Så i lördags så började på min intensiva Konfermation ! :D har redan skaffat nya vänner osv.. vi har varit i Holmbys kyrka och Stehags församlingshem . På söndag blir det att vi konfar oss sjukt kul och spännande igår blev jag interjuvad av SR P4 vilket var roligt :D idag var vi i Lunds domkyrka och åt kinamat <3 ! Kina buffe är alltid så himla gott ju ! Jag konfar mig för presenterna och även för jag vill lära mig mer inom kristendomen. Och btw så börjar allt med kärleken ordna sig igen.. :) ! jag känner mig glad och har lust att bara skrika och hoppa rundor så glad är jag ! :D . 16-02-24 är detta inlägg gjort :) hoppas ni har en trevlig kväll :) !!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej igen ! :) jag gör två inlägg i kväll ! :D

Jag och min allra bästa vän Sheena har varit bästisar nu sedan 4 år sedan tillbaks.

Jag kan säga att det känns som om hon är en extra lillasyster för mig och det kommer att förbli så <3. !

Sheena och jag har ett band som ingen kan klippa så lätt för även om vi blir ovänner så kravlar vi alltid tillbaks till varandra för vi kan bara inte vara utan varandra. Våra minnen är helt underbara,galna och roliga. Memories never dies !

#DåligEngelska jag vet! Men iallafall jag är glad att jag hitta en vän som henne man borde ha fler vänner som henne för hon kan jag berätta allt för vi har gått egenom eld och vatten tillsammans ! Och vi har lite problem med killar för tillfället men vi går egenom det tillsammans vi gör nästan allt tillsammans. Om hon nu alltid har problem så ringer hon till mig och berättar saker och ting om hon har problem med killar så kommer hon allltid till mig . Men det är bara för att jag lyssnar på henne vad hon har och säga!. Och hennes namn är ovanligt men So what !? det är ett väldigt fint namn tycker jag Iallafall.

Maja And Sheena bff's forever ! <3

Likes

Comments

Hej  nu är det så att jag har börjat i nian och har en hel del läxor och så. Men detta är typ mitt första blogg inlägg 

och vet inte riktigt vad jag ska skriva om ! Fråga lite frågor här nere så ska jag försöka svara

på dom så fort jag kan ! Men vi hörs alla och ni får ha en bra dag ​

Likes

Comments