View tracker

Har hittat någon slags ny motivation till att göra saker jag normalt inte vill.
Som att träna, öva gehör, ackordsföljder och kadenser. Det sistnämnda kan vara bland det svåraste och tråkigaste jag vet. För jag kan inte. Men idag satt jag i ungefär en timme och tyckte till och med det var roligt.
Idag har även haltat runt som jag vet inte vad pga träningsvärk. Den bästa värken, men oj så jobbig ändå. Trapporna tar dubbelt så lång tid, och tänk inte ens tanken att sätta dig på golvet. Men nånstans ändå så är jag nöjd.
Fram till jul ska jag jobba gärnet, så har jag ledigt och lov sen. Mitt fokus ska ligga på ett ställe, och det är musiken och skolan. Punkt.


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker"Att återigen känna att man inte passar in. Att inte känna sig hemma eller välkommen i ett sammanhang som man gjort innan. Att få insikten att man inte känner samma trygghetskänsla där längre. Det är tufft. Och just nu känna att jag flyter runt i ovisshet. Känner inte mig hemma någonstans.
Tankarna börjar snurra och sen är det kört. Känns hopplöst och utan mening att skaffa sig en trygg punkt på ett ställe som ändå bara varar ett år."

Nattliga tankar som inte alltid landar i ett värde.

Likes

Comments

View tracker

Om fyra dagar sätter jag mig i bilen och kör. Mot Stockholm och kaggeholm. Äntligen, fast ändå inte. Sjukt nervös och spänd men samtidigt så galet peppad att jag inte vet vad.
Ska bli skönt att dra, men på ett sätt vill jag verkligen bara vara hemma ett tag till. Har ju jobbat hela lovet nästan så känns knappt som jag varit ledig.
Är nervös men taggad. Känns som en bra blandning av känslor. Nu återstår det jobbiga. Packa!

Likes

Comments

Så efter någon vecka med studenter osv så fick jag äntligen åka och träffa mina käraste vänner i Göteborg. Det var en sån välbehövlig helg, dock började den lite kaosartat. Jag och köra bil i göteborg var inte en bra idé.. Finaste Svante fick möta upp en gråtande Frida med en smärre panikattack på en parkering mitt i Göteborg haha.. Men sen var det en fin helg, vi hängde på universeum en dag och förundrades över hajarna, sengångarna(!!!) och ormarna. Sjukt intressant! På kvällen hamnade vi på en liten barrunda och sen vid någon park för att hänga lite. Vet att jag behövde den helgen, behövde träffa mina trygga punkter för att komma in i självsäkerheten igen. Tappade fotfästet lite efter att jag kom hem från skolan, lite likadant nu efter att inte ha träffat dessa klippor på flera veckor.. Men i mitten av augusti ses vi igen!
När Angelina och jag gick armkrok genom Göteborgs gator så slog det oss att vi båda var lediga en vecka senare så då bestämde vi oss för att spontant åka till Stockholm ett par dagar. Vi hade picknick med Thilda i en park och tog igen allt som hänt senaste tiden. Sen mötte vi upp Wilmer och åkte till en bar. Tycker verkligen om dom där två brudarna, så lyckligt lottad att få ha dom i mitt liv! Och om det inte ändras nått så verkar det som att Thilda flyttar till Växjö för att plugga i höst!!! Så sjukt roligt, är så peppad även fast jag kommer bo i Stockholm!
Anyways, dag 2 hängde jag och Angelina på ett fik nästan hela dagen och planerade midsommar. Sen lämnade jag av henne vid tåget och på kvällen när thilda kom från jobbet åt vi godis och kollade på film. Så mysigt! Dagen efter hann jag med att umgås med min kusin, hans fru och hela hennes familj. Gillar verkligen dom med, så välkomnande och trevliga! Kommer säkert umgås med dom mer nu när jag flyttat!
Dagen efter åkte jag hem, och även de dagarna var välbehövliga. Min mage hade ett litet sammanbrott dessvärre, så kunde inte va med på samma nivå som jag hade velat. Men det kommer andra dagar som tur väl är!
Bästa vänner. Vad ska jag göra utan dom i höst?

Likes

Comments

Det första vi gjorde i sommar var att åka en vecka till bulgarien. Det var väldigt skönt att bara få komma iväg även fast vi inte hade världens bästa väder. Vi fick uppleva lite regn och åska, men även ett par dagar med sol. Jag brydde mig inte så mycket om regnet, för mig var det bara skönt att få slappa och inte ha några måsten. Kan definitivt tänka mig att åka tillbaka till bulgarien dock, gillade vårt hotell och området och det var väldigt billigt haha.. Smålänningen i en kommer fram direkt!

Vi gled runt en vecka, chillade, drack drinkar, åt god mat, hade långa diskussioner om livet och hittade på allmänt roliga saker. Fett bra resa ändå

Likes

Comments

I slutet av tiden på skolan och även nu efter jag har kommit hem har jag insett hur mycket mer jag tänker på vad jag stoppar i mig. Jag äter inte så mycket onyttigheter längre och tänker allmänt på vad jag äter. Försöker ju äta så mycket vegetariskt jag kan av olika anledningar, men mycket för att det känns fräscht. Mycket måste jag säga kommer ifrån mina vänner Angelina och Svante som jag lärde känna under året. Svante som är ett träningsfreak och en liten inspiration på det viset. Och Angelina som är allergisk mot socker och hittar på saker att äta och baka utan det. Hennes chokladbollar är mums alltså! Så att umgås med dessa två har fått mig att ändra min syn utan att jag nog egentligen tänkt på det. Så nu är det mycket upp till mig själv. Har även planerat att springa minst en gång i veckan för att verkligen komma igång och sen köra på för att jag mår bra av det. 
I veckan var jag i hjortsberga och sprang i elljusspåret där. Regnar det inte förskräckligt imorgon ska jag nog ge mig ut en tur till!


