Header

Har spenderat dagen med att äta väfflor och försökt tina upp mina frusna tår. Började imorse med en tur i kylan med mamma och pappa! Så fint men otroligt kallt, så kallt att det liksom gör ont i varje millimeter av ansiktet och ögonfransarna täcks av iskristaller!!! Kolla bara:

Men sen fick vi somsagt våfflor och kaffe för att värma upp oss igen

Hett tips!!! Kanel på väfflor, supermegagott ju

Sån härlig dag!! Behöver verkligen sol för att fungera som människa

//Fia-Maria

  • 184 readers

Likes

Comments

mhmmm rosa mockakjol eller missmatch med grönt och rosa samt PRICKAr, herregu

Har värvat filosofiplugg med pinterestdykning och sherlock tittning idag. Fjärde säsongen har ju äntligen börjat!! har bara sett halva avsnittet hittils men är fast, SÅSÅ bra ju. Har även i sann sherlock anda fastnat för rosa. Vill att alltalltallt jag äger ska vara rosa. Så snyggt och så härligt. Är på jakt efter ett par rosa kostymbyxor men hittar inte dom rätta... Tills dess får jag fortsätta försvinna in i pinterest och drömma mig bort till någon av ovanstående outfits( som förövrigt kräver något varmare väder än dom -20 som norrland bjöd på idag...)

// Fia-Maria

Likes

Comments

2017! Året firades in i Åre med mina vänner. Vi åkte upp dagen innan nyår och gjorde oss hemmastadda i sophies mysiga stuga som ligger precis så som man vill att en fjällstuga ska ligga, mitt i skogen med en otrolig utsikt. Vi åt god mat, jag gjorde sötpotatissoppa som är en personlig favorit och det bjöds även på en pannkakslunch av Engla, superbt.

På vägen upp stannade vi på max (!!!halloumiburgaren!!!)

Det bästa outfiten man kan bära måste ändå vara underställ, allt är bara mjukt och behagligt + att man känner sig sportig utan att utöva fysisk aktivitet, otroligt.

Lite utomhushäng blev det ändå. Vi kämpade med en snölykta som inte ville stå upp och åkte pulka.

Några av ingredienserna till soppan!! ska lägga upp receptet längre fram hade jag tänkt.

Sen blev det ju nyårsafton, vi spelade sällsis-spel och myste under dagen sen åkte nyyrsoutfiten på. jag invigde min prickiga klänning och spontanfärgare håret rosa igen ( ja jag vet jag sa att jag inte skulle göra det igen, och JA jag ledsnade på det redan nästa dag.)

Vi hade köpt LED ballonger som höjde nyårsstämningen till topp!!! Vid tolvslaget gick vi ut och kikade på nyårsraketer från håll, ( trivdes eventuellt jättebra med detta pga extrem skräck för smällare

Humöret var på topp!!!

Dagen efter spelade vi monopol hela dagen!! Första gången jag spelat ut monopol tror jag, kom inte sist!!!

Igår åkte vi hem och pulsade oss ner till bilen igen! Mhmm denna resa gjorde underverk för min harmoniska känsla. Borde nog spendera mer tid liggandes i en snödriva och titta på stjärnhimmeln.

En hurtbulle!!!

​Så mysig och så nödvändig resa!!! Nu ska jag återuppta pluggningen inför sista terminen, det här klarar vi!!!

/Fia-Maria

Likes

Comments

December, sista månaden! Se så mycket man hinner med under ett år. Känns lite sjukt att jag om ett år inte går på gymnasiet längre. Vad ska jag hitta på då? Kanske jobbar några månader och sen flyttar någonstans, eller så blir jag kvar här. Har verkligen noll koll just nu men det känns faktiskt ganska skönt. Även om jag kanske inte är totalt fri så är jag skyldig mig själv lite betänketid kring vad jag vill åstadkomma av min tid. Tid har jag ju nu några år, ingen ide att skynda fram något beslut, det blir ju vad det bli och det är vad det är. C´est la vie, la vie est belle och så vidare...KRAM

Vad har jag gjort denna måndag då? Jo jag började med att ändra om på min anslagstavla, gjorde tillochmed en liten kalender (höger hörn)

Sen köpte jag julstjärna och dekorerade. Mysigt värre.

Det var en fantastisk solnedgång som förevigades i form av dessa bilder.

Fick blommor av mamma <3

Mitt skamberoende nådde sin pik och jag gick med i kosegrupppa. (Diskussionsforum på Facebook, guds gåva till skam-nörden) Ändrade även utseendet för att likna Noora, som resten av befolkningen.... Är en tönt.


Var på UF mässa och kollade på bladannat englas och matildas förtag "Bakbus" Så duktiga.

Klädde granen och gick luciatåg med klassen. Oj vad jag gillar dom där tjejerna. Blir alltid lite gladare av att komma till skolan.

Sen åkte hela familjen till uppsala för att fira lilla julafton.

Igår firade vi jul, det var trevligt!! Fick dessa två skapelser som var helt perfekta<3

Här har ni mig nu!! Slutjobbad och ny-napad med märklig frisyr. Överlevde även detta år ju!!!

Gott nytt år på er! Ta ingen skit!!!

Likes

Comments