Hallå my friends

Lewis åkte till sin pappa idag och blir borta till måndag. Så tomt utan han.

Idag har jag inga planer alls. Bara ta det lugnt resterande av dagen. I morgon blir det läkarbesök angående hjärtat och sedan jobba några timmar. Lördag ska jag också jobba några timmar för att sedan träffa några vänner förhoppningsvis på kvällen.

Jag har jobbat och bara varit hemma de senaste dagarna, så inget skoj har hänt tråkigt nog. Men får hoppas det händer något roligare här framöver.

puss och kram

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Lewis har städat iordning sitt rum, så nu ser det i alla fall lite bättre ut än hur de såg ut innan. Jag ska orka ta tag i resterande av lägenheten. Men när man är trött och energilös så är det inte lika enkelt. Får helt enkelt bara göra det.

Alla julsaker som jag har packat ihop behöver också ta sig upp tillbaka på vinden, vilket jag just nu inte kan så får be någon komma hit och hjälpa mig att bära.

Nu är jag ledig i en dag till sen jobb på tisdag igen, där efter fredag och lördag. Alltså jag verkligen älskar att jobba, så att gå hemma för mig gör mig tokig. Klättrar på väggarna. När min sjukskrivning var i 3 veckor så höll jag på att gå sönder, gjorde ingenting om dagarna vilket jag inte klarar av. Någonting måste hända hela tiden. Tror inte lägenheten varit så städad som den var då, haha!

Nä, nu får jag göra lite lunch först sen ta tag i det tråkiga.

Puss o kra,m.

Likes

Comments

Hallå.

Hade tänkt skriva ett inlägg igår kväll men så fort jag hade lagt Lewis så somnade jag själv i soffan & vaknade halv 4 i morse. Somnade lyckligtvis om så nu är man väldigt morgonpigg när Lewis kommer upp & vill kolla på Greta Gris.

Igår vart det en händelserik dag. Åkte till jobbet men inser snabbt att jag inte hittade busshållsplatsen där andra bussen skulle gå ifrån. Får ringa en av kockarna som får åka & hämta mig, haha!

Men under dagen gick det bra. Fått lära mig lite mer om Mackmyras whiskey & så, vilket är bra när jag faktiskt jobbar där.

Idag blir det att ta det lugnt. Städa Lewis rum & om ork finns resten av lägenheten.

Puss & kram.

Likes

Comments

Äntligen fredag.

Ska lämna Lewis på förskolan snart, sen hem & göra sig iordning innan åka mot jobb. Blir ett kort pass idag, 6h, så det är skönt.

Lewis spenderar natten hos mormor så det är skönt att jag kan jobba fast jag har han när det kommer till alla kvällar. 🙂

Ikväll jobbar jag på Mackmyra Whiskeyby i Gävle. Spännande då jag inte varit där på ett tag nu, sen i sommars men det går bra.

Puss o kram.

Likes

Comments

Hallå där,

Jag bestämde mig för att starta upp en ny blogg istället för att göra om den andra jag har använt. Kändes mycket lättare att faktiskt börja om på någonting.

Så.... vart ska man börja? Bra fråga.

En tjej på 24 år snart som bor tillsammans med min son på 4 år. Vi spenderar våra dagar tillsammans, och kvällarna jobbar jag som servitris på 3 olika restauranger för tillfället. Försöker att hamna på enbart ett ställe men det får vara såhär just nu.

Jag är en lite allt i allo person. Tycker om det mesta men det beror helt på vilket humör jag är på. Kan vara allt från att bara ligga hemma & softa till att hänga ute halva nätterna med vänner. Så i denna blogg kommer nog det mesta mellan himmel och jord att dyka upp.

Hoppas att det kommer vara något roligt att läsa, och att följa våran vardag tillsammans.

puss o kram.

Likes

Comments