Header

När jag var hemma i helgen så hade jag och Iselin två mini photoshots. Här är några favoriter som hon tog på mig. Älskar hur de utan smink blev!

Kolla absolut in hennes blogg @mylilliselin 👈🏼

Likes

Comments

Dagliga inlägg

Idag var min första dag tillbaka på min praktikplats. I höstas så var jag där i två veckor och denna gången ska jag vara där i fem veckor. Allt kändes väldigt bra och jag hade en bra första dag. Lugnt, skönt och roligt. Efter praktiken så gick jag och Ea en lång promenad på 6km i det härliga vädret. Hur fint har det inte varit idag?! Solen har bränt mot huden så jag tror faktiskt jag har fått lite färg. När vi kom tillbaka från promenaden så satte jag mig i fönstret med lite smaksatt vatten och "Keeping up with the Kardashians". Får bara inte nog av solen haha! Detta är en sådan dag som bara har varit bra på så många vis. LOVE IT!

Likes

Comments

Mina vänner

Igår var det marknad i Ed, en tradition man inte får missa som edsbo. Så i fredags åkte jag hem till Ed över helgen för att gå en sväng på marknaden. Jag gick med Emma och Iselin så de kom hem till mig och så gick vi ner tillsammans till centrum. Vi åt munkar, köpte sockar, åkte karuseller och köpte helium ballonger. Allt man brukar göra på markanden. Det var riktigt roligt och mysigt. Och när det var så soligt och fint så blev det ännu bättre!

Likes

Comments

Förra helgen så var jag och mina syskon hos min mamma på kusten och firade hennes födelsedag. Både jag och min bror Max är väldigt intresserade av fotografering, så vi åkte ut på lite fotograferings utflykter. Här är några av favoriterna från helgen.

Likes

Comments

Mat / dryck / gott gott

Förra veckan så bakade jag och min kompis Elsa proteinbars. Vi gjorde två olika recept på bars som vi ska ha efter eller innan träningen. Jag har inte hunnit smaka dem än då jag har varit sjuk denna och förra veckan, så ingen träning här inte. Men här kommer recepten och bilder från bakningen!


Recept 1: Strawberry proteinbars

Jag och Elsa hittade ett recept på internet som hade som bas, men vi ändrade en del.

200g proteinpulver med jordgubbssmak
(så vi fick rätt mängd protein per bars)
2 dl torkade jodgubbar
2 dl yoghurt doppade bananer
4 dl havregryn
1 msk chiafrön
2 msk vaniljpulver
ca 2 - 4dl Mjölk
3-4 msk kokos

Hur mycket mjölk du ska ha i beror lite på hur mycket proteinpulver du
har i smeten. Vi tog först två dl men vi fick sedan hälla i mer.
Så häll försiktigt i lite i taget tills det blir kladdig och gott!

Först ska man blanda alla torra ingredienser i en bunke. Vi mixade/hackade havregrynen, yoghurtbananerna och jorgubbarna i en mixer innan vi blandade dem i bunken. När vi blandat alla ingredienser så hällde vi i mjölken. Sedan lägger du smeten i en form och in i frysen!Recept 2: Chocolate proteinbars

200g proteinpulver med chokladsmak
4 dl cashewnötter
2dl mandlar
1,5 dl kakao
2 dl kokos
2- 4dl vatten
2 tsk vaniljpulver
En nypa salt

Precis som det andra receptet så mixade vi nötterna innan. Sedan så skulle alla torra ingredienser blandas. När de är väl blandade så är det dags att tillsätta vatten. Även här så kan vattenmängden variera beroende på hur mycket proteinpulver du har i. Lägg smeten i en form (vi la dem i samma form över varandra) och in i frysen!


RESULTATET:

Likes

Comments

Foton jag har tagit, Nya saker

I helgen fick jag ett objektiv av min pappa. Vi båda är väldigt fotointresserade så han överaskade mig med ett riktigt bra objektiv. Jag är inte så bra på hur objektiv "fungerar", vad som är bra/dåligt och vad allt betyder. Men min pappa har bra koll så jag var väldigt spänd på att få prova.

Så i måndags gick jag och Elsa ner till kanalen för en mini promenad och för att jag skulle få prova mitt objektiv! Jag är såå nöjd!! Jag tyckte det var riktigt roligt att leka med objektivet och jag tyckte att skärpan var väldigt bra. Man måste dock stå en bit från det man fotar eftersom det är ett zoom objektiv, men det är ju inget negativ egentligen. Här är några bilder från min "test-photoshoot":Likes

Comments