Hej Hej...

Förlåt för ett sent inlägg men jag har varit med kompisar hela dagen så har inte haft tid. Men imorse så vaknade jag 05.15 ungefär, för att jag skulle upp och simma. Jag slutade simma vid 7.10. Sen vid så stannade jag kvar i simhallen för 8.15 så skulle jag simma med klassen. Va lite trött men det gick och det var roligt.

Imorgon ska vi ha spanska glosor, vi ska kunna skriva och säga siffrorna 20-100. Jag tycker det inte år jätte svårt men det är jobbig.

Det kanske bara är jag men jag älskar när skoldagen är slut på onsdagar. Det är för att det betyder att halva veckan av skolan har gått och det är bara 2 dagar kvar av skolan. Men självklart gillar jag fredag mer än alla andra skoldagar.

Godnatt eller god kväll😂

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej Hej...

Idag efter skolan så åkte jag och dansade. På tisdagar så är jag hjälpledare på en dans klubb som vi har där jag bor. Där hjälper jag till att dansa med 6 åringar, jag tycker det är jätte roligt att få se att dom skrattar och har roligt.

Sen när jag gick hem så såg jag ett träd som var jätte vacker och jag var bara tvungen att ta kort på den.

Som ni ser så är nästan hela trädet grönt förutom en liten bit som är en blandning mellan orange och rött.

Jag hatar hösten för att det är kallt men jag älskar också hösten för det finns så finna färger i naturen då. Det kanske bara är jag men jag tycker att te är mycket godare på hösten en på sommaren, jag vet inte varför men jag tror det är för att det blir mysigare (vet inte om ni förstår är väldigt otydlig men vet inte hur jag ska förklara det bättre). Det jag också älskar med hösten det är att man får tända massor utav ljus och det blir extra mysigt.

Hoppas ni får en underbar och mysig tisdagskväll...

Likes

Comments

Hej Hej...

Idag så har jag varit i skolan och efter skolan spelade jag gitarr. Efter gitarren så simmade jag 16-18, som ni hör så har jag fullt upp på måndagar.

Om ni vill så kan jag skriva i ett blogg inlägg hur mina dagar ser ut t.ex. På måndag gör jag ... på tisdag gör jag ... förstår ni? Om ni vill kan ni gilla eller kommentera.

Nu så ska jag öva lite på några danser och kanske kolla på någon film med mamma.

(Vet att det blev ett jätte kort inlägg men vet inte vad jag ska skriva, ska bli bättre jag lovar😊)

Hoppas ni får en fortsatt trevlig måndag..

Likes

Comments

Hej Hej...

Överraskningen i går va gokart i Enköping. Det var roligt men inte det roligaste jag har gjort. Efter det åt vi middag på Chop Chop, jag tog orange chicken som vanligt. Sen så köpte vi lite godis på godisgallerian.🍭

Nu idag så har jag simmat från 9-11, sen så hjälpte jag till med en mindre grupp där barnen är 6-8 ungefär. Men nu ska jag ta det lugnt till ikväll, för ikväll har jag antingen segling eller styrkepass , vi får se.

Hoppas ni får en underbar söndag😊

Likes

Comments

Hej Hej...

Det blir tyvärr ingen segling idag för ingen hade lust. Men pappa säger att vi ska göra något efter lunch och vi vet inte vad det är, hoppas iallafall att det blir att vi åker till kokpunkten eller något. Det kanske bara är jag men jag hatar överraskningar för jag vill veta allt på en gång annars sitter man med lite pirr i magen och bara väntar, man kan bli jätte besviken eller jätte glad det är det man aldrig vet med överraskningar.

Lite innan sommaren så började jag plantera 2 st tomatplantor och jag har trott att tomaterna kommer hinna dö innan de blir röda för det började bilda tomater när vi började skolan ungefär. Så jag har trott att de kommer dö för att det är så kallt och att de inte kommer hinna utvecklas innan oktober. Men idag gick jag ut för att kolla hur dom såg ut och om de skulle behövas vattnas, och då såg jag 4 st tomater som va röda.

Som ni ser så är alla andra tomater jätte gröna så det är lite tråkigt men vi får se om dom hinner bli röda😊

Hoppas ni får en bra lördag med massor utav godis🍭

Likes

Comments

Hej Hej...

