Header

Postad i: Allmänt

Håkan Hellström. Ullevi. Behöver man ens säga något mer?

Min syster och jag åkte till Göteborg för två helger sen. Då på vägen dit visste jag inte hur bra det skulle bli.

Vi bodde på scandic, precis vid nordstan. Så en shoppingtur innan konserten var såklart en självklarhet. Hittade tyvärr inget som fall mig i smaken första shoppingturen. För det är somsagt väldigt mycket rea just nu, och folk är verkligen som gamar, eller kanske mer ska förklara det som Vilda djur. Zaras reabord var helt förstörda. Man ville inte ens kolla. Tyvärr.

Men på shoppingrunda nummer två, med andra ord efter lunchen. Så hittade jag en jättesöt hängselkjol i svart lite tvättat material, på mango. Den blev även kvällens outfit faktiskt. Så var riktigt nöjd. Och endast för 399 kr.

Ni ser kjolen svagt på bilderna nedanför:

Sen var det äntligen dags för håkan.

Jag kan förklara det såhär. Stod och fulgrät igenom varenda låt. Det var verkligen så mäktigt. Tänk er 70 000 människor stå och sjunga med till hans låtar. Det var härligt. Verkligen. Synd att han nu ska ta en paus i några år. För jag var verkligen taggad för nästa år.. hehe

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Postad i: KNÄSKADAN

Då var operationen gjord. Jag har ett nytt korsband och livet leker. Eller?

Jag tycker verkligen att det är skönt att allt är färdigt. För jag var då himla stressad för allt, då jag inte hade en aning hur det var att opereras eller sövas. Men det är man väl med allt som är nytt.

Allt gick superbra verkligen. Vaknade upp på onsdagsmorgonen 2 Augusti, med lite väl mycket energi. (Jag blir sån när jag är nervös) tvättade av mig med riktigt spritade svampar, så hela jag luktade som ett sjukhus. Och sen var det bara att åka in.

Väl där, satt vi och väntade ett bra tag, sen fick jag vinka av mamma och Tilda, för att göra mig redo. STOR PIL på benet, sen låg jag där i operationssalen. Och ja, sen minns man ju inte så mycket mer..

Vaknade upp på uppvaket, ganska trött, sliten och något snurrig. Vet inte hur många pinsamma grejer jag tänkte och sa där inne, haha.

Runt klockan fyra var det dags för hemfärd, och ja sen har dagarna flugit fram.. liggandes i sängen.

Dagarna har varit riktigt jobbiga. Det är en smärta som är ihållande från det man stiger upp tills det man går och lägger sig. Inte så att jag dör av smärtan, men en mer irriterande. Stygnen spänner, nedre delen av benet har ingen känsel och BAKSIDA LÅR. Det är där smärtan är som värst. Känns som man slitit av hela lårmuskeln när man går eller rör sig.

Som tur är, tar man ganska starka tabletter mot smärtan. Och det är därför jag varit kompis med sängen för det mesta de senaste dagarna efter operationen. Trötthet deluxe. Men sen sover man ändå aldrig på nätterna. Konstigt va?

Ska bli så underbart sen när jag väl får börja träna igen. Gud vad jag ska springa, cykla och köra på. Och det är så skönt att känna att man är Påväg dit... så småningom..

Likes

Comments

Postad i: KNÄSKADAN

JA! JA! JA! JA! JAAAAA! Jag har äntligen fått operationstid. Det räckte med att jag gick in till läkaren, och hon såg direkt att mitt knä inte direkt hade gjort några större framsteg (tyvärr) och fixade tiden direkt. Så om ca 3 veckor är det dags. Jag är taggad för att mitt knä ska bli bra igen efter detta. MEN (med ett stort M) jag är skiiiiitnervös för att sövas. Tycker bara att det är så konstigt att bara somna in av något de sprutar in i kroppen/ eller man andas in. Får nästan panikattack när jag bara skriver det nu... herregud. Jag är mesig, jag vet det. men usch...

iallafall.. nu längtar jag tills operationen är över, då jag har en hel menisk och ett främre korsband igen. Då jag kan örja jobba mot ett mål, och att spela fotboll igen. Tänk er känslan första träningen igen efter detta. Herregud vad härligt. Men försiktig lär man väl va ett bra tag..


