Header

Hela gårdagen var så bra, jag dör! Jesper kom hit runt halv tio tiden, vi åt lunch, fikade lite och var ute hos djuren en snabbis innan vi valde att åka mot älmsta.
Först så svängde vi förbi mina kusiner för att hämta hundmat, sedan åkte vi till Borys. Vi var hos Borys i någon timme, sedan åkte vi upp till Kevin en sväng.
Efter att vi varit med Kevin på ica så åkte vi hemåt igen, Jesper skulle på grabbkväll så vi behövde röra oss.
Väl hemma så pratade vi en stund, jag tappade min mobil så den fick en spricka i ena hörnet osv. Jesper åkte hem och jag planerade att ta en tupplur. Nästan precis när jag skulle ta och sova så ringde Jesper och säger att grabbkvällen blir inte av. Så han åkte tillbaks till mig och var med på en taco-och-spelkväll hos mig istället. Vi hade det jättemysigt och jag gick faktiskt och la mig redan när Jesper åkte hem.

Dessvärre har jag sovit väldigt dåligt och det börjar verkligen ta på kroppen just nu. Men idag så ska jag försöka mig på att planera mitt nya träningsschema osv samt att jag kanske ska in till norrtälje. Om jag inte ska till norrtälje så ska jag i alla fall träffa Jesper och kanske åker vi till lilla älmsta igen? Man får ju passa på och träffa dom medans man är nära så att säga!
Nu på morgonen så ska jag ta och stretcha, äta lite frukost och bara ta det lugnt!

Ta hand om er!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Jag gosade till det lite extra igår kväll, som ett extra bra avslut på en lång och krävande fredag. Jag kom hem till mamma runt sex tiden, innan så hade jag träffat Empa en stund medans jag väntade på att mor skulle sluta jobbet.
När jag kom hem till mor så tog jag en snabb dusch som för att tvätta bort veckans stress. Efter så åt vi en god middag, planerade dagen och sedan la jag mig i sängen redan runt nio.
Jag var helt slut i kroppen så att tända lite ljus, läsa en bok var precis det jag behövde.

Idag så ska jag träffa Jesper och lite andra vänner. Jesper komma hit om några timmar så ska vi dricka lite kaffe innan vi bär oss av mot mina kusiner. Efter att vi varit hos mina kusiner ska vi åka till älmsta och träffa lite av mina vänner. Efter det så ska Jesper vidare till sina vänner och jag ska åka hemåt för att spendera en lördag kväll i lite lugn och ro.
Även om det är lite smått ovant att vara här igen så är det så skönt att få komma bort men ändå vara så nära.

Ha en jättebra lördag allesammans!

Likes

Comments

Igår kväll så fick jag testa på denna ansiktsmask. Den var väldigt konstig och droppade mycket vätska men efteråt? Min hud känns jättego och återfuktad efter, till och med nu några timmar efter att jag använde den!!
Jag hade en ganska okej kväll igår, jag hade en liten goskväll med familjen och härliga samtal med vänner!
Dessvärre sov jag väldigt dåligt under natten och det har gjort så jag inte orkade upp till första lektionen. Som tur är så är vår första lektion idag frivillig men jag hade velat gå på den ändå.

Idag så ska jag som sagt åka till min mor. Jag har inte varit där på väldigt länge så det ska bli jättemysigt att få komma dit igen! Jag har en ganska så planerad helg som jag hoppas kommer hålla! Idag kommer jag endast åka hem till mamsen och koppla av och njuta av att det äntligen är helg!
På lördag så ska jag åka ned till mormor och morfar, troligen följer även Jesper med på det? Jag ska åka förbi mina kusiner på vägen hem och sedan ska jag dumpa Jesper hos en av hans vänner.
Jag hade planer på att åka till älmsta också men jag får se hur jag väljer att lägga upp allt.

Jag slutar ganska så sent idag men ska försöka få ner lite roliga inlägg åt er under dagen! Nu ska jag kravla mig upp ur sängen, göra frukost, packa klart och åka!
Take care!

Likes

Comments

Jag tror det märks på bloggen att jag inte kommit iväg och tränat så mycket dom senaste veckorna. Men som jag tror många kan gissa som själva tagit studenten så är dom sista månaderna extremt stressiga.
Jag har dessutom saker som gör att jag hamnat efter i skolan och behöver komma ikapp så stressen är förbannat hög hos mig. Men jag ska inte ljuga, även om det är lite skönt ibland att inte behöva åka till gymmet så saknar jag det såååå mycket.

