Likes

Comments

Att släppa taget är inte slutet på allt; det är början på något nytt.

Du kan beskylla hela världen för dina problem, men ingenting kommer ändras förrän du tar ansvar för din del.

Respektera andras känslor. Även om det inte betyder något för dig, kan det betyda allt för dem.

Vissa dagar måste du skapa ditt eget solsken.

Dina tidigare misstag är menade att vägleda dig, inte definiera dig.

Du kan inte påbörja nästa kapitel i ditt liv om du fortsätter läsa om de förra.

Likes

Comments

Som rubriken lyder så slutar aldrig livet att testa dig, även under dina sköraste stunder ska du prövas. Kommit till en punkt i livet där jag känner mig okrossbar, iallafall i detta nu som jag skriver. Livet kommer med prövningar, försöker krossa mig när jag är som svagast, men jag faller inte helt nu, jag vet min egen värdighet och framförallt, har jag helt fantastiska människor i mitt liv just nu som hejar, peppar, lyfter och ger mig energi - what a feeling ❤

Dåliga dagar och perioder har vi alla i livet och det är viktigt att prata och ta varandra med respekt och för vad vi faktiskt är - människor, men olika känslor och reaktioner.

Så just nu, tack livet för du testar mig, så jag kan hitta min plats på jorden, och vilka människor jag ska släppa in och låta gå 🌎🌍🌏

Likes

Comments

Medgångar, motgångar, flera tillfällen ä under hela 2016. Vilket år.. kanske året jag växt i mig själv som mest, men ändå tappat bort mig i stunder på vägen också. Tävling, vinst, förluster i relationer, lägenhetsköp, flytt och också många nya bra relationer, operation. Ett år jag inte vet om det vart mer bra eller dåligt. Låter de vara osagt, inga förväntningar på 2017, vi är bara där nu. Tack!

Likes

Comments

Hej! Jag börjar med att förklara bilden ovan.. det är en bomb över min resa tidigare iår, när jag tog mig till min livs bästa form inför min debut inom de såklallade fitnessen. Denna form jag och @albingymmar lyckades få fram tillsammans gav mig en pallplats, faktiskt slutade detta på topp, en första placering. Någonting jag aldrig trodde på när jag startade, jag visste bara då att det var något jag drömt om under ett x antal år, att där ville jag stå. Tuffa tider i livet 2015 fick mig att påbörja denna resa för att jag kände att jag behövde något jag kunde fokusera på för att inte dra ner mig utan jag behövde något för att kunna fortsätta min vardag heltenkelt. Mycket tack vare min bästa @cajsabus och hennes fantastiska @abbemattsson 💖

Under de senaste veckorna har inte bara läkningsprocessen varit viktig för min hals, utan även att få komma bort från denna miljö och bara titta på allt på avstånd. För mig finns det ingen press lägre på att jag måste prestera, jag har hittat något inom mig och mår väldigt bra på insidan, på så sätt mår jag bra när jag ser mig själv i spegeln idag. För en sak ska ni lägga på minnet... lika svårt som det är att se sig komma i form, lika svårt var det att se kroppen komma "ur form". Det har inte alla dagar varit så kul men idag gör det mig ingenting att ligga 10kg över där min tävlingsvikt var.

Jag har fått höra det ena o de andra om mig från folk som kallar sig mina vänner, fast bakom min rygg, dock kommer ju alltid sanningen fram och här e jag just nu, väldigt ledsen, sårad och arg. Jag har tillexempel fått höra att min form inte var så mycket o komma med, att motståndet inte var på topp, så det var ju självklart... vad är de att säga till eller om någon som lagt ner allt på en grej, vare sig de är fitness eller något annat man håller på med? Jag la ner hela mina dagar på detta, jobbade 🍑 av mig för att stå där uppe och för mig är det en sån revansch mot mig själv, men ändå blir jag påverkad, ledsen och börjar sakta försvinna från träningen för att jag låter människor trycka ner mig och krypa in i mitt huvud och styr mig som en docka... no more words is needed..

Jag vill bara med denna bild, text och inlägg be alla er där ute att börja tänka på hur ni uttrycker er om varandra. Kommentera inte någons utseende, kropp, vikt, val, intressen eller vad man äter, du vet inte vad personen bär på eller har med sig i ryggsäcken. Du ska inte behöva trycka ner någon annan för att kunna lyfta dig själv. Har du inget snällt att komma med, snälla, håll käften eller dina fingrar i styr.. Jag är less på detta och ganska less på hur mänskligheten beter sig mot eller bakom varandra..

Förlåt för att jag tog upp några minuter av dig, men tack till dig som ville o orkade läsa ❤️

Likes

Comments