Header

Hej! häromdagen skrev vi klart gymnasiearbetet och det firade jag med att unna mig en ny vårkappa (snarare vårkappor men till mitt försvar är den ena mer av en sommarkappa.... hehe) Köpte även det finaste underklädssetet jag någonsin sett! Så vårigt och fint!

Idag promenerade vi och hämtade ut paketet i vårvädret, så härligt! Hade prickiga byxor dagen till ära och jeansjacka? frös nästan inte ens... bara lite. På tisdag ska jag besöka en skola jag kanske tänker söka in på till hösten, håller tummarna på att jag får en mysig känsla när jag kommer dit!

Vårkramar!!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Länge sen! Skulle ju skriva nått varje dag i 30 dagar och det gick ju..... Sådär.

Men vad har jag då gjort istället sen sist? Jo jag har varit med och sett mamma öppna sin butik! Sån mysig dag! Var så stolt.

Annars fortsätter skolan som vanligt! Har börjat känna mig taggad inför framtiden. Har insett att det faktiskt är jag som skapar mitt egna liv och vill jag trivas så får jag helt enkelt börja jobba för det. Låter banalt kanske men en stor insikt för mig haha. Det blir ju liksom var man gör det till för att tala i klyschor...

Så nu är det bara drygt tre månader kvar sen får vi se vad jag hittar på! Inser man sina egna dimensioner kan inte ens den mest negativa människa stoppa en.

Päronen <3

  • 130 readers

Likes

Comments

Hallå! Kanske är det feberdimman eller det faktum att jag inte lämnat lägenheten på 48 timmar som gör mig taggad på detta! #nouw30daychallenge

Är ju för det mesta ganska o-bra med det här att uppdatera men när jag väl gör det är det så himla kul ju! Älskar att uttrycka mig i text och bild samt kläder. Så here we Go.

Ska försöka mig på några vårpeppiga outfits, recept och livsfunderingad under den här månaden. Om inte annat för att tagga igång migsjälv! Nu kör vi!

Men vem är jag för dig som klickade in här alldeles precis?

Tja! Heter Fia-Maria, är 18, pluggar sista året på samhällsvetenskapliga linjen och skriver i långa dokument mest hela dagarna. På fritiden jobbar jag lite extra på ett café och hänger med mina tok-bra vänner. Drömmer om att bosätta mig i typ Marseille och spana på fransmän med brunt hår samt designa kläder, men vem är specifik.....

Just nu är jag en aspirerande hobby-fotograf som älskar att fånga små ögonblick och dela med mig av historier, häng med!

C'est moi!

  • 429 readers

Likes

Comments

Har spenderat dagen med att äta väfflor och försökt tina upp mina frusna tår. Började imorse med en tur i kylan med mamma och pappa! Så fint men otroligt kallt, så kallt att det liksom gör ont i varje millimeter av ansiktet och ögonfransarna täcks av iskristaller!!! Kolla bara:

Men sen fick vi somsagt våfflor och kaffe för att värma upp oss igen

Hett tips!!! Kanel på väfflor, supermegagott ju

Sån härlig dag!! Behöver verkligen sol för att fungera som människa

//Fia-Maria

  • 740 readers

Likes

Comments