Header

Tjena! 😃

Sitter Àntligen i skolan och vÀntar nu pÄ min lektion, som börjar 10.30.. Kom till Tierp 08.40 efter att ha spenderat min första natt i Pontus's nya lÀgenhet. Har varit grymt mysigt men jÀtte lÀskigt. Tv knÀppte till och massa annat knÀppte, och med tanke pÄ att vi inte fÄtt in varken katterna eller kaninerna in i lÀgenheten hade man inget att skylla pÄ. NÀr man sover hemma kan man iallafall skylla pÄ katten nÀr nÄgonting lÄter, men det var inte sÄ lÀtt..
Men inatt blir nog lÀttare att sova!

IgÄr Ät vi tacos med Pontus syster, hennes kille och deras dotter Alice. Samt Pontus pappa. Efter det började vi plocka in vÄra grejer i lÀgenheten sÄsom sÀngen, tv och massa klÀder. Jag och Linnea var sen tvungna att skotta fram ytterdörren dÄ den inte har anvÀnts pÄ lÀnge, blev ett litet gympa pass.. Men skönt att fÄ det gjort.

Nackdelen i lÀgenheten Àr att jag fÄr facebookÄngest. DÄ Pontus inte har nÄgot internet Àn sÄ lÀnge sÄ kan jag inte gÄ ut pÄ facebook eller nÄgonting, sÄ man fÄr gÄ över till Linnea och busa med Alice eller med djuren. Eller sÄ fÄr vi ligga i sÀngen och glo pÄ ett 50 tals med filmer som vi fixat. Finns inte sÄ mycket att göra Àn. Ska bli grymt roligt att Äka tillbaka dit efter skolan!

Imorgon blir det dop för min Àlskade brorsdotter Melodie. DÄ jag Àr gudmor kommer jag fÄ ta plats pÄ scen! DÄ det gÀller att hitta klÀder att ha pÄ sig dÄ.

✹ Felicia Ahlstedt
Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments