Träning

Idag har jag ont i på riktigt hela kroppen.

Det var så skönt att träna på mattan igår. Kändes helt okej, andningen tog lite stryk men då jag hade turen att köra med Roger som höll i passet fick jag några minuter här och där för att återhämta mig då han kollade runt.

Nu såhär morgonen efter känns andningen något ansträngd, gör lite ont när jag försöker ta djupa andetag. Men nu vet jag inte tillräckligt om kroppen för att veta hur jag ska tolka det.
För mig känns det mest som jag ramlat tillbaka till ruta ett, den där rutan som sällan uppskattas. Så jag hoppas det bara är det, att konditionen har tagit stryk när jag varit sjuk. Och inte att jag kommer ta skada av det.
För det kändes ändå som att passet gick hyfsat och att jag fick tillbaka andningen ganska fort.

Skönt var det ändå, och jag längtar till nästa pass. Och benen är sådär blåfläckiga, precis sådär som ett mattpass brukar lämna mig.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

egentid, Träning

Har tänkt att jag ska skaffa gymkort.
Det står mellan fitness 24 seven och everytime fitness.
Vet dock inte riktigt vilket än. Skulle ju vara kul att träna med någon ibland.

I år har jag lyckats med målet att bli mer aktiv igen. Även om jag dom senaste månaderna haft lite bakslag.
Lite hemma, lite på jobbet, mycket barnvagnspromenader, och två pass på mattan sen slutet på sommaren.

Nästa år vill jag att de ska bli mer, mer tyngre träningspass och ändå lika mycket lekpass.

Att skaffa gymkort 1 januari känns dock dumt, enda tiden på året gymmen är överfulla förutom fredagkvällar då folk verkar behöva lite extra pump.
Men om jag skaffar ett nu innan jul så kommer jag ju inte behöva trängas i mellandagarna åtminstone.

Så everytime eller 24 seven?

Likes

Comments

Familj

Åh vad jag önskade att Rasmus gillade att åka bil lika mycket som mig och Luke.
Men åksjukan har bara blivit värre och värre.

En resa ner till Linköping innebar tvättning av barnstolens klädseln, vädring av bil, tvätt av kläder och inbillningsillamående för oss andra.
Som tur är verkar han återhämta sig väldigt snabbt så fort han inte sitter i bilen.

Hemresan igår... ja inte den gick helt fritt. Betydligt lindrigare men även då blev det en uppkastning. Som jag fick rätt i handen. Mitt på motorvägen. Med ingen chans att stanna, och som att det inte vore nog så passade vi även på att köra fel.
Men vi tog oss hem tillslut.
Kommer dröja innan vi vågar bila iväg med den pojken igen .

Likes

Comments

Familj, Hemma hos oss

Ungarna är i fullgång med att leka med julklappar som dom fått i helgen.
Jag försöker vakna till liv med mängder av kaffe.

Idag ska jag äntligen ner och träna på mattan igen. Känner mig tillräckligt frisk för det nu.
Aldrig mer ska jag få lunginflammation eller annat som totalt sänker mig såhär lång tid..inte för att jag kan lova det, men jag kan hoppas.


Ser ut som att vi har haft inbrott här i helgen när vi var borta, det har vi inte. Vi har det bara väldigt stökigt. Så jag längtar lite smått tills det är dags för Rasmus att sova så att jag och Luke kan leka den superskojiga leken, nu jäklar städar vi.

Likes

Comments

Är i vanliga fall en person som är så insnöad på rituals produkter. Men nu under julmånaden har en palmolive letat sig in i duschen. Den luktar så härligt gott i mint att man gärna tvålar in sig en gång extra.

Likes

Comments

Tre timmars sömn har jag lyckats skapa ihop i natt. Känns som att jag är tillbaka till spädbarnstiden.
Gick och la mig vid halv ett när jag kom hem från jobbet, och precis när jag höll på somna in vaknade Rasmus och fick komma upp i våran säng. Där låg han och rev, slet, prata. Ja allt för att hålla sig och mig vaken.
Sista gången jag tittade på klockan var den strax efter fyra.
Vaknade av att A kom upp och väckte mig försiktigt eftersom han var tvungen åka till jobbet.

Kaffekopparna löser av varandra idag. Men vi tog oss till öppna förskolan och där busade dom loss rejält.

Ikväll hade jag tänkt träna, dock hinner jag inte med det eftersom jag ska till tandhygienisten idag. Nervös redan nu, och värre kommer det hinna bli. Ännu läskigare att gå dit när jag inte ens ska träffa min tandläkare, den enda jag dom senaste tio åren har vågat gå till.. men det blir bra.

Likes

Comments

Inne på årets sista månad.
Och endast i januari var jag lika sötsugen som jag är nu.
Troligtvis för att jag närmar mig målet jag lovade mig själv. Att vara godis fri i år. Det är sällan lätt att klara saker, och det här är inget undantag. Men jag kämpar på.
Efter nyår hoppas jag att det blir lättare igen. Men kommer helt klart kännas konstigt att vara utan julgodiset, och att bara julfika på helgerna. December är ju en månad man lätt släpper på allt.

Nästa år har jag bestämt mig för att introducera godis på lördagar, 30:-. Äta upp det och sen vara nöjd. Klarar jag det inte blir det totalstopp igen. Klart det är dumt av mig, men jag vill kunna äta lite utan att det ska bli för mycket.
Kanske hinner jag ångra mig. Jag måste ju inte äta godis om jag inte känner för det då.

Likes

Comments

Jul

Har blivit lite aven tradition att åka hem till min mamma på första advent. Och även i år blev det en trevlig fika och massa bus.

Från att november har känns som en evighetslång månad känns det nu som att allt går i rasande fart. Fortfarande inte klar med julpyntet hemma. Blir man ens det när barnen okuperat så gott som hela hemmet?
Fören igår hade jag knappt hunnit tänka på julklappar tills att idag inse att jag nästan är klar. Inte helt, men en bra bit på väg.

Vad gör alla på första advent? Att stå i flera timmars lång kö för att träffa tomten har vi lagt på is, träffa tomten får vi lösa på annat sätt.

Likes

Comments