Tänker uppdatera lite hur läget ligger till och vad som har hänt.

I maj sökte jag till en skola i Stockholm för att plugga Livesändningsspecialist, jag trodde verkligen inte att jag skulle komma in men i mitten på juni fick jag besked "du är antagen". Där började kaoset i mitt huvud, ville nästan inte tro att det var sant pga att lämna allt jag hade i Övik. Efter nån vecka fick jag ett välkomst mail och så började jag fatta att jag skulle flytta.

Jag och Rebecca tog ett flummigt samtal på fyllan och så var det bestämt att hon skulle bli min nya sambo. Helgen innan jag skulle till Grekland for vi och tittade på en lägenhet som vi båda var överens om att ta. Medans jag var i Grekland städade Adrian ur vår lägenhet i Övik och flyttade alla våra grejor till ett huset som han köpte mitt i allt detta. När jag kom hem så var det bara att packa upp och sedan tre veckor senare packa mina grejor för att flytta ner till Stockholm.

Denna tid var hemsk rent ut sagt, från att bara ha vad ska vi äta idag?-problem till att allt i mitt liv skulle ändras. Idag mår jag jättebra och jag kunde inte fått en bättre klass med underbara vönner. Jag verkligen stor trivs på skolan, i lägenheten och att ha Rebecca som sambo.

Likes

Comments

​Här är två bilder från då jag och Angelica var i Grekland och det är hon som tagit dessa, det kommer massor med bilder från den resan inom kort. Jag längtar tillbaka så mycket och jag saknar Angelica. Men hon kommer ner hit om två veckor, kommer bli underbart

Likes

Comments

I somras for jag och Rebecca till Stockholm och tittade på lägenheten som vi bor i nu. Sedan tog vi tåget till Linköping för att vara med Salina. Vi gick ut på krogen där och dansade som aldrig förr!

Likes

Comments

Hej!

Jag har haft en otroligt lång paus härifrån och känner att jag vill komma tillbaka. Jag har många bilder från i somras som jag inte lagt upp, samt midsommar som kommer i detta inlägg.

På midsommar var vi några stycken hemma hos oss och grillade, drack och lekte lekar. Hade verkligen en grym dag och det bästa var att jag fick spendera den med Salina som var hemma den helgen.

Likes

Comments

​Förra helgen efter vi hade varit i stugan så for jag, Adrian och Emma Olofsfors Bruk. Vi köpte med oss mat och myste, gick efter runt på bruket.

Likes

Comments

Förra helgen var jag i farmor och farfars stuga med min kusin Linnea, Andreas och Adrian. Vi grillade, drack vin, spelade spel, åkte båt, fiskade och bara myste. Alltid lika roligt att träffas!

Likes

Comments