Jag tänkte att kanske roligt att se lite hur vi bor här nere. Vi har inte fixa det någon allt typ, tagit det vi hade med oss och försökt göra det till vårt eftersom han som vi hyr av har kvar mycket! Tycker ändå det är ganska mysigt.

Här nedan är mitt sovrum.

Min fina tavla som jag fick av bästa Angelica i julklapp. Foto från vår båtluff som vi gjorde i somras.

Detta är köket. Rymligt och bra!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej!

Den 11 februari var det födelsedags/avskedsfest i Linköping hos Salina och Rasmus. Salina åkte till Afrika förra veckan och ska vara där i tre månader.

Festen var rolig med lekar som dom hade fixat. Roligt att träffa alla med!

Här kommer några bilder som togs under kvällen, måste verkligen köpa en blixt så såna bilder blir snyggare.

Likes

Comments

OMG!

Blev tipsad av Angelica om dessa enkla pannkakor, dom innehåller endast ägg och banan. Verkligen supergoda även fast jag råkade bränna dom lite, opps.

Jag tog en ägg och en banan men skulle gjort dubbelt upp!

Likes

Comments

Tänker uppdatera lite hur läget ligger till och vad som har hänt.

I maj sökte jag till en skola i Stockholm för att plugga Livesändningsspecialist, jag trodde verkligen inte att jag skulle komma in men i mitten på juni fick jag besked "du är antagen". Där började kaoset i mitt huvud, ville nästan inte tro att det var sant pga att lämna allt jag hade i Övik. Efter nån vecka fick jag ett välkomst mail och så började jag fatta att jag skulle flytta.

Jag och Rebecca tog ett flummigt samtal på fyllan och så var det bestämt att hon skulle bli min nya sambo. Helgen innan jag skulle till Grekland for vi och tittade på en lägenhet som vi båda var överens om att ta. Medans jag var i Grekland städade Adrian ur vår lägenhet i Övik och flyttade alla våra grejor till ett huset som han köpte mitt i allt detta. När jag kom hem så var det bara att packa upp och sedan tre veckor senare packa mina grejor för att flytta ner till Stockholm.

Denna tid var hemsk rent ut sagt, från att bara ha vad ska vi äta idag?-problem till att allt i mitt liv skulle ändras. Idag mår jag jättebra och jag kunde inte fått en bättre klass med underbara vönner. Jag verkligen stor trivs på skolan, i lägenheten och att ha Rebecca som sambo.

Likes

Comments

​Här är två bilder från då jag och Angelica var i Grekland och det är hon som tagit dessa, det kommer massor med bilder från den resan inom kort. Jag längtar tillbaka så mycket och jag saknar Angelica. Men hon kommer ner hit om två veckor, kommer bli underbart

Likes

Comments

I somras for jag och Rebecca till Stockholm och tittade på lägenheten som vi bor i nu. Sedan tog vi tåget till Linköping för att vara med Salina. Vi gick ut på krogen där och dansade som aldrig förr!

Likes

Comments

Hej!

Jag har haft en otroligt lång paus härifrån och känner att jag vill komma tillbaka. Jag har många bilder från i somras som jag inte lagt upp, samt midsommar som kommer i detta inlägg.

På midsommar var vi några stycken hemma hos oss och grillade, drack och lekte lekar. Hade verkligen en grym dag och det bästa var att jag fick spendera den med Salina som var hemma den helgen.

Likes

Comments