Contains affiliate links

Hej fina människor!

Nu är första skoldagen förbi och höstterminen har officiellt börjat, iallafall för mig. Denna termin tror jag kommer att bli väldigt bra, inte lika stressigt som innan sommarlovet iallafall. Jag har fått några nya lärare samt ämnen, dock så har jag fått ett schema med väldigt mycket hål men man kan ju inte få allt. Förresten så skrev jag ett inlägg om att jag var på Ikea och hade köpt lite saker, det är nu monterat och klart! Det tog lite tid för vi hade lite problem med lamporna men äntligen och jag är supernöjd. Jag har väldigt mycket svart/vitt i mitt rum och det antar jag att jag har fått av min mamma, hon älskar svart/vitt. Jag har dessutom helst inge mycket grejor framme, därför städar jag mer eller mindre varje dag. Innan jag skaffade dessa lampor så hade jag ingen belysning alls när jag sminkade mig, vilket resulterade i att jag inte såg hur mitt smink riktigt såg ut förrän jag kom ut i solen. Oftast så såg det inte lika bra ut som jag trodde då, men nu hoppas jag att det blir ändring på det tack vare mina nya lampor.

Hoppas att ni har haft en bra vecka! Kram

Glas - här / Ananas - här / Parfymflaska - här / Övik - här / Hyllor - här

Spegel - här / Lampor - här

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej allihopa!

För en vecka sen bar det iväg till Stockholm, jag och killen min. Vi bodde på Norrmalm, vilket var väldigt skönt då vi hade ca 5-10 min in till centrum. Hotellet var jättemysigt och hade väldigt god frukost, under tiden vi var där så besökte vi både Skansen och Mall Of Scandinavia. Resten av tiden gick vi bara runt i stan och myste, det blev faktiskt inte lika mycket shopping som jag trodde där nere. Tänkte skriva ett separat inlägg om vad jag köpte så att ni får se det senare. Vi var där i 4 dagar, vilket betyder att vi for hem på torsdagen. Vad jag la märket till där nere va att jag lätt faller in i stressen, det var lite jobbigt. Av vad jag har sett så är i nästan alla i Stockholm stressade, även fast bussen går igen om 10 min så springer dom för att hinna med den som går om 1 min. Jag om bor i Ö-vik förstår inte riktigt det, mina bussar går som mest 2 gånger i timmen. Men hur som helst så hade jag det jätte mysigt med mycket god mat och härligt väder.

Hoppas att ni har haft det bra också, kram!

Likes

Comments

Hej snyggingar!

Denna dag far varit efterlängtad länge för att dag for jag, mamma och min syster till Ikea. Har egentligen velat fara redan i våras men vi har helt enkelt inte haft tid. Jag tycker att det är så skönt nu när Ikea har öppnat i Umeå, det blir inte lika mycket bilåkande som det skulle vara till Sundsvall. Såklart så kunde vi ju inte fara till Ikea utan att gå runt i Avion, köpte lite blandat. Tänkte att jag visar bilder när allt är monterat och klart.

Hoppas att ni har haft en bra dag, kram!

Likes

Comments

Hej godingar!

Jag har alltid haft det jättejobbigt att hitta smink som passar, särskilt till basen. det vill säga primer, foundation och concealer. Jag har en så kallad blandhy, vilket betyder att jag är torr på vissa delar av ansiktet medan jag kan vara oljig på andra delar. På grund utav det så vill inte mitt smink fastna på så som kinder och näsa, däremot så blir det kakigt i pannan och på hakan. Jag slutade använda smink eftersom att det såg inte bra ut. Men för några veckor sen så var jag på en sminklektion på Make Up Store och där fick jag lära mig jättemycket, hur jag skulle anpassa sminket på mitt ansikte. Sprejen här nere på bilderna är en toner som återstället PH-värdet i huden, i och med det så slutar sminket att bli fastna fläckvis. Make Up Store är ett väldigt dyrt märke men med de problem jag hade innan så tycker jag att det är en bra investering. Har man inga problem så skulle jag absolut rekomendera ett billigare märke, då make up store specialiserar sig med problemhy.


Likes

Comments

Hejsan snyggingar!

Nu har jag något jätteroligt att berätta, förra veckan tog jag körkortet! Känner nu vilken frihet det är att kunna ta bilen vart man än vill och i vilket väder som helst. Jag var ganska sen med att börja övningsköra hemma, började i februari någon gång. Många som jag känner började mycket tidigare, flera månader innan mig. Jag klarade både teoriprovet och det praktiska provet på första försöket, vilket förvånade mig. Teorin hade jag pluggat in länge men körningen var jag väldigt nervös över, trodde inte att jag skulle klara den. Innan provet så frågade jag många av mina vänner om tips, dock så fick jag endast självklara svar som till exempel "Läs frågorna noga". Därför tänkte jag dela med mig utav lite tips som fick mig att både minska nervositeten och klara provet.

  • Läs igenom hela teoriboken ca en vecka innan - så du får in ny information som du kanske inte hade fått annars
  • Ta många körlektioner på kort tid - då får du lättare en helhet av körningen
  • Tänk att det praktiska provet bara är ett test - det fick iallafall mig att slappna av lite mer
  • Lär dig inte bara svaren på frågorna - sök mer fakta runt frågan för att få mer förståelse
  • Titta noga - överdriv hellre än att kugga för dom trodde att du inte var uppmärksam
  • Världen går inte under - om du inte klarar det så ta det lugnt, ta nya tag nästa gång istället
  • Du kan inte göra mer än ditt bästa! - mitt bästa råd

Likes

Comments