God kväll!
Nu när hösten är här och vintern närmar sig med stora steg så längtar jag tillbaka till sommaren. Jag längtar tillbaka till Spanien. Vill åka iväg igen tycket verkligen inte om när det börjar bli grått o disigt ute...

Just nu ligger jag i soffan hemma hos P och tar det lugnt. Hade inte tänkt att hitta på så mycket mer ikväll mer än att bara ta det lugnt och vänta på att han slutar jobbet och kommer hem till mig så man kan gå och sova sedan. Brukar dock större delen av gångerna redan ha somnat när han kommer hem. Men tänkte försöka hålla mig vaken idag så får se hur det går.

Nu ska jag fortsätta att kolla serier så hörs vi!

Likes

Comments

Godmorgon!
Första november idag och det är ett riktigt höst väder ute vilket jag tycker det har varit ett bra tag. Saknar sommaren och Spanien väldigt mycket dagar som är grå och regniga. Nu på dagen ska jag hem till min kära pojkvän och ta det lugnt innan man ska till jobbet ikväll. Och sedan imorgon är man ledig vilket ska bli riktigt skönt. Men nu först göra i ordning min systerdotter för förskolan.

Ha det bra, så hörs vi!

Likes

Comments

God middag!

Idag överraskade jag min kille med att ge han frukost på sängen, vilket var uppskattat. Han åkte till jobbet så jag passade på att åka hem till pappa en sväng o ta det lugnt innan mitt arbetspass börjar vid 15-23,30. Imorgon ska jag ha en mysdag tillsammans med min systerdotter och hitta på en massa bus. Så nu ska jag fortsätta med att göra mig i ordning inför jobbet.

Så hörs vi!

Likes

Comments

Det var ett tag sedan som jag skrev här och det har hänt otroligt mycket sen sist. Jag känner att det skulle vara kul att börja igen efter mitt uppehåll. Visst det händer inte mycket men ibland är det bara skönt att skriva av sig lite. Så alla gamla inlägg är borta och jag tänkte börja om på en ny kula.

Ha det bra så länge så hörs vi! Likes

Comments