View tracker

Det var ju ett tag sen sist om man säger så.
Men vi kan väl kanske köra igång lite igen.
Iallafall, livet rullar på. Jag har sommarlov, jag har gått ut ettan på gymnasiet, hur grymt?
Crossen rullar på, jag gör framsteg varje träning.
Vännerna är bäst & livet är bara allmänt bra.

Just nu är jag hos Amanda, ska sova här, så nu ska vi mysa lite och snacka skit😄

Uppdaterar väl er lite mer imorgon 👏🏼

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Har sovit så fruktansvärt dåligt inatt. Men iallafall så ringde klockan på 7. Började 8.50 idag och vi snackade bara om APL hela första lektionen. Sen massa andra lektioner, inget speciellt kul att skriva om.
När jag kom hem bytte jag om till tränings kläder och sprang en runda. Riktigt skönt!
Imorgon är jag ledig för de är utvecklings samtal osv, så jag tänkte passa på att jobba lite och även ta tag i att städa mitt rum.

Likes

Comments

View tracker

Vad har hänt sedan sist? Jo de ska jag berätta för er.
I torsdags åkte vi till Malmö med klassen, eller till emporia rättare sagt, för att gå på en UF mässa samt nån föreläsning.
I fredags var jag sjuk så de hände inte så mycket.
I lördags körde jag cross i saxtorp, sen sov jag i princip hela kvällen. Och kollade mello såklart.
Idag har jag varit och fotat i saxtorp, och sen bara sovit igen haha.. Och redigerat och fixat med bilderna. Klockan är nu 23.00 och jag håller fortfarande på med bilderna, kuuuul. Men ska sova snart iallafall. Pusshej

Likes

Comments

Idag har jag och tjejerna varit på haket och ätit middag och sen gick vi till Bogart's och köpte godis. Sen vidare till Filmstaden för att se Allegiant. Den var så himla bra!!! Kommer en del 2 nästa år och jag är sååå spänd! Nu är jag hemma och ska snart sova. Godnatt!

Likes

Comments

Idag har jag studiedag, men klockan var endå ställd på 9 eftersom jag skulle ta bussen kl 10 för att städa hos min faster. Nu är klockan halv 1 och jag är påväg hem. Så när jag kommer hem ska jag duscha och fixa mig snabbt, ska försöka hinna ta outfit bilder oxå till er. Berättar senare vad jag ska hitta på!

Likes

Comments

Min dag har inte varit speciellt händelserik, varit i skolan as usual, sen hem och dra till gymmet direkt. Fick bli en rejäl genomkörare idag eftersom jag inte kunde köra cross i helgen. När jag kom hem åt jag mig tacos, sen duschen och nu har jag bara legat i sängen och chillat, har fått en jävla tandvärk av någon anledning?? Men som tur är ska jag ju till tandläkaren imorgon!
Nu ska jag sova, puss och kram!

Likes

Comments

Bästa låten just nu. Helt kär.
Texten är helt genial

Likes

Comments