Header

I tisdags så fyllde min kompis Iselin år, men eftersom a´vi nu bor en och en halv timma ifrån varandra kunde jag inte fira henne samma dag. Men det tog vi igen igår på Pinchos. Jag, Emma och Elsa ordnade med personalen så att vi fick tomtebloss i efterrätten och Iselin misstänkte inte något på hela kvällen. Även fast jag försökte övertala henne att ta "rätt" efterrätt. Det var super mysigt i alla fall och jag är så nöjd med kvällen.


Likes

Comments

Jag har blivit helt såld på "photoboohts". Jag och mina vänner hänger upp ett skynke och klistrar in en logga i hörnet. Så kul verkligen!! Detta är bilderna från nyårsafton!


Likes

Comments

I Onsdags så hade jag, Elsa, Ea och Oscar julbak. Vi insåg i början av veckan att om man vill ha julgodis innan jul så är det snart dags eftersom att julafton är NÄSTA HELG?! Oh dear... Och jag har sjävklart massa julklappar kvar... Men i alla fall, nog om det.

Vi tre tjejer bor i samma våningshus så planen var att vi skulle baka lite godis i varje lägenhet. Men Elsas pojkvän blev tyvärr sjuk så det fick bli hos mig och Ea. Vi bakade Mozart kulor, "Ricecrisps", pepparkakor och Rocky roads. Sen avslutade vi kvällen med att se på filmen "Love Actually".


Om jag ska vara lite smörig nu då... Jag är verkligen såå glad att jag har träffat dessa tjejer och att vi har blivit som en liten familj. Var jätte ledsen när jag flyttade till Trollhättan att jag inte skulle få uppleva julmys med min familj i år. Men jag kan verkligen säga att jag fått det ändå här med dem!

Likes

Comments

Igår tog jag vara på att det var söndag och stannade nästan hela dagen i sängen. Jag såg på serier, pluggade och var bara allmänt lat. Det blir inte så många sådana dagar så då får man passa på!

Likes

Comments

I början av veckan så bakade jag och Elsa pepparkakshus. Jag gjorde mitt från grunden och Elsa hade köpt färdiga bitar. Det var väldigt mysigt och medan vi väntade på att mina bitar skulle svalna så drack vi varm choklad framför Vampire Diaries. Niklas kom också upp en sväng och han hade med sig bullar! Det var verkligen julkänsla i hela lägenheten och det luktar fortfarande pepparkakor när man kommer hit!

Likes

Comments

"De bakar stora, de bakar små. De bakar några med socker på"

Den låten tyckte jag passade bra när jag och mina två kompisar Ea och Elsa bakade lussebullar. Ea gjorde en vegansk smet till henne medan jag och Elsa delade på en "vanlig" smet. Ea var den ända av oss tre som gillade saffran så hennes deg var också den ända som blev gul. Sedan gjorde de vanliga lussebullar medan jag gjorde lussebjörnar. Jag och min bror började göra björnar för några år sedan just eftersom vi heter Björnberg. Lite mer personligt haha! Det blev alltså lite olika former och sorter på våra bullar.


De blev VÄLDIGT stora!

Likes

Comments