Header

Photoshoots

Jag vet att mitt senaste inlägg var en photoshoot... och nu kommer det en till! Jag älskar att fotografera folk och därför blir det lätt så här på min blogg! Denna gången, precis som förra, var det jag och @emmatutorials som tog bilder och det var faktiskt del 2 av photoshooten ni såg förra inlägget. Därav samma kläder!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Photoshoots

Häromdagen så hade jag och min kompis @emmatutorials en liten photoshoot i närheten av där hon bor, Det var mest för skojs skull och när vi är med varandra åker kameran lätt fram. Det hela var faktiskt väldigt roligt och jag blev rätt nöjd med bilderna måste jag säga.

Likes

Comments

Mina vänner, Utflykter

När vi hoppade av tåget i Göteborg så var vårt första mål Subway. Jag hade inte ätit frukost än och det började kännas på energinivån. Så vi köpte varsin sub och sen satte vi oss på Espresso House och köpte varsin iskaffe karamell. För att verkligen få upp energi nivån.


När vi hade "fyllt tanken" så var det dags för shopping! Tanken var att kika lite och sedan ha en photoshoot. Det blev lite mer shopping än så... Men jag fick köpt en jeansjacka i alla fall som jag letat länge efter!! Inte just denna då eftersom den var från second hand, men en sådan modell har jag länge velat ha.


När det började bli tungt i armarna och tomt i plånkan så gick vi vidare till Evas Paley för att fika. Det är nog ett av de mysigaste fiken jag någonsin varit på! De hade gott fika och sån härlig atmosfär!


Det sista vi gjorde innan det var dags att åka hem var att vi besökte palmhuset. Jag har redan varit där en gång men Iselin hade inte varit där så jag ville visa henne hur fint det är. Det tropiska klimatet fick oss att sakna Cypern en hel del.

Likes

Comments

Utflykter

Nu finns det första blogginlägget från min Cypern-resa med tjejerna på bloggen @resandeelefanter! Kolla gärna in den om ni gillar resor eller fotografering. Det blev en liten photoshoot nämligen... hehe...

Klicka på bilden för att komma till inlägget!!

0

Likes

Comments

Foton jag har tagit

Härom kvällen var jag, min bror och min pappa ute och fotograferade solnedgången över en sjö där vi bor. Det var också tjock dimma över sjön så det blev många häftiga bilder!!

Här kommer några av de bilder som jag tog:


Några av de bilderna Max tog:Några av de bilderna som pappa tog:

Likes

Comments

Foton jag har tagit

Inte nog med att jag fick äran att fota fina Elin på hennes student, jag fick även fota hennes studentbal. Hon och Ljubi var super fina och det var så roligt att fota dem!! Även om regnet öste ner... Jag fick väldiga "Elsa-vibbar" av Elins fina frilla och vackra klänning. Såå vacker!! Och Ljubi var väldigt stilig också såklart haha!

Likes

Comments

Foton jag har tagit

Igår så tog min kompis Elin studenten från Magnus Åbergs gymnasiet. Jag och Emma (@emmatutorials) var där för att gratulera, fira och fota henne. Det var väldigt roligt att se när de sprang ut och hur de alla gick längst gatorna i Trollhättan som en parad. Halva vägen stängdes av så att de kunde göra detta. Det var riktigt häftigt!! Här är några bilder från gårdagen som jag och Emma har tagit.

Emmas bilder:


Mina bilder:

Likes

Comments

Mina vänner

Nu när jag är klar med skolan för ett tag så har jag flyttat tillbaka hem över sommaren. Det ska bli skönt att bara kunna va och slappna av, även om jag ska tillbaka till Trollhättan också såklart. Men jag ska jobba här i Ed också i sommar så lite jobb blir det allt. Men två av tre månader är jag ledig.

Så nu när jag är hemma så passar jag på att träffar mina kompisar så mycket jag kan. Jag, Iselin och Emma träffades häromdagen för att sola och bara prata strunt. Vi planerade inför vår cyperresa som kommer snart, skapade en spellista och pratade om allt möjligt. Så härligt!! Nu är det sommar!!

Likes

Comments

Mina vänner, Myskvällar

Oj va fort tiden har gått!! Nu är jag officiellt klar med första året på lärarlinjen. Bara tre år kvar haha! Jag, Ea och Elsa bestämde oss för att detta måste firas, så vi åt middag ute på en restaurang som heter passion. Sedan gick vi hem till mig och tog några drinkar till en riktig "chick flick". Det var så mysigt och efter detta stressiga året så är det skönt att fira med att slappna av haha! Vi tog oss igenom året tillsammans och nu är det bara att ladda om inför år två!


Likes

Comments