Efter att ha städat hela lägenheten så blev det en lång promenad med mitt lilla hjärta. Det bästa hon vet är att vara ute om hon fick skulle hon vara ute hela tiden och jag tar igen en massa tid med att vara ute när jag varit sjuk.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Igår blev det lite bullbak hemma hos min fina vän Elin. Dock var det lite roligt att hon hade en för liten skål till degen så vi fick ta en kastrull men det gick bra ändå. Sen kom vi med på att hon inte hade en kavel så vi tog en tom vinflaska det funka lika bra det haha... Bullarna blev super goda tillslut som dom alltid blir.


Likes

Comments


Likes

Comments

Vilken lång dag.. Var som sagt och komma på en data med älskling vi hitta en men ska fundera lite. Vi var även och åt lite mat sen åkte vi hem för jag skulle öva på min kusin som ska på bal. Ska fixa henne hon kommer att bli så himla fin ska bli super kul! Men nu ligger jag i sängen och ska ta mig ett litet bad efter gymmet sen sova upp och jobba imorgon.


Likes

Comments

Nu har vi vaknat fixat oss och nu ska vi åka och kolla på en data eller två. Ingen av oss har en data som fungerar som den ska så nu är det på tiden att vi kollar på en ny.


Likes

Comments

Har varit på Ikea med mamma samt mormor idag över lunchen fick med mig hem lite saker till mitt rum tack mamma. Just nu sitter jag back i bilen påväg hem till Norrköping igen.


Likes

Comments

Är helt fast i the nanny. En serie som jag kollade på när jag var liten. Kommer tillbaka då mycket minnen och den är så sjukt himla bra! Så nu när älskling är och tränar ska jag lägga mig skönt i sängen och kolla samt njuta efter denna långa dag.


Likes

Comments