Idag så var det skoljoggen och jag sprang 5 varv. Tror att ett varv är 1,2 km per varv så då sprang jag 6 km. Direkt efter jag hade sprungit så gick jag och mina kompisar till centrum för att köpa glass för vi tyckte vi förtjänade det efter vi hade sprungit så långt. 

Mamma åkte till Prag idag så det kommer bra vara jag, pappa och @oly denna​ helg. Imorgon kanske vi ska segla sista gången för i år men vi får se hur vädret ska bli.

ska bara vila nu för jag har så ont i benen efter att ha sprungit. Har inte sprungit så långt på jätte länge. Har ni något filmtips på netflix får ni gärna skriva det i kommentarerna.

Förlåt att jag har glömt att blogga under några dagar men har haft så mycket med simningen och skolan, vi har fått jätte mycket läxor osv.

Hoppas ni får en trevlig fredag med massor av fredags mys. Det ska jag iallafall ha.

Likes

Comments

Hej Hej...

Förlåt att det inte blev något inlägg igår han inte igår. Idag slutade vi 11.30 men jag stannade kvar i skolan till 12.10 för att plugga lite med mina kompisar. Sen så följde min kompisar med mig hem och vi spelade lite kort. Vi har typ skrattat hela tiden och det var super mysigt att va med de.

Jag har inte berättat för er att vi splittrade klasserna när vi började 7:an, alla jag va med i 6:an hamnade i andra klassen så jag blev själv. Men jag kände några sen innan men hade förlorat kontakten under åren. Så jag började va med dom och nu är jag med dom hela tiden typ (när jag har tid). Tycker de är jätte snälla och trevliga och man kan alltid va sig själv utan att de tycker man är konstig.

Nu ska jag städa lite innan mamma och pappa kommer hem.

Hoppas ni får en bra fortsatt trevlig dag😊

Likes

Comments

Hej Hej...

Idag har det bara varit en allmänt jobbig dag. Imorse när jag vaknade så var jag så trött att jag knappt kunde öppna ögonen, för vissa är det alltid så men jag brukar vakna ganska pigg på skoldagarna. Men som tur så slutade vi 11.30 idag så det var inte en sån jätte lång dag för vi hade utvecklingssamtal. jag tyckte att utvecklingssamtalet gick bra. Efter det gick jag hem till en kompis och pluggade lite. Nu sitter jag hemma och har pluggat en stund och efter jag har skrivit det här blogg inlägget så ska jag öva på några danser.

Hoppas ni har haft en bra måndag.


Likes

Comments

Hej Hej...

Idag så har jag haft tävling men jag vann tyvärr inget. Har varit sjuk i en vecka så har inte heller tränat innan tävlingen.

Nu när jag kommer hem så ska jag kolla lite på film, vet inte vilken. Det känns som jag har kollat på alla filmer på Netflix (fast det har jag inte). Och ibland så tror jag att serier/filmer är tråkiga bara för att omslaget är tråkigt eller något annat. Men om ni har tips på film/serier på Netflix så kan ni skriva det i kommentarerna så är ni jätte snälla.
Annars om jag inte hittar en film eller serie att kolla på så ska jag kanske gå ut med min syster och fotografera lite, vi får se för vädret ser inte så jätte fint ut. Det är tjocka mörk gråa moln över allt så hoppas det inte börjar regna. Det har regnat nästan hela veckan, det är så tråkigt.

Hoppas ni får en skön söndags kväll😊

Likes

Comments

Hej Hej...

Idag har dagen varit lugn en så länge. Till frukost så fick vi frallor.Efter frukosten så gjorde jag mig iordning. Efter jag gjorde mig iordning så började allt det roliga (jag tycker det är roligt), jag rensade mina kläder för att se vad som passar och vad som passar men som jag aldrig kommer att använda😊När jag var färdig med det så satte jag och min mamma upp lampor ovanför min säng, jag tyckte det blev jätte mysigt och fint.

Men nu så ska jag äta lunch och läsa försöka läsa ut min bok "efter Alaska" av John Green. Det är verkligen en bok jag tipsar. Har läst många böcker av John Green och jag tycker att alla böcker är jätte bra.

Imorgon vet jag inte om det blir något inlägg för jag ska på simtävling då under hela dagen, men vi får se😊

Hoppas att ni får en underbar lördag med massor av godis🍬🍭

Likes

Comments