Header

Förut blev jag på sånt myshumör så jag tände massa ljus runt om i lägenheten, satte mig i soffan med en filt och kollar på tv samtidigt som jag har datorn i knät. Tog även på mig mina mysstrumpor. Nu är det höst!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Igår så kom min mamma och hennes man Kai hit och jag fick bjuda dem på middag. Jag gjorde lasagne, en av de få måltiderna jag faktiskt kan laga. Och jag har faktiskt hört att många gillar den! I alla fall, det var super mysigt att ha dem här och att visa upp min lägenhet.

Likes

Comments

Nu har jag bestämt mig för vad jag ska vara på halloween och även snart beställt allt. Vill inte spoila och berätta vad jag ska vara så jag säger såhär, jag kommer vara två utav dessa nedanför. Vet ni vad ni ska vara???

​​Bara lite övertaggad och bara några veckor för tidigt hehe... 

Likes

Comments

På eftermiddagarna/kvällarna innan solen gått ner:


Vid solnedgången och när den försvunnit:

Likes

Comments

Idag är dagen jag väntat på (inte direkt sett fram emot) i lite över en månad. Salstentan. Min första tenta. Jag är super nervös och vet inte helt hur detta ska gå! Men de går nog bättre än vad man tror... Nu får man se va alla dessa långa pluggtimmar, och pluggdejter, resulterar i...

Likes

Comments

Jag fick en riktigt rolig överraskning när jag loggade in på nouw häromdagen! Jag hade blivit taggad av @hberggren till Liebster Awards!! Så tack så mycket Hanna för denna roliga nominering!!

Reglerna för de som deltar är:
1. Uppmärksamma personen du blev nominerad av och tacka.
2. Svara på de frågor som har ställts till dig.
3. Nominera 11 nya bloggare.
4. Ge bloggarna som du nominerat 11 nya frågor som de ska besvara.
5. Kom ihåg att uppmärksamma de som du har nominerat i Liebster Award!
Så kör vi igång!!


Frågorna som jag ska svara på kommer här!

1. Vilka länder har du besökt?
Svar: Jag har varit lite här och där faktiskt! USA, England, Norge, Danmark, Tyskland, Nederländerna, Belgien, Österrike, Spanien, Frankrike, Tjeckien, Italien, Kroatien och Island. Lite här och där!


2. Vad är ditt drömresemål?
Svar: Mitt drömresemål är uta tvekan Bora Bora. Eller något ställe med liknande miljö. Men Bora Bora är högt på listan.


3. Beskriv dig själv med tre ord.
Svar: Pedantisk, kreativ och omtänksam. Kan det stämma?

4. Hur mycket tid tillbringar du på din blogg?
Svar: Alldeles för lite jämfört med vad jag hade velat. Har dock inte riktigt tiden just nu men ska försöka förbättra mig nu i höst!

5. Beskriv din blogg med tre ord:
Svar: Det är riktigt svårt att bara använda ett ord åt gången när man ska beskriva en blogg... personlig, "foto-fokuserad" och särskriven. Är riktigt duktig på att särskriva haha!

6. Har du några planer för hösten?
Svar: Det som jag just nu håller på att tagga eller vad man ska säga är Halloween. Jag är sååå taggad på mina halloweenplaner! Sen har jag inte så mycket andra planer faktiskt.


7. Vad gör du helst på fritiden?
Svar: Jag tar bilder, klipper ihop filmer eller planerar! Tar det lungt och chillar gärna framför en serie. Just nu är jag precis klar med WAGS. Har ni någon bra serie att rekommendera??
(Vet att WAGS är en realityserie men det är ju en serie)


8. Hur spenderar du helst din helg?
Svar: Hm, förmodligen med folk jag älskar och roliga aktiviteter. Eller bara på soffan framför tvn/datorn. Jag tror att jag gör det som "behövs" efter veckan liksom.


9. Tre måsten i din garderob under hösten?
Svar: Tights, stickade tröjor och håliga jeans.

10. Vad är det bästa och sämsta med att blogga?
Svar: Att ha ett ställe att visa upp det jag tycker om såå mycket, bilder. Att man känner sig pressad/stressad när man inte bloggar så mycket som "man borde".

11. Din favorit låt just nu?
Svar: En låt av min favorit, Adele. Send my love.


Och nu då till det svåraste att komma på, mina frågor till er:

1. Vad fick dig att börja blogga? Eller varför började du?
2. Hur länge har du bloggat?
3. Vad är det roligaste du vet att göra?
4. Vad ser du mest fram emot för framtiden?
5. Vad vill du arbeta med? Drömjobb?
6. Din absoluta favoritfilm?
7. Om du bara fick välja en sak resten av livet, choklad eller mobil?
8. Har du någon förebild eller någon du ser upp till?
9. Vem är din kändis crush?
10. Roligaste minnet i år?
11. Vad ser du mest fram emot resten av året?

De jag nominerar är:
@emmatutorials @mylilliselin
@elinemacornelia @lovisaketerlins
@juliawahlberg @aalbaa
@tildahydfors @squides
@mires @Forslundjohanna @landeback


Hoppas ni inte blivit taggade innan och att ni gillar nomineringen!
Ska bli spännande att se era svar!

Likes

Comments

Morgonen startade med en promenad för att samla syre inför dagen. Det har blivit riktigt kallt nu!! Jag och Elsa gick vid slussarna lite och utforskade (som två turister nästan) då ingen av oss är härifrån.

Sen på eftermiddagen efter några timmars läsande kom Elsa och Ea upp till mig och så hade vi en plugg dejt. En nästan fem timmar lång pluggdejt!? Men i slutet var vi bara så flum så jag visste inte ens vad jag hette nästan!! Så plugget blev av, men de tog fem timmar med dessa otroligt roliga brudar!

Likes

Comments

Hade fått ett paket i brevlådan märkte jag när jag kom hem igår och det var något jag behövt LÄNGE. Jag har ett stativ till min kamera, och på det stativet finns det en "platta" man skruvar på kameran på och fäster i stativet. Min sådan platta har varit borta ett bra tag nu. Så jag beställde en ny så jag kunde använda stativet igen. Och nu har den kommit hit!

Likes

Comments

Denna helgen fick vi långledigt eftersom vi inte har några föreläsningar imorgon. Så då åkte jag "hem" över helgen. Har dock en hel del att läsa (totalt har jag med fem böcker hem) så jag kanske ska sätta igång redan nu...

Likes

Comments

Hej allesammans! Helgen som tyvärr är över nu var helt AMAZING. Här kommer en liten sammanfattning av helgen. Tyvärr har jag inte tagit några bilder med min kamera så fotokredd går till @emmatutorials och @mylilliselin

Fredag: Mina tjejer lyckades hamna på tåg (två olika) som båda var försenade. Men tillslut kom de fram och då gick vi till pinchos där jag hade bokat bord till oss. Vi drack goda drinkar, åt super god mat och hamnade i matkoma haha! Det var riktigt mysigt


Lördag: När vi vaknat till och ätit frukost gjorde vi oss i ordning och åkte på en shoppingtur. Det blev en hel del grejer för min del... Men lönen kom ju på fredagen så unnade mig det! När vi kom hem började vi fixa iordning oss och sen trillade resten av tjejerna in en efter en. Vi hade riktigt kul hela kvällen förutom en krockskada på dansgolvet...

Likes

Comments