Header
View tracker

Nu är jag hemma igen och ska titta lite serie och vila. Idag så har min svacka blivit djupare så jag mår inte sådär super precis. Så jag ska ta det väldigt lugnt idag och jag hopps på att jag får tillräckligt med energi för ett ryggpass ikväll.
Jag hade i alla fall en jättemysig stund med Jackie i Haninge. Fikade och gick runt och tittade i olika butiker, sedan så valde jag att åka hem!
Nu ska jag bara njuta av lite helg utan plugg!

Likes

Comments

View tracker

God morgon allesammans! Jag är medveten att mitt bloggande har stått still lite under de senaste dagarna men jag har väldigt mycket på gång just nu. Jag har ett fullspäckat schema inför helgen och en massa att se till att fixa med till kommande vecka. Min gårdag inkluderade en massa serie tittande för att koppla av och ytterligare ett telefonmöte! Jag rensade även huvudet genom att äntligen städa rent mitt rum. Jag var otroligt seg efter allt som hänt under gårdagen så jag valde att lämna allt planerande osv tills idag och på söndag!

Idag så ska det ske en massa saker och jag håller som vanligt tummarna att åtminstone hälften blir gjort! Vid tolv idag ska jag möta upp Jackie för att hämta de kakor som min familj köpte för att hjälpa Jackie med pengar till studentflak. Efter det kommer jag troligen befinna mig på gymmet och avklara ett ryggpass med Sasha innan jag befinner mig hemma igen. Jag har stora planer på att spela in min video idag eller i morgon beroende på hur mycket annat jag får gjort. Jag ska även planera kring mitt nya träningsschema samt det nya skolschemat jag påbörjar nästa vecka. Jag har även en del jobbrelaterade saker att ta itu med så vi får se hur mycket som faktiskt blir gjort nu under helgen.
Med andra ord ska en del saker ske idag och jag håller verkligen tummarna för att jag kommer hinna med så mycket som möjligt!

Ta hand om er!

Likes

Comments

View tracker

Hejsan! Ett jääättesent inlägg men jag behövde få vara för mig själv nu under dagen. Det har varit så skönt att få koppla av idag tills jag nu känner att jag har tid. Min fredag har varit jättemysig och verkligen sådär perfekt som jag önskar att varje fredag kunde vara!
Jag började med att ta en sovmorgon till ungefär tio för jag sov så dåligt under natten. Efter det åt jag frukost och sedan åkte jag och Sasha till Nynäshamn för att träna och gå lite ärenden.
Vi genomgick ett underbart benpass på lite över en timme och båda var hela slut efter. Men det var såå värt det, herregud som detta kommer kännas i morgon. Efter gymmet handlade vi lite innan vi tog bussen hem igen!
När vi kom hem så åt vi en efterlängtad lunch innan det var dags att hämta dom små från dagis.

När vi kom hem sedan igen så stretchade jag och Sasha så gott det gick med de små runt oss. Nu så ligger jag bara i soffan och ska snart plugga lite teori inför nästa vecka.
Jag hoppas ni alla haft en toppen fredag och att den fortsätter bra! ✨

Likes

Comments

Så jag kommer inte gå in i detalj kring allting för det är tanken att jag ska göra i min video som ska komma upp nu mot slutet av denna månad. Jag är lite i en rörig period i mitt liv som jag ändå tror många av er vet, den blir inte heller lättare så jag försvinner ganska lätt. Om man nu kan uttrycka sig så.
Saken är den att jag själv märker vilken otrolig frånvaro jag börjar ge bloggen igen och det är inte meningen men det är väldigt mycket just nu.
Under de senaste veckorna har mitt liv bestått av att bo i en väska, åka olika bussar fram och tillbaks, aldrig bara stanna upp och andas. Nu, när jag kan stanna upp ett tag så hinner jag ändå inte andas. Jag har återigen lagt på mig alldeles för mycket och jag vet inte riktigt hur jag ska ta mig genom detta?

Jag är väldigt förvirrad. Jag känner mig inte som mig själv utan bara som spegelbild av den jag brukade vara. Det kommer komma en sådan bra och mer ingående video på allt detta men jag kände ändå att jag behövde få ut lite i text. Jag ber verkligen om ursäkt för att bloggen fallit en del på sista tiden men jag jobbar på det.
Jag försöker kämpa på som vanligt, göra roligare saker och bara överleva helt enkelt.

Låt mig be om ursäkt för denna lite mer dystra text men jag kände att jag behövde få ner något så ni kan ha lite förståelse kring varför det har tagit stopp här igen. Men troligen kommer jag försöka spela in videon i morgon så den kan komma upp tidigare för er skull.

Likes

Comments

Nu går jag på långhelg efter en dag i skolan. Jag väljer även att skippa gymmet idag för att kunna plugga lite extra teori och se till att jag ligger i fas med den ordentligt till nästa vecka.
Jag sitter just nu på tåget påväg hemåt igen, ska bli så skönt. När jag kommer ska jag dock först se till att fixa i rummet ordentligt innan jag sätter mig och pluggar. Sedan ska jag börja lägga upp mitt nya träningsschema eftersom jag får nytt schema i skolan nästa vecka. Så jag måste se till att allt går ihop och allt sånt, måste även börja planera hur jag ska göra upplägget för mat osv.

Jag har en massa saker att fixa med idag, ska även hämta ut mitt paket som kom idag! Så nu börjar allt gå ihop för min del, nu ska jag bara börja planera min video som kommer i slutet av Januari/början av Februari!
Men jag hoppas ni alla haft en jättebra dag! ✨

Likes

Comments

View tracker

God morgon även om jag inte sovit alls inatt. Jag hoppas allt är bra med er alla och att nu är redo på helg! Igår så var jag alldeles för trött för att skriva något, det var sista dagen då jag slapp plugga teori så jag tog chansen! Jag kollade klart på en säsong av min serie och påbörjade den andra. Jag fotade mer till min utställning, lite vardagliga bilder och planerade min dag jag nu har framför mig!
Det är min första skoldag efter hela tre veckor och jag känner mig inte så redo. Det har hänt så mycket på senaste tiden så jag känner mig inte redo för skolan riktigt än.
Men detta gäller utställningen så jag måste åka in för att se till att jag ligger rätt till. Efter det så ska jag åka hem för att ta mig till gymmet.

Jag hoppas på att komma hem ganska så tidigt för nästa vecka börjar mitt nya schema och jag börjar sent och slutar sent. Så jag försöker förbereda mig ganska så mycket på att börja gå långa dagar.
Jag hopps verkligen att jag kommer orka med det och att mina utredningar startar så jag kan få hjälp med allt.
Men nu så ska jag njuta av de sista minuterna jag har innan jag ska sticka iväg till bussen!
Ha det gött!

Likes

Comments

Ni vet när man köper nya träningskläder? Den känslan har jag nu!! Jag längtar så mycket till morgondagens benpass, det ska bli sååå härligt att få träna i mina nya sköna kläder som jag köpte idag!
Bättre bilder kommer!

Likes

Comments