Header

Första bilden från en mysfrukost med mamma och Johan. Älskar verkligen när vi hänger, alltid så himla kul!! Så här om morgonen kom hon hit o käkade frukost med oss. Bakade till och med eget bananbröd den morgonen, så hemmafru och klassigt.

Har där efter hunnit till Ikea med syster och mor, jobb, träning, plugg och fikor med vänner osv.

Ikväll träffade jag Ebba, Gud vad trevligt att äntligen få hänga med henne några timmar, alldeles förlängesedan.. chilla hemma hos oss henne o sen förflyttade vi oss en bit till en restaurang ÄT. Sååååå mys och vi var redan bokat in helgen den 11. Så då har vi något att se fram emot, LOOOOVE.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

En förmiddagspromenad mellan samhällen och matte. Det var så himla skönt väder ute så var bara tvungen att åka till femöre för att gå en sväng. Hade älskling som sällskap, så mys ju

Kontraster på maträtterna, men har ju bara blivit b mat på sistone så rödspätta med pot o kokta grönsaker vad på tiden för min del!!!

Likes

Comments

Sitter i skolan just nu (ja jag har faktiskt tagit tag i mina betyg och håller på att plugga upp dom) 3år senare och jag fick lust att plugga lite, det trodde man ju aldrig??? Är otroligt taggad änsålänge (min första dag idag) HAHA.

Ni ser ju vad jag gjorde igår efter jobbet... så har de sett ut nu en hel vecka minst.. sånn ångest. Varken bra för kroppen eller tänderna. Men idag är det måndag, ny vecka o mål, alltså inget godis!

Ska in på samhällen nu, hörs när vi hörs PUSS

Likes

Comments

Bio i Sthlm på Heron i fredags kväll efter jobbet, och lördag bjöd en sväng på stan med lite nytt till garderoben samt en mysig lunch på Ät med Johan. På EM hängde vi hos Johans mamma och kvällen blev det filmmys hemma!!

En riktigt lugn och skön helg, lagom med jobb och dessutom skönt att vakna upp pigg o INTE bakis. Heeelt fantastiskt.

Likes

Comments

Godmorgon godmorgon godmorgon.
En fredagsmorgon är alltid bra, även fast det väntas jobb för mig tills 19 ikväll, men som sagt det gör mig ingenting! Igår städade jag heeela lägenheten och verkligen överallt, så det tog mig hela dagen. Så det var sååå skönt att vakna upp idag till ett så fint hem och dessutom är det fredag!! Jag e helnöjd.

XO

Likes

Comments

Godmorgon tänkte jag säga men kl är ju snart 15??? Och jag har nästan inte hunnit någonting idag, har blivit en sjusovare på sista tiden så det ända jag har hunnit är att jag har varit på gymmet en sväng med min syster, annars nada. Ska in i och duschen strax sen hänga vid datorn då jag måste få något begrepp om alla redigering program som finns bland annat, jag som verkligen inte har tålamod till något, så det blir ju kul haha.. Ni märker hur de går, går det bra så får ni upp en video senare från gymmet! PussLikes

Comments

Men hej! Så himla fantastiskt att jag skaffat mig en blogg igen 100år senare!! Har saknat att ha en blogg på sista tiden, dela med mig av det fina och roliga man bär med sig om dagarna. Så varför inte försöka mig på detta? Är ju allvarligt talat typ 6år sen jag bloggade haha.. har hänt mycket sen dess kan jag lova!

Ska försöka hinna berätta mer om det någon dag. Men just nu ville jag bara pröva och skriva mitt första inlägg såklart. Har precis varit på middag hos lilla farmor. Har inte hunnit umgåtts med henne något på sistone, så det var himla mysigt att få komma dit och mysa med hela gänget.

Imorgon hörs vi igen. Kul att se er? Haha.. PUSS

Likes

Comments