View tracker

Det är inte konstigt att marmor är en trend. För shit va snyggt det är. Älskar marmor. Så därför beställde jag hem ett par marmorlakan häromdagen. Tycker det blev så fint. Passar perfekt in i mitt rum (som jag håller på att göra om btw). Helt underbart!

Likes

Comments

Imorse mötte jag upp Erik på rådmansgatan kl.8. Vi gick därifrån till hotell Miss Clara och åt frukostbuffé. De var en underbar buffé med massa val. Äggröran var nog en av de absolut godaste jag ätit. Bilderna ovan är bara två omgångar. Åt även en macka och en stor våffla haha. Man kunde grädda egna våfflor och det fanns massa tillbehör så jag kunde inte låta bli! Så gott! Om ni vill unna er själva en god frulle någon morgon rekommenderar jag Miss Clara starkt. Underbar mat och supertrevlig personal och service.

Likes

Comments

(Jag vet att jag är otroligt blek)
Jag valde att köra midnattsblåa (marinblåa) matta naglar den här månaden. La inte ut något på mina förra men det var vanliga french fade. Den här månaden hur som helst, så hade jag tänkt köra på typ svarta matta naglar. Men så föreslog Erik mörkblåa och min nageltjej har så otroligt många fina mörkblåa. Jag tog som sagt en väldigt mörkt blå (ser svart ut i visst ljus), men är så jävla nöjd. Love them !

Likes

Comments

Jag har varit rätt kass på att hålla kontakten med folk från gymnasiet, men Jossan och jag ses fortfarande då och då. Vilket är väldigt kul. Vi sågs över en lunch på Vapiano innan jag jobbade ett pass på Operan. Det var jättekul att bara sitta och prata, sånt behövs ibland. Sen åt jag typ världens godaste pasta också (har aldrig smakat en dålig pasta på vapiano iofs). Skirbra torsdag var det.

Likes

Comments

Jag och Erik befann oss på konserten både den 16e och den 17e. Konserterna var så bra. Det rann några tårar för mig på Den sista sången. Och Erik sjöng halsen av sig på Socker (och typ resten av konserten iofs). Vi hade en mysig stund, bra platser och det var en bra konsert. Sorgligt såklart. Men kändes väldigt speciellt att få se de för sista gången. De är så sjukt bra live.

Btw, jag är helt BESATT av scenografin. Läste att det var Jocke Bergs bror som gjorde den. Skulle vilja säga till honom hur vacker och magisk scenografin var. Blev mesmerised av den.

Likes

Comments

View tracker

Alla som känner oss vet att vi brukar ha den största, bredaste, mest Kalle Anka aktiga gran som vi kan hitta. I år kände mamma att hon inte ville ha en alltför stor gran. Vilket vi alla förstod, men den såg så otroligt liten ut sen! Men fin blev den oavsett. Blev en hel del julklappar på julafton. Känner mig så bortskämd av min familj och Erik och hans familj. Alla är så fina och jag fick jättemånga superfina klappar! Happy kid.

Likes

Comments

Jag hade en väldigt mysig julafton som spenderades med min familj. Hela familjen samlad. Det blev mycket skratt, prat och julklappar. Vi körde julklappsleken, kollade på Svensson Svensson och Kalle Ankas jul såklart. Mysig jul.

Likes

Comments