Header

Hej! Är seg i huvudet efter att skrivit mitt sista nationella prov kanske någonsin? Insåg detta i skrivande stund, märkligt ändå. Det var svenska som stod på schemat idag så imorse packade jag massäck med mig och fyllde vattenflaskan. Provet gick bra, tror jag! 

häromdagen fick jag denna fantastiska rosbukett av morsken, slängde den nu ikväll pga vissen men den förgyllde mitt rum i några dagar. Underbart!


Se!!! en fröjd ju.

Jag och denna kepa firade sju år häromdagen. Kommer ihåg när jag fick den av mamma på grundskolan, tyckte den var så pinsam och ful. Lite roligt ändå att den är min käraste ägodel nästan ett halvt liv senare.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Idag firade vi äntligen att joey fyllt nitton! 19 är en märklig ålder men klart det ska firas med kladdkaka och kaffe. Tycker så mycket om dig Johanna, en glädjespridare är du. Kram

Sophie kurrade skjuts i vanlig ordning

Jag fick träffa hundarna!! var i extas!!!

en sån där söt en som man vill krama om och mysa med så fort man ser henne

Två som inte heller är så dumma <3

Mcmmm, ett perfekt sätt att spendera en vårig måndag i april.

Likes

Comments

Att inse sina egna brister är aldrig roligt, speciellt inte när de drabbar en annan person och man kan inte, hur mycket man än vill, göra någonting åt det. Igår och idag har det varit lite kämpigt, men vad passar inte bättre då än att omge sig med folk som man älskar?

Förut var Tilda här så jag passade på att fota henne och hennes fotogeniska ansikte. Så härlig karaktär är hon, en riktig glädjespridare med en positiv livssyn. Och nu ska Emma komma så ska vi catch up lite. Ultramysigt tycket jag!!!


<3<3<3

Likes

Comments

Hej! häromdagen skrev vi klart gymnasiearbetet och det firade jag med att unna mig en ny vårkappa (snarare vårkappor men till mitt försvar är den ena mer av en sommarkappa.... hehe) Köpte även det finaste underklädssetet jag någonsin sett! Så vårigt och fint!

Idag promenerade vi och hämtade ut paketet i vårvädret, så härligt! Hade prickiga byxor dagen till ära och jeansjacka? frös nästan inte ens... bara lite. På tisdag ska jag besöka en skola jag kanske tänker söka in på till hösten, håller tummarna på att jag får en mysig känsla när jag kommer dit!

Vårkramar!!!

Likes

Comments