en av de bästa med Böda är alla shower som hålls på kvällen. Det första kvällen börjar med är minidisco med Bödde. Ungarna tycker det är så roligt. Molli tycker att det är lite läskigt med Bödde men det går ändå hyfsat bra! Senare på kvällen drogs det igång med en melodifestival show. Vilket ös! Nu hade även vi vuxna trevligt! Efter showen fick Max och Molli autografer av artisterna.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nu äntligen är man här! Som vi har längtat och rräknat ner och nu är vi framme. Här På Böda ska vi vara i 2 hela veckor.

Bilfärden tog ca 4 timmar med ett stopp på vägen. Väl framme plockade Daniel och Christian upp förrälten till husvagnen medans jag och Diana gick ner mot havet för att svalka oss. När vi lämnande Billesholm var det regnigt och kallt här skiner solen för fullt med 25 grader i luften. Jag klagar inte😝

Barnen älskade verkligen att vara här. Bada och sola hur mycket dom ville. Vi hade tagit med kickarna till ungarna, ja även till mig och Christian. Ungarna kickade på för fullt och Christian med för den delen. Men jag hade deasvärre lite problem med det. Riktigt läskigt och svårt dessutom fastnade jag med klänningen i bakhjulet inte så kul. Så nä jag låter bli det där. På kvällen begav vi oss upp på en liten rundtur till centrat. Det var rejät mycket folk här. Märks att det är högsäsong. Alla tog vi oss en glass och njöt av tillfället.

På kvällen avslutade vi med en grillning och lite spel och gott.barnen var helt över energiska av att sova i husvagnen. Äntligen var vi här!!


Likes

Comments

även idag tittade solen fram, dock inte lika starkt som de föregående dagarna, men det gjorde inget för vi skulle till hembygdsparken tillsammans med Robin och Lotta. Med tanken på att det inte var strandväder så var det mer än vi här. Knöcka. På parkeringen men vi lyckades klämma in oss tillslut. Vi gick först en runda och tittade på djuren,Max och Molli var så exalterad av att visa Emilia allt som fanns här. Det var nämligen första gången för hela deras familj. Det är en härlig utflykt att åka hit. Max är mest förtjust i Pytteskogen eller Trollskogen som han kallar det. Han och sin livliga fantasi. Just i denna stund så var han en riddare med en pinne som ett svärdä och en kotte som en bomb.


innan vi avslutade dagen med en glass lekt barnen av sig på den stora lekplatsen som finns där. Idag var det speciellt en gunga som var populär där man kunde åka 6 st och en vuxen i detta fallet puttade på. När det väl blev Max tur och han hade gungat ett tag såg jag i ögonvrån att han tappar taget och trillar av gungan. Jag går fram till honom och frågar hur det gick han krampar fast vid min arm och säger mamma kom, kom! Och drar mig till sidan så att ingen ser. Sen kom det han började gråta och sa att han fick jätte ont i huvudet. Det jag reagerade på var att han drog mig till sidan innan han blev ledsen, precis som han skämdes inför de andra barnen. De har jag aldrig sett förr. Men det är klart han börjar ju bli stor nu och bryr sig säkert vad andra barn tycker. Ush ja det är bara att acceptera han blir äldre och jag kan inte stoppa tiden.

Utflykten avslutades som sagt med varsin stor glass.


på kvällen var vi bjudna till Christians mamma och hennes nya kille Ronnie på grillning. Rikigt trevligt!


​torsdagen blev en riktigt shopping dag inför Böda. Man vill ligga i fas så man slipper stressa i sista stund. Så nu är nästan hela packningen med😊

Likes

Comments


Idag vaknade man med ett stort leende på läpparna. Min första semester dag, underbar känsla. Flera av våra vänner har bara några ynka få dagar kvar. Men inte vi😄


Vi gjorde i ordning oss tidigt idag för jag och ungarna skulle till stranden med Bella och hennes barn. Mamma kom med en lysande idé igår att vi skulle med dom till bortahusen i Landskrona. Så ditt fick det bli. Så underbart fint var det. Inga alger eller tång i vattnet heller inga stenar att trampa på och få ont i fötterna av. Det bästa var att det var lång grundt perfekt! För barnen.


Max och Molli älskade verkligen att vara här. Det tog dock ett tag för Max att förstå att det inte fanns något farligt i vattnet, så som sjö odjur, hajar, jätte krabba haha så livlig fantasi har han.


det var så skönt och behagligt i havet. Vi satt alldeles intill vattnet så barnen kunde leka fritt men att vi ändå hade koll på dom.Likes

Comments