Header

Hej! Jätteledsen för dålig uppdatering. Ärligt talat så har jag verkligen inte orkat bry mig om bloggen. Med allt som hänt på senaste tiden har jag haft svårt att ens orka äta ordentliga måltider, så bloggen har minst sagt blivit lågt prioriterad.

Just nu känns det viktigast för mig att tänka på mig själv och att må bra vilket jag ärligt talat inte gör. Det är svårt att erkänna det, men så är det. Och jag kan inte längre gå och hoppas att allt ska lösa sig, något jag tyvärr gjort i flera månader. Jag kan inte låta andra ta smällen för mina okontrollerade känslorus, och förlita mig på andras ord för att lyfta mig själv.
Även om jag älskar att blogga och att ni har motiverat mig så himla mycket så har bloggandet tyvärr blivit en stressfaktor. Med tenta på fredag och begravning i helgen behöver jag bara mer tid för att fokusera på mig själv och min familj, och när allt det är över så kan jag förhoppningsvis hitta tillbaka till bloggen igen. På måndag ska jag se till att vara tillbaka på banan med både bloggen men också med mitt liv. Jag vill hoppas det i alla fall.

Let's make some changes.

Likes

Comments

Skönt med fredag, eller vad säger ni? Personligen är det måndag för mig eftersom jag inte varit i skolan en enda gång denna vecka förutom idag. Ärligt talat önskar jag att det var måndag. Det kändes så skönt att ta sig ut idag och träffa människor efter att ha suttit instängd i två dagar, och så ska det bli helg? Come oooon.. Aja, i helgen ska jag försöka ta mig ut på lite promenad i alla fall i den härliga friska höstluften som nyss tillkommit. Hur underbar är det inte med lite höstkyla? Även om man är lite rostig på det här med att ta på sig mer och tjockare kläder så är det ändå skönt att hösten äntligen är här på riktigt. Någon som håller med mig?

Ikväll blir det tacos till middag, och utöver det kommer kvällen spenderas framför en film med mamma. Just nu kunde den nog inte spenderas på ett bättre sätt, även om jag har en för jävla stor lust att gå ut och supa bort mina känslor.

Likes

Comments

Jag är jätteledsen för den dåliga uppdateringen idag, men just nu ligger verkligen bloggmotivationen på noll. Därför tänkte jag fråga er, kära bloggläsare, om ni hade något förslag på vad jag kan skriva mer om? Vad tycker ni om att läsa om? Har ni något önskeinlägg?
Jag frågade samma fråga för inte alls längesedan, men behöver lite mer förslag. Något annat jag behöver är inspiration. Hur brukar ni finna inspiration till er blogg? Vad gör ni när bloggtorkan är maximal?

Jag uppskattar alla tips och råd jag kan få, så ös på bara! Puss på er!

Likes

Comments

T-shirt from Gina Tricot
🔳
Top from Gina Tricot
🔳
Jeans from H&M
🔳
Necklace from Gina Tricot

Likes

Comments

Green is the new black
Green is the prime color of the world, and that from which its loveliness arises

Likes

Comments

En liten sneak peek på en kommande outfit!

Hej på er! Hur mår ni idag? Hur jag själv mår kan vi bortse från idag då det inte är något jag vill ta upp. Jag blir hemma från skolan i alla fall, ett val jag förbarmar mig själv över att göra men som jag ändå känner är behövligt just idag. Och nästa vecka är det begravning vilket jag kommer missa på grund av tentan, så ska ta ett tåg ner till Växjö direkt efter skrivningen på fredagen. Trots omständigheterna längtar jag till dess, att få vara med min familj.

Allt känns så tungt just nu. Vet inte hur jag ska kunna ta mig vidare efter allt som hänt. Äntligen var jag lycklig i livet, redo för en nystart och allt vad den innebar! Att denna nystart skulle innebära all denna smärtan och livsomskakande händelser hade jag dock inte räknat med.

Ni får ta och ha en fin onsdag! Tack för att ni finns och håller min bloggmotivation på topp! Puss

Likes

Comments

Vad jag tycker om med denna bild på mig själv är att jag ser lycklig ut. Leendet är äkta, och personen bakom kameran var en stor anledning till det. Jag var lycklig. Så otroligt j*vla lycklig. Nu känner jag mig tom. Tom och utmattad. Det värsta är att jag med tiden kommer inse mer och mer vad som faktiskt hände idag, den 20:e september 2016.  Min tomhet kommer övergå i sorg, ett brustet hjärtas sorg. 

Jag känner mig inte sviken. Inte lurad heller för det blev jag inte. Jag är inte arg, för det gavs ingen anledning. Jag är bara ledsen att det är över, och att kärlek inte hade något att göra med detta farväl. Ingen gjorde fel, ingen svek någon. Det bara behövde bli såhär. Vetskapen om att jag ändå älskade ordentligt och räckte till känns både tröstande men också om inte mer sorgset. 

Jag försöker förstå. Jag försöker inse. Jag försöker bli ett med det hela. Men just nu orkar jag egentligen inte mer. Nu vill jag bara somna och sova i en kort evighet. Sen vill jag vakna upp och finna en ny mening med livet, vad nu än det kan vara.

Likes

Comments

Inlägget innehåller adlinks

Päls- och dunjackor kan slänga sig i väggen, för är det en kappa man verkligen ska satsa på i höst så är det den klassiska raka kappan! Den är ju just det, klassisk, och längden gör att man håller sig varm samtidigt som man ser riktigt snygg ut. Å ena sidan kan man ha en med smalare ärmar för den extra smala och raka looken, å andra sidan en kappa med rymligare ärmar för att kunna matcha med en tjock stickad tröja i vinter!

Den klassiska svarta är tidlös, fenomenalt snygg och praktiskt - helt enkelt ett måste! När en sådan infinner sig i garderoben går det att köra på en mer färgglad kappa såsom röd (rekommenderar den mörkröda ovan), eller en mörkgrön!

Likes

Comments

Got the blues...
... Matched with red
Blouse from H&M

Jeans from H&M

Shoes from Dasia

Ring (leaf) from Guldfynd

Likes

Comments

Instagram @fanny_olsson