Header
 • Cosyy dayy

  " Har jobbat varje dag sen landet. 9-10 timmar varje dag, imorrn är sista dagen innan jag får två da…"

 • Mörkö

  " Lite fler bilder från landet. Fotade väldigt mycket (något jag insett att jag saknat något otrolig…"

 • The countryside

  " Spenderade söndag, måndag och tisdag på landet (nästan de enda dagarna jag är ledig i juli). Det v…"

Har jobbat varje dag sen landet. 9-10 timmar varje dag, imorrn är sista dagen innan jag får två dagars ledighet igen. Jag skulle behöva en sån här mysig dag igen. Spendera dagen i sängen kollandes på netflix, eller på solstolen solandes och bara äta och chilla. Snart ska jag äntligen få vila ut lite igen!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Lite fler bilder från landet. Fotade väldigt mycket (något jag insett att jag saknat något otroligt). Så himla roligt. Dessutom älskar jag att fota mat hehe. Kommer komma ett par inlägg till från landet. Lite då och då. Har otroligt mycket bilder men vill inte göra för långa inlägg!

Likes

Comments

Spenderade söndag, måndag och tisdag på landet (nästan de enda dagarna jag är ledig i juli). Det var så mysigt. Bara vara där ute, kolla på film, sola, äta god mat och fota vackra naturen samt vårt nybyggda jättefina hus! Min bonuspappa har i princip byggd allt själv, vilket är galet imponerande. Superfint landställe. Trivs toppenbra! Tyvärr är det nu tillbaka till vardagen som gäller och att jobba.. Men grymt härliga dagar. En liten mini-semester!

Likes

Comments

För ungefär en vecka sen träffade jag upp mina vänner på Funkalistic Bistro & Bar (där en kompis jobbar) för att dricka drinkar. Jag beställde dock även in denna morotskaka. Herregud va god den var!!

En bild från en middag i veckan på Egon i MOS. Jag åt Entrecôte, med pasta blandat med gorgonzola. Svingott!

Jag älskar att snapple har "onödig" fakta i locket på sina flaskor. Så var tvungen att fota den!

1. Vi var på besök hos veterinären för att han har problem med sitt ena öra. Han ville helst inte bli rörd eller kollad på av veterinären och satte sig därför under min stol haha! så söt! // 2. En frulle jag gjorde härommorgonen.

Den här veckan är det bara "jobb, jobb och mer jobb" så det lär inte bli så mycket att berätta om här!

Likes

Comments

Var iväg och gjorde naglarna idag. Körde french fade (som är typ min favorit, då den är naturlig men finare än mina naturligt är). Skulle cykla dit men fick punka mitt på vägen så fick låsa fast den och sedan gå och hämta den efter naglarna var klara! Var nice med en powerwalk dock. Hade tur att det var uppehåll också. Hade inte varit lika nice annars!

Likes

Comments

Igår kom jag hem från Bråvalla. Hade det superbra och kul, så det är alltid lite trist att komma tillbaka, framförallt eftersom att jag jobbar idag. Men gårdagen spenderades med att vila upp mig och avslutades på en bar med Erik där vi kollade Chile mot Tyskland. Good to be back i Stockholm dock. Älskar denna stad, så mycket!

Likes

Comments

Tredje året i rad jag är på Bråvalla. Tre jävligt bra år. Fick höra att Bråvalla inte återkommer nästa år, och oavsett anledning (då det är olika spekulationer) så är det såklart synd även om det är förståeligt. Jag har iallafall älskat Bråvalla, och är otroligt tacksam att jag bestämde mig för att åka dit för tre år sen! Tack för allt Brållan!

Likes

Comments

 • Facebook
 • Twitter
 • Bloglovin
 • Instagram
 • Blogkeen
 • Nouw