Vi åt, väldigt mycket haha. Jag hade dock ingen matlust i några dagar då det nog vart för varmt för mig för att jag skulle kunna äta. Men maten var hur god som helst!!

Vi körde gokart och Jesus christ, det vart hur roligt som helst! Jag är lite utav en tävlingsmänniska så jag körde all in, bokstavligen... Använde inte riktigt bromsen ;)

Alla kvällar då vi bara gick runt i stan och tog något att dricka någonstans, sådana kvällar är underskattade! Så mysigt.

Vi gick runt och letade efter den bästa mojiton i Sibiu och den förtjänade en bild so here you go haha.

Vi vart 1800 meter över havet och dit upp fick vi åka linbana som ni kan se i min video som jag har lagt upp. Rumäniens högsta punkt låg även några meter högre än så, dock så vart jag inte där för både jag och min bror hade svårt för att andas där uppe... Lite synd.

Hisselfie vart standard, iallafall för mig. En bild från sista kvällen i Sibiu och till höger har ni en bild på min fina farmor :)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Commentsmitt område har alltid varit lika tungt av sorg,
vi lever ju tyvärr i ett slumområde utanför Göteborg.
dem osäkra ungdomarna blir allt mer kallare,
och slutar oftast upp i en annan svart källare.
det är lättare än vad vi tror att sätta en spruta i armen,
men det är inte lika lätt att sedan ha ännu en död polare i famnen.
vi fortsätter med sprutan med sprängda ögon och en svart själ,
men hur enkelt är det egentligen när det hela tiden kommer närmre ens häl?
i hopp om att vi en dag kommer att vara som alla andra,
så är det fortfarande andra personer som vi kommer klandra.
jag skulle inte säga att det inte är vårt egna fel, 

men inte fan är det så att samhället håller mig hel. 

Likes

Comments

Jag har varit väldigt dålig på att uppskatta det jag har och har istället fokuserat på det som jag inte har.

för när mörkret faller och du är den enda som finns kvar, borde du inse att det som är dyrbarast är det som du faktiskt har.
du har andan kvar i bröstet och någon som på riktgt vill dig väl, medan vissa andra har någon som hela tiden trampar på deras häl.
samtidigt som vi, som faktiskt har det bra, klagar på att vår värld är för hård, finns det en åttaårig flicka som blir våldtagen på sin egna bakgård.
världen vi lever i är långt ifrån rättvis och fast att vi står med facit i hand låter vi det vara på detta vis.
så fan för dagens samhälle om alla bara ska stå och titta på. för var det inte så, att omsorg och respekt runt om i världen var något vi skulle uppnå?

Detta är en text jag skrev för ett tag sedan. Då jag började tänka om. Nu när vi var nere i Rumänien så fick jag en ny tankeställare. Varje kväll när vi satt utanför hotellet kom det fram tjejer och killar som var mellan 5-8 år som försökte få ihop pengar. Antingen genom att sälja blommor som dom hade tagit från parken eller genom att bara fråga. Tiggeri är förbjudet i Rumänien, därför skickar man ut sina barn så att dom kan sköta den delen.
Vi frågade en flicka vad hon gjorde ute så sent och hon svarade att hon måste få ihop en summa pengar annars får hon inte komma hem. Det gjorde ont i mig, men samtidigt så kunde jag inte ge henne något för då hade jag stöttat deras sjuka system. Förstår ni vad jag menar?
Det jag vill komma fram till är att vi måste verkligen börja uppskatta det små sakerna. Att vi kanske delar en middag med familjen, att vi har en normal konversation med våra föräldrar, att vi har ett tak över våra huvuden. För om inte vi uppskattar det, vem ska då göra det?
Vi måste sluta ta saker för givet, för det är inte en självklarhet för alla.
Jag tycker det är så hemskt att vi här hemma i Sverige kan bokstavligen sitta och lipa över att vi inte får den nyaste mobilen, när barn nere i Rumänien inte får komma hem förens dom har fått ihop pengar. Eller nere i Thailand där barn har sex med män, endast för att få några kronor.
Vi alla bör tänka om, för ingen kan göra det åt oss. Det är en sjuk värld vi lever i, men jag vet inte vilket utav det som är värst. Att vi inte uppskattar det vi har, eller att andra hade dödat för det vi har.

Likes

Comments

What's up, allt bra?
Jag tänkte bara förklara min tanke bakom mina texter för er alla så att jag slipper en massa strul. Nu är det så att jag har varit deprimerad och när jag var det så skrev jag väldigt mycket. Man kan säga att det var lite av min egna räddning, något som jag kunde göra på egen hand. Många av mina texter skrev jag för längesen, medan andra är skrivna ganska nyligen. Iallafall, min tanke är att man någonstans mellan raderna ska kunna hitta lite hopp. Ja för dom som känner igen sig i det jag skriver. Är mycket väl medveten om att jag inte var ensam i min sits och att det förhoppningsvis finns någon där ute som känner så som jag kände. Därför vill jag dela med mig utav det, så att man kanske inte känner sig lika "ensam". You get me? Jag behöver inte hjälp, om det är det vissa tror. Utan jag har ett syfte med varenda text jag skriver och publicerar.
Det var allt jag ville säga, vi hörs and take care!

Likes

Comments

för allt jag behöver är någon som håller om mig när livet sviker - och när smärtan fortfarande biter.
snälla du krama mig hårt och få tårarna att torka - och ge mig en anledning till att fortsätta orka.
jag vet mycket väl att du gör ditt bästa - men tyvärr så vet jag inte om jag blir den nästa.
du vet lika väl som jag att det börjar närma sig slutet - men jag vill så gärna se till så att det inte är sista budet.
så håll ihop mig, bara en liten stund till - så att jag kan hitta hoppet om att leva vill.


Likes

Comments

Del 1
För er som inte följer mig på instagram så är jag just nu i Rumänien! Kom hit igår och hittills har det varit riktigt bra. Maten här är ju hur god som helst och det är svin billigt. Just nu är vi i Brasov och idag vart vi på Rumäniens högsta punkt, 1800 meter över havet. Imorgon beger vi oss mot Sibiu och självklart kommer det bilder och fler videos! Ha de gött tills vi ses nästa gång!

Likes

Comments

Nu vart det väldigt längesen jag skrev något till er. Jag har faktiskt ingen specifik anledning utan jag kan bara säga att de sista veckorna i skolan var väldigt jobbiga och nu de nästan två veckorna jag har haft sommarlov så har jag gjort annat.

Om 15 dagar så åker jag till Rumänien, hur härligt?? Får komma bort från lilla Halmstad och slippa Sveriges sommarväder. Vi har haft max två riktigt varma dagar och just nu så känns det ju inte riktigt som ett sommarlov.

Jag ska försöka uppdatera oftare och som jag har nämnt tidigare så kanske det kommer upp en video! Men det märker ni :)

Tre bilder från middagen med alla nior!


Likes

Comments

Heter dansgruppen som jag och ungefär 30 andra dansare är med i! Vi ska åka upp till Stockholm i oktober för att vara med och tävla i Street Star.
Vi är en grupp med blandade åldrar och stilar och vår tanke är att inspirera ungdomar!
Vi har redan varit ute och uppträtt på olika ställen, som på Dansensdag som jag har skrivit i ett tidigare inlägg. Till hösten så ska vi ha en show på cirka 40 minuter och den kommer vi åka runt och visa upp, bland annat på olika skolor.
Jag tror och hoppas att det kommer bli riktigt bra i slutändan, så The Unity är namnet ni bör komma ihåg ;)


Likes

Comments