Header

Jag får mina så kallade återfall hela tiden. Jag mår jättedåligt vissa stunder och andra stunder så mår jag hanterbart dåligt.
Just nu, är det jättedåligt. Jag har börjat stänga in mig på rummet, skippa måltider igen och bara gömmer mig under mitt täcke. Jag vill inte göra nånting, jag vill inte lämna min säng eller socialisera mig för fem jävla öre.
Allt jag vill är bara att få vara för mig själv och inte ha någon annan nära, men samtidigt vill jag att någon ska hålla om mig när jag mår såhär.
Samtidigt som jag vet vad jag vill så vet jag samtidigt inte vad jag vill, jag lessnar just nu.

Jag vill må bra, samtidigt som jag är rädd för att må bra. Jag minns inte när jag mådde riktigt riktigt bra sist, jag minns inte känslan.
Vill bara att allt detta ska få ett slut så jag kan få ta vara på livet igen. Nu är det bara ett evigt dryftande mellan verklighet och inte.

Likes

Comments

Det blev ingen skola idag då tåg och lektioner var inställda. Så jag har varit hemma idag. Jag ska plugga hela dagen för att inte hamna efter för mycket. Jag känner faktiskt ett ganska rus att få plugga lite så jag kommer mer i fas.
Jag är väldigt seg pga träningsvärk men jag hoppas att denna dag kommer gå rätt till så jag hinner det jag vill hinna idag.
Gårdagen gick så fort så idag behöver jag verkligen vara produktiv! Mer än så har jag inte riktigt planerat för dagen, bara få ihop allt jag behöver få ihop!

Likes

Comments

Sååå som jag tror många märkte så dog jag lite igår. Jag hade fullt upp i skolan med fys på idrotten osv. Efter idrotten så fick jag skjuts av Jackie till tåget vilket var otroligt trevligt!
Jag åkte till Ösmo där Sasha hämta upp mig för att åka vidare till gymmet för benslakt. Vi kom till gymmet runt sex tiden och har klara strax efter sju. Det var jättemycket folk på gymmet så allt kändes bara stressigt.
Men fyfan så bra jag mådde efter ett efterlängtat benpass och jag hade ont redan medans vi var påväg hemåt. Efter gymmet så åkte vi och handlade lite innan vi åkte hem för maat.
Vi var hemma strax innan åtta på kvällen, jag åt mackor till middag då jag varit så stressig idag och behövde bara få något litet i mig.

Jag låg i soffan hela kvällen sen, jag orkade inte göra ett dugg. Jag var otroligt less på allt igår så jag ville inte göra ett dugg alls. Så det tog emot skapligt mycket att behöva gå upp tidigare än nödvändigt idag för ett morgonpass.
Idag ska det bli bättre uppdatering, det lovar jag.
Ha nu en toppen dag allesammans!

Likes

Comments

Hallå, måndag morgon igen och jag ska tillbaks till skolan. Jag har varit borta väldigt mycket från skolan nu den senaste tiden, det suger men jag ska jobba mig tillbaks nu. Jag har haft ett par extremt jobbiga veckor och det kommer inte bli så mycket lättare nu framöver. Men jag ska som sagt kämpa på så gott det bara går.
Igår så efter vi hade sprungit låg jag bara i soffan, jag vilade, städade rummet och gjorde upp en plan på hur kommande vecka ska spenderas med plugg osv. Jag kommer vara hemma hela veckan fram tills på fredag då jag åker till Simon för en helg med honom.
Så under veckan ska jag hinna med träning, plugg och försöka må bättre. Jag får även lov från och med fredag så jag kommer ha gott om tid till att plugga ikapp!

Idag så går jag till fyra, har svenska och idrott. Efter skolan så ska jag åka direkt till gymmet för att möta upp Sasha på ett benpass. Vi ska alltså äntligen tillbaks till gymmet och jag är extremt taggad!
Efter gymmet blir det hem, äta middag, plugga och sova. Jag hoppas på att jag kommer kunna fixa allt denna vecka och vara tillbaks i fas med allt så jag kan få koppla av lite under lovet.
Får se hur min uppdatering blir under dagen, men åtminstone ett till inlägg ska jag se till att klämma in!

