Header

Fullt upp

" Kjol från Wish och tröja från H&M Har haft otroligt mycket på sistone. Både med skola och jobb men…"

Middagsmys

" Igår träffade jag Lydia och hon bjöd mig på middag. Vi åt en supergod sallad. Värsta lyxsalladen. …"

Det nya klockmärket Carl Edmond!

" I samarbete med Carl Edmond Boken om Carl Edmond! Denna Carl Edmond. Han vet vad som ska göras med…"

Kjol från Wish och tröja från H&M

Har haft otroligt mycket på sistone. Både med skola och jobb men även privat. Blivit för mycket helt enkelt så därför har jag inte orkat fokusera på något annat runt omkring det. Men tänkte slänga upp ett inlägg så ni vet att jag lever hah. Dessutom var jag nöjd med min outfit jag hade häromdagen och tänkte att jag kunde visa er den! Jag älskar just nu kombinationen med en tajt kjol och en stor bekväm tröja!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Igår träffade jag Lydia och hon bjöd mig på middag. Vi åt en supergod sallad. Värsta lyxsalladen. Vi drack lite mousserande och bara pratade. Supertrevligt! Behövdes!

Likes

Comments

I samarbete med Carl Edmond

Boken om Carl Edmond! Denna Carl Edmond. Han vet vad som ska göras med tiden. Bokens innehåll, som många av er har frågat efter, var kort och gott BE BOLD. BE YOU. Det är nu dags att leva livet to the Fullest Deluxe! Blir påmind om det varje gång jag kollar vad klockan är! Det är hög tid att leva livet som jag vill. Precis så som jag är! Älskar Carl Edmond! Alla snygga klockor finns att beställa på www.carledmond.com eller besök deras butik i Åhléns City, Stockholm den 22a september.

Likes

Comments

Nu har jag börjat skolan! Det började i fredags med inspark och introduktion och igår var första riktiga dagen. Har haft kul och lärt känna ett par stycken i min klass! Ovan kan ni se ett korthus vi byggde igår samt min bild till mitt passerkort. De ratade en massa av mina bilder så fick igår morse typ ta 20 stycken och denna godkände de! Haha, skönt!

Likes

Comments

Åkte upp och besökte Erik i härnösand i helgen som var. Han visade mig runt och vi spenderade även tid i Sundsvall. Hade en drömmig helg!

Likes

Comments

I samarbete med Carl Edmond

Har ni hört talas om historien med Carl Edmond?

Vi alla strävar dagligen efter att leva ett härligt, inspirerande och spännande liv. Den stora frågan är om vi verkligen prioriterar oss själva tillräckligt mycket? Boken om Carl Edmond handlar om personen som inte lät något komma i hans väg. Han tog tillvara på livet och inte en sekund fick gå till spillo. Han är killen vi alla vill ha i vår närhet. Han är cool, inspirerande och lever i stunden. Det kanske är dags för oss alla nu, att börja prioritera våra egna liv.

Carl Edmond

Likes

Comments

Det här är en av alla vackra ringar som de hade med sig igår. Kan ni förstå att den är handgjord? Helt sjukt!! Såååå fin! Företaget som gjort den här ringen heter Lyly Erlandsson. Se deras instagram här

Två bilder ifrån gårdagens middag på Österlånggatan 17!

Igår fyllde jag år. Blev hela 22 år; hur sjukt? Tiden går sååå fort! Jag hade en superbra dag och skämdes bort otroligt igår. Först massa presenter och tårta. På eftermiddagen gjorde jag pedikyr med mamma och mormor i stan för att sen avsluta med en middag med hela familjen på Österlånggatan 17 (minus min storebror och min pojkvän som inte är i Stockholm). Hade en superbra dag! Ett år äldre, så förhoppningsvis blir jag ett år visare!

Likes

Comments

Facebook
Twitter
Bloglovin
Instagram
Blogkeen
Nouw