Hej hej..

Imorgon ska jag till Spanien. Jag har tänkt lite, och jag har bestämt att jag inte kommer att blogga när jag är i Spanien för att jag vill bara mysa med familjen och inte behöva stressa för att jag har glömt att skriva på bloggen. Men självklart kommer jag ta bilder och lägga upp på bloggen på måndag, hur det var i Spanien.

Igår skrev jag inget på bloggen för att jag hade väldigt stressigt igår. Nu har jag packat nästan färdig men blev så uttråkad så att jag började skriva på det här inlägget.

ses på måndag...

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej hej...

Idag när jag vaknade så orkade jag verkligen inte gå upp ur sängen, jag ville bara ligga kvar i sängen och fortsätta kolla på film. Nu efter skolan så ska jag simma i 2 timmar (16-18). Idag så är det inget speciellt i skolan, det är bara det vanliga.

När jag har simmat färdig så hämtar mamma mig; och sen ska vi äta pizza. Igår så snöade det här där jag bor, nu idag är det inte jätte mycket snö men det är fortfarande kvar. Jag hoppas att det kommer fortsätta snöa.


Likes

Comments

Hej hej.. Idag är det första advent. Som jag har skrivit i ett tidigare inlägg så ska all advent dagar handla om Julen. Idag så hade jag tänkt att det här inlägget skulle handla om "5 saker som jag önskar mig till jul". Bara så ni vet så ÖNSKAR jag mig bara de här och det är inget de måste köpa till mig.

1. ett bio present kort

2. en Macbook

3. En ny bok

4. Nytt antecknings block

5. En mysdress

Det är faktiskt allt jag önskar mig. Jag kommer säkert komma på mer senare, det brukar alltid vara så att man kommer på mer saker man vill ha efter julafton. Som sagt så är det här det jag önskar mig, och jag skulle bli glad om jag bara fick en sak här ifrån..

Likes

Comments

Hej hej...

Idag så har jag tävlat. Nu på förmiddagen så har jag simmat 100 m crawl (frisim), på eftermiddagen ska jag simma 100 m ryggsim, 200 m medley och kanske 400 m crawl.

Om Ungefär en timme så ska jag åka tillbaka till simhallen. Nu tänkte jag kolla på film eller läsa ut min bok som jag läser. Jag åt nyss någon slags fiskgryta, det var inte det godaste jag har ätit. Imorgon så ska jag dansa på scen och jag kan inte dansen jätte bra, men vi får hoppas att det går bra. Jag ska också skriva ett inlägg om Julen imorgon efter som det är första advent, och jag har redan bestämt var den ska handla om, men de andra advent inläggen har jag inte kommit på något om så om ni vill att jag ska skriva om något speciellt den 2 advent såa kan ni skriva den ide´n i kommentarerna. (det måste handla om julen)

Likes

Comments

Hej hej...
Just nu så är jag hos min bästis, vi ska mysa och kolla på lite film.

När jag kommer hem så ska jag pack till morgondagen och mysa med familjen. Idag så hade jag prov och två glosförhör, jag tyckte att SO provet gick bra, engelska glosorna gick också bra men spanska glosorna gick inte jätte bra.

Det enda tråkiga med vinter är att det blir mörkt så snabbt. Just nu är kl 14.59 och det börjar redan bli mörkt. Jag vill också att det ska komma snö så att jag och mina kompisar kan åka pulka i pulka backen, vi brukar göra som ett tåg av alla slags "pulkor" och åka ner för backen. Det brukar sluta med att jag eller bästi gör illa sig😱

Likes

Comments

Hej hej..

som sagt så har jag 2 st glos förhör imorgon och ett prov i SO. Jag har pluggat på provet ganska länge nu, och jag ville ha en liten paus genom att skriva på bloggen.

Nästa torsdag den 1 december så ska jag och min familj till Spanien, inte för att bada eller sola för det är inte så jätte varmt i Spanien nu. Men jag tänkte ha med min kamera och min dator och lägga upp bilder på bloggen de dagarna, skulle ni tycka det var roligt?

Just nu är jag hemma själv och dricker 1 kopp te. Nu tänkte jag plugga engelska...

Likes

Comments

Hej hej..,

Nu på söndag är det 1 advent. Jag hade tänkt att varje söndag när det är advent så ska jag lägga upp ett inlägg so handlar om Julen. Jag längtar till Julen så mycket med alla fina ljus, alla i familjen/släkten är samlade på en och samma plats, det är bara så mysigt på Julen.

När jag är färdig med det här inlägget så ska jag plugga till spanska glosor, Engelska glosor och ett SO prov. Allt ska jag kunna tills på fredag, jag vet att jag börjar lite sent med att plugga men jag har inte orkat träna på glosorna. På lördag så har jag en tävling som heter "höstsimiaden" (tror att det stavas så), och på söndag gar jag dansuppvisning. Det känns som veckan har gått så otroligt snabbt. 

Jag vill att det ska komma snö...Likes

Comments

Hej hej...

Tänk vad tiden går, det känns som det var 1 vecka sen vi fick Morris men det var ungefär 4 år sen. Morris är en inomhus katt. Han har blåa ögon och är världens busigaste katt, han gillar att vara ute med sele. Han älskar sitt godis som han får en gång om dagen. Morris är en väldig nyfiken katt av sig. Jag har ingen aning om vad jag skulle göra utan min bebis (Morris).


Likes

Comments

Hej hej...

Förlåt för att jag inte har uppdaterat på typ 2 månader, men det är för att jag har haft fullt upp. Jag simmar 5 gånger i veckan, har läxor och jag går på dans. På dansen så går jag på Street och jag är dans hjälp ledare för de som är 6 år (hjälp ledare är när man hjälper ledaren med barnen).

Idag skulle jag ha simmat men jag har ont i halsen så då ska man inte träna. Är det bara jag som känner mig förkyld?

För typ 2 veckor sen så tog jag foton med min kompis Linnea. Som vanligt tog vi porträtt foton, och det var en jag var extra nöjd av,. så jag tänkte att jag kunde visa den nu..

Likes

Comments

Hej hej...

igår var vi ute med båten som ni vet och jag tog med mig min kamera och tog några foton när jag ändå var ute med båten. Det var jätte fint väder, vi badade från båten, det var jätte roligt.

Är det bara jag som tycker det är jätte läskigt när det lutar så, när man seglar. Men det tillhör att det ska luta när man seglar. Men det känns som om hela båten kommer tippa..

Imorgon så ska vi till våra kompisar som vi träffade i Dubai när vi bodde där. Det var jätte länge sen vi träffade dem, så det ska bli jätte roligt. Vi ska åka till deras sommar stuga, där har de en sjö, pricis där de bor så där ska vi bada imorgon..

​foto: canon eos 1000d

Likes

Comments