Sitter i en bil på väg mot Gekås. Vi är 6 st som ska shoppa, bo över i stuga, dricka vin och shoppa lite mer :)

Jag har inte en jättelång lista, ska försöka hålla mig till den bara.  Mest småsaker till köket, kläder till barnen och så lite pyssel till sommarens händelser :D

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag gjorde jag slag i saken och ringde det där samtalet. Vi har pratat om det så länge men aldrig kommit till skott så nu bara gjorde jag det. Iiih!! 😄

Nu ska det fixas med papper, mer samtal och vad jag antar - ett gäng möten.  Men eftersom det är något positivt så känns det för en gångs skull inte jobbigt.

Äntligen! ❤

Likes

Comments

I söndags åkte vi till Polismuseet med de yngre barnen, något som var uppskattat!

Det fanns mysterier att lösa, lekpark ute och inne,  polisfordon, brottsplats för vuxna och mycket mer.

Enda minuspoängen var att det inte fanns någon cafeteria eller servering, endast en automat som tog mynt (såna som står på tågstationer). Vi hade med oss frukt men hade varit mysigt att kunna köpa en kaffe eller en kaka.

Likes

Comments

​Måndagar är både den bästa, och den värsta dagen på veckan. 

Bästa för att ungarna är iväg på skola/föris & det alltid känns bra med ny vecka. En ny start liksom. Värsta för att det alltid är massa att göra i hemmet efter helgen. Jag försöker att inte göra mer än nödvändigt under helgerna, bara umgås och ladda familjebatteriet och det ångrar jag varje måndag haha. 

Idag är det en SÅN måndag, där allt blir fel från start. Jag vaknade i ett blodbad - hej mens! och ena katten kissade i vår säng , igen. :/ Måste ringa veterinären och rådfråga lite för det börjar bli riktigt frustrerande nu. Hon är rumsren alltså, har gått på lådan sen innan vi hämtade henne men sen nån vecka kissar hon  i sängarna istället för i lådan. Hon vet var lådorna är,för  hon bajsar i dom. Hade hellre sett att det var tvärtom om jag var tvungen att välja. Någon med katt-erfarenhet som har något super-knep? 

Nu har vi alla dörrar stängda hela tiden men det håller ju inte.. 


Snart är tvätten klar, andra maskinen so far. Disken tar över köket och tonåringar ska väckas. 


Vad gör ni idag? 


Likes

Comments