Header

Det var väldigt länge sen som jag behövde tvinga upp mig själv såhär tidigt. Klockan ringde vid sex i morse, jag har inte rört mig ur sängen så tidigt sen förra veckan. Även om det var väldigt skönt att komma upp tidigt så sluta jag sent idag och har endast frustrerande lektioner idag. Självklart så avslutad dagen med den värsta kursen jag någonsin haft under dessa tre år. Jag ligger efter ganska så mycket pga mitt mående så jag har en del saker att ta igen. Men stressen över att ens behöva åka in till skolan och vistas i lokalerna, får mig att må dåligt.
Jag hoppas dock att dagen kommer gå fort, att jag får veta av mina lärare vad jag behöver göra så jag får en klar bild. Jag hoppas också på att jag kommer ha energi till att orka åka till gymmet, hur sent jag nu än kommer sluta idag.

Om allt går som jag hoppas kommer jag alltså vara i skolan hela dagen, åka hem, äta, gymma och förhoppningsvis somna i lagom tid. Mina försök till att börja få in rutiner igen går svagt, dessutom håller jag på att avvänjer mig socker osv. Att jag skulle ta allt på en och samma gång var ju ganska typiskt mig, men jag håller tummarna för att det kommer ge mig mer stabilisering i livet!

Likes

Comments

Jag är så glad och faktiskt ganska impan av mig själv! Idag så var första gången jag testade att sminka mig själv med mer än bara mascara, ögonbryn och eyeliner. Jag har fått något ryck då jag vill lära mig att sminka mig "fint" inte så som jag alltid gjort.
Otroligt nog så lyckades jag ganska så bra och jag är faktiskt väldigt nöjd över slutresultatet. Nu gäller det endast att införskaffa allt sånt där man behöver, öva och förhoppningsvis kommer jag lära mig ganska fort!

Likes

Comments

Vi är slutkörda, mätta och trötta. Passet gick väldigt bra trots att väldigt mycket styrka har försvunnit efter dessa veckor. Men jag är ändå väldigt nöjd med min insats och nu gäller det att komma iväg i morgon också så jag håller detta. Vad jag ska köra i morgon är ännu lite oklart då idag är min sista lediga dag från skola och allt, i morgon är jag tillbaks till allt sådant igen.
Jag ska dricka upp mitt te återigen och ska sedan vila lite för efter gårdagens natt behöver jag det!

Likes

Comments

Och så var det måndag igen! Jag har haft en ganska lugn morgon men en väldigt jobbig natt. Jag har sovit extremt dåligt men valde ändå att gå upp runt åtta för att hålla dagen i full rulle!
Jag har fått i mig frukost och ska snart åka vidare till gymmet för att starta denna vecka på bästa sätt! Det är dags att hitta tillbaks och ta livet i kragen, så gott jag bara kan.
Jag ska ta och dricka upp mitt te och sedan bär det av till mitt älskade gym!

Ha en toppen dag!

Likes

Comments

Ni vet när man bara känner ett lugn i kroppen? Jag känner nästan aldrig saker längre, inte mer än ilska och frustration, aldrig några andra känslor. Men idag har jag äntligen fått känna ett lugn i kroppen, jag har fått lite saker gjort men min energi är fortfarande väldig låg om dagarna. Där av valde jag att titta lite serier efter att jag städat klart i rummet.
Jag ska ge mig på lite plugg senare för att inte hamna efter mer än vad jag redan är. Jag håller bara tummarna för att jag fortfarande har motivation kvar.

Likes

Comments

Efter några magövningar, stretch och en stor kopp te ska jag nu starta dagen på allvar. Städning och tvätt är det viktigaste för dagen, sedan ska jag försöka mig på en del plugg för att komma i fas med skolan igen.

Ha en super söndag nu!

Likes

Comments