Header
View tracker

Jag har inte fått en sådan bra fredag, kan jag ärligt säga. Jag hade verkligen behov av att få hjälp på första lektionen men då är inte läraren där?? Så den lektion som jag faktiskt behöver på blir inställd.
Efter det så var det historia direkt, men min lärare var lite snäll och lät oss gå vid tolv. Dock så höll han oss 30min över vår ordinera lunch men om jag bortser från det så var det ganska så skönt att få sluta redan vid tolv. Nu ska jag hem och fota en massa inför tisdagens lektion och försöka få ihop min historia uppsats.
Efter det har jag planer på att ta det lite lugnt för min kropp kommer nog inte orka annars.
Jag är extremt trött så vi får se hur allt blir, jag skulle nog behöva sova lite men jag måste bli klar med uppgifter nu, haha.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Jag kan väl ha ljugit lite ang hur "bra" min morgon faktiskt var. Jag åkte på en kraftig påminnelse under morgonen, vilket skrämde mig ordentligt. Jag blev helt yr, mådde illa och var nära på att falla ihop. Välkommen återigen kära blodtryck. Ärligt talat så blev jag såpass rädd att jag tvekade enormt mycket gällade att åka till skolan idag.
Men det lugnade ner sig tillräckligt för att jag skulle våga ut ur huset och jag håller tummarna för att inget händer under dagen. Jag hade mycket hellre varit hemma men jag måste verkligen till skolan idag, även om det är en risk.

Likes

Comments

God morgon på er allesammans! Jag har fått en jättebra start på min dag även om jag sovit super dåligt. Jag sover alltid dåligt första natten själv efter att jag sovit med Alexander, så det var inte så oväntat. Men det blir lika jobbigt att gå upp kvart i fem för det ändå.
Jag har hunnit med en del stretch under morgonen, vilket alltid gör mina morgnar lite bättre. Efter det gjorde jag äggröra för att variera lite på frukosten, måste börja med det igen. Nu är jag på bussen mot skolan för att klara av min andra dag i skolan. Känns smått konstigt att bara ha varit i skolan i två dagar men så blir det ibland.

Efter skolan idag kommer jag åka hem direkt för att plugga och inleda helgen med en heeel del planering av nästa vecka. Jag ska ju ta mig tillbaks till gymmet nästa vecka, kanske redan nu under helgen, så då behövs ett upplägg. Jag har som sagt en hel del plugg att få klart så jag kan börja tacka och stänga detta kapitel i mitt liv. Jag ska även åka till mor nästa vecka så det krävs en del planering i det också.
Jag kommer helt enkelt ha fullt upp MEN jag har äntligen kommit underfund med vad för video jag ska göra tills på söndag! Det kommer vara som en "update" av en tidigare video men hoppas det funkar för er ändå!

Ha en toppen fredag allesammans!

Likes

Comments

Det absolut bästa jag vet är nog att stretcha! Jag har varit ifrån dessa rutiner ganska länge tyvärr nu dock men jag har sakta men säkert tagit mig tillbaks till dom. Idag fick jag hjälp av Sasha med att stretcha ryggen ordentligt, vilket verkligen behövdes. Jag ska försöka att börja stretcha på morgonen och kvällarna igen, känner att min kropp behöver det.
Blir alldeles lagom och bra att komma in i mina stretching rutiner eftersom jag kommer ta tag i att komma iväg till gymmet nästa vecka!

En lycklig kropp, ett lyckligt liv

Likes

Comments

Jag har verkligen så svårt att hitta övningar för överkroppen. Benövningar har alltid varit en favorit att hitta nya men att träna överkroppen, hatar jag. Mest för att jag aldrig vet vad för övningar jag ska göra? Men för någon vecka sedan laddade jag ner Fitonomy och tack vore den har jag funnit ny motivation för att träna överkroppen!

Likes

Comments

Jag insåg i morse att jag hade eget arbete idag, alltså jobba hemifrån! Jag är så taggad på att få börja fota till min utställning och börja jobba ordentligt med allt. Jag passade även på att sova några timmar under morgonen så jag har tillräckligt med kraft för att orka plugga idag.
Dessvärre vaknade jag upp med huvudvärk igen så måste se till att äta ordentligt först innan jag gör något annat!

Hoppas ni fått en bättre start på dagen!

Likes

Comments

Jag känner mig redo att ge bloggen en kick igen och försöka uppdatera bättre igen!
Hela dagen igår så var jag inomhus, tittade på tv, åt mat och spelade mobilspel. Vi hade en riktig mysdag igår där vi fixade middagen och sedan hade en filmkväll.
Jag kom dessvärre aldrig till ro under natten och att då behöva gå upp vid fem idag, var inte underhållande.
Men jag känner att jag måste åka till skolan nu efter några dagar ifrån igen.

Idag så ska Alexander åka hem igen, vilket inte är kul alls. Jag kommer garanterat sova sämre nu när han åker hem men vi ses nog snart igen.
Jag ska möta upp honom i tc efter att jag slutat för att säga ett ordentligt hejdå innan jag åker hemåt igen. Väl hemma ska jag plugga och städa ordentligt. Sedan ska jag även försöka hinna spela in en video tills på söndag så jag inte missar även en vecka, heh.
Jag har en kort dag idag som troligen kommer bjuda på en massa arbeten då det gäller vår utställning.

Jag tänker även förvarna lite om att det kommer komma ett inlägg om mitt mående under dagen. Det har hänt en del så jag känner att jag behöver skriva av mig!

Ha en jättebra dag nu allesammans!

Likes

Comments

Jag har inte mått bra alls idag så jag har varit hemma, ätit och vilat. Jag ska snart ta och plugga en del för att komma ikapp med det mesta.
Jag ska även tvinga ut Alexander ut på en promenad innan det blir allt för mörkt så jag får lite luft.
Jag har även planerat kring min nästa video osv så lagom till söndag kommer en ny video. Om vad vet jag inte riktigt än.
Jag har inte så mycket att berätta om den här dagen, allt känns bara blä just nu så..

Likes

Comments