Header

Jag är verkligen såå dålig på att uppdatera under helger. Men just nu så har jag så mycket att fixa med, så mycket att hinna osv. I onsdagskväll så åkte jag ut till Hallsta för att vara nära mamsen. Jag sov hos min bror då jag skulle ner till Grissel på torsdagen, jag blev dessvärre fylletaxi och bar inte hemma förän vid halv fem på torsdag morgon. Men det gjorde inte så mycket, vi sov lite längre, åkte ned till Ante och Linn.
Vi fotade en hel del, mest gravidbilder osv sedan åkte vi hem till dom igen och blev bjudna på en jättegod middag!! Efter middagen satt vi och myste i kvällssolen innan jag behövde röra mig hemåt till mamsen.

Igår så var det min första dag på kolo och utan mamma på jobbet. Det var pirrigt men såå roligt, älskar mina kollegor och hur mycket dom hjälper mig som är ny.
Jag slutade tidigare än vad jag gjort tidigare och jag åkte direkt hem, sov i två timmar innan jag åkte och hämtade pappa vid arlanda.
Vi åkte hem till lilla Ösmo tillsammans, jag packa nya saker och lämna av pappa. På kvällen sedan åkte jag ner till mamma igen eftersom det väntas jobbdag idag med.

Jobbar till fyra idag och kommer ha så mycket att stå i men förhoppningsvis kommer allt gå bra och snabbt.
Även om jag inte kommer hinna sova ut alls under helgen så får jag i alla fall jobba.
Efter jobbet ska jag skriva på mitt tal och bara ta det lugnt eftersom jag jobbar i morgon med.
Ta hand om er!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Så denna dag har varit så extremt onödig. Min lärare glömde bort att vi skulle göra prov idag så jag kom till skolan i onödan. Sedan ville jag vara lite snäll mot Jackie så jag stannade ett tag för jag trodde att redovisningen skulle gå ganska fort. Men nej. Den gick jättesegt så nu kommer jag komma hem jättesent enbart för att jag skulle vara lite snäll.
Jag är extremt hungrig och känner mig så sjukt seg. Jag kommer dessutom inte hinna med mitt tåg så jag kommer behöva sitta och vänta ett tag innan jag ens kan komma hem.
Riktigt less över denna dag idag.

Jag ska bara äta och plugga när jag kommer hem, mer än så har jag varken lust eller ork för idag.

Likes

Comments

Hallååå alla underbara! Blev lite klest som vanligt igår men det blev såå mycket. Jag hade plugg att fixa med, jag åkte till Jackie för en sen kaffedejt och var inte hemma för än runt tolv. När jag försökte sova så gick det inte utan jag somnade vid fem i morse vilket resulterade i att jag inte orkade upp till första lektionen. Som tur var fick vi jobba hemifrån under den lektionen idag så jag är påväg in nu för att göra mitt allra sista prov. Efter det kommer jag åka hem igen för jag ska städa osv i huset.
Min helg blev helt ändrad dessutom. Jag ska jobba hela helgen vilket ska bli väldigt skönt då jag känner att jag behöver göra annat än att vara hemma osv.
Så efter jobbet på fredag åker jag och hämtar pappa på arland, packar om lite saker och åker sedan ut till mamma igen.
Går på helg redan i morgon vilket ska vara sååå skönt. Jag kommer åka ut redan i morgon för att åka till lilla Grissel på torsdag för att umgås med nära och fota en hel del.

Jag gnager även av de sista uppgifterna för min skolgång vilket känns så otroligt skönt. Jag försöker så gott jag kan och snart jävlar är jag klar!!
Ha en jättebra dag nu allihop!!

Likes

Comments

Denna dag kunde ha börjat bättre. Jag fick ett sms av en okänd person från lilla Ösmo där det stod att mina studentinbjudningar låg ute på en bensinmack här. Det är alltså någon eller några som brutit upp alla brevlådor i Ösmo och saboterat all post.
Jag fick åka ned till Ica och kolla hur många av mina inbjudningar som klarat sig. Kvinnan som hörde av sig till mig hade lämnat in de hon hittat. Dt var endast fem stycken och två av dom var sönderrivna. Jag blev riktigt besviken och arg över detta.
Men det löste sig ganska bra. Jag skicka ut alla digitalt istället för jag har inte orken till detta alls.
Nu ska jag få lite plugg gjort så jag kan tänka på lite annat.

Likes

Comments

Och så välkomnar vi en helt ny vecka! Jag är dessutom ledig idag för min lärare ansåg att det vara bättre om jag var hemma och plugga. Så jag kommer vara hemma idag och plugga gärnet för att kunna lämna in de sista uppgifterna. Jag har fem uppgifter kvar, fem stycken!! Sen är jag färdig, kan ni förstå det?!
Jag vill egentligen få huset städat osv innan jag åker men känner att just nu vill få klart allt. Jag kan städa i morgon i värsta fall eller på onsdag innan jag åker.

Jag är ganska så nyvaken, har svårt att hålla mig vaken men ska försöka ta mig upp. Igår så gjorde jag inte så mycket. Jag höll mig inomhus och småfixade, en ganska avkopplande söndag faktiskt!
Kom i säng lite sent kanske och har sovit smått oroligt, men får ta igen min sömn om 18 dagar.

Ha en toppen måndag!!

Likes

Comments

Den här dagen har gått sååå fort! Jag har betat av ännu en uppgift och fått in den. Ikväll så ska jag fixa de sista fotouppgifterna så de också blir klara. Under dagen har jag diskat, tvättat och lagat en sååå god lunch. Jag har kvar tills ikväll då jag ska fota, samt plugga etik för mitt prov på tisdag.
Jag har fortfarande massa saker kvar att göra men förhoppningsvis har jag tillräckligt med energi för att få klart allt denna vecka.

Nu ska jag ligga i soffan ett tag medans nästa diskmaskin kör klart. Så jag ska avnjuta lite frusen yoghurt och Bones!

Likes

Comments

Det är bara några få dagar kvar innan jag går ut, skrämmande men så skönt. Så det är väldigt mycket som måste fixas innan dess. Jag har under de senaste dagarna rensat min dator från alla bilder jag tagit de senaste tre åren. Så jag hittar sååå mycket bilder jag glömt bort att jag hade. Tar även bort en hel del bilder som inte kommer behövas då det inte längre har en del i mitt liv.
Det är ganska krävande men ändå så skönt att allt detta snart är över och jag ska få jobba istället för allt plugg. Ord kan verkligen inte ens förklara hur mycket jag längtar!

Helgen har varit väldigt upp och ned. I fredags hade jag sån sjuk ångest över att vara själv hemma så jag åkte till Norrtälje för att träffa lite vänner. Det slutade med att jag sov kvar där och åkte hem på lördag eftermiddag. Så jag kom hem igår runt sju tiden. Då gick jag bara in och la mig i soffan för att koppla av lite.
Idag vaknade jag redan vid fem i morse, varför vet jag inte? Men jag somnade om och vaknade nu vid tio istället.

Hela dagen kommer gå åt till att föra över bilder på USB, städa och få ihop min träningsdagbok så jag betar en ännu en uppgift denna helg. Jag kommer antagligen fortsätta städa i morgon om jag kan vara hemma från skolan. Men det är så min dag ser ut, plugg och städa huset.

Likes

Comments

Jag har lagt mig ute i solen för att plugga och sola! Väldigt avkopplande med svag musik i bakgrunden!

Likes

Comments