View tracker

Det känns verkligen som att jag är på toppen, just nu är jag mitt bästa jag!

Motgångar sägs göra en starkare, och "Hell yeah" säger jag bara. Känner mig som en superhjälte. Det är som att jag står på toppen och ingen kan ta det ifrån mig. Ingen. Jag är störst, bäst och vackrast. Punkt.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Är så tacksam över att just vi två gjorde den sista resan ihop. Vi delar nu så många konstiga, roliga och häftiga minnen ihop. Du och jag, min Reb.

Likes

Comments

När jag kom hem från Australien kom jag även hem till ett nytt rum. Mamma ville ha ett större rum och jag ville komma in i ett ljust, så vi bytte. Har därför inhandlat ny matta och kuddar till sängen samt kollar runt på nytt nattduksbord och tavlor. Det kan nog bli bra tillslut, mitt nya lilla rum!

Likes

Comments

Jag uppskattar verkligen den svenska sommaren och all lycka och glädje som sprids. Alla människor i vår lilla stad vågar sig gå utanför dörren och ta ett glas nere på vårt fina värdshus, man hamnar sedan på en efterfest och dansar till klockan fyra på natten. Jag älskar Mariefred, iallafall på sommaren!

Likes

Comments

Hemma i Sverige igen menas nya rutiner. Ölen byts ut mot aminosyror och rumpan byter riktning nerifrån och upp. Konstigt nog så har inte min kropp förändrats så värst mycket trots min ohälsosamma livsstil i Australien, jag bugar och bockar för det!

Likes

Comments

Tillbaka till Sverige och till nya vanor och vardag, angående det så känner jag väldigt blandat. Jag är så glad över att komma hem, träffa alla mina vänner och familj igen men något saknas. Det känns konstigt att inte heller gå morgonpromenader längst stranden längre, kunna sätta sig på en mysig uteservering eller åka och surfa. Nu blir det istället promenader runt i min lilla mysiga stad, dricka te och träna. Nästan samma!

Sakta men säkert faller min fina gyllenbruna färg bort och blir snart lika blek som resterande svenskar såhär års. Tur nog ska det bli hela 22 grader i helgen, wow! Hoppas färgen bättras på då, tills dess renoverar jag i rummet mitt!

Likes

Comments

Det är så svårt, men ändå så enkelt.

Likes

Comments

Hela morgonen har vi ägnat åt frukost, städning och tvättning av lägenheten. Idag är dagen, vi lämnar lägenheten och Byron Bay. Vi kämpar för att få igen väskorna som vi fyllt med alldeles för mycket packning. Slutligen låser vi dörren till lägenhet nummer 18 på somerset street. Vi drar våra tunga väskor, därav min knappt rullar då ena hjulet på min väska har slutat fungera.

Väl framme, svettiga ska vi checka in oss på bussen och hoppar in. Vid avfärd börjar det plötsligt regna. Jag säger till reb "byron gråter för oss". Hon skrattar. Nu åker vi för sista gången på de gator som vi gått upp och nedför i över 3 månader. Jonsson street, den "enda" gatan i Byron Bay. Där har vi gått både nyktra och onyktra, vilket tillstånd som vinner mest gånger vet jag inte ens själv.

Det är rätt svårt att förklara hur det känns att lämna den stad och land som jag förälskat mig i mer än någonting annat. Jag ville bara bryta ihop på bussen mot brisbane. Tankarna i huvudet snurrar runt men ändå är allt så glasklart. Jag vill hem, till min familj och vänner. För ibland har det känts som jag gått sönder av saknad. Att bara höra en röst via skype har inte alltid varit tillräckligt. Jag vill känna av svensk kyla, krypa under en filt och dricka te. Tända ljus och kolla på ett svensk tv program som går på tv. Sedan gå och lägga mig i min helt egna säng samt hämta någon gott som alltid finns i kylskåpet. Höra mammas röst "maten är klar" måste väl ändå vara det lyxigaste och bästa som finns, det är jag övertygad om efter en resa som denna.

Nu i slutet kände jag mig ändå rätt så "klar" med Byron. Det är en liten stad med sin egen charm i form av barer, surfing och sköna människor. Anledningen varför jag valde att åka hem tidigare än egentligen planerat var för att jag saknar hem och att jag kommer åka tillbaka, och då känns det inte alls lika jobbigt att lämna. Australien - Byron Bay - jag återkommer!

Likes

Comments

En fika innan jobbet var vi värda!

Likes

Comments