Då gick man i v34 idag :) tiden går fort nu tycker jag. längtar jätte mycket. fast är lite orolig inför förlossningen men de ska nog gå bra. dom som ska vara med ör min make, mia, selliz (varit med dom andra 2 förlossningarna) och min älskade moster men vem vet kanske aldrig hinner till sjukan innan bebis är ute. nehe om man skulle fortsätta plocka lite här hemma så de blir färdigt innan bebis kommer :)

ha de gott

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

bebis

idag har man varit på mödravården med misstänkt havandeskapsvikt förgiftning då jag har ökat extremt mycket i vikt men det var inte någon fara. men ska hålla koll på de eller om min huvudvärk blir värre eller vätskan i benen. nehe om man skulle äta lite kvällsmat. det blir flingor och mjölk. älskar min familj. dom betyder allt för mig. längtar efter bebisen med som är beräknad den 25mars.

min man har känslan att bebis kommer den 27 februari.

Likes

Comments

Hejsan. nu har man börjat blogga. .:)

då är man gravid i slut tampen med barn nummer 3. mysigt men jobbigt. igår kom min kära moster på besök och stannar tills i morgon. tycker det är jätte roligt. det var ett tag sen man sågs. nehe dags att slänga sig i duschen efter stallet. kommer nog skriva sen igen

ha de gott så länge

Likes

Comments