skada mig verkligen men avvaktar lite...skitkropp jag hatar dig och snart är det middag = frukt antagligen. Nu ska jag vila.

Hur ska jag utvärdera permission....?
ångest laddad/jobbig ville skada mig hemma men lät bli och planerat att göra det senare vill inte påverka tjejerna. Det var inte bara svart lite grått med mysiga kramar och så vidare..trevligt mottagande.

Likes

Comments