Kan ni relatera till dessa situationer? - Har ni några frågor till mig kan ni bara kommentera dem i videons kommentarsfält!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej, i min senaste video ger jag er mina tips för att ta kontakt med någon ni inte känner men gärna skulle vilja lära känna! Hoppas ni vill kolla den och tycker om den, puss!

Likes

Comments

5 sanningar om tjejer, sådant som man kanske egentligen redan vet om men som behövs uppmärksammas eller klargöras lite mer! Hoppas ni uppskattar den, i sådana fall kan ni väl kika in och ge den en tumme upp eller kommentar? Puss!

Likes

Comments

Hej på er! Nu finns en ny video uppe på kanalen. Den här veckan pratar jag lite om det här med folk som tar upp ämnet politik på fester. Kolla gärna och säg vad ni tycker. Kram!

Likes

Comments

Hej på er! Jag gjorde ett liknande inlägg på min blogg för inte alls längesen om komplex och tips kring hur du kan bli av med dem! Här kommer tipsen i form av en video. Hoppas ni uppskattar den, och dela gärna vidare om ni så vill. Puss!

Likes

Comments

En liten "sammanfattning" av mina outfits 2016. Rätt roligt att se hur jag utvecklats genom året! Min stil är i sig väldigt vardaglig, men det märks att jag blivit mer färgglad och varierande på senare tid.

Vad tycker ni? Har den förändrats? Till det bättre, till det sämre? Gå in och kommentera och låt mig veta!

Likes

Comments

Hej på er, det var alltför längesedan!
Bloggintresset drev iväg där nån gång förra månaden vilket suger men kanske finner jag det någon gång snart igen!
Däremot har något annat fångat mitt intresse på senare tid, vilket är youtube! Det känns på ett sätt inte alls som min grej då jag är väldigt dålig på att prata. Skriva har alltid varit min starkare sida. Men jag tänkte testa detta, mest för att utmana mig själv och för att utvecklas som person antar jag.

I alla fall; hoppas att ni har lust att följa mig där ett tag!

Puss på er!😘

Likes

Comments

Hej! Jätteledsen för dålig uppdatering. Ärligt talat så har jag verkligen inte orkat bry mig om bloggen. Med allt som hänt på senaste tiden har jag haft svårt att ens orka äta ordentliga måltider, så bloggen har minst sagt blivit lågt prioriterad.

Just nu känns det viktigast för mig att tänka på mig själv och att må bra vilket jag ärligt talat inte gör. Det är svårt att erkänna det, men så är det. Och jag kan inte längre gå och hoppas att allt ska lösa sig, något jag tyvärr gjort i flera månader. Jag kan inte låta andra ta smällen för mina okontrollerade känslorus, och förlita mig på andras ord för att lyfta mig själv.
Även om jag älskar att blogga och att ni har motiverat mig så himla mycket så har bloggandet tyvärr blivit en stressfaktor. Med tenta på fredag och begravning i helgen behöver jag bara mer tid för att fokusera på mig själv och min familj, och när allt det är över så kan jag förhoppningsvis hitta tillbaka till bloggen igen. På måndag ska jag se till att vara tillbaka på banan med både bloggen men också med mitt liv. Jag vill hoppas det i alla fall.

Let's make some changes.

Likes

Comments

Skönt med fredag, eller vad säger ni? Personligen är det måndag för mig eftersom jag inte varit i skolan en enda gång denna vecka förutom idag. Ärligt talat önskar jag att det var måndag. Det kändes så skönt att ta sig ut idag och träffa människor efter att ha suttit instängd i två dagar, och så ska det bli helg? Come oooon.. Aja, i helgen ska jag försöka ta mig ut på lite promenad i alla fall i den härliga friska höstluften som nyss tillkommit. Hur underbar är det inte med lite höstkyla? Även om man är lite rostig på det här med att ta på sig mer och tjockare kläder så är det ändå skönt att hösten äntligen är här på riktigt. Någon som håller med mig?

Ikväll blir det tacos till middag, och utöver det kommer kvällen spenderas framför en film med mamma. Just nu kunde den nog inte spenderas på ett bättre sätt, även om jag har en för jävla stor lust att gå ut och supa bort mina känslor.

Likes

Comments

Jag är jätteledsen för den dåliga uppdateringen idag, men just nu ligger verkligen bloggmotivationen på noll. Därför tänkte jag fråga er, kära bloggläsare, om ni hade något förslag på vad jag kan skriva mer om? Vad tycker ni om att läsa om? Har ni något önskeinlägg?
Jag frågade samma fråga för inte alls längesedan, men behöver lite mer förslag. Något annat jag behöver är inspiration. Hur brukar ni finna inspiration till er blogg? Vad gör ni när bloggtorkan är maximal?

Jag uppskattar alla tips och råd jag kan få, så ös på bara! Puss på er!

Likes

Comments

Instagram@fanny_olsson