BOSÖN Landslagsläger 2012

Förutom att jag är superglad för operationen ( för det mesta, haha ) så är det lördag, piss dåligt väder dock, men skönt att ha hela familjen samlad, och bara vara vi. Det behövs i sånna här lägen, tro mig! Planerna idag är inte många. Vi får se var dagen har att erbjuda helt enkelt. Kan väntas lite rehab för min del, men det ingår ju i vardagen nu för tiden. haha

Likes

Comments

Svullet knä. Igen. Ska inte glömma bort att skriva godmorgon också. Men igår var mitt knä som en liten boll igen. Och det är tråkigt.

Dock kanske det kan beror på att jag kan gå mer nu och gör det så mycket som jag kan. Rehab för knät tänker jag. Sen när man tittar dit ett tag efter är det en massiv jäkla ballong. Snyggt ju?

Men imon är det läkarbesök, och det ska bli skönt att se vad dem har att säga. Hade lite panik igår, då jag fick påminnelse om besök idag? Och jag bara "nej nej nej, jag kan inte. Och jag måste ju dit, pch så kommer det bli längre fram" osv osv men det löste sig, det hade blivit fel, och tur var väl det kunde inte direkt skynda mig hem från kussarna. Hah.

Idag åker vi hem. Tråkigt. För det är avkopplande att komma till en annan miljö. Samtidigt som det är skönt att komma hem sen. Men denna gången gick dagarna alldeles för snabbt. Fast visst.. det gör de väl alltid när man har roligt.

Nu väntas en liten bussresa hem. Denna gången får vi hoppas Elof och jag sitter bredvid varandra. Tråkig hitresa om man säger så.. jävla gubbar..( ursäkta språket)

Snart är det helg igen, och jag ska nästa vecka förhoppningvis börja jobba lite! Wihooooooo

Likes

Comments

Ny vecka, nya möjligheter. Iallafall när det gäller mig.

Nu är det inte långt kvar tills läkarbesök. Och jag är lite mer motiverad än vanligt. Och det känns skönt. Idag är det lite semester med, ska hälsa på kusinerna, och kryckorna är med igen. Känns säkrast så. Men skönt att koppla av lite.

Känslan i knät idag är, sådär faktiskt. Har haft en smärta i det ett längre tag nu, och det går inte riktigt bort. Vet inte om det beror på att svullnaden är helt borta, eller att det helt enkelt är mycket som är knasigt där inne. Svårt att säga. Hoppas bara det blir bättre så småningom.

Saknaden till fotbollen har också varit extrem det senaste dagarna. Längtar till och med till intervallträningen, eller blocklöpen som vi kallar dem i TS. Och det mina vänner är sjukt. Att inte kunna springa runt med en fotboll 4 ggr i veckan är alltså jobbigt. Iallafall mentalt jobbigt. Det som jag mest tänker på är rehaben efter operationen. Vissa säger 6 månader. Och ja, vi får hoppas de månaderna går snabbt isf. För jag kommer vilja spela direkt efter operation. Haha

Man har även lagt på sig lite hull nu minst sagt. Eller som Vi kallar det. "Sambofet" haha, nä skämt åsido. Men jag vill inte annat än att kunna springa, och träna som man blir riktigt svettig. Hastigheten på cykeln nu, är inte den snabbaste i stan. Om man säger så. Och när man ligger hemma en hel dag, med lite gott i skafferiet. Ja ni kan ju bara tänka er...

Men, man ska skynda långsamt. Eller vad det är man säger. Men idag längtar jag till fotbollen, ganska mycket...

Likes

Comments

Söndag, och en ny vecka är passerad. Känsla idag. Bättre än förväntad faktiskt. Känner mig lite piggare i knät, och i huvudet. Haha. Blev lite kalas för min kära vän igår, full imon party. Och bästa utklädnad gick, jotack till mioa. Haha nöjd är man. Dock gick vi hem tidigare. Det känns i knät när man står upp ett bra tag om man säger så. Men idag är det bra somsagt.

Körde rehab igår igen. Lite svettigare, och snabbare på cross trainen, SKÖNT. Men efter den var man inte taggad på resten av rehaben. Herregud. Trodde jag skulle kräkas. Men det gick efter omständigheterna bra.

Filmade även rehaben med knät. Känns som lite framsteg iallafall...

Nu räknar jag ner dagarna till återbesök hos specialistläkare nästa vecka. Förhoppningvis mer svar då, om operation osv. Håller alla tummar jag kan. Och att jag smått kan börja jobba igen. Rastlöshet deluxe här


Nu ska jag njuta i solen.
Ha en fin dag

Likes

Comments

Instagram@peterssonsofiaa