Header

Som jag gått och tittat på den här nu sen förlossningen. Varit så sugen men bävat för att känna på hur kroppen tagit stryk av både lathet och graviditet.

Jag hittade det här klippet och orkade bara 25 minuter. Nästan så jag hade lust att sätta mig och böla för att det är så frustrerande att känna sig så svag. Sen insåg jag att den som kan ändra på situationen är jag och ingen annan (haha) så nu ska jag umgås mer med den lilla gula. William har sovit nu nästan en timma så jag hinner ju köra ett pass på förmiddagen :-)

Inom en framtid kanske man vågar visa sig på gymmet, men tills dess svär jag åt mig själv här hemma och försöker klara hela passet.

en påpälsad liten knubbis påväg till Brunn!

Erika och jag går promenader flera gånger i veckan. Så jäkla mysigt nu när våren äntligen har kommit. Här gick vi till Tyresta By. Två timmar i solen :-D

Nu ska jag försöka hinna klä på mig och plocka undan innan Wille vaknar. Ska försöka ta en promenad hem till bror

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Vad man inte har tid för annat när man är mamma. Jag som så gärna hade velat dokumentera allt om William för att kunna se tillbaka, men hittar aldrig riktigt den där stunden när jag känner att det är läge. Förutom Nu! Hej er :)

Jag har en önskan om att skriva ner om förlossningen, innan jag glömmer. Får försöka klämma in det under hans längre sovstund. Så himla nöjd med förlossningen såhär i efterhand. Den innehöll allt, så mycket kärlek, smärta, rädsla, humor, ilska - ALLT.

Ska försöka ta oss ut i vårvädret nu. Älskar att bädda ner honom i vagnen, bra musik i öronen (Ed Sheerans nya album är så bra att jag gråter) och bara flyga fram här på gatorna. Ja, man flyger utan magen.

Likes

Comments

Ungen idag ♡

Ska strax klä på oss, bädda ner skatten i vagnen och ta en promenad i blåsten. Tog första riktiga långpromenaden igår och det kändes i magen, bäckenet och ryggen och eh.. Ja överallt. Men så skönt!

Just nu ligger vi i sängen, han sover som en stock efter att ha varit vaken en stund och riktigt pigg. Han är med och tittar, låter lite och övar sina grimaser. Och jag bara stirrar non stop på lilla underverket.

Det är sjukstuga här hemma och jag är hur nojig som helst. Går med handsprit i morgonrocken och vädrar emellanåt. Extra skönt då med promenader och frisk luft så Mammahjärtat kan slappna av en sekund.

Likes

Comments

Man är verkligen i en helt annan värld. Det är bara den här lilla människan som fyller all min tid. Mammakänslorna är verkligen starka, ibland jobbiga.

Jag blir så ledsen när jag tänker på hur jag inte kommer kunna skydda honom från allt ont. Nu ligger han här på mitt bröst och har somnat till mina hjärtslag, det är så himla fint hur en sån liten oskyldig själ känner trygghet i min närvaro.

Jag är så glad att du är du min fina älskade son. Precis allt jag önskat och du är perfekt från topp till tå. Jag är tacksam min kropp att jag fått bära dig i nio månader och att jag nu får visa dig livet och se hur du kommer utvecklas och bli en helt egen person ♡

Mamma älskar dig, du är det finaste, största och bästa som någonsin har hänt mig. tack för att du har visat mig vad kärlek är.

Likes

Comments

Igår 19.57 titta vår perfekta son ut ♡ Just nu är allt bara en stor mysig kärleksbubbla och den ska vi ta vara på.

Säg hej till vår lilla William ♡

Likes

Comments

Godmorgon hörrni, bilden är ​inte​ från idag haha
Kikar in snabbt här för att skriva att jag idag vakna med värkar vid 4 tiden och för tillfället är det 10 min mellan. Slemproppen gick efter en varmdusch och nu försöker jag mest peta i mig energi. Mår illa redan nu efter varje värk..

Håll tummarna för bebis idag eller imorgon ♡ kram på er!

Likes

Comments

Idag är det dags för ultraljud. Får tack och lov sällskap av min storebror. Hoppas allt är som det ska där inne ♡

Lägger ner det här med bloggandet fram tills att lillen har tittat ut. Just nu är det inte särskilt kul med någonting och sånt negativt vill jag inte sprida här. Livet är tufft men jag hoppas på bättre tider snart. Kram på er

Likes

Comments

Lite gåvor som kom hem. Älskar sjalen, såååå mjuk och gosig!

Besöket hos barnmorskan gick bra. Fick träffa en annan då min bm var sjuk. Nu har jag iallafall fått remiss till ultraljud imorgon för att kolla fostervattenmängd och lite annat. 2 mars blir troligtvis datumet för igångsättning och det är nästa torsdag. Tänk att om en vecka är han här, förhoppningsvis tidigare - men en ynka vecka sen får jag äntligen gosa med min unge ♡

Likes

Comments

Nu är det 6 dagar över tiden. Imorgon är det besök hos barnmorskan för att diskutera igångsättning och få remiss till ultraljud på torsdag. Är lite nervös då jag kommer behöva göra båda besöken själv och det känns lite jobbigt. Man vet ju aldrig om det är något, men har en väldigt trygg barnmorska och samma sak hos ultraljudet. Hela tiden har dom fått lugna ner mig haha..

Jag drömde att han föddes, i mina händer och han andades inte. Paniken som uppstod. Äh fy, hoppas verkligen att allt ska gå bra och att jag föder på Huddinge och inte hemma.

Nu har jag precis kört hemmaspa för mina fossingar. Mina produkter från marykay är magiska och älskar att satin hands även går att använda till fötterna. Nu är dom mjuka och lena.

Nu ska jag strax ut med Troja igen, vi har bokat träff med en kompis som hon ska få leka av sig med. Jag är ju enormt tråkig och sover bara mellan promenaderna.

Likes

Comments

Hämtat ut Lloyds babybox! Är man svag för paketets utseende eller är man? Så himla sött!

Väldigt bra innehåll med produkter jag spanat in men inte köpt då jag vill prova först. Toppen med provexemplar! Som jag svurit över servetter med vanlig plast återslutning. Kommer nog älska de här babyservetterna med ett ordentligt "lock" på förpackningen.

Nu är det dags för intervju. Det får bära eller brista, kan inte få mer än ett nej :)

Likes

Comments