Började morgonen med en promenad med hunden och som tur var regna det inte då! Och nu kom precis solen fram, yeeyy! Har precis fixat klart mig och ska ta bilen in till Örebro nu för jag ska på arbetsintervju sen tänkte jag åka en sväng till Marieberg.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Äntligen har vi internet och tv-kanaler, var och hämta paketet förut så jag koppla in det så fort som möjligt. Dock ligger det sladdar överallt nu och jag vet inte riktigt hur man ska dölja dom men får nog hjälp med det så det löser sig allt tillslut. Bilderna är inte så fina men de får duga, ser ändå ut som ett kaos i lägenheten just nu så då får det bli sånna bilder också haha ;) 

Idag kommer vi nog börja måla i hallen, Fanny ska iväg och jobba så jag hoppas Joakim kommer och hjälper mig så jag slipper måla själv. Annars blir det imorgon!
​Just nu sitter jag och chillar lite i soffan men funderar på ifall jag ska åka till Mio och kolla på lite saker som jag vill ha, typ några fina handdukar till badrummet osv. Vill börja greja i mitt rum men kan typ inte bara för jag väntar på sängen och sedan ska jag ha en byrå så det blir lättare att inreda och köpa saker när de kommer.

Likes

Comments

Inte blivit så mycket bloggande denna helg för vi håller på för fullt med lägenheten så har inte riktigt tid. Men idag har vi målat klart i köket så nu är det hallen kvar sen är det klart med allt målande. Jag väntar även på en ny säng som ska komma i veckan hoppas jag så jag kan inte börja göra så mycket i mitt rum ännu. Fanny och jag har kollat efter en bra tv bänk ett tag nu men dom är så dyra överallt men nu hitta vi en perfekt tv bänk på blocket för endast 500 :- och vi är super nöjda!
​Men nu ska jag lägga mig i sängen och kolla lite youtube och sedan sova, godnatt på er! :)

Likes

Comments

Dessa kappor måste jag beställa så fort de kommer in i min storlek, för dom ser ut att vara riktigt snygga och dessutom fått bra recensioner på hemsidan! Bara klicka på bilderna så kommer ni till sidan.

Bikinin är sååå snygg så den måste jag införskaffa mig snart, bara klicka på bilderna så kommer ni till sidan.

Likes

Comments

​Hämtat nycklarna till lägenheten idag!! Tänkte dock att man skulle få något gjort där idag men det blev tyvärr inget med det idag, men imorgon ska vi hyra släpkärra och få dit alla tunga/stora saker och sedan ska vi börja måla i hallen och köket. Så idag har man inte gjort så mycket, hunnit packat lite mer men måste packa ännu mer imorgon eftersom nästan allt ska med till lägenheten. 

Ikväll blir det lugnt, kollar på let's dance just nu och sen börjar en ny serie med David Hellenius som verkar rätt rolig och så får jag se ifall pojkvännen dyker upp senare eller ifall han kommer imorgon istället. Ha en fin kväll nu! 
​Sorry för tulpan bild igen men dom hade blommat ut så fint ;) 
Likes

Comments

Idag har jag och mamma besiktat deras bil och sedan åkte vi förbi dollarstore en sväng för jag skulle kolla efter någon förvaringslåda som jag kan lägga lite småsaker i nu när jag flyttar. Sedan åkte vi och handla och som ni ser på bilderna så blev det hamburgare, riktigt gott men har matkoma nu.. 

Imorgon får vi lägenheten så det blir att hämta nycklarna så fort vi kan och sedan börja måla och flytta in saker, ska bli sååå skönt att flytta och roligt och inreda och ha det fint! Så jag förmodar att hela helgen blir full med massa flytt och ett flängande fram o tillbaka. Tagggaad! 


Likes

Comments

Hej! Nu tänkte jag börja blogga igen efter några års uppehåll, nä men jag saknar att blogga faktiskt så förhoppningsvis kommer jag hålla mig till de också.

Kan berätta lite om mig själv, jag heter Frida Enoksson och är 19 år fyller 20 i november. Just nu bor jag i lilla byn Finnerödja men ska flytta med min syster till Mariestad snart, vi får lägenheten 1 april.
Så jag håller på att packa för fullt här hemma. Ska bli spännande att testa på "vuxen" livet nu.

Likes

Comments