Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Redo för en heldag med seminarium av fältarbete, sen är det endast slutinlämning efter opponering kvar imorgon!!!!

Snart sommar!!

Likes

Comments

Bara man tar steget en trött morgon och ge sig ut på en promenad så är det så värt att efteråt. Gör inte ont heller när det är så fint väder!
Plus att frukosten är dubbelt så god efteråt!

Nu väntas plugg och få ihop en presentation till morgondagens seminarium, sen ikväll blir det räkor, mer gotte, en filt, Evedal och Daniel. Dagens motivation!

Likes

Comments

Trött är ordet vi söker.
Klockan ringde vid 05.15, sen var det bara att gå upp och göra sig i ordning för jobb på elite. Idag var det reception och utcheckning som gällde vilket flöt på bra!
Därefter åkte jag och mötte upp Jennifer och Simon för att sortera ytterligare massa utrustning vi fått in.

Sen inväntade jag Danne för att ta oss till gymmet och köra ett pass, vi hade ingen tanke innan vad vi ville göra och körde endast ett litet spontanpass men det var skönt och man vaknade till lite.

Nu ikväll har vi lagat mat och käkat, sen var jag hos Carro en runda för att fixa det sista med fältarbetet innan inlämning till handledaren imorgon - ljuset i tunneln!!!

Imorgon väntar ännu en lång dag, jobb på elite 7-12 och sen raka vägen mot Värnamo för Demo med Celsius till 19, vilket dock ska bli roligt!
SEN väntar en efterlängtad helg!!!

Likes

Comments

Såhär såg det ut hos oss idag efter halva tiden när hjärnan började ge upp och ny energi krävdes, funkar varje gång!
Nu är vi klara för dagen och jag håller precis på att göra mig i ordning för kvällens finsittning. Ska bli så kul, tråkigt nog ska jag upp och jobba vid 6.30 så blir en tidig kväll trots allt.

Likes

Comments

Värmen har kommit till Växjö och humöret och energin har genast blivit bättre! Tråkigt nog så spenderades den mesta tiden av dagen inomhus och plugg, men vid 14 stämplade vi ut och nu börjar det kännas som det finns ett slut på det hela, såå skönt! Efter plugget var det att dra hem, svida om till shortsen, käka mellis och vänta in Jennifer. Sen gick vi ett varv runt sjön, och ungefär när vi var klara och hur varma som helst bestämde vi oss för att åka till Evedal och ta ett kvällsdopp!
Det var kallt, väldigt kallt men minst lika skönt- när man kom upp så var det så varmt så vi la oss på gräset och solade en runda innan vi tog cabben och rullade hem igen.
Ikväll har jag gjort massa matlådor och fixat lite inför sommarjobbet. Så nu stämplar jag ut för dagen och sitter med ett glas te framför My big fat greek wedding 2, ettan är klockren så har höga förväntningar på denna eftersom alla skådespelare är kvar!

Imorgon väntar ytterligare mer plugg, men vi skulle gå ett varv runt sjön innan vi drar igång så det är skönt. Därefter drar jag mig emot Alvesta och väntar in Danne för middag och Mamma ska även färga min utväxt inför finsittningen på onsdag.

Over and out!

Likes

Comments

Ja söndagen är här igen och jag sitter nu på tåget påväg hem från Göteborg, Daniel blir kvar här ett par dagar på grund av utbildning för jobbet! Helgen har varit väldigt lugn, vi har skurat altangolvet, shoppat och Danne/Nicke har njutit av att sätta upp spotlights i köket.
Idag har även jag och Daniel köpt en säng, som kommer bli sååå bra sen när vi flyttar, längtar så! Blev en 180 kontinental i ljusgrå, känner att den till o med kanske kan vara lösningen för att jag ska kunna sova längre! Men som sagt, betoning på kanske! Har aldrig varit bra att sova på morgonen trots att jag har sovmorgon.

Nu väntas slutspurten med fältarbetet, ska bli så skönt att ha den klar! På onsdag har vi också finsittning i skolan så det ska bli kul att klä upp sig lite och umgås med programmet och käka trerätters- speciellt efter denna veckan!
Skönt att utrensningsveckan är över, imorgon får vi börja äta lite mer. Energin har inte vart på topp direkt.
Men inte långt kvar till Kreta nu och det kommer va värt att då, strandhäng deluxe väntar!

Igår hade även Mamma och Pappa bröllopsdag, hela 28 år! Dem är Goals om något, världens finaste ❤️

Likes

Comments

Casual friday med Dannes gamla Yankee tröja!

Äntligen är det fredag och dagens plugg är gjort, skönt att släppa det för helgen, sen gäller det att kötta sista veckan innan inlämningen nästa helg!
Har även kommit till Göteborg och Dannes familj nu och det passar perfekt denna helgen, just nu arbetar Danne och Nicke, hans bror, på övertid med att fixa i köket med el och lampor- fasen vad de njuter också!
Istället sitter vi och kollar på Let's Dance finalen, inget jag följt direkt men hoppas ändå Bianca ta hem det!!!
Sen blir det nog inte många knop innan sängen, är alldeles kanontrött!!!

Likes

Comments