Jag ska därför börja lägga upp en ny planering på hur jag ska kunna få in gym och skola igen. Jag saknar inte bara gymmet för att få bygga min kropp, jag saknar det också för där får jag glömma alla mina problem för ett tag.
Jag älskar verkligen att vara på gymmet och släppa ut de känslor som stängt sig inne hela dagen osv.
Så i helgen börjar min planering av hur jag ska få allt att gå ihop, jag håller även tummarna för att det kommer funka denna gång då jag verkligen, verkligen saknar att få träna.
Och ja, jag vet att många kanske tänker "vill man så skaffar man tid" osvosv. Men jag tror även att många kan relatera till att kanske komma hem en dag och ha noll energi i kroppen eller så kanske ni känt att när ni vaknar så har ni noll energi.
Jag vet att om man vill så skaffar man tid, men när man inte hinner leva utanför skolan så är det svårt.

Likes

Comments

Jag vet att mitt största problem här i livet är att hantera mina känslor och framför allt mina sjukdomar. Jag har förlorat tre nätters sömn pga skolan nu och framför allt inför opponeringen som jag hade idag. Jag har mått så extremt dåligt inför den och jag mår fan lika dåligt nu efter den. Jag må ha klarat opponeringen och jag har fått feedback på mitt arbete vilket jag är jätteglad för men min ångest för allt går ändå inte att hantera.
Jag påverkad fortfarande av allt som krävs av mig dessa sista månaderna jag går i skolan. Det ger mig magsår och sånna extrema smärtor i kroppen.

Jag förstår inte hur folk kan hantera dessa saker, jag förstår inte hur folk kan sova ordentligt, äta ordentligt eller ens fungera ordentligt. Jag går sönder för varje dag närmre min student. Jag mer ännu mer ångest när jag hämtade ut min studentmössa igår, jag ville gråta för jag var så extremt stressad över allt.
Visst jag har klarat av den jobbigaste delen just nu och jag har en studiestruktur att följa men fan.

Den här dagen har fått mig att må så dåligt och jag fattar inte hur jag ska komma ur svackan just nu. Jag är på väg hemåt nu för att få i mig lite mat, små plugga, städa osv. Jag behöver tänka på annat och vara omgiven av familjen för snart fixar jag inte mer.
Hur fan hanterar man dessa saker egentligen?

Likes

Comments

Och så har redan halva veckan gått. Jag har lite svårt att förstå att det redan är torsdag i morgon och då ska jag genomföra det jobbigaste hittills i skolan. Jag kommer spendera hela dagen åt att plugga och försöka skriva klart mina opponeringar så jag kan delta i det stora i morgon och få mitt gymnasiearbete godkänt. Det är lite så min dag kommer se ut, skolan och sedan bara plugga, plugga, plugga så jag får klart det jag behöver innan jag kan börja fokusera på annat. Troligen så kommer jag även åka hem till Jackie i morgon efter skolan för att plugga hos henne.

Jag ska endast på ett möte idag och sedan en lektion, sen slutar jag för dagen så jag kommer ha massor av tid åt att plugga. Jag vet inte när jag kommer åka hemåt men förhoppningsvis inte allt för sent, det har jag inte tid med. Jag kommer även behöva packa en del saker idag så jag slipper göra allt sådant i morgon efter skolan. Jag åker ju till mamsen på fredag efter skolan och stannar tills på måndag så det är mycket som ska med.
Hur som så ska jag bli bättre på att göra inlägg och försöka få ned fler än ett om dagen. Men just nu är det extremt mycket som är igång och jag måste verkligen fokusera.

Önska mig lycka till och ha en toppen dag nu!

Likes

Comments

Jag kom på i morse att jag ska till tandläkaren mitt på dagen. Så att ens försöka åka till skolan var ju bara totalt meningslöst. Att åka in för att vara med på max en lektion och sedan behöva åka igen för att hinna till besöket kändes för jobbigt. Jag har knappt någon energi kvar alls om dagarna så jag blev hemma idag.
Jag kommer ha en massa tid åt att plugga och försöka få en massa olika saker klara så jag kan jobba ikapp, vilket för min del känns ändå ganska bra.

Nu under morgonen har jag bara tagit det lugnt, dragit ut på morgonsolen osv. Jag hade funderingar på att åka till gymmet efter eller innan tandis men jag har noll energi. Jag har sovit helt värdelöst inatt och har ännu inte ätit någon frukost så, jag får se hur jag ens kommer orka någonting alls idag.

Likes

Comments