Header

Mina vänner, Myskvällar

PHOTOBOMB! I lördags gick jag, Iselin, Nils och Amanda på Eds revyn för att se på våra grymma kompisar. Revyn heter som ni kan se "Alltid ä dä nåt". Jag tror inte jag kan förklara så mycket mer utan bilderna får tala för sig själva!

Likes

Comments

Mina vänner

Jag och min kompis Elsa bestämde oss för att göra en chokladbomb tårta på alla hjärtans dag. Vi la även till en liten show på kvällen då vi överraskade Ea och Oscar med varsin tårtbit och en liten dans. Vi klädde ut oss också för att passa in i stämningen. Lite för mycket? Förmodligen... Men det var riktigt roligt!!!

Likes

Comments

Dagliga inlägg

För några månader sedan så visade min kompis Emma mig en "kalender metod" som kallas för bullet journal, och jag är verkligen fast. ÄLSKAR DET! Jag som älskar att pyssla och måla tycker detta är helt perfekt för mig. Det finns många olika sätt att göra en bullet journal och ni kan se flera olika alternativ på youtube om ni är intresserade. Men jag tänkte visa hur min ser ut och hur jag gör. Tanken är att man ska ha en kalender med ALLT man behöver. Så man ska slippa post-it lappar, anteckningar eller annat liknande.

Detta är min Bullet journal. Jag beställde ett skrivblock från personlig almanacka eftersom jag inte kunde den typen av block någon annanstans, plus att man får göra en fin framsida. Jag har blanka sidor i mitt block så att jag ska kunna måla in det jag vill ha med. Kalender, vanor, träningsscheman, kom ihåg, matschema you name it. Vad jag har med i min bullet journal varierar från månad till månad beroende på vad som händer just då (+vad jag behöver).


En del som håller på med Bullet journaling har bara en bläckpenna och skriver med, men jag använder lite mer saker...


En sak jag alltid har med är en månadsöversikt. Jag försöker att måla varje månad i ett tema som matchar månaden.


Varje månad skriver jag även ner mina "vanor". Där skriver jag t ex ner om jag har tränat, om jag känner mej sjuk och ser om det hänger ihop på något sätt. Jag vet inte varför egentligen, jag kanske är lite knäpp... Sedan blir jag mer motiverad att göra sakerna ifall jag sedan kan kryssa av dem. Ännu en gång, knäpp.


Eftersom jag läser just nu måste jag ha koll på en hel del plugg också. Allt skrivs ner i min kalender. Även uppgifterna! Denna månaden kom jag även på att jag skulle ha ett separat pluggschema för att se när jag behövde vara klar med vissa uppgifter osv.


Sen har jag även lite olika sidor för kom ihåg saker, idéer, saker att köpa osv. Jag här även månadsöversikter där jag bara skriver födelsedagar och andra viktiga saker, lite gott och blandat med andra ord i min kalender.


Jag har även haft veckoplaneringar... men dem gör jag inte längre.


Långt inlägg men jag hoppas ni gillar det!!

Likes

Comments

Dagliga inlägg

Efter att jag tog ner mina julstjärnor i fönstret så kom jag på att jag kunde använda samma sladd fast med en lampskärm istället. Jag hoppas ni förstår vad jag menar, jag är inte så bra på att förklara haha. I alla fall så har jag letat efter bra lampskärmar men jag har inte hittat några fina. Så jag bestämde mig för att göra egna istället! Med två ballonger, snöre och lim så fick jag två stycken fin fina lampskärmar.

Likes

Comments

Dagliga inlägg

Såhär ser min godisskål ut en vanlig lördagskväll. Jag gav mig själv godisförbud i januari, så i en månad nu har jag lyckats undvika godis, glass, chips och allt sånt onyttigt. Jag trodde faktiskt inte att det skulle gå haha... men nu ska jag och Eddie se på "The ring" (originalet på japanska). Önska mig lycka till!

Likes

Comments

Dagliga inlägg

Jag har alltid varit en sådan person som möblerar om ofta. Minst en gång per årstid. Minst. Men nu när jag bor i min lilla etta så är det inte så lätt att möblera på olika sätt. Men då får man helt enkelt pynta lite annorlunda. Så med hjälp av Elsa bytte jag plats på mina ljusslingor, lakan och karta. Jag tycker det blev en riktig myshörna nu. Och så får man inte glömma Elfons, min elefant.

Likes

Comments

Mina vänner, Photoshoots

Jag och mina kompisar Ea och Elsa har ett litet projekt på gång. Vi har inte berättat det för någon än och det kanske vi inte gör på ett tag heller... Men igår hade vi i alla fall en liten photoshoot för projektet. Här är några av mina favoriter.

Berättar mer om projektet någon annan dag, don't you worry!

Likes

Comments

Mina vänner

För några dagar sedan så hjälpte jag min kompis Ea göra en rosa inpackning i sitt hår. Hon ville testa hur det såg ut och om hon gillade det skulle vi färga håret rosa. Så igår färgade vi det! På före-bilden så är det lite rosa kvar från inpackningen, så hon är ju rosa på båda bilder. Jag tyckte det blev riktigt snyggt i alla fall!Och så lite bilder från processen:


Jag bjuder på en väldigt osmidig bild också, haha! När jag färgar hår på folk så ska de få hela upplevelsen!

Likes

Comments