Header

Dagliga inlägg

Kycklingsallad! En av mina absoluta favoriträtter! Och jag har turen att ha en pojkvän som gör en så sjukt god kycklingsallad. Vad kan vara bättre än det?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Dagliga inlägg

Jag jobbade väldigt mycket i sommar så jag hade inte mycket tid till annat kul. Men jag hittade på lite roliga saker och här är några bilder från i somras.

Likes

Comments

Hör kommer några av mina favoritlåtar just nu, för er som vill ha lite tips på låtar:

Likes

Comments

Dagliga inlägg

Denna dagen har varit väldigt lugn och skön. Jag hade inga föreläsningar idag så jag kunde vara hemma och läsa istället. Efter frukosten satte jag mig och läsa massa kurslitteratur.


Sedan efter lunch så gick jag och Elsa till gymmet och körde ett träningspass av Kayla Itsines. Det är inte att leka med kan jag säga!


När passet var klart och vi var helt slut var det dags att gå hem igen. Då väntade det en tvättid på mig... Så det blev pendling mellan youtube i soffan och tvättstugan.


När tvätten var klar var det dags att laga middag. Efter det har jag bara suttit i soffan och tagit det lugnt. Jag såg på Idol och nu började nyss kockarnas kamp. Sen ska jag ner till Elsa och så ska vi avsluta kvällen men Paradise Hotel. And that's what I did today!

Likes

Comments

Dagliga inlägg

När jag fyllde år (i mars) fick jag tre hyllor av min mamma som jag hade önskat mig. Jag har gjort ett inlägg om dem förr och jag älskar dem. För några veckor sedan så flyttade min pojkvän in i min (nu vår) lägenhet och då fick vi möblera om lite haha! När vi flyttar till en ny lägenhet kommer jag att organisera upp det lite bättre. Men såhär ser det ut just nu. Man kan hitta lite allt möjligt i bokhyllan och jag tänkte ta upp 5 saker som finns i den!


1. Mina fotoalbum
Förmodligen det viktigaste jag har i min bokhylla. Älskar att fotografera och framkallar alltid bilder till två "typer" av album. En typ är reseablum med 100-200st bilder per album. Den andra är att jag varje år gör ett årsalbum med 300 bilder från året. Tycker det är såå roligt att fixa dem!


2. Mina böcker
Jag har inte alls en stor samling böcker... Eddie har MYCKET mer än mig i vår bokhylla. Men jag vill börja läsa mer! Just nu läser jag boken "Kill order" från min favoritserie "The Maze Runner". Jag rekommenderar STARKT att läsa böckerna! De är så långt från filmerna som de går att komma.


3. Mina idé-pärmar
Just nu läser jag grundlärarprogrammet med inriktning år 4-6. Under tiden jag studerar får jag se massor av bra arbetsmaterial och lektionstips osv, så jag har helt enkelt ordnat en pärm till varje ämne jag kommer undervisa i + en pärm för pedagogiska saker. Än så länge är det inte super mycket saker i pärmen, men det kommer!


4. En ljusstake
Denna ljusstaken har jag fått av min morfar. Han och min mormor hade den länge och så råkade den ramla ner i golvet och gick sönder. Hela "stången" gick av så han hade foten, stången och "toppen" i tre delar. Så han tog toppen + foten och limmade ihop dem. Så nu är det en jättekort, men jättegullig, ljusstake.


5. Brädspel
När jag bodde ensam hade jag ett sällskapsspel och en kortlek. Som tur var så kom Eddie och fyllde på underhållnings utbudet ganska mycket! Mitt favoritspel just nu som vi spelar lite då och då är "Betrayal at the house on the hill".

Likes

Comments

Dagliga inlägg

Dagens fotochallenge var "Eyes" och ännu en gång ställde Elsa upp som modell. Hon har så fina grön/bruna ögon!

Likes

Comments

Dagliga inlägg

Idag tänkte jag lägga upp lite bilder på mina tjejkompisar som jag umgås väldigt mycket med. Vi pratar nästan varje dag på något sätt och jag älskar dem! Vi kallar oss för "Pink ladies" eftersom vi fick det smeknamnet när vi åkte till Cypern tillsammans och hade likadana rosa baddräkter. Jag har ju såklart andra kompisar som jag älskar också, men jag kan inte lägga upp bilder på alla. Så de fick bli Pink Ladies!

Likes

Comments

Dagliga inlägg

Hemma hos min mamma och hennes man så finns det en äng, där det nu har flyttat in två hästar och lite får. Så jag fotade en av hästarna för skojs skull när jag var där i helgen. Men eftersom jag hade "Black and White" i min foto challenge idag fick de bli i svartvitt.

Likes

Comments

Dagliga inlägg

Jag hade egentligen tänkt visa er vad jag åt till middag idag, men så var jag så hungrig att jag skyndade mig att laga mat och sedan när jag åt kom jag på vad jag hade glömt... Alldeles för sent haha! Så istället får ni en bild på olika pizzor vi åt hos mamma i lördags. Såå goda!!

Likes

Comments