Header
View tracker

"De bakar stora, de bakar små. De bakar några med socker på"

Den låten tyckte jag passade bra när jag och mina två kompisar Ea och Elsa bakade lussebullar. Ea gjorde en vegansk smet till henne medan jag och Elsa delade på en "vanlig" smet. Ea var den ända av oss tre som gillade saffran så hennes deg var också den ända som blev gul. Sedan gjorde de vanliga lussebullar medan jag gjorde lussebjörnar. Jag och min bror började göra björnar för några år sedan just eftersom vi heter Björnberg. Lite mer personligt haha! Det blev alltså lite olika former och sorter på våra bullar.


De blev VÄLDIGT stora!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Under denna veckan har jag haft hemtenta. Det har varit väldigt stressigt och jag har haft en hel del ont i magen av ångest. Men i fredags så skickade jag in den så nu är jag nöjd! I torsdags så behövde dock jag och mina vänner släppa ut lite energi och dansa av oss lite. Så vi gick ut, tog med min högtalare, dansade till "Can't stop the feeling" med Justin Timberlake och filmade det. Såklart. Igår klippte jag ihop allt och förut laddade jag upp det. Så här är det:

Likes

Comments

I helgen firades Halloween vid två olika tillfällen. Jag och min kompis Ea satte upp ett lakan som vi pyntade lite och vips så blev det en Selfie station / Photo Booth. Det var faktiskt jätte kul att ha när folk blev sugna på lite bilder!! Jag älskar ju att ta bilder så detta passade mig perfekt! Här kommer några av bilderna:

Likes

Comments

Denna veckan har varit riktigt mysig.

I början av veckan blev jag tidigt klar med alla uppgifter i skolan vilket resulterade i att jag låg lite före. Så resten av veckan kunde jag bara ta det lugnt.

På onsdagen kom Elsa och Ea upp till mig och så bakade vi munkar och såg på Sleepy Hallow. Munkarna blev inte direkt som andra munkar, men de var helt ok. Plus att vi hade chips haha!


På torsdagen kom tjejerna upp igen och denna gången så karvade (?) vi pumpor!! Jag blev jätte nöjd med min! Ifall ni vill se hur den blev så finns videon här:


På fredagen hade vi ett betygsgrundande seminarie och efter den jobbade min studiegrupp på vår sista gruppinlämning för denna kursen. Så sen kunde jag gå hem och ta helg på riktigt.

Jag, Elsa, Ea och deras pojkvänner gick och bowlade på kvällen. Jag kan inte säga att det gick så bra för mig. Tvärtom. Men det är det som är roligt! Efteråt såg vi alla på film hemma hos mig.

Igår åkte jag hem till Eddie och ska vara här tills imorgon. Vi bara myser med filmer och chokladbollar bland annat godis. Det har varit en riktigt bra vecka!!

Likes

Comments

Förut blev jag på sånt myshumör så jag tände massa ljus runt om i lägenheten, satte mig i soffan med en filt och kollar på tv samtidigt som jag har datorn i knät. Tog även på mig mina mysstrumpor. Nu är det höst!

Likes

Comments

Igår så kom min mamma och hennes man Kai hit och jag fick bjuda dem på middag. Jag gjorde lasagne, en av de få måltiderna jag faktiskt kan laga. Och jag har faktiskt hört att många gillar den! I alla fall, det var super mysigt att ha dem här och att visa upp min lägenhet.

Likes

Comments

Nu har jag bestämt mig för vad jag ska vara på halloween och även snart beställt allt. Vill inte spoila och berätta vad jag ska vara så jag säger såhär, jag kommer vara två utav dessa nedanför. Vet ni vad ni ska vara???

​​Bara lite övertaggad och bara några veckor för tidigt hehe... 

Likes

Comments

På eftermiddagarna/kvällarna innan solen gått ner:


Vid solnedgången och när den försvunnit:

Likes

Comments