View tracker

Tjenare!

Lördag idag och snart är helgen slut, men det är ju snart påsklov så just nu gör det inte så mycket. Dagen började på bästa möjliga sätt, jag vaknade i tid! Jag lyckas alltid med att sova bort halva dagen på lördagar men inte idag. Vaknade vid 08.40 och gjorde den bästa frukosten på länge, det blev amerikanska pannkakor. Jag älskar att kolla på videos där de gör sånna coola pannkakor i olika nyanser typ. Självklart försökte jag mig på det och eh ... det blev väl ok antar jag. Det var lite smått komplicerat att göra det med ett decilitermått asså. Men men lyckades iallafall få ihop två hjärtan och en smiley eller vad man nu ska kalla dem. Hur som helst så får jag nog jobba lite på det där med pannkakskonst.

Ikväll (om typ 2 h) så ska vi iväg och titta på finalen av Melodifestivalen hos några människor, vi ska äta tacos där också så det blir nog trevligt. De andra åren av Melodifestivalen har man typ kunnat gissa vem som vinner men detta året har jag verkligen ingen aning! För mig står det mellan David Lindgren, Wiktoria, Frans och Oscar Zia, dessa låtarna är riktigt bra. Alla låtar är bra men jag tror liksom inte direkt att Samir och Viktor kommer att ta hem allt, utan jag tror att det är de fyra artisterna det står mellan. Jag hoppas att ni har en bra lördag så hörs vi snart.

Ses folket! 💀

Pannkakskonsten jag försökte mig på 👌

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Första inlägget är alltid det svåraste att skriva! Man vet liksom inte hur man ska skriva (kanske bara är jag?). Men detta har jag planerat en stund nu så är lite smått förberedd, för första inlägget ska jag köra en "klassiker". För att ni ska veta mer om mig tänkte jag skriva ner 10 fakta om mig själv.

1. Jag är "smart", blir ofta kallad A-barn! 👊

2. Jag är vegetarian 🍉

3. Jag är riktigt riktigt envis 💪

4. Är 1/4 finsk (kan vara därför jag är envis)

5. Jag har social fobi

6. Mitt rum är konstant stökigt, inte mycket men lite lagom. Städar men det blir stökigt lika snabbt som det blev rent

7. Min hamster heter Pottan 🐹

8. Jag heter Kallertin i efternamn och det är bara 7 i världen som gör det. Kallertin är ett påhittat namn ✌

9. Mitt stjärntecken är lejon 🐯 (låtsas att det är ett lejon)

10. Jag ser det som en lottovinst att få sova, så ska nog göra det snart 💤

Allt för detta inlägget denna fredagskväll, jag hoppas att ni vill följa mig framöver!

Ses folket! 💀

Likes

Comments

View tracker