Likes

Comments

Det märks verkligen att jag inte varit ute och joggat på länge. Både jag och Sasha höll på att dö under vår runda, det tog oss säkert 30minuter att ta oss runt. Ingen av oss har en speciellt bra kondis.
Jag kände smak av blod hela tiden, det gjorde ont i nyckelbenet och det bara brändes i halsen, ner i lungorna. Ja, jag vet. Kasst.
MEN
jag tog mig i alla fall ut och jag gav inte upp för än vi var hela vägen runt och hemma igen!

Jag har druckit nyponsoppa och legat i soffan sedan jag kom hem. Jag känner mig små trött och seg, men ska försöka hålla mig vaken.
Jag ska försöka mig på att plugga och städa rummet idag så jag slipper tänka allt för mycket på det under veckan som kommer nu!

Likes

Comments

Det blev mer ansiktsgrejs igår. Vi testade en sådan där peel off, den gjorde förbannat ont då den satte sig i alla småfjun, men mer än så var det inte?? Jag kände ingen och såg ingen direkt skillnad där jag hade haft den?? Menmen det var värt ett försök!
Söndag igen, känns väldigt skönt då jag ska försöka mig på att jogga idag istället för jag gjorde aldrig det igår. Om inte så ska jag även hjälpa Sasha med ett träningsschema, samt att vi ska sminka för att var så sega igår.
Om jag får tid så ska jag även plugga en massa idag, jag ska ju ändå tillbaks till skolan i morgon samt till gymmet så behöver se till att jag håller mig vaken hela dagen.

Jag mår fortfarande väldigt dåligt men det har förbättrats sedan syskonen kom hem. Det är mer liv hemma, mer som händer och det gör mig otroligt glad och lättad.
Jag har sovit extremt dåligt idag, vaknat flera gånger och mitt i natten förflyttade jag mig tydligen till sängen?? Så jag vaknade upp i min säng efter 4 nätter på soffan.
Men nu ska jag försöka ta vara på min sista dag innan jag är tillbaks i verkligheten.

Take care

Likes

Comments

Nu är friden över, småsyskon och bonusmor är äntligen hemma. Det första som hände var att lilla jag blev försökskanin. Jag fick alltså testa på den där ansiktsmasken som går runt på internet som bubblar upp! Man såg ut som en levande mögelklump i ansiktet. Men min hud har inte varit såhär len på flera veckor, herregud!
Den var inte obehaglig att ha på, den luktade gott och det var så skönt att slippa en mask som torkar in i huden. Rekommenderar denna starkt!

Likes

Comments

Hallå där allesammans! Lite sent att skriva godmorgon skulle jag nog vilja påstå. Jag somnade den tid som jag egentligen skulle gått upp idag, runt sju tiden. Att jag ens vaknade nu är ju ett mirakel med tanke på hur dåligt jag faktiskt sover om nätterna. Men jag ska försöka göra det bästa av denna lilla dag.
Mina små kommer äntligen hem idag och jag längtar så mycket efter dom! Även om det betyder att jag måste flytta in i mitt rum igen men so be it.
Planen för dagen var egentligen att jag skulle gått upp vid sju för att ta en jogging runda, men den får bli nu lite senare istället.
Jag är lite för hungrig för att bara sticka iväg nu, så jag ska göra en smoothie innan och förhoppningsvis kan jag lyckas hålla mig vid liv under turen.
Jag har inte varit ute och joggat på år och dar, men jag ska ju springa en mil i september så jag måste börja träna ordentligt nu!

Vad mer som kommer ske idag är lite oklart! Jag ska troligen bli sminkad av Sasha såå det är ju alltid något. Annars kommer jag nog plugga, umgås med dom små och ta vara på mina sista dagar innan skolan och skit startar för min del igen.
Jag har varit borta ganska mycket från skolan, men det har varit väldigt mycket som har hänt under den senaste tiden.
Det ska bli extremt skönt att få en studiestruktur dom sista månaderna så jag vet att jag kommer fixa allt lagom till att jag går ut!

Take care 🌹

Likes

Comments

Gårdagens smoothie, var otroligt god så funderar starkt på att göra en ny till dagen. Jag har en sådan där extremt dålig dag idag. Har legat och gråtit och panikat hela natten, inte velat göra något alls idag egentligen. Men jag vloggar faktiskt under dagen för att göra det lite mer intressant ,haha.
Jag har mest bara pluggat och tittat på tv under morgonen, jag har känt mig extremt nere idag så jag vet inte hur bra uppdateringen kommer vara men jag ska försöka.

Gårdagens smoothie:

Vanilj yoghurt
Frusna hallon
Rostade havregryn
kokos

Ett grymt mellanmål!

Likes

Comments