för dig min lilla älskling kommer jag göra allt ❤

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Vilken bra början på den här dagen! Klippte mig äntligen. Frisören hade en mönstrad skjorta, svart väst och en grön fluga. Blonderat hår med lite utväxt. Och så var han extremt feminin. Och vilken magi han gjorde med håret! Gav honom beröm minst 10 gånger haha.


Sedan satt jag i möte 2 timmar med en sjukt inspirerade kvinna. Nu ska jag göra upp en plan.. :-)


Nu är det jobb några timmar och sedan har jag en hel kväll att försöka fördriva tiden med. @

Likes

Comments

​Såhär såg det ut förra helgen när vi var på brunch jag och tjejerna! Hemskt god buffé med allt man kan tänka sig. Jag drack dessutom en apgod virgin Bellini. Gå dit!

Likes

Comments

​En blåsig dag på Häringe med bästavän som tävlade sin Gudbjörn idag! Väldigt kul att se deras framgång ihop om än poängutdelningen idag var minst sagt snål. 

Likes

Comments

Äntligen helg och fint väder. Jag har bara myst omkring idag. Gått en lång promenad med hunden och sen sovit några timmar till en tänd brasa. Hösten är så jäkla fin!

Imorgon är det brunch i stan med vännerna. Länge har vi planerat detta men att få ihop en bra tid är inte lätt, nu så!

Jag ska laga gomiddag till älsklingen ikväll och tills dess ska jag fortsätta plocka lite här hemma och slöa i soffan. Och kramas med magen ♡ Vår lilla son, L

Älskar verkligen vårt hem. Att komma hem hit är så jädra skönt efter en dag iland.

Likes

Comments

Jag gjorde det.
Idag var det uppkörning och jag klarade det. JAG blev godkänd. Jag trodde inte att hon menade allvar när hon skaka min hand och sa "grattis Sofia, du är godkänd". Jag hade aldrig i hela mitt liv trott att jag skulle klara teorin OCH körningen på ett försök!

Har så många att Tacka för det här. Min sambo som pushat (lärt mig köra bil öht) och fixat presentkort från många fina nära och kära som bidragit till kortet, och Amanda och Anton som haft mig inneboende så att jag kunnat köra på skolan. Tack tack tack tack tack ni är bäst!!!! 

Likes

Comments

bild på ess från helgen

Kom precis hem från stan. Idag var det dags för det svettiga provet. Läste igenom bekräftelsen hundra gånger för att inte missa något. "Kom i god tid, minst 30 min innan för att hinna fotograferas, missar du fotograferingen får du ej göra provet". jag var på plats 7.30 (prov 8.20), dörren låst - öppnar kl 8.00. STRESS!

Äter frukost på ett café, pluggar det sista. Sätter 68 frågor av 70 på ett test i mobilen - Yes!!! fast nej få inte för mycket självförtroende nu. Det är dåligt. Går tillbaks till trafikverket. Tar ett foto, jättefult men det får gå, jag är stressad. 

Går in i salen. Lägger märke till att minst 5 personer ser ut att vara under 16. Killen bredvid är född 2001. Den killen går sedan till tant där fram "grattis" och ger honom pappret. En efter en går ut, den ena nekad och den andra godkänd.

Svett. Vågar inte trycka på att avsluta provet. Ändrar några frågor. Är sist kvar. Avslutar - Godkänd. Går fram till tanten "Pettersson va? Grattis!"

Jag dör vad skönt!!! jag är så glaaaaaad

Likes

Comments

Igår var jag med denna fina vän i Nynäshamn för att fika och prata. Längs Ringvägen finns alltid några mysiga klippor eller stenstränder att sätta sig vid. Troja gick lös och åt tång likförbannat. Sen kom hon rapandes och fisandes tillbaka.. ;)

Jag har så mycket som händer nu att jag vill sätta mig i en stol och spänna fast mig för det kommer gå i en jäkla fart. Jag förbereder mig för dubbelkörlektion i Enköping och tåg tillbaks till jobbet, skrivning jobb och tåg till Enköping, uppkörning och här snackar vi att tågen ska klaffa så att jag kommer tillbaks till jobbet, och SEN är det rutinultraljud och vi ska få se bebis igen efter lång tid och förhoppningsvis få veta kön.

Nu är jag i en pluggbubbla. Jag hatar att misslyckas. Jag somnar med telefonen i handen skrivandes teoriprov. Tänker på vad jag måste öva mer på innan jag somnar och vaknar tänkandes på samma sak. På bussen letar jag efter skyltar och läser av trafiken.. Att misslyckas är inte min grej och detta är något folk i min omgivning tjatat på mig om i alla tider - 'när ska du skaffa körkort rå?'

Intalar mig att jag inte kan göra mer än mitt bästa. Det går som det går!

Likes

Comments

Mannen har åkt iväg på jobb. Jag har hoppat i fårtofflorna, tänt en brasa och gjort varm choklad. Nostalgi från när jag och Kajsa var små och var på hennes landställe Snötomta i Småland.

Nu har jag mycket tid till att plugga till körkortet. Åh imorgon åker jag.. Lite nervöst! Sen att jag rivstartar måndagen med halkbana känns inte lugnare haha.

Dags att sätta fart så man får något gjort..

Likes

Comments

Godmorgon på er!
Äntligen fredag igen. Veckorna går ganska fort när man jobbar 13-18 men helgen är alltid lika välkommen. På söndag tar jag tåget till kusinvitamin i Enköping. Ska spendera en hel vecka där och övningsköra nämligen. Vi får se om ett körkort väntar inom en snar framtid..

Idag är första dagen jag på riktigt kände magen när jag låg ner. Tycker att den står still för det mesta och inte blir större, men nu sjunker den inte när jag ligger på rygg utan är en liten bula ♡ 20 dagar kvar tills vi får se vår lilla skatt igen!

Likes

Comments