Goodnight! Dagen har varit perfekt! Jag fick träffa mina vänner! Var i Linköping och så! Var på Cloetta! Köpte lite godis! Var o klippte också! Blev nöjd! Håret växer ut igen! Hihi. Nu har jag fått skrattat..Det känns bra! O nu kollar jag på min serie syrrorna! Önskar er en trevlig kväll o en underbar natt! Pussar och kramar!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Godmorgon underbara lediga onsdag! Inatt sov jag gott! Inga mardrömmar och inga nattmonster! Så skönt att vara ledig! Idag har jag lite planer! Ska umgås med mina vänner!  Ska bland annat till Cloetta center! Kommer bli så trevligt! Nu är jag vaken! Lite frukost och en dusch..Sen är jag redo för dagen! Önskar er en fin trevlig dag! Hörs senare! Puss och kram!

Likes

Comments

Goodnight! Dagen har varit nästan perfekt! Det gick sådär att jobba! Perfekt att jag fick sluta tidigare! Hade inte så mycket att göra!  Tur att jag fick sluta tidigare! Hann ju med att åka med min nya favorit! Bra motion fick jag på köpet! Skönt att röra på sig! Super nöjd! I övrigt har dagen varit bra! Nu får jag äntligen krypa ner i sängen! Morgondagen väntar runt hörnet! Hihi..Sov gott o dröm sött! Sweet dreams! Glöm bort dina bekymmer imorgon kommer nya!

Likes

Comments

Godmorgon underbara tisdag! Inatt sov jag gott när jag väl somnat! Hade svårt att kliva upp idag..Så är det när man är ensam! Tycker inte om att vara ensam! Kommer hem sent mitt i natten! Jag har sovmorgon! Börjar ju inte förrän på eftermiddagen! hihi... Planerna idag jobb som gäller! Ser fram emot morgondagen när jag är ledig! Då har jag lite planer! Kommer bli så skönt! Nu ska jag äta frukost och sen hoppa in i en dusch! Önskar er en fin solig dag! Pussar och kramar!

Likes

Comments

Goodnight! Glömde bort dig! Dagen har varit perfekt! Det gick hyfsat bra att jobba! Fick sluta tidigare! Fick ta eget initiativ! Nu väntar morgondagen runt hörnet! Önskar er en riktigt fin natt! Glöm bort dina bekymmer imorgon kommer nya! Pussar och kramar!

Likes

Comments

Godmorgon underbara måndag! Ny vecka nya äventyr! Inatt sov jag gott! Inga mardrömmar och inga nattmonster! Men där i emot lite drömmar! Hoppas att det blir bra! Just nu känns det bra! Planerna idag! Jobb och så! Ligger just nu kvar i sängen! För kallt att kliva upp! Men ingen brådska här! hihi Tycker inte om att stressa! ..Ser fram emot onsdag! Har lite planer! Nu ska jag strax fixa frukost! Önskar er fin regnig dag! Pussar och kramar!

Likes

Comments

Godkväll! Hoppas att ni haft en bra dag! Jodå dagen har varit nästan perfekt! Trots vädret! Hann med det som jag skulle göra! Sitter och tittar på Johan falk filmen! Spännande! Natten kommer nog bli bra! Önskar er en fin o god nattsömn! Glöm bort dina bekymmer imorgon kommer nya! Pussar och kramar! Goodnight!

Likes

Comments

Tjena! Det gick super bra att tvätta! Är så nöjd! Nu ska jag få in i rutiner att tvätta oftare! Vilken tråkig söndag! Tur att jag börjat följa en ny sjukhus serie! Syrrorna som går på onsdagar! Hihi..Med andra ord så längtar jag till onsdag..Min andra lediga dag! På onsdag ska jag hitta på saker med min nya vän i Mjölby! Någon god mat ska vi käka! Så nu ska jag fortsätta kolla på datorn! Hörs senare! Pussar från mig!

Likes

Comments

Godmorgon regniga söndag! Inatt sov jag gott! Inga mardrömmar och inga nattmonster! Som sagt idag vaknade jag av mig själv! Jag vaknade 5 minuter innan tvättstugan vid 11...Så nu sitter jag och äter frukost och väntar på tvätten! Har inga mer planer idag! Ska ta dagen som den kommer! Hoppas att det slutar regna! Önskar er en fin söndag! Pussar och kramar!

Likes

Comments

Godkväll! Dagen har varit trist och grå! Det gick super bra att jobba! Hade väldigt mycket att göra! Kommunen hade även stängt av värmen och varmvatten pga vatten läcka! Så det var kallt som fan! Fick tända massa ljus! O hålla värmen på det sättet! Fick även koka vatten för att få varmt...6h utan värme och varmvatten! Usch! Nu är jag som sagt hemma helt slut i kroppen! Tur att jag är ledig imorgon! Inga planer mer än tvättstugan! Dags att ta tag i det! Nu ska jag krypa ner i sängen! Önskar er en riktigt fin o god nattsömn! Pussar o kramar! Glöm bort dina bekymmer imorgon kommer nya! Goodnight!

Likes

Comments