Nu när jag var hemma i Övik under jul och nyår så hade jag och Angelica boka in en tid för att tatuera oss med texten som vi använder när livet är på topp. Vi är så himla nöjd och jag älskar den bara mer för att jag har den tillsammans med min bästa vän!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Såg att jag helt missat att bjuda på dessa bilder från en fantastisk sommarkväll tillsammans med ett gäng norrlänningar!!

Vi grillade, spelade kubb och sedan avslutade vi på f12.

Likes

Comments

1. Idolfinalen - 2. Fick prova på att filma live på den 7de sändningen

1. Finalfesten, tog en selfie med Kaliffa - 2. Finalfesten, hänger med två fotografer

1-2. Crewfesten

Under hösten på fredagar har jag haft praktik på Idol, det har varit superkul och måste också tacka fantastiska Jonas som jag gått med och lärt mej! Finalen var riktigt häftigt för att det var på Globen, allt blev så stort!

Likes

Comments

Trodde aldrig jag skulle låta Pontus tatuera mej men nu sitter jag här med en kaktus på foten.

Den kanske inte är perfekt men fan jag gillar den haha!

Likes

Comments

Jag får lite panik när jag tänker på att det är ett och ett halvt år sedan jag och Angelica båtluffade i Grekland. Det var absolut det bästa jag gjort! Jag har så mååånga bilder som bara ligger på datorn som jag vill fixa men det är nästan för många.. Här kommer fem som är tagen med mobilen iallafall!

Likes

Comments

I början på augusti åkte jag bil hem till Övik med Salina och Rasmus. Vaknade upp hos Melinda med Vendela på lördagen. Vi gick lite på stan och sedan kom Angelica, köpte sushi (som förövrigt har blivit en favorit för mej!!!!) tog nån timme innan resten kom så vi började dricka och spelade spel. Senare på kvällen gick vi till Allstar, superbra kväll! Det är verkligen mycket roligare att gå ut i Övik nu när man inte bor där.

Likes

Comments

Den 12de augusti fyllde min fantastiska lillasyster 13år och jag hade turen att hon ville fira den här i Stockholm med mej, så fick hon helt för mej själv! Maya är den mest underbara människa jag vet och hon är så stark och fin insida men även utsidan med.

Hon var hos mej i 5 dagar så det kommer ett inlägg per dag.

Likes

Comments