Hej hej...

igår var vi ute med båten som ni vet och jag tog med mig min kamera och tog några foton när jag ändå var ute med båten. Det var jätte fint väder, vi badade från båten, det var jätte roligt.

Är det bara jag som tycker det är jätte läskigt när det lutar så, när man seglar. Men det tillhör att det ska luta när man seglar. Men det känns som om hela båten kommer tippa..

Imorgon så ska vi till våra kompisar som vi träffade i Dubai när vi bodde där. Det var jätte länge sen vi träffade dem, så det ska bli jätte roligt. Vi ska åka till deras sommar stuga, där har de en sjö, pricis där de bor så där ska vi bada imorgon..

​foto: canon eos 1000d

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej hej..

igår sa jag att jag skulle vara med min kompis, men det gick inte för hon skulle på kalas.

Men idag kl 15.00 så ska vi ut med båten en stund och bada från båten. OM det inte börjar regnar för då stannar vi hemma och gör inget.

Jag funderar på att köpa'ett nytt objektiv till min kamera, men jag vet inte vilken som är bra. Jag har en Canon, och ni som vet mycket om kameror eller tycker att ni har ett jätte bra objektiv som är till för canon, kan ni tipsa mig om den..Likes

Comments

Hej hej...

Igår så skrev jag inget på bloggen, för att jag var på kokpunkten med våra vänner.

Är det bara jag som tycker att det är jätte läskigt att åka bumerangen., Men jag har åkt den 1 gång jag tyckte det var ganska läskigt då.. Den roligaste är Black river, då åker man antingen i en ljust eller helt mörkt så man inte se något.

Efter jag har ätit så ska jag över till min kompis, det var jätte länge sen jag träffade henne, för när jag har varit borta så har hon varit hemma, men när jag är hemma så har hon varit borta =)

Har ni några förslag om vad jag kan skriva på min blogg så får ni jätte gärna skriva det nere i kommentarerna??


Har ni varit på kokpunkten? vilken är eran favorit??

Inte min bild..​

Likes

Comments

Hej hej..

'I förra blogginlägget för typ 2 veckor sen skrev jag att en video skulle komma upp på när jag seglade, men jag har ingen aning om hur man laddar upp det här på nouw. Jag har laddat upp videon på datorn men sen hur man får upp det till nouw har jag ingen aning om..

Ni som vet hur man gör får jätte gärna skriva i kommentarerna hur man gör, det skulle va jätte snällt.

Jag har inte kunnat uppdatera på 2 veckor för att jag har varit på landet och vi har inget wifi där och på telefonen hade mitt mobildata tagit slut..

Men nu har jag målat naglarna och tränat lite, och nu ska jag städa rummet för det ser inte så fint ut just nu =)


Vad har ni gjort i sommar??

Likes

Comments

​Hej hej..

Idag efter lunch så åkte jag, min pappa och min syster ut med båten till en liten ö. Vi skaffade båten för 4 veckor sen, så min pappa lärde sig nyss segla.  Idag ska vi inte bara segla utan vi ska sova i båten på den här ön, lite läskigt efter som de är förta gången.

Jag har med min film kamera som jag har filmat lite med. Eftersom jag inte har med mig min dator, så kan jag inte lägga upp videon i dag så det får bli imorgon när jag kommer hem. Så det blir som en video när ni följer med mig en hel dag.

Jag vågar inte ta med mig min systemkamera i båten, för jag vill inte att något ska hända den, det skulle inte vara så roligt...

Likes

Comments

Hej hej...

Jag har bestämt mig att börja om på nytt. Därför att jag kände att jag behövde börja om och starta på nytt.. Den enda ändringen på denna blogg sidan är att jag har raderat allt.


Ni som inte vet vem jag är så ska jag "presentera" mig för er ㋡.

1. Jag heter Sophia men kallas för Fian

2. Har en katt som heter Morris

3. Har en mamma, pappa och en syster

4. Är 12 år

5. Har astma

6. Min kamera heter "canon eos 1000D"

Om ni vill veta något mer om mig så skriv det i kommentarerna


Här är lite bilder från Öland

Likes

Comments