Likes

Comments

Ni vet när livet bara bestämmer sig för att fucka ur lite och få en ur balans?
Det var jobbigt att komma hem från skolan. Jobbigt att inse hur mycket jag faktiskt växt och förändrats detta året. Visserligen till något bättre, men att en del i min närvaro inte alls klaffar med en på samma sätt som man gjort innan. Jobbigt att inse att jag lämnat mina närmaste vänner i en oviss framtid och inte veta när man sammanstrålar igen.
Först spökade en separationsångest i mitt huvud i någon vecka, både på gott och ont. Vissa behövde jag lämna för att inte göra något mycket värre och vissa hade jag behövt vid min sida varje dag.
Sen började jag landa efter vi kom hem från bulgarien och studenter och åker till Göteborg för att umgås med mina fina. Kommer hem och åker veckan efter till Stockholm. Här någonstans börjar jag känna mig stressad så min mage vägrar sammarbeta vilket leder till ett par tillfällen per dag med kramp. Stress och press över mycket i livet och i samband med det så ringer kaggeholm till mig och erbjuder mig en plats till nästa år.
Ett sjukt jobbigt val kommer då, Rimforsa eller Stockholm? Lägger man upp det så så är det helt plötsligt ett enkelt val. Men ska man väga in kompisar, lärare, nära hem till familjen och att ha kvar jobbet, blir det svårt att välja bort rimmet. Tillslut, efter ett par dagars beslutsångest blev det kaggeholm och Stockholm. Så i höst flyttar jag. Vilket jag numera är väldigt nöjd med och har verkligen landat i det beslutet. Kommer vara bra för mig. Men det var en jobbig vecka att ta sig igenom. Pratade otaliga timmar med mina vänner och familj och bollade idéer fram och tillbaka. Dom är bäst allihopa <3
Dagarna imellan livet har jag jobbat eller legat i min säng. Kände ändå att det behövdes. Dessa första veckorna efter skolan har verkligen tagit massor av energi.
Midsommar kom och min lilla extra familj kom hem till mig över helgen och vi hade en väldigt mysig helg. Bästa dom.
Nu går jag snart in i mina veckor med bara massa jobb, och då ska jag verkligen bara fokusera på jobb, sömn och mig själv. Bra plan.

Likes

Comments

i fredags tog det slut.
Har lämnat mina finaste och det gör ont i hjärtat. Kommer visserligen tillbaka, men mina närmsta kommer inte vara där då. Turligt nog så ses vi om bara någon vecka i Göteborg om allt går som planerat. Sjukt att man kan komma några så nära och att man kan sakna några i sin närvaro på det sättet. Känns så tomt att inte träffa dom varje dag, och nu har det bara gått 2 dagar haha. Kommer ju bryta ihop inom två veckor!

Sista veckorna på skolan var så sjukt känslofyllda, alla ville ta vara på tiden och umgås så mycket som de kunde med varandra. Vi gick på massa picknick och busade till det med lite vin och champagne mitt i veckan. Kommer verkligen kolla tillbaka på de veckorna med ett leende på läpparna. Det var verkligen då man insåg hur mycket de människorna betydde för en.

Imorgon drar jag. Vad finns det för bättre sätt att bota separationsångest än att dra iväg på en utomlandsresa med mina två tjejer?

https://nouwcdn.com/4/900000/870000/860981/pics/20165300243220860981_sbig.jpg?width=690
https://nouwcdn.com/4/900000/870000/860981/pics/20165300248380860981_sbig.jpg?width=690
https://nouwcdn.com/4/900000/870000/860981/pics/20165300253070860981_sbig.jpg?width=690

Likes

Comments

Sjukt bra långhelg, kan nog inte sammanfatta mer än så. Nästan alla drog hem så vi var inte många på skolan, vilket faktiskt var väldigt skönt. Vårt lilla vanliga gäng hängde hela helgen, käkade lunch ute i solen, var på picknick, gjorde pizza och hängde vid vattnet. Svantes kompis David var här med, vilket var väldigt trevligt. Kan va lite skönt att ha med nån ny ibland haha.
Vädret har verkligen varit fantastiskt hela helgen, har gått barbent en hel vecka!! Så nöjd
Nu är det bara några veckor kvar av skolan dessvärre, så gäller att ta vara på tiden!

Likes

Comments

Stressar runt men ändå inte. Så skulle jag nog beskriva senaste tiden. Känns som om jag springer runt och är jättestressad över mycket, men inser sedan att jag inte har något speciellt att göra så då hamnar jag till slut på mitt rum och chillar istället. Har känt mig ganska oproduktiv senaste tiden, vilket gör mig lite ledsen för jag hade ju sånt flow för ett tag sen. Har egentligen det fortfarande, men motivationen har börjat tryta lite. 

Jag har iallafall haft påsklov. Det var najs. Nu har sökveckorna börjat med, så nervositet, stress och press kommer märkas ännu mer. Hoppas innerligt att psyket klarar hela vägen haha, man blir ju rätt trött av att bara tänka på det egentligen.. 

Likes

Comments