Hej hopp, hoppas att allt är bra med er! Själv har jag varit lite småsjuk de senaste dagarna, men har ändå varit ledig så har kunnat vila ut. Imorgon är det fredag igen (sjukt hur veckorna bara flyger fram nuförtiden), och planen är att ha vinkväll hemma hos en kompis. Det ska bli trevligt, trots att jag inte ens tycker om vin. Vill dock lära mig dricka. Känns vuxet ändå.

Vad ska ni göra i helgen? Puss godnatt!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Topp Zara // Kjol Bikbok // Hårband NA-KDVelvet hairband in a dusty dark pink color

Likes

Comments

Helt sinnes att det var över ett år sedan jag bloggade. Anledningen till att jag slutade var delvis för att jag inte längre var lika säker i mig själv. Hela grejen med att fota sig själv och göra sig fin och posera framför kameran var inget som lockade. För jag tyckte inte att jag var fin. För personen som fått mig att känna mig fin inte ville ha mig längre. Rätt sjukt att ens självförtroende kan försvinna i och med att en annan människa gör det. Med många om och men lyckades jag ändå bygga upp mig själv igen, denna gång på egen hand, och nu känner jag mig starkare än någonsin. Om jag ska vara ärlig vet jag inte exakt hur jag hamnade där jag är idag, men jag är glad att jag tog mig hit, för utsikten härifrån är ganska så fantastisk.

Likes

Comments

Hej, i min senaste video ger jag er mina tips för att ta kontakt med någon ni inte känner men gärna skulle vilja lära känna! Hoppas ni vill kolla den och tycker om den, puss!

Likes

Comments

5 sanningar om tjejer, sådant som man kanske egentligen redan vet om men som behövs uppmärksammas eller klargöras lite mer! Hoppas ni uppskattar den, i sådana fall kan ni väl kika in och ge den en tumme upp eller kommentar? Puss!

Likes

Comments

Hej på er! Nu finns en ny video uppe på kanalen. Den här veckan pratar jag lite om det här med folk som tar upp ämnet politik på fester. Kolla gärna och säg vad ni tycker. Kram!

Likes

Comments

Hej på er! Jag gjorde ett liknande inlägg på min blogg för inte alls längesen om komplex och tips kring hur du kan bli av med dem! Här kommer tipsen i form av en video. Hoppas ni uppskattar den, och dela gärna vidare om ni så vill. Puss!

Likes

Comments

En liten "sammanfattning" av mina outfits 2016. Rätt roligt att se hur jag utvecklats genom året! Min stil är i sig väldigt vardaglig, men det märks att jag blivit mer färgglad och varierande på senare tid.

Vad tycker ni? Har den förändrats? Till det bättre, till det sämre? Gå in och kommentera och låt mig veta!

Likes

Comments

Hej på er, det var alltför längesedan!
Bloggintresset drev iväg där nån gång förra månaden vilket suger men kanske finner jag det någon gång snart igen!
Däremot har något annat fångat mitt intresse på senare tid, vilket är youtube! Det känns på ett sätt inte alls som min grej då jag är väldigt dålig på att prata. Skriva har alltid varit min starkare sida. Men jag tänkte testa detta, mest för att utmana mig själv och för att utvecklas som person antar jag.

I alla fall; hoppas att ni har lust att följa mig där ett tag!

Puss på er!😘

Likes

Comments

Hej! Jätteledsen för dålig uppdatering. Ärligt talat så har jag verkligen inte orkat bry mig om bloggen. Med allt som hänt på senaste tiden har jag haft svårt att ens orka äta ordentliga måltider, så bloggen har minst sagt blivit lågt prioriterad.

Just nu känns det viktigast för mig att tänka på mig själv och att må bra vilket jag ärligt talat inte gör. Det är svårt att erkänna det, men så är det. Och jag kan inte längre gå och hoppas att allt ska lösa sig, något jag tyvärr gjort i flera månader. Jag kan inte låta andra ta smällen för mina okontrollerade känslorus, och förlita mig på andras ord för att lyfta mig själv.
Även om jag älskar att blogga och att ni har motiverat mig så himla mycket så har bloggandet tyvärr blivit en stressfaktor. Med tenta på fredag och begravning i helgen behöver jag bara mer tid för att fokusera på mig själv och min familj, och när allt det är över så kan jag förhoppningsvis hitta tillbaka till bloggen igen. På måndag ska jag se till att vara tillbaka på banan med både bloggen men också med mitt liv. Jag vill hoppas det i alla fall.

Let's make some changes.

Likes

Comments

Instagram@fanny_olsson