Hej! längesedan jag skrev på bloggen och tänkte att jag skriver ett inlägg om min pojkvän Lukas. Jag och han har varit tillsammans i 1 år imorgon (15/5-14 till 15/5-15) kan inte fatta att det redan gått 1 år sedan han blev min pojkvän men det har gått 1 år och 5 månader sen jag lärde känna han och första gången jag träffa han.

Jag är så otroligt lycklig att ha han i mitt liv, alla de som känner mig förstår vad jag gick igenom innan jag träffa han, under all tid jag blev mobbad, satt inne i 1 helt år innan jag insåg att man inte behöver vänner för att vara lycklig utan man har sin familj, sin hund och sen kom han in i mitt liv och då kändes allt komplett. Utan honom i mitt liv alltså jag vet inte vad jag hade gjort för han har blivit sån stor del av mitt liv nu för han är även min bästa vän inte bara pojkvän.

Men nu ska jag fortsätta plugga för jag måste klara vissa saker för att få E i matte, vilket jag har haft svårt med sen jag vart liten. Jag kommer väll blogga då och då, så ganska sällan men när jag har något att skriva om har inte haft någon insperation men skriv gärna om de är något ni vill att jag ska tipsa om eller så.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments