Header

Hej och hopp!

Det var inte igår. Tiden sedan sist har varit fylla av så mycket! Har aldrig gjort så mycket som jag gjort under de senaste två månaderna! Istället för att skriva om allt nu så tar jag det i den (förhoppningsvis) årliga- årsresumen.

Men i realtid då? Jo härmondagen var jag på kräftskiva hos johanna och det var SÅ trevligt. Även om det faktum att sommaren lider mot sitt slut låg över oss så vad det lovely ändå.

Tänk att man kan skaffa nya vänner hela livet, och inse att man har så mycket att hämta och ge till andra människor. Megabra ju. De här tjejerna är så otroligt roliga smarta och och coola- lyllo mig som har er som vänner.

Jaja sluta skriv nu Fia.
Men ska vi ta och kika på lite bilder?? Here you go

Just nu sitter jag på tåget påväg till Uppsala. Ska krama på mormor&morfar för att sedan åka till mamma som är i Stockholm på inköp och äta middag med henne. Kramad ur det sista ur den konstant regniga sommaren.

Om en vecka flyttar jag. Men mer om det en annan dag.

Ciao

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Studenttiden är här! Mösspåtagningen gick av stapeln igår och jag hade en otroligt rolig dag med min klass. Så mycket kärlek till skolan och alla personer jag lärt känna under dessa tre år!!!

Kram

  • 362 readers

Likes

Comments

Bara veckor kvar till studenten nu! Det innebar klassresa till stockholm och diverse studiebesök, så kul! Diggar dessa tjejer något enormt och det kommer bli så tomt utan att träffa alla varje dag.

fikastopp på nervägen! Sol!!!

sen kom vi fram till etnografiska! Vi var lite slitna efter resan så fokuset dalade efter ett tag men det var intressant, värt ett besök!

Sen myste vi i solen och snackade gymnasietiden innan det var dags för polismuseet som var.... lite mindre intressant men ändå helt ok!

Efter att vi insett att även rummen här likt de i Köpenhamn var... under all kritik så flydde vi till mälarpaviljongen och njöt av årets första utomhusmiddag, trots filtar och värmelampor var det lite kyligt men halloumiburgarna smakade lika gott ändå.

Jasmin<3 Drömmig tjej

Dagen efter var det dags igen. Studiebesök varvades med pizzahäng i park och det kändes som att det fanns hopp om en sommar!!!

Körsbärsträden blommade!!! Alla träd har fortfarande inte slagit ut här i Norrland så det var exotiskt att få se levande natur.

Åt världens godaste pizza från en restaurang inne i MOOD-gallerian. Kommer inte ihåg namnet men det var nyöppnat och hade fancy pizzakartonger som vi blev fascinerade av. Efter det gick vi på hallwylska och det var SÅ häftigt, så fina rum! Allt ifrån konsten till sängkläderna fanns bevarade från sekelskiftet, hett tips till sig som vill börja gå på museum!

Dagen efter packade vi ihop vårt kära rum med 7 våningsängar på typ 15kvm och åkte ut till sthlms universitet. Vi slog oss ner i gräset och snackade återigen igenom vår gymnasietid och lyssnade på låtar vi förknippade med tiden. Snyft.

Solade oss gjorde vi också.

Sen hittade vi en mysig liten lund med massa vitsippor som jag tvingade ner Hanna i för bra bilder:) True friend :)

Polaroidkameran var med!

Ah så fint och så bra för själen!!!


Sen åkte bussen mot svallet igen men jag hoppade av i ett 26 tradigt Uppsala för att möta upp la famillia. Somsagt, det kommer göra ont i mig att lämna dessa tjejer men är så tacksam för den tiden vi haft tilsammans. Tjejer äger.

Likes

Comments

Del 2!! vi tog vårt pickopack och vandrade mot stan. Förbi gula blommor och en miljard cyklar, låg seriöst en cykelhandel i varje hörn, helt galet

Fantastiskt fina vänner jag har!!!


Fanns så många fotovänliga väggar

Ryggsäckarna var med

Alla fina byggnader fick mig at vilja bli arkitekt samt hämta inspo till färgskalor överallt.

Tillslut kom vi in till stan och shoppade lite! Var som vilken huvudstad som helst rent shoppingmässigt men de fina butikerna ligger även de lite avsides, där hittas diverse småbutiker och secondhand

Senare på kvällen gick vi ut! det var spännande haha och så kul!

Alltså miljön!!! vill åka tillbaka och bara spana på hus.

Bra fotomiljö!!!

Hängde en del på det fantastiska rummet gjorde vi ju också hör och häpna. Sängen var rätt skön efter en hel dags promenerande! Köpenhamn var verkligen en trevlig stad att vara i! Gillade liksom lunken och att det finns något för alla. Sen är det såklart roligt att man får uppleva det med sina besties <3

Sen åkte vi hem igen <3 Köpenhamn får 5/5 smörrebröd.

Likes

Comments