Header

Den perfekta jackan!

" Jacka och linne från H &M // Jeans från Cheap Monday Beställde hem denna drömmiga jacka häromdagen. Dock är den aningens för stor. Just nu…"

måndagsmys

" I måndags hade jag först skola på dagen och inlämning av två uppgifter. Sen mötte jag upp Erik och vandrade runt i stan i några timmar inn…"

Firar den bästa människan jag vet

" I måndags fyllde min favorit år, och i lördags firade vi honom. Han och jag började dagen med en brunch, och tog det lugnt resten av dagen…"

Jacka och linne från H&M // Jeans från Cheap Monday

Beställde hem denna drömmiga jacka häromdagen. Dock är den aningens för stor. Just nu verkar den dessvärre vara slut på nätet så ska se om jag hittar den i rätt storlek i någon av affärerna innan jag ger upp den här. För jag verkligen älskar kragen och färgen!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

I måndags hade jag först skola på dagen och inlämning av två uppgifter. Sen mötte jag upp Erik och vandrade runt i stan i några timmar innan personalmöte med operan. Kunde medverka i en timme sen var jag tvungen att dra, för vi hade middag med BR på Urban Deli. Vi vann en tävling som gallerian hade och fick då en middag som pris. Blev lyxigt med Entrecôte till varmrätt och efterrätt som var en brownie med saltlakrits creme cheese och hallonsorbet på en måndag. Plus dryck. Supermysigt dessutom, sen åkte jag hem och såg matchen som vi vann ! Såå roligt!!

Likes

Comments

I måndags fyllde min favorit år, och i lördags firade vi honom. Han och jag började dagen med en brunch, och tog det lugnt resten av dagen innan det var dags för att äta middag och utgång! Det var en bra dag, med god mat och umgänge med många fina vänner.

Likes

Comments

Läppstift är från Rimmel Kate Moss nr. 110

Vet inte om man kallar det här läppglans, men det är "Vampire Kiss" från Tanya Burr cosmetics.
Brukar inte bära rött läppstift men testade igenom mina igår och blev lite kär!

Likes

Comments

I lördags var jag på Bryson Tiller, som var amazing. Missade dock min favoritlåt för att jag var tvungen att springa på toa, och såklart var det kö på tjejtoaletten även under konserten.. Men bra var han iallafall. Nästa dag åkte jag och Erik in och gjorde armband för Ung Cancer. Om man gör 5 får man ett själv, och vi köade rätt länge för att komma in, så vi hann precis göra 6 var innan de stängde. Direkt efter det drog vi spontant på en Djurgårdsmatch, sista hemmamatchen för säsongen. Det gick dessvärre inte så bra, men det var kul iaf. Härlig söndag!

Likes

Comments

Har haft en riktigt bra helg, vilket behövdes efter den här veckan med massa plugg och två träningspass (jag vet, hur sjukt? jag tränade två gånger haha). Hade värsta träningsvärken i mitt liv, tack vare Erik som jag tränat med. I helgen har jag bara pluggat, fixat naglarna, hjälpt mormor och morfar lite hemma och tagit det lugnt med min familj och min favorit. Välbehövligt inför kommande veckan med massa plugg, tenta och jobb! Men på lördag får jag iallafall se Bryson Tiller så det är något att se fram emot!

Likes

Comments

Fick värsta fina rosorna häromdagen. Så otroligt fina är de. Höga som satan haha! Typ halva jag i längd. Min mormor (som är blomfantast) påpekade att hon aldrig tror hon sett så höga och vackra rosor förut, och det säger en hel del hehe! Älskar blommor. Och de här matchar min skylt som jag också har fått i present av honom. Båda står nu placerade på mitt nattduksbord, och jag ska göra allt jag kan för att de ska leva så länge som möjligt!

Likes

Comments

Facebook
Twitter
Bloglovin
Instagram
Blogkeen
Nouw