Header
View tracker

Där inne ligger han och lever runt. älskar verkligen att känna hur han sparkar, vänder och sträcker ut varje dag. Tänk att han snart tittar ut och gör mitt liv så mycket rikare ♡ jag kommer vara rikast i världen på kärlek!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Var hos barnmorskan denna morgon för kontroll. Allt ser bra ut och mycket riktigt så ligger han med huvudet nedåt och det är fötter jag känt klämma och sparka vid revbenen. En märklig och obehaglig känsla men också lite roligt och mysigt samtidigt! Det som dock behöver kollas igen är mitt blodtryck då det hade stigit lite. Har även känt mig dåsig och haft huvudvärk på sistone så det blir en kontroll nästa vecka!

Imorgon väntar utbildning och jag tar med mig två gäster ♡ ska bli kul att höra vad de tycker om mitt jobb efteråt!

Likes

Comments

View tracker

Inte många veckor kvar som jag jobbar på fritids. Känns skönt att göra annat, vara mammaledig och samtidigt vara hudvårdskonsult. Vilken dröm!

Ser annars fram emot horseshow i helgen med jobbet och på söndag är det adventsfika.

Man ska vara glad åt dom små sakerna varje dag! och att man är frisk och mår bra. ♡

Likes

Comments

Igår var magiskt! när jag väl vaknade idag  (trött blivande mamma) så studsa jag ut sängen och satte fart att jobba. Jag vill kunna allt och sätta fart! Så himla roligt!

ska gå och införskaffa lite saker som jag tänkt ge till kunder idag. Sen väntar en promenad med mamma ♡

Likes

Comments

Känner mig larvig men är så gråtig för att jag ska lämna Troja idag. Min älskade fina smarta hund ♡

Den här dagen börjar inte bra alls känner jag. Försöker komma på något som gör att den blir bättre! Igår plockade jag fram julpyssel och alla barnen på jobbet började direkt att skapa med egen fantasi. Och så lyssnade vi på julmusik, herregud vad mysigt det var. Men så slog det mig att den här julen blir inte alls den jul som jag sett fram emot. Den blir något helt annat och det gör fruktansvärt ont att inse det.

det är jag i ett nötskal. alltid skapat förväntningar och just traditioner är något jag värderar högt. kanske på tiden att jag börjar släppa på det.

trevlig helg på er, ser fram emot eventet imorgon :)

Likes

Comments

Nu har alla beställningar kommit och jag ska leverera produkter till mina kunder ♡ så fantastiskt roligt. I helgen väntar fall event i Örebro!

Annars mår jag toppen. Går in i vecka 28 (!!) idag och det känns och märks. Jag var och bowlade igår med en vän jag inte träffat på länge och hade redan innan läggdags väldigt ont i mitt bäcken.. men kul hade vi och jag satte ett par strikes. Det här med att ta sig i och ur bilen är också en pers, men allt jobbiga är förlåtet när han börjar sparka och lever runt. Bara ren kärlek till min lilla älskade unge. Jag längtar till att en sånhär solig dag kunna gå ut i snön med junior i barnvagnen på en promenad med en bra vän och bara njuta av livet :)

Nu ska jag njuta av ledig stund innan jobbet, i en nystädad lägenhet. Innan hundpromenaden städade jag och satte på kaffe för att komma hem till den doften - haha, den är ju så underbar!

Likes

Comments

För ungefär en månad sen ganska exakt idag hade jag möte med en sjukt inspirerande kvinna. För att förklara mig kort har jag nu, idag blivit hudvårdskonsult och ska sälja Mary Kays produkter! Jag själv är kund hos Mary Kay men då min konsult har slutat bestämde jag mig för att göra det själv, perfekt nu inför mammaledigheten. Jag är inte superduktig på att bara ha noll på agendan utan huvudet behöver få tänka lite ibland, det blir perfekt att kunna välja själv hur mycket eller lite jag vill jobba. Sen är det så att jag inte använt något annat sen jag började med deras produkter.. Dom är sjukt bra! Det som känns riktigt kul är att jag idag, när jag registrerade mig som konsult redan hade 4 beställningar från kunder. Så kuuuul! Längtar tills paketet kommer på posten med alla produkter!

Likes

Comments

Effektiv morgon för min del! Ställde klockan för ett telefonmöte. Sedan samtal till försäkringskassan och har efter det pysslat lite med framtida "jobb". Direkt nu när jag började kände jag bara att hallå, det här är ju roligt!

Morgondagen kommer handla mycket om dagens möte och det ska bli spännande. Kul med nya utmaningar. Jag ska till stora staden för utbildning! tjoho!

Jag kan ha lovat några elever att jag ska hälsa på i skolan idag. Det är ju dock väldigt mysigt att sitta här och fnula lite, men vet ju samtidigt att ingenting kan få mig på så bra humör som att träffa mina gamla älsklingar och kramas. Dom står tydligen och väntar vid parkeringen på rasterna för att dom tror jag ska dyka upp, näe nu fick jag dåligt samvete. Jag åker dit!

Likes

Comments

dagens promenad. hur vackert?!

Jag har inte varit så väldigt förtjust i vintern. Men den här vintern är på något vis bara så himla mysig. Kanske beror på att jag är gravid och aldrig är ensam. Är ett helt annat liv nu!

Petade precis på magen för att se om lilleman var vaken, han brukar buffa den här tiden. Och det var han minsann, fick respons direkt. Kommer inte kunna slita mig en sekund från honom när han finns här hos mig på riktigt ♡

Likes

Comments

Min räddning nu när allt bara kliaaaaar. Finns ju en som är just för gravida men då den inte fanns när jag sprang runt och leta fick denna duga. Så stor skillnad kan det inte vara. Och den doftar himmelskt!

Precis ätit lite frukost och funderar på att åka och leta efter en liten skyffel/spade att ha i bilen så att jag kan gräva mig ur samt gräva fram min parkering. Parkeringen på jobbet igår var helt oplogad! Sen har jag lite andra ärenden att göra. Får se hur det går att ta sig fram till jobbet sen.. Igår var det 3 bussar och en långtradare som var fast på samma väg.. Fick bara en elev till jobbet då resten satt fast eller inte tog sig fram.

Nu börja det snöa massor igen! Stora fina snöflingor, så mysigt.

Likes

Comments