Jag har alltid (liksom många andra) velat ha en walk-in closet. Men min är en mini version på en. Så det här kanske inte är drömgarderoben, i min vildaste fantasi, men en väldigt bra och fin garderob ändå! Vi har dock inte utnyttjat utrymmet eller haft perfekt inredning tidigare. Så jag bestämde mig för att göra om den. Jag har utnyttjat den till bästa kapacitet och användningsområde för mig. Så nu är jag jätte nöjd. Jag målade om garderoben och lade tillsammans med mamma in en heltäckningsmatta. Sedan satte vi upp gamla konsolhyllor jag haft, längst in där jag förvarar massa glas/porslin som jag fått genom åren samt lite blandade prylar. Och sist men inte minst så satte vi upp konsolsystemet Algot från IKEA, Garderoben är inte jätte bred, så jag har kombinerat en 40 cm konsol med en 60 cm. Varför jag älskar det här systemet är för att det är ett otroligt bra pris på den och du kan kombinera den hur du vill!

Här ser ni min lilla gömma längst inne i garderoben. Blandade prylarna, lite stickade tröjor och skor är det som förvaras där inne. Det blandade är dolda bakom en liten bit gardin jag hade över från de jag använder i mitt rum.

Det här är precis utanför min garderob. Också Algot från IKEA. Här hänger jag dock bara de neutrala färgerna, samt mina jackor som jag vill ha mer lättillgängliga. Älskar hur det blev faktiskt. Dessutom har jag fyra malmbyråer med kläder, men de är inte direkt så roliga att kolla i haha. Hur som helst ville jag bara visa dessa bilder för att jag själv är så nöjd!

Likes

Comments

Det sköna med att jobba på operan (förutom alla trevliga kollegor) är att du får spendera hela förmiddagen och en del av eftermiddagen med att göra vad du vill. Idag ska jag jobba, efter nästan en veckas frånvaro pga alla konserter jag gått på. Men det ska bli skönt att åka till jobbet, tjäna lite pengar och träffa kollegorna. Inget negativt alls faktiskt!

Likes

Comments

Jag fick ju en svindyr och superhärlig ansiktsbehandling av min älskling i alla hjärtans dags present. Min hud har blivit så mycket bättre efter den också. Själv har jag också blivit bättre på att ta hand om den efter det. Jag gav honom den här klockan. Köpte den på klockor.nu, vilket var en skitbra sida. Dock fick han den några dagar efter alla hjärtans dag, men jag hoppas han gillar den. Jag tyckte själv om den (obviously.. Annars hade jag ju inte valt den..) men vi måste ställa in den efter hans handled.

Likes

Comments

I söndags skulle jag, Erik, Patrik och pappa gått på Fantomen på operan på Cirkus, men Patriks tåg blev inställda så han kunde inte gå. Då gav pappa sin och Patriks biljett till mamma och Tobbe så att vi ändå fick sällskap. Patrik och pappa ser den isåfall vid annat tillfälle. Men det var jättemysigt. Jag och Erik tog spårvagnen dit, där vi mötte de andra två. Mamma bjöd oss på varsitt glas cava, vilket det i kroppen kändes för tidigt för, men det var gott ändå. Sen såg vi föreställningen. Den var jättebra. Asså Peter Jöbacks röst är ju att dö för. Så jävla vacker. Skitbra skådespeleri, bra sång och jättefin scenografi.

Likes

Comments

Fick hem den här tröjan idag. Så jag tog på mig den och blev helt kär. Så skööön! I början satt den inte riktigt som jag hoppats, men tycker faktiskt den var rätt fin ändå. Den är inte så tjockt stickad som jag trodde, men supermjuk. Tog på mig den så fort jag duschat och tagit på mig mina jeans. Behövde se lite okej ut när Ebba skulle komma på besök. Superlängesen jag träffade den bruden, men ikväll åt vi middag ihop hos mig. Ville inte se nyvaken ut, så tog på mig bekväma myskläder men som ser lite finare ut. Här har ni alltså bilder på min outfit jag haft idag. Bilden högst upp i höger är lite rolig tycker jag. Efter de andra tre bilderna var tagna och jag skulle ta den sista så ställde sig Wille mitt i vägen så man ser hans lilla rumpa. Så rolig!

Likes

Comments

I lördags kväll var jag och Erik på Nalen och såg på Lucky Chops! De var grymma live, som jag föreställt mig typ. Det enda var att det är en av killarna i Lucky Chops, som dansar/rör sig roligt när han spelar, inte var med på spelningen. Hade hela tiden tänkt att det var den killen som var front personen för bandet, så det kändes lite konstigt att han inte var med. Men de var verkligen bra! Nedanför här kan ni se ett klipp på de. De spelar cover låtar, och började med att spela i New Yorks tunnelbana och har sedan blivit kända via youtube!

Här har ni de! Det är han med vita kepsen som saknades. Asså hans ständiga rörelse haha.. Men de är verkligen duktiga! Check them out!

Likes

Comments

Idag har Wille varit så jävla trött. Han har varit hemma med mig hela dagen men allt han velat göra är att sova. Jag har lekt med honom men han har tröttnat efter 5 minuter, sen har jag fått i princip släpa ut honom på promenader, men så söt är han när han sover. En riktig sömntuta. Inte för att jag klagar egentligen. Jag har själv varit riktigt slö idag. Asså riktigt slööö! Haha, bara hjälpt mamma bränna över våra barnfilmer från kameran ner på DVDer. Tog inte så lång tid som jag trodde, så sen har jag mest tagit det lugnt.

Likes

Comments

  • Facebook
  • Twitter
  • Bloglovin
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw