Måste hinna igenom hela första kapitlet typ under första veckan, och jobbar ju typ varje dag så det är lite mycket ändå. Framförallt för att jag är så ovan vid att plugga. Men nu har jag bara typ 3 sidor kvar att göra plus en diagnos till söndag. Så går det när man inte tog en extra kurs i gymnasiet. Men tycker ju matte är rätt roligt, så det är okej ändå! Det enda som sved var att köpa matteboken för 460kr haha. Nu måste jag packa ihop och dra till jobbet. Ikväll är jag på Operan, tagga till!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Mysigt att aldrig vara helt ensam hemma (eller iallafall väldigt sällan). Han är som underbarast när han sover haha. Precis nu när jag skrev det här så reste han sig upp och började skälla på hundar som går utanför vår trädgård haha. Aldrig ensam, och väldigt sällan lugn och ro med denna kille haha. Mysigt dock

Likes

Comments

​Jag beställde för några år sedan ett par helvita Nike Air, från Nike ID (där man specialbeställer de), och nu har mina nyaste kommit. Jag behövde helsvarta skor till mitt jobb så jag fick välja ut den sort jag tyckte var bekvämast och sedan gjorde jag de helsvarta på deras hemsida. Passade på att skriva mitt namn på de när det ändå ingår i priset haha! Nu när de äntligen har kommit så kommer mina fötter må så mycket bättre på jobbet!!

Likes

Comments

I lördags bestämde jag och mamma att vi skulle ha en myskväll med god plockmat. Vi köpte massa goda ostar, kex och charkuterier. Vi åt också min ost som jag köpte från Sardinien, oliver som mamma köpte i Grekland och baguette som vi köpte på Coop! Väldigt gott, men framförallt så mysigt att äta plockmat!!

P.s. kolla Wille i sista bilden. Han trånar efter att få vräka i sig typ hälften av det som var på bordet, haha!

Likes

Comments

​Inatt låg jag och hade otroligt ont i magen. Kändes typ som mensvärk fast bara i vänstra sidan av magen. Det har gått över nu under dagen men gjorde att jag hade en rätt jobbig natt med lite sömn. Min fredag har jag gått ut med Cash och träffat Erik i stan. Vi åt lunch på Meno male som är en pizzeria på Roslagsgatan, och helt otroligt jävla bra var pizzan. Smakar precis lika bra som pizzorna på Sardinien. Jag dreglade typ. Varje tugga var helt otrolig. Såååå gott! Gå dit, gör det bara! Unna er lite pizza och gå till Meno male!

Likes

Comments

Stackars lilla Wille har varit magsjuk hela natten/dagen. Så nu är han helt utslagen! Han åt sin frukost nyss och börjar återhämta sig. Alltid jobbigt när djuren mår dåligt. Tycker så synd om honom!

Likes

Comments

​Denna goding är hela 15 år. Han är min lilla bebis fortfarande. Nisse är en väldigt egen, unik och konstig katt men skulle aldrig vilja ha det på annat sätt. Han är lite dryg, som många katter kan vara, men helt underbar samtidigt. Erik kallar honom Nelson (från typ Lord Nelson, han är ju lite dryg liksom) och det namnet hade passat honom, I admit. Men det här är Nisse-pisse, min lilla 15 åriga bebis.

Likes

Comments