Header
 • Onsdagsmys

  " I onsdags morgon vaknade jag upp bredvid Erik. Det gör mina dagar att få sova bredvid honom. Så nä…"

 • Min lilla samling.

  " Ni kanske inte vet det om mig, men jag är en liten samlare på vissa sätt. Jag har en shotglas saml…"

 • Nyttiga chips - yes please

  " Nyttiga är att ta i, men mindre onyttiga är de iallafall. Erik berättade om dessa för typ 3 veckor…"

I onsdags morgon vaknade jag upp bredvid Erik. Det gör mina dagar att få sova bredvid honom. Så när jag vaknade gick jag upp, fixade kaffe, smoothie och lite annat gott. Som vi åt i sängen. En superhärlig början på min onsdag. På kvällen jobbade jag ett pass på Operan. Tycker verkligen inte det gör mig något att åka in och jobba där. Trivs otroligt bra så det är ändå rätt kul!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Ni kanske inte vet det om mig, men jag är en liten samlare på vissa sätt. Jag har en shotglas samling (köper en i varje land/stad/ö jag besökt sen jag blev 18), samlade på disney legogubbar när de släpptes och sen samlar jag på dessa Carolina Gynning glas. Hur fina är de inte? Nu när jag fortfarande bor hemma så måste man ju börja samla på sig lite porslin och denna samling påbörjades på min stundent eller födelsedagen den sommaren; minns inte exakt. Som ni ser har jag "bara" 5 glas och det är rödvinsglasen. Men jag skulle vilja ha en av varje av de och gärna likadant med vitvin. Sen de övriga tror jag att jag avvaktar med. Men jag älskar formen; och hennes målningar!

Asså älskar de här, och min samling är ej klar än. Utan har mycket kvar att handla. Ni hittar de här om ni också vill kika på de eller börja samla på de som jag. Kommer vara perfekt att ha ett bra antal när jag väl flyttar hemifrån sen!

Likes

Comments

Nyttiga är att ta i, men mindre onyttiga är de iallafall. Erik berättade om dessa för typ 3 veckor sedan då han köpt de på Hemköp i Rissne. Sen dess har jag letat i varenda mataffär i närheten av mig, eller någon jag passerat till och från jobb osv. Men har inte sett de någonstans.

Idag dock, så har de kommit in till Mälarhöjdens Coop. HUR NICE? Köpte med mig en påse utan att tveka och herregud så gott det var. Nu har jag lovat mamma att halva påsen ska finnas kvar till ikväll (då resten av familjen också vill smaka), men det är rätt svårt att låta bli att gå och fylla på min skål haha.

Likes

Comments

Igår kväll var jag på släktmiddag. Det var mysigt och trevligt att träffa kusinerna igen; alldeles för sällan ses vi. Dessutom bjöd de på stört god mat och efterrätt. Så istället för en personalfest vi skulle ha med jobbet (som blev inställd) blev det fortfarande en trevlig kväll. Nu är det måndag och imorrn har jag min första mattelektion. Lite nervös, men hoppas det löser sig!

Likes

Comments

Jag prenumererade på Glossybox i flera månader. Avgudar deras små boxar. Det här är bara ett par jag hann få hem. Men när jag slutade på Toys tillfälligt och var utan jobb en månad sa jag upp min prenumeration för att jag inte visste om jag kunde ha den utgiften. Sen när jag började på Toys igen månaden efter så glömde jag bara bort att slå på den igen. Men nu ska jag börja den igen. För fy vad jag älskar dessa boxar. Så roliga och fyllda med så mycket fint! För att kolla in deras hemsida (om du själv är sugen på att få hem dessa), tryck här! P.s om du ska börja en prenumeration, passa på nu. Just nu får man 3 boxar för endast 99kr/st.

Likes

Comments

Idag träffade jag Jennifer som jag inte sett på jättelänge. Vi började med att ta en långpromenad i solen med min hund Cash, för att sedan åka till Liljeholmen för lite shopping, lunch och fika. Det var supermysigt såklart! Åkte direkt därifrån in till Operan för ett kort pass. Nu är jag hemma igen, helt utmattad haha.

Likes

Comments

 • Facebook
 • Twitter
 • Bloglovin
 • Instagram
 • Blogkeen
 • Nouw