Varför ska allt vara så svårt! Nu är jag inte mig själv! Jag känner mig så ensam....:/ Det var inte så här det det skulle bli....  Just nu är jag ensam! Fan..Att folk inte kan bestämma sig!  Så besviken och ledsen, Sårad... Det blev inte bättre av att min telefon inte går på Garantin....Fan hur ska det här sluta!?!!??  Kostsam semester slutade i katastrof!??                                       Nu behöver jag definitivt vara ensam o tänka!  Nu ska jag bara tänka på mig! Önskar er en positiv fin dag! Puss och kram!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Godmorgon trista torsdag! Inatt sov jag sådär..Hade Inga nattmonster o Inga mardrömmar! Idag jobbar jag! Hoppas bara att det blir bra! Just nu känns det sisådär! Tur att jag bara jobbar 2 dagar till! Så att jag kan samla ihop positiv energi! Lär behövas!  Just nu känns det ensamt och tomt.. Önskar er en riktigt fin dag! Puss och kram!

Likes

Comments

Godmorgon underbara lediga onsdag! Inatt har jag sovit sådär! Inga nattmonster..Hade däremot drömmar..Inget jag kommer ihåg...Känner mig just nu som ett levande lik! Tur att jag är ledig idag! Inga planer idag..Så skönt! Så idag ska jag bara ta dagen som den kommer! Behöver vila!  Tar på krafterna att sova dåligt och sen jobba på det!  Vissa har ibland dåliga dagar!                       Min nya vän har inte tid för mig! Jobbet tar all energi! Vi människor har vissa saker som vi orkar med..Andra saker blir lidande som vänskapen,Kärleken...Nu ska jag vara positiv och tänka på mig själv!   Därav inget bloggande igår...Nu är jag tillbaka igen! Så önskar er en fin dag trots att det regnar! Skickar positiv energi! På återseende! Pussar och kramar! 😘🍓💓💋💑👫👪

Likes

Comments

Godkväll!  Dagen har varit bra! Tankade positiv energi innan jobbet! Tyvärr räckte det inte hela tiden.. Så fick sluta 30 minuter tidigare! Är så jävla trött att tårarna rinner! Jävla killar som inte kan bestämma sig.. Nu är jag så besviken,ledsen,Sårad...Tack.. Nu ska jag ta en paus från allt! Ska bara tänka på mig själv! Goodnight!

Likes

Comments

Godmorgon trötta måndag! Inatt sov jag som en kratta! Vaknade nästan varje timme! Lär bli en lång idag! Ny vecka nya äventyr! Idag jobbar jag igen! Känner mig sjukt trött...Behöver minst en vecka semester där jag bara sover! Just nu sitter jag o njuter av min frukost! Hoppas att det blir en bra dag! Önskar er en bra start på veckan! Pussar o kramar!

Likes

Comments

Godkväll! Det känns så ovant med en ny telefon! Att allt ska vara så krångligt!  Nu har det mesta löst sig..Det som inte löst sig är att mina nr försvann! Så typiskt mig!       

Så nu är jag besviken,ledsen, sårad...Som sagt livet går vidare! Att en vänskap ska kosta så mycket! 

I övrigt har dagen varit bra! Med det sagt ska jag gå o lägga mig! Önskar er en god nattsömn! Pussar o Kramar!

Likes

Comments

God eftermiddag! Dagen började sådär! Jag var tvungen att lämna in min telefon på reparation.. Så nu har jag skaffat en ny telefon tillfälligt.. Jag får väl vara nöjd så länge! Så länge jag har en telefon är jag nöjd! Måste bara vänja mig några dagar! Från samsung till Motorola!  Önskar er en trevlig dag! Puss o kramar!

Likes

Comments

Godkväll! Dagen har varit perfekt  Träffade min favorit innan jobbet! Skönt väder har jag haft! Det gick hyfsat bra att jobba! Hade väldigt mycket att göra! Tiden gick ganska fort idag!  Min telefon har som sagt fått sig en klämskada på insidan av displayen igen! Så typiskt mig! Så måste jag kolla upp det här med försäkring! Eller om jag ska lämna in den igen!  Nu ska jag försöka sova! Hoppas att ni kan sova gott inatt! Puss och kram

Likes

Comments

Godmorgon! Värsta natten på väldigt länge! Hade svårt att komma till ro! Somnade ganska sent inatt! Runt 3 o vaknade halv 10..Nu är jag redo för dagen! Sitter och njuter av min frukost! Idag jobbar jag! Kommer säkert bli bra!  Önskar er en trevlig dag! Puss och kram!

Likes

Comments

Goodnight! Dagen har varit nästan perfekt! skönt väder har jag haft! Det gick hyfsat bra att jobba! Hade väldigt lite att göra! Katastrof..Tur att jag bara jobbar imorgon! Att jag sen får vara ledig! Jag behöver det! Sömnen är viktig! Nu ska jag bara tänka på mig själv! Önskar er en god nattssömn! Glöm bort dina bekymmer imorgon kommer nya! Goodnight!

Likes

Comments