View tracker

Efter jag, mamma och Tobbe tillsammans lagat en god och nyttig middag så unnade vi oss en kopp varm polkachoklad med grädde och marshmallows. Såå gott! Det här är fredagsmys - vinter edition, for realz.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Idag har jag jobbat på både H&M och Operan. Började med ett morgonpass på H&M. Kort pass, men skönt att bara jobba en kortis, komma in i det ytterligare ! När jag var klar på H&M mötte jag upp Erik i tc. Vi åt lunch på Jappi (har haft ett crave för sushi länge nu, så det var perfekt) och sedan letade vi julklappar till folk. För mig gick det rätt bra, är klar med hälften av alla jag ska köpa till! Skönt! Vi avslutade shoppingen med lite lugn och ro på Joe and The juice innan jag drog till Operan för ett pass. Haft en bra jobbdag. Men är fett trött nu! Godnatt

Jag drack "Avo shake" och Erik drack "Coffee Shake", båda var sååååå goda !!

Likes

Comments

View tracker

Idag har jag varit med mamma och julshoppat i Mall of Scandinavia. Det behövdes verkligen, framförallt efter mitt 11-timmars pass på H&M igår. De hade ju Black Friday idag också, så det var ännu lite bättre. Det blev inte riktigt så mycket handlat som jag tänkt men vi hade en mysig dag med en fikapaus, så det är okej ändå.

Likes

Comments

Tack vare mitt jobb på Operan så fick jag och Erik chansen att se Nötknäpparen helt gratis. Vi åt middag på TGI Friday's och gick direkt därifrån till Operan. Shit vilken vacker föreställning. Vet att den är anpassad till barn så den är väldigt glad, fin och färgglad (och lättförståelig). Men vilka danser och musiken, gah. Fick massa julkänslor och blev riktigt glad av den (hade ju bästa sällskapet också). Både jag och Erik blev tårögda under ett tillfälle. Den var verkligen kul att se, sååå mysig och härlig!  Om ni får möjligheten att se den, gör det!

P.s om man hade fått fota under föreställningen hade jag haft hur mycket bilder som helst, men eftersom det är förbjudet så får ni två bilder på mig och Erik istället !

Likes

Comments

Köpte den här för rätt längesen. När det fortfarande var en galen hype över de så att man i princip hade några sekunder på sig att tänka igenom och köpa haha. Stod i valet och kvalet mellan Posie K och Koko K (även lite sugen på Candy K), och det var bara för att jag inte riktigt visste hur de skulle se ut mot min hudton. Valde till slut Posie K. Är jättenöjd med produkten i sig, förutom att den inte går att måla på om det har lossnat lite någonstans utan man måste nästan ta bort allt för att få ett fint resultat igen. Tycker det är ett perfekt läppstift om man ska ut och festa och dricka. Mindre bra när det gäller en middag eller fyllekäk då oljan i maten gör den fläckig och då har vi problemet med att behöva göra om allt igen. Men älskar färgen, lite mörkare än jag trodde den skulle vara, men nöjd oavsett. Överdrivet dyr frakt men men. Nu har jag testat den och tycker väl att det känns mer värt om man köper flera på en gång då frakten är basically the same.

P.s. ser ni hur kort mitt hår är? Klippte det för några veckor sedan. Fick bara lust att klippa av allt. Ca 2 dm klipptes bort, så skönt! Love it

Likes

Comments

Sist jag gjorde mina naglar valde jag den här gången hologram-glitter på två av naglarna (per hand). Valde en ljusgrå som bas och blev jättenöjd! Tyckte det var coolt men ändå lite mer diskret än om jag tagit det på alla fingrar (även om det också är skitsnyggt). Bara två veckor kvar tills dess att jag ska göra om de igen. Tiden går så fort! P.s hologram effekten syns ännu bättre i verkligheten!

Likes

Comments

Tre aningens töntiga bilder på mig och mitt H&M kort, nyckelband osv hah, so proud doe!

Har ju tidigare nämnt att jag fått ett nytt jobb (ja; ytterligare ett efter operan) och det är jobb på H&M! Idag jobbade jag där för tredje gången. Det går bättre och bättre. Svårt med en ny affär, stort sortiment och ingen aning om hur allt fungerar än.. Men det lär jag mig successivt. Idag var en bra dag. Trevliga kollegor och kunder gjorde det lättare. Jag är extrapersonal så jag rings in när någon är sjuk eller de behöver mer än de räknat med. Men det fungerar bra för mig. Då är det lättare att balansera mina två andra jobb och matten.

Likes

Comments