Hej!

Det var väldigt länge sen jag skrev nu och det finns väl diverse anledningar till det.

Den största anledningen är nog att jag har levt i nuet. Något jag inte gjort på många år, och det känns skönt att kunna njuta av de små saker som vardagen bjuder på. Och inte bara sitta och älta gammal skit med falska människor, man hamnar lixom i en mörk spiral efter ett tag. Tänkte inte att detta skulle bli något deprimerande inlägg utan mer faktiskt skrika ut mitt väl mående, för just nu idag mår jag bra och allt känns ljust, och visst att det tar sin tid med små dippar på vägen men man kommer alltid till en vänd punkt i livet då allt börjar ljusna. Med detta skrivet så ser jag fram imot 2016, jag har en helt ok känsla i magen för detta år.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag blev det att hoppa in några timmar på jobbet, och sedan åka in till hultsfred till moster där jag även sover inatt. Just nu sitter jag med en osocial martin i soffan och kollar the grudge.
Kanske skriver nått senare eller imorn vem bryr sej egentligen?

Likes

Comments

Det var ett tag sen jag bloggade nu, så jag sammanfattar väl hela sommaren i bilder,
Bal, studentvecka, student, flytt till lägenhet, jobb, börja gby folkhögskola.

Likes

Comments

Hade balen i lördags så här kommer några bilder, kanske lägger upp fler någon annan dag!

Likes

Comments

Eller snarare tant kväll..
Kom precis hem från folketshus där det har vart lite små (väldigt små) företag och presenterat deras produkter, det bjöds även på mat och kaffe!
Men det var två av dom här företagen eller vad man ska kalla det som jag bara kände att jag var tvungen att köpa ifrån, eko-choklad utan palm olja och sojalecitin och jobbade även för att stoppa barnslaveri! Och den andra sålde lite allt möjligt men all vinst gick till främst barn och kvinno organisationer som majblomman och kvinnojouren, men köpte en bebis mössa där iallafall som jag tänkte ge till wilma!
Som sagt kom precis hem så nu blir det OTH! Hejsvejs

Likes

Comments

Fick ett kusin barn inatt, världens finaste bebis!!
Så när jag kom in till västervik var det bb första jag gick till, så underbart söt! Efter det gick jag och nattiz ner till stan där jag in handlade det sista inför balen, skor, fransar, smink och hårnålar. Nu sitter jag hemma och inte gör så mycket alls.

Likes

Comments

Var ledig från skolan idag så jävla skönt!! Åkte in till vimmerby runt 1 för dansen och sen vid 6 nån gång så samlades beteende och media i källingsparken för att fira 50 dagar kvar till studenten (som egentligen är på fredag eller nått) det blev brännboll, grill, öl och kubb och hela kvällen har varit så jävla rolig!

Likes

Comments

Kom hem runt 4, käka, tvätta o lite.
Och efter som att jag är jävligt efterbliven och glömde att boka frisör till balen, så har suttit o lekt lite med flätor och uppsättningar vilket blev hyffsat bra i slutet men inte tillräckligt för att lägga upp en bild haha! Men nu ska jag plocka iordning lite på rummet och sen kolla serier, har börjat kolla om one tree hill för den som ville veta!

Likes

Comments

Har inte kunnat skriva nått i helgen, har inte haft tillgång till internet helt enkelt. Det har vart hur bra som helst fast att vi inte gjort så mycket så är det skönt att bara komma iväg lite. Dock så har jag blivit döds förkyld, ni vet när det börjat bli lite varmt och hjärnan tänker att det är sommar så man tar på sej shorts fast att man inte borde... Aja vi stannade även till i kalmar och kolla lite i affärer, fick med mej en klänning hem. Men nu blir det att göra sej iordning för sängen så godnatt!

Likes

Comments